- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.721
Sahurda çok az olmuş sen mısır Yediğin bi vakit gene böyle olmuştun iftar sonrası baklava rahatsız etmedi zaten küçücük dilim oluyor sen işini bilirsin afiyet olsun arkadaşımSahur
1 haslanmis misir
10-15 adet kiraz
10 adet cilek
iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk ispanak
1 kase yogurt
4 yk makarna
coban salata
2 lokma pide (tabak siyirmak icin)
su 2.5 litre
Ve iki dilim baklava.komsuya caya gittim gorunce dayanamadimkv sutlac yapmis onu yemedim artik baklava yiyince.sutlaci belki sahurda yerim ... belki yarin iftardan sonra...
fena ishalim yine zaten.sanirim haslanmis misirin etkisi
Tam üstad oldun misafirlikte böyle yiyebiliyorsan sen işi öğrenmişsin demektir üstüne diyecek sözüm afiyet olsun arkadaşım olur ancakHayırlı geceler cümleten..
Menüm:
Sahur
1,5 peynirli omlet, 2 kk peynir, birkaç d karpuz, birkaç kiraz, 1 bardak süt, 1 dilim tb, 3 hurma
İftar
1 kepçe sebze çorbası, 1 biber dolması, birkaç sarma, 2 kaşık et, 1-2 çiğ köfte, yeşillik, yoğurtlu közl patlıcan, 2 ince sigara böreği
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
bitki çayı
2-2,5 lt su
Menum
Sahur
El icinden biraz buyuk pide
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Iki zeytin
Iki parca sosis
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Bir kepce madimak
Bir tane tavuk but
Bir kasik pilav
Iki dilim kavun
Su iki litre icerim simdilik uc bardak ictim ...
Menümu vereyim
Sahur: 1 buçuk yumurta
Yarım d gozleme
1 zeytin 1 hurma
1 bardak süt
KK peynir az domates
Kiraz, iki d karpuz
Iftar: 1 kase çorba
1 kepçe kuru Fas
Salata 2 lokma pide
2 bardak ayran
Ara olarak pasta yiyebilirim
Kahve kiraz
2,5 litre su
Sağol
1.5 haşlanmış yumurta, 2 dilim kızarmış hellim, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 3 hurma, domates salatalık
Iftar
1 kase tarhana çorbası, 2-3 yemek kaşığı etli nohut yemeği, yoğurt, salata, 1 kayısı
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, kiraz
2.5 litre su içmeyi planlıyorum
Sahur
1 haslanmis misir
10-15 adet kiraz
10 adet cilek
iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk ispanak
1 kase yogurt
4 yk makarna
coban salata
2 lokma pide (tabak siyirmak icin)
su 2.5 litre
Ve iki dilim baklava.komsuya caya gittim gorunce dayanamadimkv sutlac yapmis onu yemedim artik baklava yiyince.sutlaci belki sahurda yerim ... belki yarin iftardan sonra...
fena ishalim yine zaten.sanirim haslanmis misirin etkisi
Hayırlı geceler cümleten..
Menüm:
Sahur
1,5 peynirli omlet, 2 kk peynir, birkaç d karpuz, birkaç kiraz, 1 bardak süt, 1 dilim tb, 3 hurma
İftar
1 kepçe sebze çorbası, 1 biber dolması, birkaç sarma, 2 kaşık et, 1-2 çiğ köfte, yeşillik, yoğurtlu közl patlıcan, 2 ince sigara böreği
Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
bitki çayı
2-2,5 lt su
Senin menün de misafirliğe göre çok iyi bence Burçin'cim.İyi kontrol etmişsin herşeyden az az tatmışsın.Bu akşam da ben gidiyorum misafirliğe.Bakalım ben sizler kadar iradeli olabilecek miyimBende yazayım menümü
SAHUR
2 tb ekmeği tost
krem peynir
3 yk çorba
2 zeytin
1 ton balığı
1 karper
İFTAR(misafirlikte)
1 kepçe süzme mercimek
1 servis kaşığı etli taze fasülye
3 köfte 2 ince patates(fırında köfte patates yapılmış)
4 yaprak sarma
3 yk pilav
3 dlm karpuz
salata
avuç içi pide
Şekersiz çay 2,5-3 lt su
Düne göre daha iyi bir menü canım . Sadece pilav veya ekmek olmalıydı benceBende yazayım menümü
SAHUR
2 tb ekmeği tost
krem peynir
3 yk çorba
2 zeytin
1 ton balığı
1 karper
İFTAR(misafirlikte)
1 kepçe süzme mercimek
4 yaprak sarma
3 yk pilav
3 dlm karpuz
salata
avuç içi pide
Şekersiz çay 2,5-3 lt su
Menu guzel sadece pideyi yemeseymissin hani ona kimse niye yemiyosun demezdi pilavi bir kasik tut soran olursada ayy migdem acayip kuculdu yiyemiyorum de rahatsiz ediyor de tamamdirr ....geruisi gayet dengeli vede guzel ....afiyet olsun canim .....Bende yazayım menümü
SAHUR
2 tb ekmeği tost
krem peynir
3 yk çorba
2 zeytin
1 ton balığı
1 karper
İFTAR(misafirlikte)
1 kepçe süzme mercimek
4 yaprak sarma
3 yk pilav
3 dlm karpuz
salata
avuç içi pide
Şekersiz çay 2,5-3 lt su
Bugünkü menün daha güzel geldi bana ev sahibi üzülmesin diye ben mi üzüleyim insanlara hayır demeyi öğrenmelisin işte o zaman istediğin kiloya ulaşacaksınBende yazayım menümü
SAHUR
2 tb ekmeği tost
krem peynir
3 yk çorba
2 zeytin
1 ton balığı
1 karper
İFTAR(misafirlikte)
1 kepçe süzme mercimek
4 yaprak sarma
3 yk pilav
3 dlm karpuz
salata
avuç içi pide
Şekersiz çay 2,5-3 lt su
Amin arkadaşımGunaydin dilerim guzel bir gun olur tartiya son bir gun hemiz bol bol eksiler goruruz insallah
Daha çok erken be arkadaşım Rabbim kolaylık versin hamur işi çok olunca susatıyor insanı umarım serin yerde çalışıyorsundurDün sahurda fazla kaçırınca şimdiden acıkmaya başladım benHemde susadım.Kuru yufka yapıyorlar burda,sonra onu ıslatıp börek yapıyorlar tavada.ondan yedim 3-4 dilim ve kaşarlıydı.suyu ve çayı da az içtim sanırım.bugün çabuk geçsiiiinnn
Şükür daha iyiyim canım,açlış hissim gitti,susuzluk biraz var... İş yerim oldukça serin şükür.Fazla eforlu bir işim de yok masa başındayım genelde...Daha çok erken be arkadaşım Rabbim kolaylık versin hamur işi çok olunca susatıyor insanı umarım serin yerde çalışıyorsundur
Ben bir hafta içinde öğrenmiştim sen arzu ettikten sonra Rabbim kolaylık verecektir dualarımız seninleBu arada Kur'an-ı Kerim öğrenmeye çalışıyorum.Kendi kendime kitaplardan internetten telefon programından.Allah'ıma çok şükür pazartesinden bu yana baya söktüm.Eşim de gösteriyor sağolsun,o baya iyi tecvidli biliyor.Öyle bir heves geldi ki içime birden,çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor kelimeleri doğru okuduğumda.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hedefim Kadir gecesine kadar Yasin suresini okuyabilmek... Dua edin bana kızlar inşallah layıkıyla bu işi de başarırım...
Masallah arkadasima rabbim muvaffak eylesin insallah banada esim ogretmisti allah razi olsun insallah sende cabucak ogrenirsin .... burdanda mujdelersin bizlereBu arada Kur'an-ı Kerim öğrenmeye çalışıyorum.Kendi kendime kitaplardan internetten telefon programından.Allah'ıma çok şükür pazartesinden bu yana baya söktüm.Eşim de gösteriyor sağolsun,o baya iyi tecvidli biliyor.Öyle bir heves geldi ki içime birden,çok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor kelimeleri doğru okuduğumda.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hedefim Kadir gecesine kadar Yasin suresini okuyabilmek... Dua edin bana kızlar inşallah layıkıyla bu işi de başarırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?