- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.581
Vardır bir hayır canım geçmiş olsun.Rabbim oğluşuna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Merhaba Ben yazamıyorum bir türlü çok özür
Bu hafta çok değişik ruhen tuhaf :S Rengli olamadım cumartesi kan tahlil yaptırdım negatif10 gün geçince de biraz ümitlenmiştim. Çünkü hiç ileri gitmez hep 4 -5 gün geri gelirdi.Anlamadım çözemedim. Rabbim'den biliyorum çok şükür bir tane evladım var bunu da biliyorum şükür ediyorum ama yine de . Doğru dürüst bir şey yiyemiyorum anlamadım kendimi. 2 kere yaptırdım kan tahlilini yarın da randevu alıp gideceğim doktora. Dua edin bana inşallah ciddi bir şey yoktur.
Slm kızlar şükür oturdum bugün yoğun bir gündü karne işleri sene sonu işleri derken dolu bi gün geçirdim
angelina35 toparlanma sürecine girdin sanırım şükürler olsun Rabbim beterinden korusun
@butterfly143 inşallah önemli bişey yoktur çok geçmiş olsun
Z zynpbbb niye öyle hastalandın şimdi nasılsın geçmiş olsun
tacsizprenses Rabbim gönlüne göre versin göremediğimiz bi hayır vardır bende defalarca tahlil yaptırırdım ne üzülürdüm şükürler olsun 2 tatlı kızım oldu sabır arkadaşım
Vardır bir hayır canım geçmiş olsun.Rabbim oğluşuna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Amin canımAminnn inşallah.
Maaşallah prenseslere darısı bana diyeyim :) Hayırlısıyla..
Amin canım inşallah. Yarın sabahtan gideceğim inşallah.
hoş geldin iyiyiz bizde şükürler olsun.merak ettik seni bi ses vereydin iyiydiMerhabalar kızlar. Kusura bakmayın kaç gündür giremedim özledim de. Hastaydım kızçe de sağolsun uykuyu anasından acıyor. Misafirler, misafirlikler alışveriş derken eşimin zoruyla hareket ediyorum. Bugün de işe geldim perşembeden işler birikmiş beni. Anca müsait oldum. Tüm yazılanları okudum. Tekrardan kusura bakmayın. Hiç halim mecalim yoktu. Gözler uykusuzluktan kapanırken okuyamadım.
Sizler nasılsınızangelina35 @butterfly143 ekim2009 M Melrin tacsizprenses tevafuk55 tomurcukkk Z zynpbbb (alfabetik sıra oldu :) :)
Genel bi halsizlik kollarım ayaklarım tutmuyor canım da sıkkın bazı şeylere kafamı çok takıyorum ondan bitik düştüm soğuk yedim sanırım birde onunda etkisi var midem felan baya kötüAminnn inşallah.
Maaşallah prenseslere darısı bana diyeyim :) Hayırlısıyla..
Amin canım inşallah. Yarın sabahtan gideceğim inşallah.
geçmiş olsun gülüm topikdeki herkes de bir sıkıntı rahatsızlık var günler uzun sıcak oruç uykusuzluk derken herkes döküldü gariplerim :) bir de siz işe gidiyorsunuzMerhabalar kızlar. Kusura bakmayın kaç gündür giremedim özledim de. Hastaydım kızçe de sağolsun uykuyu anasından acıyor. Misafirler, misafirlikler alışveriş derken eşimin zoruyla hareket ediyorum. Bugün de işe geldim perşembeden işler birikmiş beni. Anca müsait oldum. Tüm yazılanları okudum. Tekrardan kusura bakmayın. Hiç halim mecalim yoktu. Gözler uykusuzluktan kapanırken okuyamadım.
Sizler nasılsınızangelina35 @butterfly143 ekim2009 M Melrin tacsizprenses tevafuk55 tomurcukkk Z zynpbbb (alfabetik sıra oldu :) :)
sen de miii rahatsızsın gülüm amanınn geçmiş olsunGenel bi halsizlik kollarım ayaklarım tutmuyor canım da sıkkın bazı şeylere kafamı çok takıyorum ondan bitik düştüm soğuk yedim sanırım birde onunda etkisi var midem felan baya kötü
kız bu oruçtan kafan dalgınlaşır hatta ne dediğini bile şaşırabilirsin benimkiler şaşkın kim kime ne diyor anlamıyorum hıı hıı efendim diyip duruyorum baba oğula hehehehO kadar kafa dalgın ki mesajı bile nereye yazdım
hayır olsun inşallah önemli bişey çıkmaz soktora gittikten sonra beni arasan müsait olduğundaMerhaba Ben yazamıyorum bir türlü çok özür
Bu hafta çok değişik ruhen tuhaf :S Rengli olamadım cumartesi kan tahlil yaptırdım negatif10 gün geçince de biraz ümitlenmiştim. Çünkü hiç ileri gitmez hep 4 -5 gün geri gelirdi.Anlamadım çözemedim. Rabbim'den biliyorum çok şükür bir tane evladım var bunu da biliyorum şükür ediyorum ama yine de . Doğru dürüst bir şey yiyemiyorum anlamadım kendimi. 2 kere yaptırdım kan tahlilini yarın da randevu alıp gideceğim doktora. Dua edin bana inşallah ciddi bir şey yoktur.
Sahur yapamıyorum ben iftarda neyse o anca yemekten kalk nbamaza git gel saat 12 oluyor hemen yatıyorum her sabah 7 de kalkıyorum şaşırdım artık:)kız bu oruçtan kafan dalgınlaşır hatta ne dediğini bile şaşırabilirsin benimkiler şaşkın kim kime ne diyor anlamıyorum hıı hıı efendim diyip duruyorum baba oğula heheheh
huzur ve sakinlik olumlamaları yap uykuya dalmadan hemen önceDeniyorum kuzu ama sonrası hep pişman oluyorum yaptıklarıma ve söylediklerime biraz sakin kalmam lazım sadece ve dinlenmem zorlu bir hafta geçirdim cidden herşey üst üste geldi bu yüzden böyle oldu
çok büyük hata yapıyorsun sıvı alacağın saat kısıtlı kalıyor olmaz böyle sahurda bişey yemesen de koy baş ucuna suyu alarm kur yatağından çıkmadan suyunu iç bari minarallerin eksik kalmasın diye içebilirsen 1-2 maden suyu da iç yatana kadarSahur yapamıyorum ben iftarda neyse o anca yemekten kalk nbamaza git gel saat 12 oluyor hemen yatıyorum her sabah 7 de kalkıyorum şaşırdım artık:)
tamam maden suyu da kalmamıştı iyi olur bak şimdiçok büyük hata yapıyorsun sıvı alacağın saat kısıtlı kalıyor olmaz böyle sahurda bişey yemesen de koy baş ucuna suyu alarm kur yatağından çıkmadan suyunu iç bari minarallerin eksik kalmasın diye içebilirsen 1-2 maden suyu da iç yatana kadar
yaaa sen çok şirinsintamam maden suyu da kalmamıştı iyi olur bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?