Haydi Yine Yeniden...

brcnmm gelmiş geçmiş olsun canım ses çıkmayınca merak ettik işe gittiğine göre biraz daha iyi olmalısın Rabbim şifa versin
Z zynpbbb kafanın bu kadar dolu olması yorucu olsa gerek dertleşmek istersen bizler burdayız

Hoşgeldin canım hamd olsun iyiyiz biz de.. Evet merak ettik valla. Geçmiş olsun çok..

Menüm:

Sahur
1,5 yumurta omlet, 1 bardak süt, az krem peynir, 2 lokma ekmek

İftar
1,5 kepçe mercimek, 1 kepçe z.yağlı kabak, 4-5 kaşık t.fasülye, 1,5 tavuk baget, küçük parça katmer, salata, 2-3 d kavun

Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
Bitki çayı

2-2,5 lt su

Melrin menulerine bir harikasi daha eklendi afiyet olsun gulum

Senin menun de cok guzel canim.karbonu kisitli tutmana bayiliyorum

Sahur
2 dilim karasli pide
1 seftali

iftar
1 kucuk kepce tavuk corbasi
1 kucuk kepce kuru fasulye
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide

cay yanina fistikli kadayif burma tatlisi 1 adet

su 2.5 lt

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun herşeyden yeterli yemeyi harika başarmışsın
Sahur
2 dilim karasli pide
1 seftali

iftar
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide

su 2.5 lt
Senin menünde çok güzel olmuş iftar çok beğendim bi tanecik tatlı zarar etmez Düne göre daha iyi olmuş afiyet olsun

Menun cok guzel canim son gunlerde gercekten siki tutuyosun xdiyeti afiyet olsun ..

Menun cok guzel canim afiyet olsun .

Sahur
2 dilim karasli pide
1 seftali

iftar
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide

su 2.5 lt
Cok saglikli bir menu afiyet olsun canim tatli bir dilim hicbir zarari olacagini dusunmuyorum afiyet olsun canim ...

Buda benim menu
Sahur
Iki lokma gozleme
Avuc icinden az pide
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Nane iki tane sivri biber

Iftar
Bir kepce corba
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik et sote
Iki lokma pide
Salata
Ara
Bir kucuk dilim revani
Bes erik
Iki litre
Elimden geldigince yemeye calistim bugun biraz daha iyiyim ....

Iyi aksamlar canlar
Dışarda yedik arkadaslarla şimdi geldim
Menüm
Sahur: 1 haşlanmış yumurta

Iftar: 1 hurma, 1 kayısı, 1 incir(kuru)
1 kase ezogelin, 2 lokma pide
1kasik tavuk sote, 1 kaşık et sote, 1 kaşık p püresi, 1 izmir köfte 2 d patates, 1 kaşık pilav, 1 biber dolma(hepsi bir tabaktaydi)
1.5 b ayran, 4 tane minicik lokma t
Ara olarak Türk Kahvesi 2 dilim bitter

2.5 litre su

Yani ramazan demek melrin demek bravo. Bildiirmini merakla bekliyorum
Mükemmel menu canım sebze artı protein harika
Sahur
2 dilim karasli pide
1 seftali

iftar
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide

su 2.5 lt
Afiyet olsun canım sahurdaki ekmeği azaltman iyi olmuş
Kesinlikle daha iyi olmuş canım güç de toplamış olursun. Sevindim senin adına

Herseyden az az yemissin iyide olmus canim cunku sahur yapamamistin afiyet olsun menunu begendim ...

Bugün biraz daha toparlayıcı olmuş iyiye gitmene sevindim azda olsa yemen gücünü artıracaktır afiyet olsun
Çeşit çok ölçü az zaten sahur yok o yüzden hiç sıkıntı yok aslında bakarsan bunlada doyuyoruz Oooo ben eskiden neler neler yerdim yinede doymazdım o yıllar kendime zulmetmişim Rabbim in emaneti vücuda bakamamışım inşallah affeder kendimden niye bahsettim bianda anlamadım afiyet olsun arkadaşım gayet yerinde menü olmuş

Ramazan demek ben mi bilemedim tek bildiğim bayramdan itibaren bi sürü insan beni görecek anlayacağınız yumurta meselesi alıştırıp vücudu bu şekilde yaşarsam hedefe ulaşmam kolay olacaktır ama şimdi midem rahat ben rahat hakikaten önce birileri kaçıracak gibi niye o kadar yemişim yazık etmişim kendime

Aynen canım sana katılıyorum. Yani şu birer kaşık yediğim şeylerle bile TİKA basa doymuş hissediyorum. Geçen yıl ki ramazani hatırlıyorum. Yemek sonrası çok kötü olurdum çok yemekten ve hep ağırlık cokerdi. Bu yıl hiç öyle olmuyorum çok şükür. Tabi bahsedeceksin canım bunlar bizi motive eden şeyler bağlayan şeyler. Bayram sonrası da zaten çok fazla övgü alacaksın bu sefer de onları paylaşırız birbirimizle

Disarida yemene ragmen cok iyi kontrol etmissin kendini canim.menun cok iyi

Hakikaten yaa sirf ramazanda degil normalde de neden o kadar cok yermisiz ki eskiden bi anlam veremiyorum.bosuna yuk bosuna hantallik yasamisiz yillarca.ne gecti elimize o kadar ekmege hamur isine tatliya abaninca.Ramazan munasebetiyle daha bi terbiye ettik nefsimizi ama diger aylari da bu mantikla gecirirsek bizden sagliklisi iyisi yok kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…