- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.441
Allah iyiligini versin ben o biri gormedimki direk iki yi gordum sunu yarim tabak yada bir servis kasigi yazsan ya ...arada odul iyidir yarin koruma gunlerinde kilo almani engeller afiyet olsunn ...Canım yarım tabak makarna yazmıştım ama yanlış görmüşsün sanırım :) o da 1 servis kaşığı eder. Oruç olunca tabiki acıktım Allah iyiliğini versin kız. Hedefime yaklaştıkça arada ödül yapıyorum böyle kendime saol canım :) ama her gün böyle olmaz tabi ki.
Gider tabi sen hiç pes etme menulerinde düzeni oturttun zaten haftaya ikili rakamlar geliyor demedi demebir yerde vücudun direnise geçecektir tabiki ama daha o kiloya çok var bence. Bak odaya kaciuordun yememek için sonucunu aldın
Olabiliyor öyle şeyler ne yazık ki benim başımada gelmiştir:)Gunaydinlar hanımlarbugün bana aymadı ama sizinki aydınlık olsun...
Valla bu oğlan beni benden aldı bu nedirgece zaten 3 bucukta uyudum sonra oğlumun aglamasiyla uyandım saate bir baktım 8 hemen eşimi uyandirdim kalk kalk gecikiyoruz diye bir yandan da saate bakıyorum uykulu uykulu saat 8 buçuk bakıcı niye gelmedi diye düşünürken. Eşim her şeyini giymiş saat kaç hatun dedi 8 buçuk diyecektim kiii..... Meğer saat 6 ymis o 6 yi nasıl 8 gördüm uykusuzlukla eşim geri uyudu ama benim oğlan uyandı bi kere.... oy oyyyy 8 saat kesintisiz uyku özledim ben
Oy canım valla bekarlığinda bol bol uyu. Ileride illa ki uykusuzluk olacak çünküOlabiliyor öyle şeyler ne yazık ki benim başımada gelmiştir:)
Çok hoşsun ya 6 yı 8 görmek napcan büyüyene kadar böyle olcaz hasta olmasınlarda bugün benim ufaklıkta erkenden kalkmış anne kalk sabah oldu yat dedim ama nerde sevimli sevimli konuşunca hadi kalkalım dedimGunaydinlar hanımlarbugün bana aymadı ama sizinki aydınlık olsun...
Valla bu oğlan beni benden aldı bu nedirgece zaten 3 bucukta uyudum sonra oğlumun aglamasiyla uyandım saate bir baktım 8 hemen eşimi uyandirdim kalk kalk gecikiyoruz diye bir yandan da saate bakıyorum uykulu uykulu saat 8 buçuk bakıcı niye gelmedi diye düşünürken. Eşim her şeyini giymiş saat kaç hatun dedi 8 buçuk diyecektim kiii..... Meğer saat 6 ymis o 6 yi nasıl 8 gördüm uykusuzlukla eşim geri uyudu ama benim oğlan uyandı bi kere.... oy oyyyy 8 saat kesintisiz uyku özledim ben
AMİN YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞIM :)Günaydın arkadaşlarım cumamız mübarek olsun Rabbim bu mübarek gün hürmetine bizleri bağışlasın sağlık mutluluk huzur evimizden eksik olmasın dualarımız kabul olsun günahlarımızı affetsin Allah a emanet olun
O uykusuzluğu işin açıkcası ben çok merak ediyorum :)Oy canım valla bekarlığinda bol bol uyu. Ileride illa ki uykusuzluk olacak çünkü
Gunaydinlar hanımlarbugün bana aymadı ama sizinki aydınlık olsun...
Ay en büyük hayalim şu anokurken içimden geçiriyorum ki bakıcı kafasına göre işi mi bıraktı acaba.Allah iyiliğini versin canım yaa,akşam eve gidince uyumaya çalış mümkünse
Yabancı gelmiyor ki be kuzum azcık uyu iftar sonrası daha çok hareketli olmak gerekiyor enerji toplamalısınAy en büyük hayalim şu anama kV iftara gelecek yine de bir saat uyusam kendime gelirim..
Inşallah canım haklısın kesinlikle. Iftar sonrası ortalık çocuklar derken is bitmiyor. Allah yavrularimiza sağlık versin. Yaslandigimizda bu sefer de bir evde belki tek kalacaz bu sefer de o koyacak, kalabalık arayacaz. Her zamanin tadı ayrı güzelilgi ayrı...Yabancı gelmiyor ki be kuzum azcık uyu iftar sonrası daha çok hareketli olmak gerekiyor enerji toplamalısın
Ay en büyük hayalim şu anama kV iftara gelecek yine de bir saat uyusam kendime gelirim..
tomurcukkk tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim ilaç olmasada egzersizler işe yarayacaktır geceki eğlencene bayıldım aynı çocukluğum ne güzel günlerdi içimizdeki çocuğu arada çıkarmak güzel
Valla süper bi akşamdı gerçekten ihtiyacım vardı öyle bir eğlenceyetomurcukkk canım şimdi okudum ne güzel bir akşam olmuş ne kadar eğlenmişsin. Tam benlik valla özendim
tevafuk55 canım sen de akşam iftar öncesi uyusan çok iyi gelir kuzum. Artık nasıl tedirgin uyumuşsan uyu uyan uyu uyan o 6 yı 8 görmen çok normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?