Haydi Yine Yeniden...

Sahurda çok az olmuş sen mısır Yediğin bi vakit gene böyle olmuştun iftar sonrası baklava rahatsız etmedi zaten küçücük dilim oluyor sen işini bilirsin afiyet olsun arkadaşım
Tam üstad oldun misafirlikte böyle yiyebiliyorsan sen işi öğrenmişsin demektir üstüne diyecek sözüm afiyet olsun arkadaşım olur ancak

Afiyet olsun canım. Gayet güzel menün olmuş. Madımak bitmedi mi kız :) Biz de tek sofrada bitiyor hemen :)

Pasta yemelisin tabi doğum günü demek pasta yemek demek :) Şifa olsun menülerin şahane. Ah bende keşke dur diyebilsem kendime. O anın akışına uymasam.

Kuzum valla menün şahane herşeyden az öz. Yarına süper sayılar bekliyorum ben :)

Ramazana girdik bişeyler oldu bana ya. Hep sofralar kalabalık ister istemez herşeyden yeme isteği. Uykusuzluk. Hep dışarda yediğimiz için(kv, davetler vs.) insanlar şundan yemeyim diyince nasıl bir ısrar hali. Sonrasında beğenmiyor yemiyor söylemleri. Diyete ramazan sonrası başlasam daha mı iyiydi acaba

Kuzum sahuru sanki sırf sahura kalktım demek için yapmışsın. Bişeyler daha yemelisin diye düşünüyorum. Kilo vericez diye bünyeyi düşürmemek lazım. Menün gerçekten güzel sahura ilave olursa. Yarına güzel haberlerini bekliyoruz :)

Ah ah hep bu misafirlikler ve bol çeşit güzel yemekler. Nolur sanki çorba+ 2 çeşit yanına yiyecek olsa. Yok illa kafadan 5-6 çeşit. Rabbim sen sofralarımızın bereketini arttır bizim kiloları azalttır AMİNNN

Bende yazayım menümü

SAHUR
2 tb ekmeği tost
krem peynir
3 yk çorba
2 zeytin
1 ton balığı
1 karper

İFTAR(misafirlikte)
1 kepçe süzme mercimek
1 servis kaşığı etli taze fasülye
3 köfte 2 ince patates(fırında köfte patates yapılmış)
4 yaprak sarma
3 yk pilav
3 dlm karpuz
salata
avuç içi pide

Şekersiz çay 2,5-3 lt su

Senin menün de misafirliğe göre çok iyi bence Burçin'cim.İyi kontrol etmişsin herşeyden az az tatmışsın.Bu akşam da ben gidiyorum misafirliğe.Bakalım ben sizler kadar iradeli olabilecek miyim

Düne göre daha iyi bir menü canım . Sadece pilav veya ekmek olmalıydı bence

Menu guzel sadece pideyi yemeseymissin hani ona kimse niye yemiyosun demezdi pilavi bir kasik tut soran olursada ayy migdem acayip kuculdu yiyemiyorum de rahatsiz ediyor de tamamdirr ....geruisi gayet dengeli vede guzel ....afiyet olsun canim .....

Bugünkü menün daha güzel geldi bana ev sahibi üzülmesin diye ben mi üzüleyim insanlara hayır demeyi öğrenmelisin işte o zaman istediğin kiloya ulaşacaksın

Dün sahurda fazla kaçırınca şimdiden acıkmaya başladım ben Hemde susadım.Kuru yufka yapıyorlar burda,sonra onu ıslatıp börek yapıyorlar tavada.ondan yedim 3-4 dilim ve kaşarlıydı.suyu ve çayı da az içtim sanırım.bugün çabuk geçsiiiinnn

Daha çok erken be arkadaşım Rabbim kolaylık versin hamur işi çok olunca susatıyor insanı umarım serin yerde çalışıyorsundur

Daha çok erken be arkadaşım Rabbim kolaylık versin hamur işi çok olunca susatıyor insanı umarım serin yerde çalışıyorsundur
Şükür daha iyiyim canım,açlış hissim gitti,susuzluk biraz var... İş yerim oldukça serin şükür.Fazla eforlu bir işim de yok masa başındayım genelde...

Bu arada Kur'an-ı Kerim öğrenmeye çalışıyorum.Kendi kendime kitaplardan internetten telefon programından.Allah'ıma çok şükür pazartesinden bu yana baya söktüm.Eşim de gösteriyor sağolsun,o baya iyi tecvidli biliyor.Öyle bir heves geldi ki içime birden,çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor kelimeleri doğru okuduğumda.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hedefim Kadir gecesine kadar Yasin suresini okuyabilmek... Dua edin bana kızlar inşallah layıkıyla bu işi de başarırım...

Ben bir hafta içinde öğrenmiştim sen arzu ettikten sonra Rabbim kolaylık verecektir dualarımız seninle

Masallah arkadasima rabbim muvaffak eylesin insallah banada esim ogretmisti allah razi olsun insallah sende cabucak ogrenirsin .... burdanda mujdelersin bizlere

Iyi aksamlar menumu vereyim
Sahur
Yarim gozleme
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Iki zeytin
Ara : dokuzlu cay
Iftar
Bir kepce sebze corbasi
Iki kasik pilav
Dort kasik yesil fasulye
Salata
Bir bardak ayran
Ara birazcik uzum
Su bir litre oldu ama daha cokk icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…