Haydi Yine Yeniden...

ben yine 102 çıktım bu arada geçen hafta 102. 300 müş iyice depresifleşlemeye başlıycam oğlanı özel okula yollamayıp o parayla lipomatik yöntemiyle yağlarımı aldırsam heheheheh
cidden tam geliyorum 9 lu rakam gördüm görücem diyorum birden geri 102 yada 101 oluyorum yiyipte alsam valla koymayacak bu kadar aylardır hep git gel darlandırdı beni bunlar

Valla su iki yil oyle yoruldumki anlatamam artik dinlenmek istihorum seneye oglus birinci sinif olcak vee benim sabrim cok ama cok zorlanacak abisi hic zorlamadi beni okula basladiginda zaten okumayi biliyodu kucuk oyle degil senin oglus gibi isi gucu disari gezme tozma serserinin insallah beni utandirir da cabucak ogrenir okuma yazmayi sende dertlenm e canim bir bakarsin bir azim gelir genc onlar sizi de karneniz hayirli olsun ....

Bende üzgünüm çok üzgünüm kuzularım mezun oldu hepimize yeni bi başlangıç Rabbim çocuklarımı hep mutlu başarılı eylesin
Canimmm sende birinci sinif olcan seneye uzulme senin gibi mukemmel bir ogretmenleri var hepsinin ayri ayri basarisini duyarsin insallah ....seneye bol bol sohbet ederiz melrin benim oglusda birinci sinif olcak artik senin tecrubelerinden yararlaniriz insallah biliyomusun beni acayip heycan sardi nasil olcak acaba simdiden calismalara baslamak lagzim ufak ufak ne dersin

Bi yandan hüzün bi yandan yeni öğrenci heyecanı bende de var ilk 1 ay zor olacak herkes için. üstesinden her türlü geliriz inşallah biraz tatilin tadını çıkarın sonra ufak hazırlıklara başlayabilirsin çok üzerine varmadan ben hep burdayım

Sahur
3-4 yemek kaşığı menemen , kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, 3 hurma, süt
Iftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı kabak tarator, 2 işaret parmağı büyüklüğünde nugget,salata
Türk kahvesi belki 2 çatal kadayif tatlısı, meyve ama hangisi karar veremedim
2.5 litre su

Hic ekmek pide yok harika valla.sahur tuttu mu seni bugun.malum yogundun sen okulda

Sahur
2 yk kiymali yumurta
biraz domates salatalik
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
el kadar pide

iftar
1 kucuk kepce mercimek corbasi
4 yk firinda patlican oturtma
3 yk pilav
1 kase cacik
3 lokma pide susamli tarafindan
1 bardak sekersiz limonata

su 2.5 lt

Menu yine super fistik zaten kilo bildirimin ilede bunu ispatladin bu sekilde devam et afiyet olsun ...

Menun bugun daha iyi canim afiyet olsun ..

Buda menummm
Sahur
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir lokma visne receli
Uc kup kasar
Sekersiz cay
Ara
Dokuzlu cay
Iftar
Bir kepce tarhana corbasi
Dort kasik yesil fasulye
Iki kasik bulgur pilavi
Salata
Yarim bardak meyve suyu
Uc lokma pide
Ara
Dibek kahvesi
Su iki litre oldu dahada icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…