- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.761
Olsun canim benim hic onemli degil onca ise misafirlige vede cocuga ragmen yinede gelip selam veriyosun her zaman olan bisey degilki bugun tarti gunu heyecanla bekliyorum herkesin kilosunu insallah bol eksili bir hafta olur ...Selam kizlar,misafirlikten cok gec donduk 12 yi gecmisti saat.cocugu uyut namaz kil 1 i gecti hemen yattim.2.30 da kalktim iste sahura.menumu veremedim yorumlar da yapamadim kusura bakmayin.kalabalikti ve tel elime gecmedi hic.yarin yazarim insallah...opuyorum hepinizi Allah'a emanet olun...
Saka bir yana canim icinden resmen ilkokul besinci sinif cocugu cikmis gitmis ....70 leride kiricaz canim hem ramazan bitmediki su kalan haftalarda ne giderse kar olmadi protein diyeti yaparsin iki hafta oda seni altilara dusurur azimli hatun seni senin elinden hic birsey kurtulmaz can dostum benimBazen bana da saka gibi geliyor bir zamanlar 117 kiloydum 45 kilo gitti nasil gitti diye.uzun zamandir bu kilodayim ama.70 leri kiramadim bir turlu.ramazan bitsin sıkı bir programa girmeli...
O da olcak hic merak etme hem oyle guzelki menulerin hedef cok yakinda gozukuyor cok siki tutuyosun son gunlerde bol bol eksilerin olur insallah bu haftadan sonraSağol arkadaşım kalanla kurtulsam Süppperrr olcak hep beraber inşallah
Valla dün öyle yedim ki canım hem misafirlikte hem sahurda,ben bugün eksi göreceğimi hiç sanmıyorum.Ramazandan kilo verme adına bi beklentim yok.Almayayım yeter diye düşünüyorum hepOlsun canim benim hic onemli degil onca ise misafirlige vede cocuga ragmen yinede gelip selam veriyosun her zaman olan bisey degilki bugun tarti gunu heyecanla bekliyorum herkesin kilosunu insallah bol eksili bir hafta olur ...
pide varken tavuğa bakılır mı :)) afiyet şifa olsun gülüm ramazan olunca hiç bişey gözüme batmıyor nuriyeler bile :)Dün vermem gereken menü
Sahur
3 dilim kuru yufkadan kaşarlı börek
domates salatalık
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
iftar (misafirlikte)
1 hurma
yarım kase tarhana çorbası
fırında tavuklu patates (1 tavuk incik ve 3 yk patatesi)
3 yk pilav
2 dilim kaşarlı 2 dilim kavurmalı pide
salata
2 adet sütlü Nuriye tatlısı
3 adet kayısı
5 adet kiraz
Türk kahvesi
1 lokma çikolata
su 2,5 lt
Menün yine gayet iyi ekimim.düzenini oturttun,geçmiş olsun bu arada Allah yardımcın olsun,her ses batıyor anladığım kadarıylaben de vereyim dün ki menüyü :)
sabah
1 haşlama yumurta
2 yemek kaşığı melemen
peynir
domates 2 salatalık
16:30
1 kase susuz cacığa 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 yemek kaşığı chia tohumu
ara
1 avuç antep fıstığı
iftar saati
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
2 y. kaşık pilav
2 y. kaşığı patlıcan yemeği
salata
2 kornişon turşu
yarım dilim ekmek
gece 12 de uyanınca
yarım dilimden biraz fazla bisküvili pasta (kreması yağsız)
3 litreden fazla su
benim malum dönem belirti vermeden zamanından önce başladı ondan mı uykusuzluktan mı her yerim dökülüyor 2 gündür yemeği halledip yatıyorum boyuna ama uyku yok deli gibi uykum gelse de etrafın gürültüsü( sitede çatıları akrarıyorlar bizim tarafa geldiler koca makinalarla malzemeçıkarıyorlar tepelere , çim biçme makinları ve çenesi düşük kurbağa senfonisi tüm sesler beni delirtiyor kargaları bile boğasım var)
Öyle mi dersinpide varken tavuğa bakılır mı :)) afiyet şifa olsun gülüm ramazan olunca hiç bişey gözüme batmıyor nuriyeler bile :)
Karbonlar var evet ama abartı değil artı getirmez diye düşünüyorumDün vermem gereken menü
Sahur
domates salatalık
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
iftar (misafirlikte)
1 hurma
3 yk pilav
salata
3 adet kayısı
5 adet kiraz
Türk kahvesi
1 lokma çikolata
su 2,5 lt
Chia yulaf ezmesi vavvvv daha ne olsunben de vereyim dün ki menüyü :)
sabah
1 haşlama yumurta
2 yemek kaşığı melemen
peynir
domates 2 salatalık
ara
1 avuç antep fıstığı
iftar saati
2 y. kaşık pilav
salata
2 kornişon turşu
yarım dilim ekmek
gece 12 de uyanınca
3 litreden fazla su
benim malum dönem belirti vermeden zamanından önce başladı ondan mı uykusuzluktan mı her yerim dökülüyor 2 gündür yemeği halledip yatıyorum boyuna ama uyku yok deli gibi uykum gelse de etrafın gürültüsü( sitede çatıları akrarıyorlar bizim tarafa geldiler koca makinalarla malzemeçıkarıyorlar tepelere , çim biçme makinları ve çenesi düşük kurbağa senfonisi tüm sesler beni delirtiyor kargaları bile boğasım var)
Sahur degilde iftarda biraz kacmis misafirlikte cok zor oluyo kendini frenlemek olsun canim umutsuzluk yok gr olsa gidecekDün vermem gereken menü
Sahur
domates salatalık
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
iftar (misafirlikte)
1 hurma
3 yk pilav
salata
3 adet kayısı
5 adet kiraz
Türk kahvesi
1 lokma çikolata
su 2,5 lt
Ha ha ha allah iyiligini versin kizzz kargalar ve kurbagalardan ne istiyosunn bak benim tepemde insan kilikli hayvan var her gece ayi gibi kosuyo ben bogmuyorum he he he regl dendir o fistik annemlerin catida yspildi bildigin cin iskencesi ya cabucak biter insallah menundd gayet iyi arada gelde sohbet edelim mahrum etme kenfinden kusumben de vereyim dün ki menüyü :)
sabah
1 haşlama yumurta
2 yemek kaşığı melemen
peynir
domates 2 salatalık
ara
1 avuç antep fıstığı
iftar saati
2 y. kaşık pilav
salata
2 kornişon turşu
yarım dilim ekmek
gece 12 de uyanınca
3 litreden fazla su
Hadi gözünüz aydın canım.Rabbim başarılarını daim etsin,zihin açıklığı versin.Bugun karne gunuuu artik tatil geldii super yaaa karnelerimizi aldik cok sukurr buyuk oglus 0, 16 puanla takdiri kacirdi cok uzgun geldi sabah ben teselli etim ama yokk cok uzuluyo cok calistim ama olmadi diyo insallah bir bunalim durumu olmaz korkutuyo hali kucugum deseniz o artikkk mini mini birlerrrr birinci sinif olcak kuzum benimm nasil heycan basti beni artik gercek okul basliyorr cok sukur mezun oldukkkk hadi bakalim tatilin keyfini cikarma zamaniii
hem de nasıl batıyor pc nin fan sesine bile tahammül edemiyorum dışardan gelen börtü böcek sesi beni deli ediyor kapıları kapatsam bunalıyorum saçımdan bile ter akıyor sonra birden üşüyorum dengesizleştim iyiceMenün yine gayet iyi ekimim.düzenini oturttun,geçmiş olsun bu arada Allah yardımcın olsun,her ses batıyor anladığım kadarıyla
benim tepemde bir kadın birde 11 yaşında kızı var kız zapzayıf ama bi koşturup tepinmesi var benim avizeler bile sallanıyor kadın eşime kusura bakmayın demiş bi kaç kere boşanmış babası yok diye birde işitme engeli var diye şımarttık baya diyor 4 senedir tepinmesini dinliyoruz tatilede girdi okul yine çocukları toplarlar eve gece 12-1 e kadar gürültü dinlerizHa ha ha allah iyiligini versin kizzz kargalar ve kurbagalardan ne istiyosunn bak benim tepemde insan kilikli hayvan var her gece ayi gibi kosuyo ben bogmuyorum he he he regl dendir o fistik annemlerin catida yspildi bildigin cin iskencesi ya cabucak biter insallah menundd gayet iyi arada gelde sohbet edelim mahrum etme kenfinden kusum
asıl sana tatil vallaha okul koşturmacalarından helak oldunBugun karne gunuuu artik tatil geldii super yaaa karnelerimizi aldik cok sukurr buyuk oglus 0, 16 puanla takdiri kacirdi cok uzgun geldi sabah ben teselli etim ama yokk cok uzuluyo cok calistim ama olmadi diyo insallah bir bunalim durumu olmaz korkutuyo hali kucugum deseniz o artikkk mini mini birlerrrr birinci sinif olcak kuzum benimm nasil heycan basti beni artik gercek okul basliyorr cok sukur mezun oldukkkk hadi bakalim tatilin keyfini cikarma zamaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?