Haydi Yine Yeniden...

Yemeği ağır biraz haklısın. Biz küçükten alıştığımız için hiç öyle gelmiyor. Aslında bizim için kral sofrası lahana yemeği sarması mısır ekmeği yoğurt

Yemeği ağır biraz haklısın. Biz küçükten alıştığımız için hiç öyle gelmiyor. Aslında bizim için kral sofrası lahana yemeği sarması mısır ekmeği yoğurt
Ben karalahana sarması,muhlama ve kaldirik kavurmasını sevdim bi tek karadenize özgü yemeklerden.ben iç Anadolulu olduğum için hiç tanımadığım tatmadığım şeylerdi farklı geldi

Ben karalahana sarması,muhlama ve kaldirik kavurmasını sevdim bi tek karadenize özgü yemeklerden.ben iç Anadolulu olduğum için hiç tanımadığım tatmadığım şeylerdi farklı geldi

Memleket neresiydi? Benim eşimde Amasyalı ya çok iyi anlıyorum seni :) Bizim taraf et odaklı. Napsınlar her an yağmurdan her sebze yetişmiyor. Eşim de sebze odaklı. Evlenirken ne güzel herşeyimiz aynı diyorduk ama şimdi sor Herşeyimiz farklı diyoruzzzz Evlilik böyle birşey heralde

Aslen Ankaralıyım ben canım.Hamur işi ve et ağırlıklı oldu genelde mutfaklarımız.

Z zynpbbb ve tevafuk55 arkadaşlarımızın DOĞUMMMM GÜNÜÜÜÜ KUTLUUUU OLSUNNNN. NİCEE SENELERREEE. GÖNLÜNÜZDEN NE OLMASINI İSTİYORSANIZ HEPSİ BAŞINIZAAA GELSİNNNN

Teşekür ederim canım sağol brcnmm

tevafuk55 canım nice yaşlara bu arada :)

Aaa @zynpbbb nin doğum günüyse tevafuk55 inde doğum günü bugüüüünnn
Kızlar ikinizin de doğum günü kutlu olsun,nice mutlu senelere,

tevafuk55 Z zynpbbb arkadaşlar ikinizinde doğum günü kutlu olsun Rabbim sevdiklerinizle beraber sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür nasip etsin
Canlarim hepinize çok çok teşekkür ederim. Kocaman bir amin hepimiz için
Z zynpbbb yeni yasin sana huzur ve mutluluk getirsin canım doğum günün kutlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…