Haydi Yine Yeniden...

Deniyorum kuzu ama sonrası hep pişman oluyorum yaptıklarıma ve söylediklerime biraz sakin kalmam lazım sadece ve dinlenmem zorlu bir hafta geçirdim cidden herşey üst üste geldi bu yüzden böyle oldu

Amirinin gitmesi mi bu kadar üzdü seni? Sen fazla hassassın :) Adama say say gidince de üzül

Bende anca fırsat bulmuşken günler sonra vereyim menümü :)

Sahur :
yarım kase çorba
1 küçük ton balığı pide
2-3 küp kaşar
pide üstü krem peynir(avuç içi kadar yemişimdir.)
2-3 çatal tahin helva
yoğurtlu semiz otu
2-3 dilim karpuz

iftar :
1 küçük kepçe çorba
1 servis kaşığı patates püre
1 kepçe bezelye
1 kepçe bulgur pilavı
pidenin 1/3ünü yemişimdir sıcacık bol susamlı çörek otlu dayanamadım)
salata

Su 2,5 litreyi geçmiştir. 2 yk dondurma ve şekersiz çay

Ya ramazanda ben kendime dur diyemiyorum. Yemek yemeyi özlüyorum galiba. Bir de şunu farkettim ki tabağımı çok çabuk bitiriyorum ki kızçem de kucağımda :) onu da besliyorum yediklerimden :)

tomurcukkk kuzum ya ben tartı olayına çözüm bulamadım. ben bildirimlerimi cumadan cumaya yapsam olur mu evdeyken rahat rahat? bu ay bana azcık torpil geçer misiniz HAYDI YINE YENIDEN GRUBU çıtır bayanları :)

Bu arada Günaydın güzellikler. İstanbul'da şiddetli rüzgar ve yağmur var sabah sabah. Tam yatağına uzanarak yabancı dizi izleyip yada kitap okuyarak ara ara da uyuyarak geçireceksin günü. Ah ah gençliğin kıymetini bilemedddiiiikkk :)
2ye kadar kızçeyi uyutmaya çalış. 2:30da eşim uyandırır diye yat o da uyandırmasın ki kardeşiyle konuştu uyanarak. bi an uyan saat 3:05 :) 10-15dkda karnını doyur. Sonra yat. Kızçe 5te uyansın yine al yanına emzir o arada uyu yine.

ekim2009 kız sen grubun psikologu olmussun sanki olumlamalar yap kafandan at taktikleree de bakın
orta okuldan beri ilgi alanım psikoloji olmuştur başkalarının hissetmediği bazı şeyleri hissedebildiğimi sonradan fark ettim azcık psikoloji azcık davranış bilimleri sonradan kişisel gelişimde eklenince ucundan kıyısından bişeycikler öğrendim :))

seninkine uyku denmez azcık gözlerini dinlendirme azcık şekerleme gibi olmuş :))
benim sıpa 15 yaşında ama o bile uyutmuyor beni sabah 5 te yattım 7 de kalktım benimki para istedi tatil kitabı için babasına dememiş gece unutmuş:) sonra yattım 1 saat sonra tepemde anne servisi kaçırdım babam da gitmiş benim okula gitmem lazım arkadaşlarımla sözleştik onlara gelin dedim ben de gidicem diye yaygarayı kopardı babasını aradı gelsin götürsün diye benim de uyku kaçtı anlayacağın büyüselerde uyutmadılar mı uyutmuyor bu veletler:)

Afiyet olsun canım menülerin ramazanda daha düzene girdi.normalde çok az yiyordun çünkü

Nasıl yapalım ki bilemedim,tartı gününü değiştirmemiz gerekecek o zaman,yada biz çarşamba bildireceğiz sen cuma bildirip listeyi hazırlarsın,kafam karıştı yoruma açık kızların da fikrini almalı

Iftar yoğun geldi bana bezelye pilav püre pide sen bilirsin ama pide ölçüsünü azaltabilirsin bayramda şahane gözükmeliyiz bu fırsatı değerlendirelim derim ben

Hımmm menünü beğendim afiyet olsun

Bence herkesin günü o halde cuma olsun kargaşa olmayacağını düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…