- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.381
Ellerine sağlık arkadaşım
VE LİSTEMİZZZ :)
Selam kızlar,tahlillerimi verdim,ortopediye gittim.burktuğum kısımda tendon yapışması olmuş.ondan ağrıyormuş.baş parmak çıkıntısı başlangıcıymış daha lastik egzersizi önerdiekim2009 senin dediğinden canım
dahiliyeye de gittik rutin kan idrar tahlili için öğleden sonra sonuçları çıkar
Eline sağlık kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler ve alanlar napalım asılalım inşallah diğer hafta bizde güzel sayılar göreceğizHAFTANIN BİRİNCİSİ ........................ Z zynpbbb .............. -5,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ...........................angelina35 ............ -0,9 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...................... D Deligonul783 ........... -0,6 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1-ekim2009 = +2,3 kg
2-tomurcukkk & tacsizprenses = +1 kg
3-brcnmm = +0,7 kg
Selam kızlar,tahlillerimi verdim,ortopediye gittim.burktuğum kısımda tendon yapışması olmuş.ondan ağrıyormuş.baş parmak çıkıntısı başlangıcıymış daha lastik egzersizi önerdiekim2009 senin dediğinden canım
HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................ Z zynpbbb .............. -5,5 kg
1-ekim2009 = +2,3 kg
3-brcnmm = +0,7 kg
O bölgede kanama olduğu için yapışma olmuş canım.jellere merhemlere devam.Geçmiş olsun canım ya belliydi zaten bişey olduğu.. Yoksa geçmesi lazımdı çoktan. Neyse önemli bişi değil galiba değil mi?. Çabucak geçer inşallah.
Regl o kilo gitmedi bence kızlar
Canim geçmiş olsun. Tedaviye dikkat et kuzum o zman ihmal etme..Selam kızlar,tahlillerimi verdim,ortopediye gittim.burktuğum kısımda tendon yapışması olmuş.ondan ağrıyormuş.baş parmak çıkıntısı başlangıcıymış daha lastik egzersizi önerdiekim2009 senin dediğinden canım
Çok geçmiş olsun canım,az yiyorsun ama biraz özellikle iftar az geldi bana
:) sorma böyle gitse süper olur :)brcnmm tomurcukkk elinize sağlık canim. Kilo veren herkesi tebrik ederim maşallah size. Veremwyenlerinde haftaya vereceğine eminim Z zynpbbb kız nasıl kilo gitmedi 107 ile başladın şu an 100 kilosun daha ne olsun maşallah sana
Gider tabi sen hiç pes etme menulerinde düzeni oturttun zaten haftaya ikili rakamlar geliyor demedi deme:) sorma böyle gitse süper olur :)
ellerin dert görmesin emeğine sağlık gülümBu da kızlar ben listeyi tuttuğuımdan beri süreç. 11 mayıs ile bugün arası tüm kilo değerlerimiz. Bence aylık olarak yayınlarsak gidişatı daha güzel görebiliriz.
kızzz ne diye yazmadın bana hastalanmışsın boynun neden tutuldu neye sinirlendin stres yaptın canooommKırmızı oy oy oyyy
Haftaya İnşallah 79,90 görürüm 8 ler yordu beni 7 ler gelsin hemennnn
aman tengdom nasıl yapışırmış allah allah ee ne yapacakmışsın ilaçla düzelecek miyimişSelam kızlar,tahlillerimi verdim,ortopediye gittim.burktuğum kısımda tendon yapışması olmuş.ondan ağrıyormuş.baş parmak çıkıntısı başlangıcıymış daha lastik egzersizi önerdiekim2009 senin dediğinden canım
zeynebim inşallah hep böyle devam eder süpersin çıtır şirineHAFTANIN BİRİNCİSİ ........................ Z zynpbbb .............. -5,5 kg
1-ekim2009 = +2,3 kg
3-brcnmm = +0,7 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?