Haydi Yine Yeniden...

Güzel menü canım öğlen öğünü bile yapabilirdin. Afiyet olsn. Neyin var geçmiş olsun??

İnşallah iyileşme olur canım benim.. Gıda alerjisi hafifleyecek bişi aslında. Çocuk büyüdükçe bünyesi kabul edebiliyor. Alerji testleri kaç çıkmıştı? Süt yumurta dimi sadece?

Ne bilyeyim ya bana iftarım fazla geldi sanki.Hem pilav hem yaprak sarma hem pide.miktarları az olsa da sahurda da ekmek yediğim için vicdanen rahat edemiyorum nedese

Yok canım ya o kadar da yemezsek artık tüm gün perişan oluruz. Hepsi az zaten o yüzden bişi olmaz bence.

Menünü beğendim canım. Diğer arkadaşlar söylemişler zaten eksik olan tarafı. Bu menulerle harika eksiler seni bekliyor
Regl ağrısı mi canım geçmiş olsun menun gayet güzel. Kahvaltı daha sağlam olabilir sadece çünkü öğle yok..

İnşallah iyileşme olur canım benim.. Gıda alerjisi hafifleyecek bişi aslında. Çocuk büyüdükçe bünyesi kabul edebiliyor. Alerji testleri kaç çıkmıştı? Süt yumurta dimi sadece?
Süt ve süt ürünleri,yumurta,ceviz,kaju fıstık,havuç,yeşil mercimek,tahin şimdilik bildiklerim.Class 4 çıkmıştı canım ilk tahlillerde.
Başlarda çok hafif buğdaya da çıkmıştı ama onu tolore etti şükür.
Et,balık ve diğer kuruyemişlere yok hamdolsun

Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var,menün gayet güzel,niyetlenmedin mi hastalandığın için

Güzel menü canım öğlen öğünü bile yapabilirdin. Afiyet olsn. Neyin var geçmiş olsun??
Reglden mi bilmiyorum ama halsizlik çok vardı kolumu kıpırdatacak halim yoktu karnımda ağrıyordu şimdi evi toparlamaya çalışıyorum çamaşır makinesi full performans çalışıyor

gülüm sen tatlıyı yiyeceksin diye yemek doğru düzgün yememişsin :))

Menümu vereyim
Sahur: 1 yumurta, Yarım bardak süt
KK peynir 1 lokma ekmek
1 hurma 3 zeytin
1 avuçtan az kiraz
3 dilim kavun ,1 dilim karpuz

Iftar: 1 kepçe çorba
Yarım kepçe patates yem
4 kaşık susuz taze Fas
1 kepçe Yoğurtlu erişte
Az Salata, 1 buçuk b ayran

Ara olarak Türk kah, kiraz yerim
2.5 litre su

Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun meyve olması hoşuma gitti

Çok güzel sade bir menü canım afiyet olsun son anda yediklerin de bence menüyü kötü yapmamış. Menün azdı çünkü

Canım benim öğlen yemek yeseydin ya reglsin güç kaybediyorsun eve çocuklara tek bakansın. Gerisi güzel ama afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…