Haydi Yine Yeniden...

Selam kızlar..
Menüm:

sahur
1,5 peynirli omlet, kk peynir, 1 dilim tb, birkaç dilim karpuz, bir avuç kiraz, 1 bardak süt, 3 hurma

iftar
1 kepçe çorba, 1 servis kaşığı yoğurtlu makarna, birkaç parça tavuk, salata, karpuz

Ara
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
bitki çayı

2-2,5 lt su

Tartı öncesi süperiz eksi getirecek bir menü afiyet olsun
Her zaman ki gibi harikasın afiyet olsun

Sahur öncesi
Bikaç dilim kavun kayısı
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 1 bardak süt, 3 hurma
Iftar
1 kase tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli nohut yemeği, yoğurt, salata,1 hurma
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş, kiraz
2.5 litre su içmeyi planlıyorum
Bitki çayı demledim birazdan içerim

Menümu vereyim
Sahur: 1 has yumurta
4 çatal peynirli omlet
1 zeytin ve hurma
1 bardak süt
1 avuç kiraz

Iftar: 1 hurma, iki kuru kayısı
1 kepçe çorba
4 kaşık taze Fas
2 kaşık pilav, 4 çatal patates k
6 küçük köfte
1.5 b ayran, salata

Ara: 2 dilim baklava
2.5 litre su

Mükemmel bir menü canım.
Her zamanki gibi dengeli ve ölçülü bir menü olmuş canım.
Maşallah arkadaşım menulerinde ne pilav ne de ekmek oluyor. Tebrikler valla ne diyim

Güzel dengeli sağlıklı menü olmuş tatlı ölçülü yemişsin afiyet olsun

Mükemmel bir menü canım.

Her zamanki gibi dengeli ve ölçülü bir menü olmuş canım.

Maşallah arkadaşım menulerinde ne pilav ne de ekmek oluyor. Tebrikler valla ne diyim
Ben pilav pek yemiyorum önce çok yediğime sayıyorum ekmeği de mümkün mertebe az kullanıyorum ne bileyim artık bu kilolar canıma yetti

Guzel menu canim dikkat ettim senin aksam menulerinde tavuk mutlaka oluyo protein tabi bol bol eksi getirir afiyet olsun canim ..

OTE="Melrin, post: 46957419, member: 703981"]Sahur öncesi
Bikaç dilim kavun kayısı
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 1 bardak süt, 3 hurma
Iftar
1 kase tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli nohut yemeği, yoğurt, salata,1 hurma
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş, kiraz
2.5 litre su içmeyi planlıyorum
Bitki çayı demledim birazdan içerim[/QUOTE]
Yine super bir menuuu masallah diyim arkadasim nazar olma gercekten cok begeniyorum menulerini iyiki ramazan ayi var rabbime sukurler olsun bize nefsimizi terbiye etmeyi ogretiyo binlerce sukur ...

Menu gayet iyi canim seninde hergun benim gibi pilavin oluyo bana kalsa yapmiycam ama evdekiler hep oruc oglus istiyo esimde cok seviyo mecbur pisiyo mubarek gun kokusuna dayanamayip yiyorum bir iki kasik yemesek iyi ama nefis iste baklava kucuktur insallah bazen minik baklava oluyo onlardan iki tane yesen bir dilim ediyo seninki nasil bilmiyorum afiyet olsun canim bol eksiler getirsin insallah ..

Selam kizlar,misafirlikten cok gec donduk 12 yi gecmisti saat.cocugu uyut namaz kil 1 i gecti hemen yattim.2.30 da kalktim iste sahura.menumu veremedim yorumlar da yapamadim kusura bakmayin.kalabalikti ve tel elime gecmedi hic.yarin yazarim insallah...opuyorum hepinizi Allah'a emanet olun...

Degisim diye buna diyolar galiba nasil bir fark var masallah zaten tomurcukkk ve sana hayranim gercekten cok fazla kilo verdiniz oyle on kilo onbes kilo falan degil otuzbes kirk kilo yaa dile kolay masallah suphanllah ...
Sağol arkadaşım kalanlardan kurtulsam Süppperrr olcak hep beraber inşallah

Degisim diye buna diyolar galiba nasil bir fark var masallah zaten tomurcukkk ve sana hayranim gercekten cok fazla kilo verdiniz oyle on kilo onbes kilo falan degil otuzbes kirk kilo yaa dile kolay masallah suphanllah ...
Bazen bana da saka gibi geliyor bir zamanlar 117 kiloydum 45 kilo gitti nasil gitti diye.uzun zamandir bu kilodayim ama.70 leri kiramadim bir turlu.ramazan bitsin sıkı bir programa girmeli...

Hey masallah sana 41 kere masallah hemde.gercekten cok fark var canim.bariz gobek yok olmus.hatta ilk resimde hamile gibi duruyorsun.sirf gobek degil heryerden incelmissin.tebrik ediyorum ve bir kez daha masallah diyorum
Diyorum ya göbekten nefret ediyorum diye şişmiş patlayacak balon gibiymişim ne kadar kötülük etmişim kendime şükürler olsun hedefime yaklaşıyorum hep beraber inşallah

Bazen bana da saka gibi geliyor bir zamanlar 117 kiloydum 45 kilo gitti nasil gitti diye.uzun zamandir bu kilodayim ama.70 leri kiramadim bir turlu.ramazan bitsin sıkı bir programa girmeli...
Bende o ben değilmişim gibi geliyor resimler olmasa kafamda silmişim o günleri kıracaksın bunu sende biliyorsun aramızda bunu en iyi bilen sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…