- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.561
Canim cok da değil aslında sadece sahurda 3 dilim değilde iki dilim yiyebilirdin. Gerisi gayet güzel afiyet olsun canım.Menumu vereyim ben esim dondurma yemeye gidelim diyo.hem yuruyus olur
sahur
firinda tost ekmegine yapilmis beyaz peynirli yumurtali kizarmis ekmekten 3 dilim
domates salatalik
1 haslanmis yumurta
1 ck visne receli
iftar
1 kucuk kepce tavuk corbasi
yarim kasarli sucuklu pide
kivircik salata
yarim bardak kola
3 dilim kavun
ve 2 top dondurma
su 3 litreyi tamamlarim
bu aralar cok karbonlu gitmeye basladim maalesef farkindayim.yarindan itibaren toparlayacagim insallah
Maşallah sana arkadaşım ramazanda menülerin harika afiyet olsun.11:30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tost ekmeği üzerine 1 çay kaşığı labne, domates, 3 zeytin, vişne suyu
Ara 18:00
1 kase kiraz, 3 ceviz
21:00
1 kase mercimek çorba, 3 yemek kaşığı közlenmiş patlican yoğurt karışım üzerine 1.5 yemek kaşığı kıymalı harç, minnacık pide,salata, vişne hoşafı, Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş
2.5 litre su
Az az her şeyden var ama çok değil hepsini toplasan iki tabak eder kuzum. Bence sadece sahur öncesi yediğin tulumba olmayabilirdi saatinden dolayi. Gerisi gayet güzelCanlarım bu akşam iftarda dışardaydık eşimle başbaşa :) oğlanı annemlere bıraktık hem özlemişlerdi ne zamandır görmediler. Hem de biz biraz rahat ettik ama tadı yoktu oğlumsuz tabi o ayrı mesele.. Neyse sadede geleyim. Yiyeceklerin biri geldi öbürü gitti tadımlık yedim. Aslında herşeyden de yemedim diyebilirim. İnanın bu fragmanı
Sahurdan az önce:
2 minik tulumba t, 2 kayısı, 2 ceviz
Sahur:
1 kase nesfit, 1,5 bardak süt, avuç içi pide, 2 dilim salam, krem peynir
İftar:
1 kepçe süzme mercimek, 1 d paçanga, 1 içli köfte, 2 kaşık z.yağlı fasülye, 1 kaşık şakşuka, 1'er kaşık döner ve kebap, 2 tavuk şiş, 2 kaşık patates püresi, 1-2 d pastırma, 2 çeri domates ve salatalık, 1 bardak ayran
Ara
ş.siz çay, 2-3 çatal güllaç
Ara
Türk Kahvesi
Bitki Çayı
2-2,5 lt su
Canim doktora gitmen lazım kaç gün oldu böyle. Vücudun direnç kaybediyor. Sadece dinlenmek de ise yaramaz kiMenumude vereyi bir dunku meum yok galiba
Sahur
El icinden az pide
Biraz tel peynir
Domates salatalik birer dilim
Iftar
Bir kepce corba
Bir kasik yesil fasulye
Iki kasik tavuklu pilav
Az salata
Ara
Az sekerli dibek kahvesi esim yapti zorla icirdi yemegide onun zoruyla yedim zira corba bile cok geldi
Canim ben hersene bir kere boyle oluyorum uc dort gunde geciyo bu kez oglumda hasta olunca is cigrindan cikti biraz surec uzadi bugun daha iyiyim cok sukur oglum malum kolay iyilesmiyo insallah oda bende iyi olcaz ...Canim cok da değil aslında sadece sahurda 3 dilim değilde iki dilim yiyebilirdin. Gerisi gayet güzel afiyet olsun canım.
Maşallah sana arkadaşım ramazanda menülerin harika afiyet olsun.
Az az her şeyden var ama çok değil hepsini toplasan iki tabak eder kuzum. Bence sadece sahur öncesi yediğin tulumba olmayabilirdi saatinden dolayi. Gerisi gayet güzel
Canim doktora gitmen lazım kaç gün oldu böyle. Vücudun direnç kaybediyor. Sadece dinlenmek de ise yaramaz ki
Gunaydin kizlar buyuk oglusu okula yolladim sizlere en azindan bir gunaydin diyim dedim herkesin keyfi yerinde masallah beni soracak olursaniz halen hastayim oglumun ates halen dusmedi oda bende hic bisey yiyemiyoruz halsizsiz ve surekli uyuyoruz oglumda kusmada var uc gundur camasir yikiyorumbir dunya utu birikti az az yapiyorum geri yatiyorum orucuda birakmadim bir sekilde tutuyorum rabbim kabul etsin insallah ..
Çok geçmiş olsun kuzum benim ya.Bi doktora görün bence de.daha fena olma canım benim.Menün baya az tabi hasta olduğun içinMenumude vereyi bir dunku meum yok galiba
Sahur
El icinden az pide
Biraz tel peynir
Domates salatalik birer dilim
Iftar
Bir kepce corba
Bir kasik yesil fasulye
Iki kasik tavuklu pilav
Az salata
Ara
Az sekerli dibek kahvesi esim yapti zorla icirdi yemegide onun zoruyla yedim zira corba bile cok geldi
Gunaydin sizdemi hasta oldunuz yoksa ayy insallah sadece huzursuzluktur benimki cok hasta yarim haslanmis yumurta ve bir kac yudum sutten baska bissey yemedi icmiyoda sadece ilaclada olmazki ona bakmaktan kendimi unuttum galiba salgin var burda annemde cok hastaymis halsiz yatiyomus grip desendegil diyo degisik bir hastalik sicak oruc galiba etkiliyo cabuk iyilesemiyo insan rabbim yardimcimiz olsun insallah ..Günaydın canlarım oğlum sabaha kadar zırt pırt uyandı ağladı uyku uyumadım nerdeyse.. Başım ağrıyor oy oy
Cok saol canim bugun daha iyiyim insallah bir kac gune daha iyi oluruz ..menu yu hic sorma suyu iciyorum ama yemekler gecmiyo bogazimdan cumartesi gunu cok kotuydum corbayi zor yuttum dun daha iyi yedim menuyu gordun bugun az az aclikta hissediyorum galiba bu iyiye isaretÇok geçmiş olsun kuzum benim ya.Bi doktora görün bence de.daha fena olma canım benim.Menün baya az tabi hasta olduğun için
Allah kolaylik versin canim korkma tutuluyo ben kac gundur sahursuz gibi biseyim aclik falan hicc olmadi rabbim yardim etsin insallah canimBu arada biz bu gece sahura kalkamadik. Oğlum uyandı sonra saate bakayım dedim 3 dakika kalmıştı okunmasina :))) bir yumurta zor yedim birde şu içtim bolca. Bakalım bugün nasıl geçecek
Gunaydin sizdemi hasta oldunuz yoksa ayy insallah sadece huzursuzluktur benimki cok hasta yarim haslanmis yumurta ve bir kac yudum sutten baska bissey yemedi icmiyoda sadece ilaclada olmazki ona bakmaktan kendimi unuttum galiba salgin var burda annemde cok hastaymis halsiz yatiyomus grip desendegil diyo degisik bir hastalik sicak oruc galiba etkiliyo cabuk iyilesemiyo insan rabbim yardimcimiz olsun insallah ..
Allah kolaylığını verir canım inşallah.yumurta tok tutar zaten.Bu arada biz bu gece sahura kalkamadik. Oğlum uyandı sonra saate bakayım dedim 3 dakika kalmıştı okunmasina :))) bir yumurta zor yedim birde şu içtim bolca. Bakalım bugün nasıl geçecek
öğlen uyuttuğunda sende uyu bari canım.gerçekten çok zor uykusuz kalmakGünaydın canlarım oğlum sabaha kadar zırt pırt uyandı ağladı uyku uyumadım nerdeyse.. Başım ağrıyor oy oy
Himm ikinci azi olabilir zaten oda cikarsa ilkokula kadar rahatsin baska dis cikmiyo sende dinlen canim galiba hepimizin dinlenmeye ihtiyaci var herkeste bir uykusuzluk sozkonusuÇok çok geçmiş olsun canım yok hasta değiliz şükür ama niyeyse uyumadı oğlan. Aslında tüm dişleri çıktı ama bu sefer de 2.azılar mı çıkacak anlamadım ki 1,5 yaşında ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?