Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin kizlar buyuk oglusu okula yolladim sizlere en azindan bir gunaydin diyim dedim herkesin keyfi yerinde masallah beni soracak olursaniz halen hastayim oglumun ates halen dusmedi oda bende hic bisey yiyemiyoruz halsizsiz ve surekli uyuyoruz oglumda kusmada var uc gundur camasir yikiyorum bir dunya utu birikti az az yapiyorum geri yatiyorum orucuda birakmadim bir sekilde tutuyorum rabbim kabul etsin insallah ..

Menumude vereyi bir dunku meum yok galiba
Sahur
El icinden az pide
Biraz tel peynir
Domates salatalik birer dilim

Iftar
Bir kepce corba
Bir kasik yesil fasulye
Iki kasik tavuklu pilav
Az salata
Ara
Az sekerli dibek kahvesi esim yapti zorla icirdi yemegide onun zoruyla yedim zira corba bile cok geldi

Canim cok da değil aslında sadece sahurda 3 dilim değilde iki dilim yiyebilirdin. Gerisi gayet güzel afiyet olsun canım.
Maşallah sana arkadaşım ramazanda menülerin harika afiyet olsun.
Az az her şeyden var ama çok değil hepsini toplasan iki tabak eder kuzum. Bence sadece sahur öncesi yediğin tulumba olmayabilirdi saatinden dolayi. Gerisi gayet güzel
Canim doktora gitmen lazım kaç gün oldu böyle. Vücudun direnç kaybediyor. Sadece dinlenmek de ise yaramaz ki

Canim ben hersene bir kere boyle oluyorum uc dort gunde geciyo bu kez oglumda hasta olunca is cigrindan cikti biraz surec uzadi bugun daha iyiyim cok sukur oglum malum kolay iyilesmiyo insallah oda bende iyi olcaz ...

Çok geçmiş olsun kuzum benim ya.Bi doktora görün bence de.daha fena olma canım benim.Menün baya az tabi hasta olduğun için

Günaydın canlarım oğlum sabaha kadar zırt pırt uyandı ağladı uyku uyumadım nerdeyse.. Başım ağrıyor oy oy
Gunaydin sizdemi hasta oldunuz yoksa ayy insallah sadece huzursuzluktur benimki cok hasta yarim haslanmis yumurta ve bir kac yudum sutten baska bissey yemedi icmiyoda sadece ilaclada olmazki ona bakmaktan kendimi unuttum galiba salgin var burda annemde cok hastaymis halsiz yatiyomus grip desendegil diyo degisik bir hastalik sicak oruc galiba etkiliyo cabuk iyilesemiyo insan rabbim yardimcimiz olsun insallah ..

Bu arada biz bu gece sahura kalkamadik. Oğlum uyandı sonra saate bakayım dedim 3 dakika kalmıştı okunmasina :))) bir yumurta zor yedim birde şu içtim bolca. Bakalım bugün nasıl geçecek

Çok geçmiş olsun kuzum benim ya.Bi doktora görün bence de.daha fena olma canım benim.Menün baya az tabi hasta olduğun için
Cok saol canim bugun daha iyiyim insallah bir kac gune daha iyi oluruz ..menu yu hic sorma suyu iciyorum ama yemekler gecmiyo bogazimdan cumartesi gunu cok kotuydum corbayi zor yuttum dun daha iyi yedim menuyu gordun bugun az az aclikta hissediyorum galiba bu iyiye isaret

Bu arada biz bu gece sahura kalkamadik. Oğlum uyandı sonra saate bakayım dedim 3 dakika kalmıştı okunmasina :))) bir yumurta zor yedim birde şu içtim bolca. Bakalım bugün nasıl geçecek
Allah kolaylik versin canim korkma tutuluyo ben kac gundur sahursuz gibi biseyim aclik falan hicc olmadi rabbim yardim etsin insallah canim

Çok çok geçmiş olsun canım yok hasta değiliz şükür ama niyeyse uyumadı oğlan. Aslında tüm dişleri çıktı ama bu sefer de 2.azılar mı çıkacak anlamadım ki 1,5 yaşında ama bilemedim.

Allah kolaylığını verir canım inşallah.yumurta tok tutar zaten.

Himm ikinci azi olabilir zaten oda cikarsa ilkokula kadar rahatsin baska dis cikmiyo sende dinlen canim galiba hepimizin dinlenmeye ihtiyaci var herkeste bir uykusuzluk sozkonusu

Merhaba Ben yazamıyorum bir türlü çok özür

Bu hafta çok değişik ruhen tuhaf :S Rengli olamadım cumartesi kan tahlil yaptırdım negatif 10 gün geçince de biraz ümitlenmiştim. Çünkü hiç ileri gitmez hep 4 -5 gün geri gelirdi.Anlamadım çözemedim. Rabbim'den biliyorum çok şükür bir tane evladım var bunu da biliyorum şükür ediyorum ama yine de . Doğru dürüst bir şey yiyemiyorum anlamadım kendimi. 2 kere yaptırdım kan tahlilini yarın da randevu alıp gideceğim doktora. Dua edin bana inşallah ciddi bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…