Haydi Yine Yeniden...

Simdi gozumde canlandirdimd a allahim bu cocuklar bizde kafa birakmiyo yaa hadi sizinkile kucuk benimkilere ne demeli buyuk hergun hesap yapiyo taktir hesabi 0. 16 ile kaciriyo galiba iki gundur 0.16 ne yaaa cildiracam diyip dolaniyo cokta takiyo kafaya yukseltme sinavina gircem dedi babasi izin vermedi soylene soylene gitti okula yani telase hicc bitmiyoo buyukte olsa o uyumayinca sende uyumuyosun

Benim ufaklik yine hasta ateslendi yatiyo benide birakmiyo isler duruyo yemek yapmak lagzim biz oturuyoruz biraz uyusada bende azicik islerimi halletsem
Ay yaa hiç kiyamiyorum yavrulara çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım.

angelina35 geçmiş olsun kuzuya yaaa ne kadar sık ateşleniyor bir doktora mı götürsen bu kadar ateş iyi değil demişti doktorumuz.
Canim kac dr goturduk dr normal oldugunu soyluyor en son gittigimiz dr atesin iyi bisey oldugunu cok kuvvetli bunyelerde olurmus o nedenle endiselenmemiz gerektigini soylemisti bogazi agriyo bogaz enfeksiyonu olmus simdilik bolsivi veriyorum ilaca hemen baslamiycam cunku ilk ateste vucut savasirmis biz ates dusurucu verince vucut savas mayi birakirmis o nedenle ilk ateste ilac vermemek gerekiyomus vucut savunmasi bozulmasin diye dus bol sivi ile idare edecek artik ...

Iftarimi actim Allah kabul etsin.mutfagi toparladim.simdi bir yandan parmak egzersizimi yapiyorum bir yandan da menu yazayim

Sahur
2 dilim firinda kasarli ekmek
2 catal patates kizartmasi
Bikac tane yesil sivri biber
2 catal peynir
1 haslanmis yumurta
1 dlm sucuk
az domates salatalik

iftar
1 kucuk kepce yogurt corbasi
3 yk firinda patlican oturtma
2 yk pilav
1 kase cacik
kivircik salata
5-6 adet zeytinyagli yaprak sarma
3 lokma pide ( cok guzel kokmustu )

su 3 yapmaya calisicam.2.5 civarindayim

Gayet iyi bir menu okadarcik pide ye canim sonucta aksama kadar aciz afiyet olsun canim benim

Menumu vereyim kV Teravihe gitti gelince yazamam
Sahur:
2 yumurta küçük
1.5 dilim tam b
Küçük kase sutlac
5 zeytin 1 hurma
KK peynir
Kaymak bal (1 dilimine)
4 dilim kavun

Iftar:1 kase mercimek çorbası
1.5 kepçe 4 köfteli sulu patates y
2 k pilav, 2 dilim patatesli kek
1 hurma, salata, 1.5 bardak ayran
Türk kahvesi
Ara olarak kiraz yiyecem ins
2.5 litre su

Çok güzel menu olmuş canım Allah kabul etsin. 3 lokma pideden bi seycik olmaz
Sahur
Avuc ici kadar pide
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Bir hurma

Iftar
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc kasik yesil fasulye
Salata
Bir bardak limonata
Bir dilim kadar pide
Su iki litre
Miktarlar az az gayet güzel afiyet olsun. Allah kabul etsin.

Sahur
Avuc ici kadar pide
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Bir hurma

Iftar
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc kasik yesil fasulye
Salata
Bir bardak limonata
Bir dilim kadar pide
Su iki litre
Gayet guzel canim sahur da iftar da

Yine guzel dengede bir menu tatlim.afiyet olsun

Selam kızlar misafirlerim az önce gitti. Üzerimden tır geçti sanki. Görümcemin oğlu çok fena kulağım kalmadı. Sürekli çığlık attı durdu. Çokta yoruldum. Sırtım batıyor fena halde. Bir de şu an oğlanı uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyo delircem ayaklarım koptu sallamaktan Menümü vereyim:

Sahur
2 dilim tb ekmeğine tost, kk peynir, 2 zeytin, 1 yumurta, 1 dilim salam, 1 bardak süt

İftar
1 kepçe çorba, 3-4 kaşık t fasülye, 1 parça tavuk,1 kaşık kıymalı makarna, salata, 1 bardak ayran, 1-2 d kavun

Ara
3 bardak ş.siz çay, yarım baklava, minik tulumba tatlısı

Ara
Bitki çayı

2-2,5 lt su

Aksam kosturmaktan az ywmissin canım. Bol eksi getirecek bir menü. Afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…