- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.741
Tartı öncesi süperiz eksi getirecek bir menü afiyet olsunIyi aksamlar menumu vereyim
Sahur
Yarim gozleme
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Iki zeytin
Ara : dokuzlu cay
Iftar
Bir kepce sebze corbasi
Iki kasik pilav
Dort kasik yesil fasulye
Salata
Bir bardak ayran
Ara birazcik uzum
Su bir litre oldu ama daha cokk icerim
Her zaman ki gibi harikasın afiyet olsunSelam kızlar..
Menüm:
sahur
1,5 peynirli omlet, kk peynir, 1 dilim tb, birkaç dilim karpuz, bir avuç kiraz, 1 bardak süt, 3 hurma
iftar
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı yoğurtlu makarna, birkaç parça tavuk, salata, karpuz
Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
bitki çayı
2-2,5 lt su
Mükemmel bir menü canım.Iyi aksamlar menumu vereyim
Sahur
Yarim gozleme
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Iki zeytin
Ara : dokuzlu cay
Iftar
Bir kepce sebze corbasi
Iki kasik pilav
Dort kasik yesil fasulye
Salata
Bir bardak ayran
Ara birazcik uzum
Su bir litre oldu ama daha cokk icerim
Her zamanki gibi dengeli ve ölçülü bir menü olmuş canım.Selam kızlar..
Menüm:
sahur
1,5 peynirli omlet, kk peynir, 1 dilim tb, birkaç dilim karpuz, bir avuç kiraz, 1 bardak süt, 3 hurma
iftar
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı yoğurtlu makarna, birkaç parça tavuk, salata, karpuz
Ara
bitki çayı
2-2,5 lt su
Maşallah arkadaşım menulerinde ne pilav ne de ekmek oluyor. Tebrikler valla ne diyimSahur öncesi
Bikaç dilim kavun kayısı
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 1 bardak süt, 3 hurma
Iftar
1 kase tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli nohut yemeği, yoğurt, salata,1 hurma
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş, kiraz
2.5 litre su içmeyi planlıyorum
Bitki çayı demledim birazdan içerim
Güzel dengeli sağlıklı menü olmuş tatlı ölçülü yemişsin afiyet olsunMenümu vereyim
Sahur: 1 has yumurta
4 çatal peynirli omlet
1 zeytin ve hurma
1 bardak süt
1 avuç kiraz
Iftar: 1 hurma, iki kuru kayısı
1 kepçe çorba
4 kaşık taze Fas
2 kaşık pilav, 4 çatal patates k
6 küçük köfte
1.5 b ayran, salata
Ara: 2 dilim baklava
2.5 litre su
Ben pilav pek yemiyorum önce çok yediğime sayıyorum ekmeği de mümkün mertebe az kullanıyorum ne bileyim artık bu kilolar canıma yettiMükemmel bir menü canım.
Her zamanki gibi dengeli ve ölçülü bir menü olmuş canım.
Maşallah arkadaşım menulerinde ne pilav ne de ekmek oluyor. Tebrikler valla ne diyim
Guzel menu canim dikkat ettim senin aksam menulerinde tavuk mutlaka oluyo protein tabi bol bol eksi getirir afiyet olsun canim ..Selam kızlar..
Menüm:
sahur
iftar
Ara
bitki çayı
2-2,5 lt su
Menu gayet iyi canim seninde hergun benim gibi pilavin oluyo bana kalsa yapmiycam ama evdekiler hep oruc oglus istiyo esimde cok seviyo mecbur pisiyo mubarek gun kokusuna dayanamayip yiyorum bir iki kasik yemesek iyi ama nefis iste baklava kucuktur insallah bazen minik baklava oluyo onlardan iki tane yesen bir dilim ediyo seninki nasil bilmiyorum afiyet olsun canim bol eksiler getirsin insallah ..Menümu vereyim
Sahur: 1 has yumurta
4 çatal peynirli omlet
1 zeytin ve hurma
1 bardak süt
1 avuç kiraz
Iftar: 1 hurma, iki kuru kayısı
1 kepçe çorba
4 kaşık taze Fas
2 kaşık pilav, 4 çatal patates k
6 küçük köfte
1.5 b ayran, salata
Ara: 2 dilim baklava
2.5 litre su
Degisim diye buna diyolar galiba nasil bir fark var masallah zaten
Hey masallah sana 41 kere masallah hemde.gercekten cok fark var canim.bariz gobek yok olmus.hatta ilk resimde hamile gibi duruyorsun.sirf gobek degil heryerden incelmissin.tebrik ediyorum ve bir kez daha masallah diyorum
Sağol arkadaşım kalanlardan kurtulsam Süppperrr olcak hep beraber inşallahDegisim diye buna diyolar galiba nasil bir fark var masallah zatentomurcukkk ve sana hayranim gercekten cok fazla kilo verdiniz oyle on kilo onbes kilo falan degil otuzbes kirk kilo yaa dile kolay masallah suphanllah ...
Bazen bana da saka gibi geliyor bir zamanlar 117 kiloydum 45 kilo gitti nasil gitti diye.uzun zamandir bu kilodayim ama.70 leri kiramadim bir turlu.ramazan bitsin sıkı bir programa girmeli...Degisim diye buna diyolar galiba nasil bir fark var masallah zatentomurcukkk ve sana hayranim gercekten cok fazla kilo verdiniz oyle on kilo onbes kilo falan degil otuzbes kirk kilo yaa dile kolay masallah suphanllah ...
Diyorum ya göbekten nefret ediyorum diye şişmiş patlayacak balon gibiymişim ne kadar kötülük etmişim kendime şükürler olsun hedefime yaklaşıyorum hep beraber inşallahHey masallah sana 41 kere masallah hemde.gercekten cok fark var canim.bariz gobek yok olmus.hatta ilk resimde hamile gibi duruyorsun.sirf gobek degil heryerden incelmissin.tebrik ediyorum ve bir kez daha masallah diyorum
Bende o ben değilmişim gibi geliyor resimler olmasa kafamda silmişim o günleri kıracaksın bunu sende biliyorsun aramızda bunu en iyi bilen sensinBazen bana da saka gibi geliyor bir zamanlar 117 kiloydum 45 kilo gitti nasil gitti diye.uzun zamandir bu kilodayim ama.70 leri kiramadim bir turlu.ramazan bitsin sıkı bir programa girmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?