Haydi Yine Yeniden...

[QUOTE="tevafuk55, post: 46873204, member: 73399enumu vereyim kV Teravihe gitti gelince yazamam
Sahur:
2 yumurta küçük
1.5 dilim tam b
Küçük kase sutlac
5 zeytin 1 hurma
KK peynir
Kaymak bal (1 dilimine)
4 dilim kavun

Iftar:1 kase mercimek çorbası
1.5 kepçe 4 köfteli sulu patates y
2 k pilav, 2 dilim patatesli kek
1 hurma, salata, 1.5 bardak ayran
Türk kahvesi
Ara olarak kiraz yiyecem ins
2.5 litre su[/QUOTE]
Menun gayet iyi sadece pilavi yemesende olurmus patatesli kek iki dilim yemissin cok canin istedigi icin ona bisey demem canin istedigi bedene sifa olurmus cunku afiyet olsun ..allah kabul etsin insallah ...

Menun herzamanki gibi cok guzel afiyet olsun allah kabul etsin

Günaydın canlar,
Dün hem veda hem şirket yemeği oldu dışardaydım. Şirket yetkilimiz istifa etti dün sondu artık bizimle değil.
menüm
sahurda
1 yumurta bir
az pide
bitki çayı
iftar
yarım kase mercimek çorbası
1 hurma
küçük parça patlıcan kebap
ızgara (tavuk.et,köfte) az miktarda
salata
1 tane içli köfte
bir küçük parça güllacın yarısı
1 dilim karpuz
su 1 lt bile yoktur sanırım 1 bardak fanta
6 7 bardak çay

İftarın az olmuş biraz ama koşturmaktandır büyük ihtimal.Tatlıyla birlikte gün geneli dengelenmiş ama.Allah kabul etsin canım

Menün çok güzel ama suyun gerçekten çok çok az.Kendini zorla ve su içmeye çalış canım.Yoksa tüm emeklerin boşa gider.
Hem yeterince su içmediğinde vücut organlardaki suyu kullanırmış.Organlarına tahribat vermeyi istemezsin heralde.O yüzden bolca su...

Nasılsın biraz dinlenip yorgunluğunu atabildin mi? Erken kalkmışsın ama

Kuzum benim oğlan çoktaaan uyandı ortalığı toparlıyorum. Valla sırtım hala ağrıyor ne yapsam bilemedim. Oğlanı öğlen uykusuna yatırınca ben de yatıcam. Sahura kadar uyumuyorum çünkü. Dün de baya yoruldum ya sahurda ayakta uyuyordum sen nasılsın tatlım senin oğlan nasıl iyi mi? Ayağın nasıl oldu?

Canım menünü çok beğendim. İftarın da o kadar az az ki o kadarcık pideden bişi olmaz. Allah kabul etsin.

Sahur
Avuc ici kadar pide
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Bir hurma

Iftar
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc kasik yesil fasulye
Salata
Bir bardak limonata
Bir dilim kadar pide
Su iki litre

Menünü az buldum canım. İftarın da az olmuş. Pide var iyiki yoksa yetersiz diyecektim pideyi gördüm az yine de ama yemen iyi olmuş. Afiyet olsun.

Gayet güzel menü canım pilav olmasa da olurmuş. Geneli gayet güzel. Allah kabul etsin canım.

Sahurun az olmuş canım. Hele suyun çok az olmuş. Bugün bol içmeye çalış. Çünkü tüm gün susuz kalırsın. Afiyet olsun.

İftarın az olmuş biraz ama koşturmaktandır büyük ihtimal.Tatlıyla birlikte gün geneli dengelenmiş ama.Allah kabul etsin canım
Basta tomurcuk olmak uzere herkese merhaba... oncelikle herkesi bu azminden dolayi seni cani gonulden kutlamak istiyorum ...kilo vermek hem sabir hem irade hem de devamlilik isteyen bir surec ve asil mucize insanin kendisi... tomurcukk 1 sene icinde nasil verdin bu kiloyu ? Masallh diyelim ve hedefin nedir ?

Gayet güzel menü olmuş pide Ramazan pidesi olunca yapcak bişey yok o kadarcık zarar etmez
Sahur
Avuc ici kadar pide
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Bir cay kasigi visne receli
Domates salatalik
Sekersiz cay
Bir hurma

Iftar
Bir kepce corba
Iki kasik pilav
Uc kasik yesil fasulye
Salata
Bir bardak limonata
Bir dilim kadar pide
Su iki litre
Sahur gayet güzel iftar sonrası bişey yok iyi dayanıyorsun
Herşey az az var beni rahatsız etmedi gayet güzel olmuş
Misafir ve yorgunluğa az bile olmuş ama misafir olunca ben iyice tıkanıyorum bugün bol bol dinlen

[/QUOTE]
Suyun çok az bunu sende biliyosun diyet daha önemlisi sağlıklı beslenmede suyun yeri önemlidir menünse güzel olmuş

Dün gece rahatsızdım menü veremedim kusura bakmayın
07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, süt, yeşil çay
15:00-17:00
Avuç içi çiğ badem, 5-6 kuru siyah üzüm, küçük kase kiraz
21:00
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 3 avuç içi kadar sucuklu pide, salata, ayran, Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su

Ayakta ufak sızlamalar devam ama yürümemi çok aksatacak şekilde değil canım.
oğlan yine öksürüklere başladı.Sabah ben evden çıkarken öksürüyordu.ayın 21 inde alerji doktoruna kontrolümüz var bakalım ne durumda hem astımı hem gıda alerjisi

Canım menünü çok beğendim. İftarın da o kadar az az ki o kadarcık pideden bişi olmaz. Allah kabul etsin.

.
Ne bilyeyim ya bana iftarım fazla geldi sanki.Hem pilav hem yaprak sarma hem pide.miktarları az olsa da sahurda da ekmek yediğim için vicdanen rahat edemiyorum nedese

İyi dileklerin için teşekkür ederiz.1 yılda değil canım,2014 den bu yana dikkatli beslenmeye çalışıyorum.Belli bir hedefim yok kendimi hangi kiloda iyi hissedersem orada korumaya geçerim diye düşünüyorum.Hayırlısı artık...

Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var,menün gayet güzel,niyetlenmedin mi hastalandığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…