Haydi Yine Yeniden...

Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun inşallah

Eline sağlık kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler ve alanlar napalım asılalım inşallah diğer hafta bizde güzel sayılar göreceğiz

Geçmiş olsun canım ya belliydi zaten bişey olduğu.. Yoksa geçmesi lazımdı çoktan. Neyse önemli bişi değil galiba değil mi?. Çabucak geçer inşallah.

Geçmiş olsun canım ya belliydi zaten bişey olduğu.. Yoksa geçmesi lazımdı çoktan. Neyse önemli bişi değil galiba değil mi?. Çabucak geçer inşallah.
O bölgede kanama olduğu için yapışma olmuş canım.jellere merhemlere devam.

Canim geçmiş olsun. Tedaviye dikkat et kuzum o zman ihmal etme..

Çok geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım,az yiyorsun ama biraz özellikle iftar az geldi bana

Sağol canımm. Evet biliyorum dünde yiyemedim valla böyle kilo gitmez biliyorum ama içim almıyor. Dün sadece zemzem içtim. saat 22.30 da 1 nektarin 2 taze kayısı yedim. Tuhaf oldum bu ara var bir ayarsızlık. Sonra sahurda yedim 1 dilim çavdar kahvaltılık o kadar.

:) sorma böyle gitse süper olur :)
Gider tabi sen hiç pes etme menulerinde düzeni oturttun zaten haftaya ikili rakamlar geliyor demedi deme bir yerde vücudun direnise geçecektir tabiki ama daha o kiloya çok var bence. Bak odaya kaciuordun yememek için sonucunu aldın

Kırmızı oy oy oyyy

Haftaya İnşallah 79,90 görürüm 8 ler yordu beni 7 ler gelsin hemennnn
kızzz ne diye yazmadın bana hastalanmışsın boynun neden tutuldu neye sinirlendin stres yaptın canooomm
sen ne zaman stres yapsan hem şişiyorsun hem de ya belin ya boynun bişey oluyor
hadi inşallah en kısa zamanda 7 li rakamları da göreceksin

aman tengdom nasıl yapışırmış allah allah ee ne yapacakmışsın ilaçla düzelecek miyimiş
ayak çıkıntısı için birebir o egzersiz normal haline geliyor parmaklar sakın aksatma yap gülüm

zeynebim inşallah hep böyle devam eder süpersin çıtır şirine
ortiğim bi tenem angelina az sakinleyince koşturman stresin azalınca nasılda geliyor eksiler
butterfly gülüm maşallah ramazan oruç demeden eksiler geliyor bayrama fazlalık namına bişeycik kalmayacak inşallah
dövün beniii 2 kilo 3oo gram ne yaa nerden nasıl geldi anlamadım gitti
tomurcuk tacsızprenses burçin siz hiç üzülmeyin sizin ki ödem bu gün iftar öncesi tartılsanız kesin fazlalıklar çoktan gitmiş olur zaten burçin tok karna tartılmışsın gülüm sen kesin eksidesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…