- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.781
Inşallah arkadaşım çok istiyorum çooook
Ayyy inşallah canım benim olacak ben inanıyorum
Valla su iki yil oyle yoruldumki anlatamam artik dinlenmek istihorum seneye oglus birinci sinif olcak vee benim sabrim cok ama cok zorlanacak abisi hic zorlamadi beni okula basladiginda zaten okumayi biliyodu kucuk oyle degil senin oglus gibi isi gucu disari gezme tozma serserinin insallah beni utandirir da cabucak ogrenir okuma yazmayi sende dertlenm e canim bir bakarsin bir azim gelir genc onlar sizi de karneniz hayirli olsun ....asıl sana tatil vallaha okul koşturmacalarından helak oldun
maşallah büyük oğluna benim ki takdir getirdi notları belli zaten özel okul şişirmişler asıllarını da biliyoruz ama oğlanın hiç tındığı yok o kadar para ödüyoruz ona kalsa insan da az biraz daha gayret olur ama yokkk tek derdi dışarı çıkayım dolanayım arkadaşlarımla diyor sıpaa yaa bıktım ben bu baba oğulun arasında kalmaktan ne istese bana yapılıyor babasına sormuyor illa dışarı diyip duruyor
Canimmm sende birinci sinif olcan seneye uzulme senin gibi mukemmel bir ogretmenleri var hepsinin ayri ayri basarisini duyarsin insallah ....seneye bol bol sohbet ederiz melrin benim oglusda birinci sinif olcak artik senin tecrubelerinden yararlaniriz insallah biliyomusun beni acayip heycan sardi nasil olcak acaba simdiden calismalara baslamak lagzim ufak ufak ne dersinBende üzgünüm çok üzgünüm kuzularım mezun oldu hepimize yeni bi başlangıç Rabbim çocuklarımı hep mutlu başarılı eylesin
Vayyy supersin eksi bir kilo bu arada kolay gelsin canim ...Selam kızlar iftara 10-15 kişilik kalabalık misafirim var. Daha sonra fırsat olmaz. Bildirim yapayım.
Geçen hafta: 67,1
Güncel: 66,1
Fark: -1 kilo
Bi yandan hüzün bi yandan yeni öğrenci heyecanı bende de var ilk 1 ay zor olacak herkes için. üstesinden her türlü geliriz inşallah biraz tatilin tadını çıkarın sonra ufak hazırlıklara başlayabilirsin çok üzerine varmadan ben hep burdayımCanimmm sende birinci sinif olcan seneye uzulme senin gibi mukemmel bir ogretmenleri var hepsinin ayri ayri basarisini duyarsin insallah ....seneye bol bol sohbet ederiz melrin benim oglusda birinci sinif olcak artik senin tecrubelerinden yararlaniriz insallah biliyomusun beni acayip heycan sardi nasil olcak acaba simdiden calismalara baslamak lagzim ufak ufak ne dersin
Hic ekmek pide yok harika valla.sahur tuttu mu seni bugun.malum yogundun sen okuldaSahur
3-4 yemek kaşığı menemen , kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, 3 hurma, süt
Iftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı kabak tarator, 2 işaret parmağı büyüklüğünde nugget,salata
Türk kahvesi belki 2 çatal kadayif tatlısı, meyve ama hangisi karar veremedim
2.5 litre su
Menu yine super fistik zaten kilo bildirimin ilede bunu ispatladin bu sekilde devam et afiyet olsun ...Sahur
3-4 yemek kaşığı menemen , kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, 3 hurma, süt
Iftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı kabak tarator, 2 işaret parmağı büyüklüğünde nugget,salata
Türk kahvesi belki 2 çatal kadayif tatlısı, meyve ama hangisi karar veremedim
2.5 litre su
Menun bugun daha iyi canim afiyet olsun ..Sahur
2 yk kiymali yumurta
biraz domates salatalik
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
el kadar pide
iftar
1 kucuk kepce mercimek corbasi
4 yk firinda patlican oturtma
3 yk pilav
1 kase cacik
3 lokma pide susamli tarafindan
1 bardak sekersiz limonata
su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?