Haydi Yine Yeniden...

Arkadaşlar sıkıntısı olan varsa söylesin ama ne güzel olur heee
Biz senin isteğini kabul ettik canım,bende senden bir şey isteyeceğim,artık menü bildirmemezlik habersiz birkaç gün girmemezlik yapma emi,bide diğer menü yorumlarını da ihmal etmezsen iyi olur,müsait oldukça elbette

Allah razı olsun. Mesaj alınmıştır. Daha sıkı tutucam inşallah.

Yine güzel bir menü afiyet olsıun. Bu hafta güzel bir eksi gelecek bence senden :)

Sahur
2 dilim karasli pide
1 seftali

iftar
1 kucuk kepce tavuk corbasi
1 kucuk kepce kuru fasulye
1 tavuk but
3 yk pilav
coban salata
2 lokma pide

cay yanina fistikli kadayif burma tatlisi 1 adet

su 2.5 lt

Senin de menün güzel canım ölçülü olmuş. Tatlı da zaten küçücük birşey. Allah kabul etsin.

Daha güzel menün canım. İnsan hastalanıp yiyemeyince cidden üzülüyor. Seni anlıyorum. Afiyet olsn.

İftarın benim geçen günkü gibi olmuş canım herşeyden tadımlık olmuş :) Sen işini bilirsin zaten ölçülüsün hep. Allah kabul etsin. Afiyet olsun kuzum.

Afiyet olsun canım da kilo vermek istiyorsan azaltacaksın yediklerini. Hadi pideye dayanamadın diğerleri de fazla bence. Orucunu 2 bardak su ile açarsan ben sanmıyorum bu kadar yiyebileceğini. Ramazanı iyi değerlendir yoksa sonrasında daha fazla kilo alma canım dost acı söyler.
Emziriyorsun farkındayım seni acıktırıyor ama ben de geçen yıl tuttum oğlum 6-7 aylıktı ek gıda istemiyordu zırt pırt emiyordu bir de rahatsızdım o zamanlar az yedim ama yine de kilo almıştım. Aslında iftarda bir çorbayla bile doyuluyor ama bizim gözümüz aç işte.

Ekimim ben senin menüleri cidden beğenmeye başladım :) böyle düzenli yemek yemek seni eksi yapacak canım inş :)

Menumu vereyim
Sahur:1 zeytin 1 hurma
1 dilim tava gözl.
2 çatal peynir, 2 dilim kavun
1.5 yumurta
1 bardak süt, domates

Iftar: 1.5 kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1.5 kadar Baget
Salata ayran

Ara Türk Kahvesi kiraz olur
2.5 litre su

Foto harika.görünüyor canım. Akşamın da çok hafif afiyet olsun canım.

Tartı öncesi şahane olmuş diyecektim bu arada yarın değil cuma tartı olduğunu hatırladım afiyet olsun arkadaşım

Kahvaltin cok istah acici canim menun de harika yine.supersin masallah

On numara bes yildiz bir menu canim.iftarin baya hafif eksi getirir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…