- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.521
Menümu vereyim
Sahur: 1 yumurta, Yarım bardak süt
KK peynir 1 lokma ekmek
1 hurma 3 zeytin
1 avuçtan az kiraz
3 dilim kavun ,1 dilim karpuz
Iftar: 1 kepçe çorba
Yarım kepçe patates yem
4 kaşık susuz taze Fas
1 kepçe Yoğurtlu erişte
Az Salata, 1 buçuk b ayran
Ara olarak Türk kah, kiraz yerim
2.5 litre su
öğle
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 dilim patatesli börek
17:00
1 kase çorba
20:35
1 kase çorba
1 kase köfteli patlıcan yemeği
karpuz
bir tutam semizotu
Menü gayet güzel canım az az her şeyden var afiyet olsun canım.Benim menüm:
Sahur
2 avuç içi kadar pide içine az tereyağ ve 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 parça tavuk, 1 bardak süt, 3 hurma, 1 kupa bitki çayı
İftar
1,5 kepçe mercimek ç, 1 parça kemiksiz but, 5-6 kaşık t fasülye, 1 kase semizotu salatası, birkaç çatal makarna, el kadar katmer, birkaç d kavun
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, bitki çayı
2-2,5 lt su
Tadımlık yemek güzel herşey var ama yeterli oranda gayet güzel olmuş afiyet olsun arkadaşımBenim menüm:
Sahur
2 avuç içi kadar pide içine az tereyağ ve 2 kk peynir, 2 zeytin, 1 parça tavuk, 1 bardak süt, 3 hurma, 1 kupa bitki çayı
İftar
1,5 kepçe mercimek ç, 1 parça kemiksiz but, 5-6 kaşık t fasülye, 1 kase semizotu salatası, birkaç çatal makarna, el kadar katmer, birkaç d kavun
Ara
2-2,5 lt su
gülüm sahurun çok az geldi banaMenümu vereyim
Sahur: 1 yumurta, Yarım bardak süt
KK peynir 1 lokma ekmek
1 hurma 3 zeytin
1 avuçtan az kiraz
3 dilim kavun ,1 dilim karpuz
Iftar: 1 kepçe çorba
Yarım kepçe patates yem
4 kaşık susuz taze Fas
1 kepçe Yoğurtlu erişte
Az Salata, 1 buçuk b ayran
Ara olarak Türk kah, kiraz yerim
2.5 litre su
afiyet olsun gülüm güzel kararında olmuş menünBenim menüm:
Sahur
İftar
Ara
2-2,5 lt su
geçmiş olsun gülüm bence bu halin iştahsızlığından oluyor bu defa sahurunu iyi yapmaya çalış iftarın zaten yok gibiIyi geceler kizlar ben cok hastayim menuleri okudum ama cevap yazamadim gozlerim falan hep sis halsizim ve cok istahsizim hepinizin menusu gayet iyi buda benimki
Sahur
Bir dilim ekmek icine kasar domates
Sekersiz cay
Iftar
Bes kasik corba zorla yuttum
Bir catal salata
Su 1, 5 oldu icmeye calisiyorum zorlada olsa
Kizlar yazamassam merak etmeyin gercekten cok kotuyum dinlenmem gerek galibahepinize iyi geceler hayirli sahurlar ...
Valla sanırım bu gece iyi sahur yaptım canımgülüm sahurun çok az geldi bana
Ekmeksiz harika bir menü inş suyun da güzeldir canımöğle
1 haşlama yumurta
domates salatalık
1 dilim patatesli börek
17:00
1 kase çorba
20:35
1 kase çorba
1 kase köfteli patlıcan yemeği
karpuz
bir tutam semizotu
Çok geçmiş olsun canım ne oldu acaba sana böyleIyi geceler kizlar ben cok hastayim menuleri okudum ama cevap yazamadim gozlerim falan hep sis halsizim ve cok istahsizim hepinizin menusu gayet iyi buda benimki
Sahur
Sekersiz cay
Iftar
Bir catal salata
Kizlar yazamassam merak etmeyin gercekten cok kotuyum dinlenmem gerek galibahepinize iyi geceler hayirli sahurlar ...
Neden böyle oldu yemeyi çok azalttığın için mi yoksa kuruyemiş hoşaf eklesen biraz enerji verecektir bi anne hastaysa o evdekilerin işi çok daha fena çabucak iyileş arkadaşım ufaklığın sana ihtiyacı varIyi geceler kizlar ben cok hastayim menuleri okudum ama cevap yazamadim gozlerim falan hep sis halsizim ve cok istahsizim hepinizin menusu gayet iyi buda benimki
Sahur
Sekersiz cay
Iftar
Bir catal salata
Merakla bekliyorum menünü senin iyi menüyü tahmin ediyorum bakalım tutacak mıValla sanırım bu gece iyi sahur yaptım canım
Aa bak şimdi bende senin tahminini çok merak ettim haydi söyle bende soyleyecem sözMerakla bekliyorum menünü senin iyi menüyü tahmin ediyorum bakalım tutacak mı
O sevgiler bizden canım bende napiyorum burada dersen Sayet :Bu saatte burda napıyorum eşim sahur yaptı bende yanında çay içtim tatlının başında yakaladım kalk sahur yap diyince çay koydum bi haftadır çay içmiyordum bi nevi ona eşlik ettim şimdi namaz kılacak onu bekliyorum herkese günün bu hayırlı güzel vaktinden kucak dolusu sevgiler
Menü çeşit bakımından zengin börek poğaça gibi bişeyler var amaaaaa sen ufak dilim börek bi iki çatal kızartma avuç içi pide üzerine tereyağı reçel Hımmm bide çatal değdi değmedi kadar tatlı yediğini düşünüyorumAa bak şimdi bende senin tahminini çok merak ettim haydi söyle bende soyleyecem söz
Şükür o günleri geçirdim kesintisiz sabah 5 e kadar sallardım sonra eşime verirdim 2 saatte o bakardı 7 de kalkıp büyük kızı hazırla kahvaltı hazırlığı okul koşturmacası oyyy ne yorulurdum benimki gündüz uyurdu gece hem emerdi hem sallamak isterdi yoksa bas bas bağırıyordu susmuyordu bian düşündüm de zordu şimdi 4 yaşına girecek iki oda arası geziyorum bazen yanımıza gelip uyuyor ses çıkarmıyorum yeter ki oda bende uyuyalım diye bugünlerde geçecek buna şükürO sevgiler bizden canım bende napiyorum burada dersen Sayet :eee eee eee
Bu saatte günaydınnnnnn herkese muhtemelen herkes uyanmıştır bugün evi temizlemem lazım arada uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?