- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.501
Dün gece rahatsızdım menü veremedim kusura bakmayın
07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, süt, yeşil çay
15:00-17:00
Avuç içi çiğ badem, 5-6 kuru siyah üzüm, küçük kase kiraz
21:00
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 3 avuç içi kadar sucuklu pide, salata, ayran, Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Ayakta ufak sızlamalar devam ama yürümemi çok aksatacak şekilde değil canım.
oğlan yine öksürüklere başladı.Sabah ben evden çıkarken öksürüyordu.ayın 21 inde alerji doktoruna kontrolümüz var bakalım ne durumda hem astımı hem gıda alerjisi
Ne bilyeyim ya bana iftarım fazla geldi sanki.Hem pilav hem yaprak sarma hem pide.miktarları az olsa da sahurda da ekmek yediğim için vicdanen rahat edemiyorum nedese
Menünü beğendim canım. Diğer arkadaşlar söylemişler zaten eksik olan tarafı. Bu menulerle harika eksiler seni bekliyorGünaydın canlar,
Dün hem veda hem şirket yemeği oldudışardaydım. Şirket yetkilimiz istifa etti dün sondu artık bizimle değil.
menüm
sahurda
1 yumurta bir
az pide
bitki çayı
iftar
yarım kase mercimek çorbası
1 hurma
küçük parça patlıcan kebap
ızgara (tavuk.et,köfte) az miktarda
salata
1 tane içli köfte
bir küçük parça güllacın yarısı
1 dilim karpuz
su 1 lt bile yoktur sanırım1 bardak fanta
6 7 bardak çay
Regl ağrısı mi canım geçmiş olsun menun gayet güzel. Kahvaltı daha sağlam olabilir sadece çünkü öğle yok..Dün gece rahatsızdım menü veremedim kusura bakmayın
07:30
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, süt, yeşil çay
15:00-17:00
Avuç içi çiğ badem, 5-6 kuru siyah üzüm, küçük kase kiraz
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 3 avuç içi kadar sucuklu pide, salata, ayran, Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Süt ve süt ürünleri,yumurta,ceviz,kaju fıstık,havuç,yeşil mercimek,tahin şimdilik bildiklerim.Class 4 çıkmıştı canım ilk tahlillerde.İnşallah iyileşme olur canım benim.. Gıda alerjisi hafifleyecek bişi aslında. Çocuk büyüdükçe bünyesi kabul edebiliyor. Alerji testleri kaç çıkmıştı? Süt yumurta dimi sadece?
Hoş geldin fıstık,zaman geçiyor valla farkında olmadan.Nasıl 6 gün oldu hiç anlamadım bileGünaydın canlar
çoktan uyandım aslında ama çilek reçeli yaptım Evi toparladım derken bu saat oldu.
Aynen canım ya yarın bir hafta olmuş olacak. Ama gerçekten çok çok seviyorum bu ayıHoş geldin fıstık,zaman geçiyor valla farkında olmadan.Nasıl 6 gün oldu hiç anlamadım bile
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var,menün gayet güzel,niyetlenmedin mi hastalandığın için
Reglden mi bilmiyorum ama halsizlik çok vardı kolumu kıpırdatacak halim yoktu karnımda ağrıyordu şimdi evi toparlamaya çalışıyorum çamaşır makinesi full performans çalışıyorGüzel menü canım öğlen öğünü bile yapabilirdin. Afiyet olsn. Neyin var geçmiş olsun??
Huzurlu bir ay bende çok mutlu oluyorum bu ayda şimdi regl olmak sizle bu hazzı tatmamak çok kötüAynen canım ya yarın bir hafta olmuş olacak. Ama gerçekten çok çok seviyorum bu ayı
Bende çok seviyorum ve heyecanlanıyorum,ayrı bir huzur var içimdeAynen canım ya yarın bir hafta olmuş olacak. Ama gerçekten çok çok seviyorum bu ayı
gülüm sen tatlıyı yiyeceksin diye yemek doğru düzgün yememişsin :))Kahvaltı 12:20
1 haşlanmış yumurta, tost, süt, 4 zeytin
14:30
2 çatal kadayif tatlısı , yeşil çay
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 1 servis kaşığı alinazik, salata, Türk kahvesi belki 1 dilim kadayıf, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Gayet güzel olmuş afiyet olsunöğle
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 dilim patatesli börek
17:00
1 kase çorba
20:35
1 kase çorba
1 kase köfteli patlıcan yemeği
karpuz
bir tutam semizotu
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun meyve olması hoşuma gittiMenümu vereyim
Sahur: 1 yumurta, Yarım bardak süt
KK peynir 1 lokma ekmek
1 hurma 3 zeytin
1 avuçtan az kiraz
3 dilim kavun ,1 dilim karpuz
Iftar: 1 kepçe çorba
Yarım kepçe patates yem
4 kaşık susuz taze Fas
1 kepçe Yoğurtlu erişte
Az Salata, 1 buçuk b ayran
Ara olarak Türk kah, kiraz yerim
2.5 litre su
Çok güzel sade bir menü canım afiyet olsun son anda yediklerin de bence menüyü kötü yapmamış. Menün azdı çünküKahvaltı 12:20
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 1 servis kaşığı alinazik, salata, Türk kahvesi belki 1 dilim kadayıf, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Kahvaltı 12:20
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?