Haydi Yine Yeniden...

Sahurun yetersiz iftarinda bir tabak makarna fazla geldi genrl olarak super menuler veriyorsun bugun biraz aciktin galiba afiyet olsun canim ..

Menumu vereyim sahur yapcaz bu saatte oglus kalkamiyo sabah okul icin
Sahur
iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Uc zeytin
Iftar
Bir kepce corba
Uc kasik bezelye
Bir kasik pilav
Avuc icinden az pide
Bol salata
Ara dort erik
Su iki litre icerim daha
Cok degisik oldu ya simdi tekrar sahur yapcM nereme yiyecrksem

Iftar son zamanlarda verdiğine göre yoğun bi menü olmuş sahur ise az geldi bugün vücudun tam şaşırmıştır diye düşünüyorum sen sağlam kahvaltı yapardın bugün değişik olmuş afiyet olsun arkadaşım

Menü senlik olmuş sahur için erken ama napcan küçükken atılan tohum daha sağlam oluyor evlatlarımız inşallah bu yolda ilerler afiyet olsun arkadaşım

Selam kizlarrrr aksam iftardan sonra esimin kuzenleriyle yuruyuse ciktik.yarim saat yuruduk parkta spor aletleri yaptik.ordan geldik mahalledeki cocuklarla kuzenlerle istop yakantop saklambac voleybol oynadik hizimizi alamadik eve gelince muzik actik horon teptik roman havasi oynadik halay cektik nasil terledim nasil enerji attim bilemezsiniz cok keyifli bir aksamdi hem eglendim hem yediklerimi erittim.bu arada 2 dilim de baklava kacamagim oldu ama haftada bikac aksam bu etkinligi yapmaya karar verdik

aman tengdom nasıl yapışırmış allah allah ee ne yapacakmışsın ilaçla düzelecek miyimiş
ayak çıkıntısı için birebir o egzersiz normal haline geliyor parmaklar sakın aksatma yap gülüm
Burkunca ezilmis kanama yapmis yapismis dedi.ilaclar yazdi ama behcet icin kullandiklarim var ya ondan yeni ilaclari alamayacagim.egzersiz ve ilaclara devam canim

Ne guzel tamda cocuklugumuzdaki gibi orada olmak isterdim sende hic kalori kalmamistir he o baklava erimis gitmistir ...ohhhh sefan olsun canim benimm ...

Menulerin baya duzene girdi canim afiyet olsun guzel olmus

Bugun de cok guzel bir menu okudum senden.harikasin canim.Allah kabul etsin

Suyu biraz artirabilirsen mukkemmel olur canim.menune diyecek yok yine harika

Iftarda fazla yememissin ki canim.ama insan aclik hissetmiyor haklisin.oglani yedirip sen tekrar kalksan zor mu olur oyle

Ne guzel tamda cocuklugumuzdaki gibi orada olmak isterdim sende hic kalori kalmamistir he o baklava erimis gitmistir ...ohhhh sefan olsun canim benimm ...
Aynen bizde cocuklugumuzda oyleydik canim.bu kadar guvensiz ortamlar yoktu.annelerimiz komsularla kapi onunde otururdu biz sokakta oynardik gece yarilarina kadar.bu aksam o keyfi tattim uzun yillar sonra...

Canim yarım tabak makarna bana göre ekmeğin veya pilavın yerine geçer. Yani kisacasi mennunu beğendim afiyet olsun canım..
Ilk iftara göre çok iyi idare etmişsin Tebrikler canım

Ne güzel bir aksam olmuş canım ne yediklerin ne de baklava kalmıştır. Hissiyatima göre böyle bir aksama ihtiyacın vardı kuzum

Suyu biraz artirabilirsen mukkemmel olur canim.menune diyecek yok yine harika

Canımmm o kadar sıvı tükettim ki ondan öyle oldu ama 1-2 bardak daha içerim inş. 400 ml lik kupa ile 2 kez bitki çayı içtim ondan şiştim. Bir kez de bir kupa kahve içtim.

Sahurun yetersiz iftarinda bir tabak makarna fazla geldi genrl olarak super menuler veriyorsun bugun biraz aciktin galiba afiyet olsun canim ..

Canım yarım tabak makarna yazmıştım ama yanlış görmüşsün sanırım :) o da 1 servis kaşığı eder. Oruç olunca tabiki acıktım Allah iyiliğini versin kız. Hedefime yaklaştıkça arada ödül yapıyorum böyle kendime saol canım :) ama her gün böyle olmaz tabi ki.

Canlarım kusura bakmayın menülerinize bakamadım bugünlük affedin o kadar yoruldum ki temizlik temizlik ne zamandır. Bir de halılarım gelmedi hala o yüzden ev çok batıyor her gün her gün ev sil süpür ufff her gün ütü de cabası. Bu dip köşe temizlik işini zamansız yapmışım. iftarda da görümcemin oğlu vardı 4 yaşında. Benim oğlanla bir kudurdular oy oy baş edemedik gelemedim o yüzden. Ramazan ramazan ev çıplak kaldı yaa bir sürü çağıracağım kişi var. Sırtım ağrıyor fenayım. Yarın da misafirim var öpüyorum hepinizi. Hayırlı sahurlar..

Iftarda fazla yememissin ki canim.ama insan aclik hissetmiyor haklisin.oglani yedirip sen tekrar kalksan zor mu olur oyle
Yok canim yaa esimde cok erken kalkiyo bize hic uymuyo bu nedenle erken yiyoruz ben alistim yaa oncedende esimin ise gittigi gunler erken yerdik evdeyken normal vakitte yerdik simdi oglani idare etmek adina mecbur boyle bi yontem bulduk okullar kapansaydida bizde rahat etseydik yaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…