Haydi Yine Yeniden...

Benim menüm:

Sahur
2 avuç içi kadar pide içine az tereyağ ve 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 parça tavuk, 1 bardak süt, 3 hurma, 1 kupa bitki çayı

İftar
1,5 kepçe mercimek ç, 1 parça kemiksiz but, 5-6 kaşık t fasülye, 1 kase semizotu salatası, birkaç çatal makarna, el kadar katmer, birkaç d kavun

Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, bitki çayı

2-2,5 lt su

Güzel menü olmuş. İftarda patates ile erişte var bir arada ama beni rahatsız etmedi. Patates yarım kepçe zaten az. Erişten de makul miktarda. Ekmek yerine yemişsin afiyet olsun canım.

öğle
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 dilim patatesli börek

17:00
1 kase çorba

20:35
1 kase çorba
1 kase köfteli patlıcan yemeği
karpuz
bir tutam semizotu

Afiyet olsun canım akşam yemeğini artırman iyi olmuş sevindim :) güzel bir menü.

Menü gayet güzel canım az az her şeyden var afiyet olsun canım.

Tadımlık yemek güzel herşey var ama yeterli oranda gayet güzel olmuş afiyet olsun arkadaşım

Iyi geceler kizlar ben cok hastayim menuleri okudum ama cevap yazamadim gozlerim falan hep sis halsizim ve cok istahsizim hepinizin menusu gayet iyi buda benimki
Sahur
Bir dilim ekmek icine kasar domates
Sekersiz cay
Iftar
Bes kasik corba zorla yuttum
Bir catal salata
Su 1, 5 oldu icmeye calisiyorum zorlada olsa
Kizlar yazamassam merak etmeyin gercekten cok kotuyum dinlenmem gerek galiba hepinize iyi geceler hayirli sahurlar ...

gülüm sahurun çok az geldi bana

afiyet olsun gülüm güzel kararında olmuş menün

geçmiş olsun gülüm bence bu halin iştahsızlığından oluyor bu defa sahurunu iyi yapmaya çalış iftarın zaten yok gibi

öğle
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 dilim patatesli börek

17:00
1 kase çorba

20:35
1 kase çorba
1 kase köfteli patlıcan yemeği
karpuz
bir tutam semizotu
Ekmeksiz harika bir menü inş suyun da güzeldir canım
Çok geçmiş olsun canım ne oldu acaba sana böyle dikkat et canım çocuk da hastaydı. Enerji veren şeyler yemeye çalış kuruyemiş kuru meyve gibi. Bizi haberdar et canım.

Neden böyle oldu yemeyi çok azalttığın için mi yoksa kuruyemiş hoşaf eklesen biraz enerji verecektir bi anne hastaysa o evdekilerin işi çok daha fena çabucak iyileş arkadaşım ufaklığın sana ihtiyacı var

Bu saatte burda napıyorum eşim sahur yaptı bende yanında çay içtim tatlının başında yakaladım kalk sahur yap diyince çay koydum bi haftadır çay içmiyordum bi nevi ona eşlik ettim şimdi namaz kılacak onu bekliyorum herkese günün bu hayırlı güzel vaktinden kucak dolusu sevgiler

O sevgiler bizden canım bende napiyorum burada dersen Sayet : eee eee eee

Aa bak şimdi bende senin tahminini çok merak ettim haydi söyle bende soyleyecem söz
Menü çeşit bakımından zengin börek poğaça gibi bişeyler var amaaaaa sen ufak dilim börek bi iki çatal kızartma avuç içi pide üzerine tereyağı reçel Hımmm bide çatal değdi değmedi kadar tatlı yediğini düşünüyorum

O sevgiler bizden canım bende napiyorum burada dersen Sayet : eee eee eee
Şükür o günleri geçirdim kesintisiz sabah 5 e kadar sallardım sonra eşime verirdim 2 saatte o bakardı 7 de kalkıp büyük kızı hazırla kahvaltı hazırlığı okul koşturmacası oyyy ne yorulurdum benimki gündüz uyurdu gece hem emerdi hem sallamak isterdi yoksa bas bas bağırıyordu susmuyordu bian düşündüm de zordu şimdi 4 yaşına girecek iki oda arası geziyorum bazen yanımıza gelip uyuyor ses çıkarmıyorum yeter ki oda bende uyuyalım diye bugünlerde geçecek buna şükür

Bu saatte günaydınnnnnn herkese muhtemelen herkes uyanmıştır bugün evi temizlemem lazım arada uğrarım

Kolay gelsin canım ben de o işi dün hallettim. Dip köşe her yeri süpür sil yaptım. Halılarım da yıkamadan geldi şükür. Onları da eşimle serdik. İçim rahat etti. Banyo wc kaldı belki onu yaparım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…