- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.681
Günaydın canım,menün önceki günlere göre çok iyi.su miktarı da öyle...
Eşimin annesi tarafı aslen Artvinli,karalahana sarması yapıyorlar arada,etlisini zeytinyağlısını.Yemeğini hiç sevmiyorum ben ama sarmasını sevdim.Bizde yaprak sarmasına çok alışkınız çünkü...
Ben karalahana sarması,muhlama ve kaldirik kavurmasını sevdim bi tek karadenize özgü yemeklerden.ben iç Anadolulu olduğum için hiç tanımadığım tatmadığım şeylerdi farklı geldiYemeği ağır biraz haklısın. Biz küçükten alıştığımız için hiç öyle gelmiyor. Aslında bizim için kral sofrası lahana yemeği sarması mısır ekmeği yoğurt
Ben karalahana sarması,muhlama ve kaldirik kavurmasını sevdim bi tek karadenize özgü yemeklerden.ben iç Anadolulu olduğum için hiç tanımadığım tatmadığım şeylerdi farklı geldi
Gunaydin kizlarrr guzel bir gun olmasi dilegi ile hepinizi opuyorumm
Günaydın canım hoş geldinGunaydin kizlarrr guzel bir gun olmasi dilegi ile hepinizi opuyorumm
Aslen Ankaralıyım ben canım.Hamur işi ve et ağırlıklı oldu genelde mutfaklarımız.Memleket neresiydi? Benim eşimde Amasyalı ya çok iyi anlıyorum seni :) Bizim taraf et odaklı. Napsınlar her an yağmurdan her sebze yetişmiyor. Eşim de sebze odaklı. Evlenirken ne güzel herşeyimiz aynı diyorduk ama şimdi sorHerşeyimiz farklı diyoruzzzz Evlilik böyle birşey heralde
Adamada üzüldüm gelen gideni her zaman aratır :) evet hassasım ne yazık kiAmirinin gitmesi mi bu kadar üzdü seni? Sen fazla hassassın :) Adama say say gidince de üzül
Bende aldımAllah razı olsun. Mesaj alınmıştır. Daha sıkı tutucam inşallah.
Canlarim hepinize çok çok teşekkür ederim. Kocaman bir amin hepimiz için
Dogum gunun kutlu olsun fistik rabbim omur boyu mutluluk huzur saglik versin insallah ....Teşekkürler :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?