Haydi Yine Yeniden...

Allah iyiligini versin ben o biri gormedimki direk iki yi gordum sunu yarim tabak yada bir servis kasigi yazsan ya ...arada odul iyidir yarin koruma gunlerinde kilo almani engeller afiyet olsunn ...

Günaydın bayalar nasılsınız:)
Fazla ilgilenemediğim için gerçekten çok üzülüyorum bir şeyi düzene koyayım derken bir bandan başka şeyler çıkıyor mesajjlarınızı okuyor takip ediyorum gün içerisinde merak ediyorum hatunlar neler yapıyorlar acaba diye:) hepinize kucak dolusu sevgiler bu akşam şirketin yemepi var 13 yıllık müdür istifa etti hem veda hem iftar olacak:) kendimi kontrol etmeye çalışacağım dün kü menümü vereyim
sahura kalkamadım öncelikle
sabah ta ne yazıkki oruç sakatlanmıştı dün de niyetli değildim
sabah su ve kayısı
bir tane simit
öğlen 12:300
büyük kase ton balıklı salata
iftar
bir kase analı kızlı çorba
az yumurtalı ıspanak

ilerleyen saatlerde çay
az zeytin ve peynir az pide
2 tk pekmez tatlı çok istiyor canım
2 lt yakın su ve bitki çayı

Gunaydinlar hanımlar bugün bana aymadı ama sizinki aydınlık olsun...
Valla bu oğlan beni benden aldı bu nedir gece zaten 3 bucukta uyudum sonra oğlumun aglamasiyla uyandım saate bir baktım 8 hemen eşimi uyandirdim kalk kalk gecikiyoruz diye bir yandan da saate bakıyorum uykulu uykulu saat 8 buçuk bakıcı niye gelmedi diye düşünürken. Eşim her şeyini giymiş saat kaç hatun dedi 8 buçuk diyecektim kiii..... Meğer saat 6 ymis o 6 yi nasıl 8 gördüm uykusuzlukla eşim geri uyudu ama benim oğlan uyandı bi kere.... oy oyyyy 8 saat kesintisiz uyku özledim ben

Olabiliyor öyle şeyler ne yazık ki benim başımada gelmiştir:)

Çok hoşsun ya 6 yı 8 görmek napcan büyüyene kadar böyle olcaz hasta olmasınlarda bugün benim ufaklıkta erkenden kalkmış anne kalk sabah oldu yat dedim ama nerde sevimli sevimli konuşunca hadi kalkalım dedim

okurken içimden geçiriyorum ki bakıcı kafasına göre işi mi bıraktı acaba.Allah iyiliğini versin canım yaa,akşam eve gidince uyumaya çalış mümkünse

okurken içimden geçiriyorum ki bakıcı kafasına göre işi mi bıraktı acaba.Allah iyiliğini versin canım yaa,akşam eve gidince uyumaya çalış mümkünse
Ay en büyük hayalim şu an ama kV iftara gelecek yine de bir saat uyusam kendime gelirim..

Yabancı gelmiyor ki be kuzum azcık uyu iftar sonrası daha çok hareketli olmak gerekiyor enerji toplamalısın
Inşallah canım haklısın kesinlikle. Iftar sonrası ortalık çocuklar derken is bitmiyor. Allah yavrularimiza sağlık versin. Yaslandigimizda bu sefer de bir evde belki tek kalacaz bu sefer de o koyacak, kalabalık arayacaz. Her zamanin tadı ayrı güzelilgi ayrı...

Ay en büyük hayalim şu an ama kV iftara gelecek yine de bir saat uyusam kendime gelirim..

Valla süper bi akşamdı gerçekten ihtiyacım vardı öyle bir eğlenceye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…