- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.601
Merhabalar kızlar. Kusura bakmayın kaç gündür giremedim özledim de. Hastaydım kızçe de sağolsun uykuyu anasından acıyor. Misafirler, misafirlikler alışveriş derken eşimin zoruyla hareket ediyorum. Bugün de işe geldim perşembeden işler birikmiş beni. Anca müsait oldum. Tüm yazılanları okudum. Tekrardan kusura bakmayın. Hiç halim mecalim yoktu. Gözler uykusuzluktan kapanırken okuyamadım.
Sizler nasılsınızangelina35 D Deligonul783 @ekim2009 M Melrin @tacsizprenses tevafuk55 tomurcukkk Z zynpbbb (alfabetik sıra oldu :) :)
Melrin menulerine bir harikasi daha eklendi afiyet olsun gulum07:30
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu peynir, domates, süt, yeşil çay, 3 ceviz
15:30
Bi kase kiraz, avuçiçi kuruyemiş
20:55
1 kase tavuk çorbası, 2 dilim patatesli börek, salata, ayran
Türk kahvesi, 1 kurabiye, avuç içi kuruyemiş
2.5 litre su
Senin menun de cok guzel canim.karbonu kisitli tutmana bayiliyorumMenüm:
Sahur
1,5 yumurta omlet, 1 bardak süt, az krem peynir, 2 lokma ekmek
İftar
1,5 kepçe mercimek, 1 kepçe z.yağlı kabak, 4-5 kaşık t.fasülye, 1,5 tavuk baget, küçük parça katmer, salata, 2-3 d kavun
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Bitki çayı
2-2,5 lt su
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun herşeyden yeterli yemeyi harika başarmışsınMenüm:
Sahur
İftar
1,5 kepçe mercimek, 1 kepçe z.yağlı kabak, 4-5 kaşık t.fasülye, 1,5 tavuk baget, küçük parça katmer, salata, 2-3 d kavun
Ara
Bitki çayı
2-2,5 lt su
Senin menünde çok güzel olmuş iftar çok beğendim bi tanecik tatlı zarar etmez Düne göre daha iyi olmuş afiyet olsunSahur
2 dilim karasli pide
1 seftali
iftar
1 kucuk kepce tavuk corbasi
1 kucuk kepce kuru fasulye
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide
cay yanina fistikli kadayif burma tatlisi 1 adet
su 2.5 lt
Menun cok guzel canim son gunlerde gercekten siki tutuyosun xdiyeti afiyet olsun ..07:30
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu peynir, domates, süt, yeşil çay, 3 ceviz
2.5 litre su
Menun cok guzel canim afiyet olsun .Menüm:
Sahur
İftar
Ara
Bitki çayı
2-2,5 lt su
Cok saglikli bir menu afiyet olsun canim tatli bir dilim hicbir zarari olacagini dusunmuyorum afiyet olsun canim ...Sahur
2 dilim karasli pide
1 seftali
iftar
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide
su 2.5 lt
Yani ramazan demek melrin demek bravo. Bildiirmini merakla bekliyorum07:30
2.5 litre su
Mükemmel menu canım sebze artı protein harikaMenüm:
Sahur
İftar
Ara
Bitki çayı
2-2,5 lt su
Afiyet olsun canım sahurdaki ekmeği azaltman iyi olmuşSahur
2 dilim karasli pide
1 seftali
iftar
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide
su 2.5 lt
Kesinlikle daha iyi olmuş canım güç de toplamış olursun. Sevindim senin adınaBuda benim menu
Sahur
Iki lokma gozleme
Avuc icinden az pide
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Nane iki tane sivri biber
Iftar
Bir kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik et sote
Iki lokma pide
Salata
Ara
Bir kucuk dilim revani
Bes erik
Iki litre
Elimden geldigince yemeye calistim bugun biraz daha iyiyim ....
Herseyden az az yemissin iyide olmus canim cunku sahur yapamamistin afiyet olsun menunu begendim ...Iyi aksamlar canlar
Dışarda yedik arkadaslarla şimdi geldim
Menüm
Sahur: 1 haşlanmış yumurta
Iftar: 1 hurma, 1 kayısı, 1 incir(kuru)
1 kase ezogelin, 2 lokma pide
1kasik tavuk sote, 1 kaşık et sote, 1 kaşık p püresi, 1 izmir köfte 2 d patates, 1 kaşık pilav, 1 biber dolma(hepsi bir tabaktaydi)
1.5 b ayran, 4 tane minicik lokma t
Ara olarak Türk Kahvesi 2 dilim bitter
2.5 litre su
Bugün biraz daha toparlayıcı olmuş iyiye gitmene sevindim azda olsa yemen gücünü artıracaktır afiyet olsunBuda benim menu
Sahur
Iki lokma gozleme
Avuc icinden az pide
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Nane iki tane sivri biber
Iftar
Bir kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik et sote
Iki lokma pide
Salata
Ara
Bir kucuk dilim revani
Bes erik
Iki litre
Elimden geldigince yemeye calistim bugun biraz daha iyiyim ....
Çeşit çok ölçü az zaten sahur yok o yüzden hiç sıkıntı yok aslında bakarsan bunlada doyuyoruz Oooo ben eskiden neler neler yerdim yinede doymazdım o yıllar kendime zulmetmişim Rabbim in emaneti vücuda bakamamışım inşallah affeder kendimden niye bahsettim bianda anlamadım afiyet olsun arkadaşım gayet yerinde menü olmuşIyi aksamlar canlar
Menüm
1kasik tavuk sote, 1 kaşık et sote, 1 kaşık p püresi, 1 izmir köfte 2 d patates, 1 kaşık pilav, 1 biber dolma(hepsi bir tabaktaydi)
2.5 litre su
Ramazan demek ben mi bilemedim tek bildiğim bayramdan itibaren bi sürü insan beni görecek anlayacağınız yumurta meselesi alıştırıp vücudu bu şekilde yaşarsam hedefe ulaşmam kolay olacaktır ama şimdi midem rahat ben rahat hakikaten önce birileri kaçıracak gibi niye o kadar yemişim yazık etmişim kendimeYani ramazan demek melrin demek bravo. Bildiirmini merakla bekliyorum
Mükemmel menu canım sebze artı protein harika
Afiyet olsun canım sahurdaki ekmeği azaltman iyi olmuş
Kesinlikle daha iyi olmuş canım güç de toplamış olursun. Sevindim senin adına
Aynen canım sana katılıyorum. Yani şu birer kaşık yediğim şeylerle bile TİKA basa doymuş hissediyorum. Geçen yıl ki ramazani hatırlıyorum. Yemek sonrası çok kötü olurdum çok yemekten ve hep ağırlık cokerdi. Bu yıl hiç öyle olmuyorum çok şükür. Tabi bahsedeceksin canım bunlar bizi motive eden şeyler bağlayan şeyler. Bayram sonrası da zaten çok fazla övgü alacaksın bu sefer de onları paylaşırız birbirimizleÇeşit çok ölçü az zaten sahur yok o yüzden hiç sıkıntı yok aslında bakarsan bunlada doyuyoruz Oooo ben eskiden neler neler yerdim yinede doymazdım o yıllar kendime zulmetmişim Rabbim in emaneti vücuda bakamamışım inşallah affeder kendimden niye bahsettim bianda anlamadım afiyet olsun arkadaşım gayet yerinde menü olmuş
Disarida yemene ragmen cok iyi kontrol etmissin kendini canim.menun cok iyiIyi aksamlar canlar
Menüm
2.5 litre su
Ramazan demek ben mi bilemedim tek bildiğim bayramdan itibaren bi sürü insan beni görecek anlayacağınız yumurta meselesi alıştırıp vücudu bu şekilde yaşarsam hedefe ulaşmam kolay olacaktır ama şimdi midem rahat ben rahat hakikaten önce birileri kaçıracak gibi niye o kadar yemişim yazık etmişim kendime
Hakikaten yaa sirf ramazanda degil normalde de neden o kadar cok yermisiz ki eskiden bi anlam veremiyorum.bosuna yuk bosuna hantallik yasamisiz yillarca.ne gecti elimize o kadar ekmege hamur isine tatliya abaninca.Ramazan munasebetiyle daha bi terbiye ettik nefsimizi ama diger aylari da bu mantikla gecirirsek bizden sagliklisi iyisi yok kizlarAynen canım sana katılıyorum. Yani şu birer kaşık yediğim şeylerle bile TİKA basa doymuş hissediyorum. Geçen yıl ki ramazani hatırlıyorum. Yemek sonrası çok kötü olurdum çok yemekten ve hep ağırlık cokerdi. Bu yıl hiç öyle olmuyorum çok şükür. Tabi bahsedeceksin canım bunlar bizi motive eden şeyler bağlayan şeyler. Bayram sonrası da zaten çok fazla övgü alacaksın bu sefer de onları paylaşırız birbirimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?