Haydi Yine Yeniden...

Menümu vereyim
Sahur: 1 buçuk yumurta
Yarım d gozleme
1 zeytin 1 hurma
1 bardak süt
KK peynir az domates
Kiraz, iki d karpuz

Iftar: 1 kase çorba
1 kepçe kuru Fas
Salata 2 lokma pide
2 bardak ayran

Ara olarak pasta yiyebilirim
Kahve kiraz
2,5 litre su

Çooook güzel menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Eminim pasta ölçülü olacak menü harika pasta beni rahatsız etmedi çok geç olmaz inşallah bugün senin günün pastanı yemelisin

Sağol
1.5 haşlanmış yumurta, 2 dilim kızarmış hellim, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 3 hurma, domates salatalık
Iftar
1 kase tarhana çorbası, 2-3 yemek kaşığı etli nohut yemeği, yoğurt, salata, 1 kayısı
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, kiraz
2.5 litre su içmeyi planlıyorum

Menu cok guzel canim pastadanda tabiki ye hakkin bu senin tadini cikararak ye hemde afiyet olsun canim

Son gunlerde okadar harika ki menulerin bu hafta iyi bir bildirim gelcek galiba afiyet olsun canim ..

Valla gayet sade ve guzel bi menu dostum.toparladin masallah...

Menun gayet dengeli canim.pasta yemissindir umarim.gununun tadini cikarmaya bak...

Menuleri bir harika arkadasim.gercekten cuma bildirimini dort gozle bekliyorum

Sahur
1 haslanmis misir
10-15 adet kiraz
10 adet cilek

iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk ispanak
1 kase yogurt
4 yk makarna
coban salata
2 lokma pide (tabak siyirmak icin )

su 2.5 litre

Ve iki dilim baklava.komsuya caya gittim gorunce dayanamadim kv sutlac yapmis onu yemedim artik baklava yiyince.sutlaci belki sahurda yerim ... belki yarin iftardan sonra...
fena ishalim yine zaten.sanirim haslanmis misirin etkisi

Selam canlar arkadaşlarım bana sürpriz yaptı yeni gittiler. Sağolsunlar 30 yaşına geldim ama en çok da biriktirdigim arkadaşlara dostluklara seviniyorum yeni yaşıma 10 kilo vermiş bi şekilde girmek de ayrı bir sevinç tabi eşim hala bir şey yapmadı hele bi yapmasın
Canim cok sukur daha iyisini sanırım. Menüde güzel gayet umarım suyu arttirmissindir.
Mükemmel menüye gelsin harika eksiler
Sahurunu az buldum canım ama iftarın harika

Hayırlı geceler cümleten..
Menüm:

Sahur
1,5 peynirli omlet, 2 kk peynir, birkaç d karpuz, birkaç kiraz, 1 bardak süt, 1 dilim tb, 3 hurma

İftar
1 kepçe sebze çorbası, 1 biber dolması, birkaç sarma, 2 kaşık et, 1-2 çiğ köfte, yeşillik, yoğurtlu közl patlıcan, 2 ince sigara böreği

Ara
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter
bitki çayı

2-2,5 lt su

Misafirlige göre çok çok iyi idare etmissin afiyet olsun canım. Ben misafirliklerde çok kontrollü olamıyorum çünkü

Anam sahur nerde misirla meyveyle sahurmu olur hic hem bak dokunmus aksama kadar nasil durdun suda kaybetmissindir dikkat et kendine canim benim aksamin gayet guzel baklavaya takilma malum oruc olunca irade biraz zayifliyo can tatli istiyo afiyet olsun dostum

Menun her zamanki gibi olculu vede gayet guzel az az yemissin kiz ne zaman cig kofte gorsem aklima sen geliyosun cig kofte guzeli seni

Güzel menü canım afiyet olsun. Yeterli ve yerinde olmuş.

Afiyet olsn gülüm karbon eser miktarda bravo canım. Hayırlı güzel yaşların olsun ailenle birlikte inş...

Canım sen iftarı iyiden iyiye azalttın ana yemeğin çok az olmuş. Vitaminsiz kalma sonra. Afiyet olsun.

Canım iftarın gayet iyi de o sahur ne kız :) hem sadece meyveyle olmaz. Meyve içini kazındırır insanın. Hem de muhteşem 3'lü gibi olmuş tabi ishal olursun 3'ü de bağırsak bozar aman dikkat kuzum

cok iyi tutmussun canim kendini.misafirlik yemeklerine doyum olmuyor kalabalikta.sen baya olculu yemissin ama.afiyet olsun

Biraz da bilincli yedim meyveyi.cunku iftardan sonraya sıkıştıramıyorum bir turlu.
valla aslinda ben ne kadar cok yersem ertesi gun o kadar acikiyorum.dun az sahur yapinca bugun hic aclik hissetmedim.
ama biraz onceki sahurum saglamdi.esimin yengesine gittim sahura borek falan yedim yani.oyle boyle dengeleyerek ramazani bitirebilirsem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…