- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #27.801
Canim menun de kilo bildiriminde harikaSahur
3-4 yemek kaşığı menemen , kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, 3 hurma, süt
Iftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı kabak tarator, 2 işaret parmağı büyüklüğünde nugget,salata
Türk kahvesi belki 2 çatal kadayif tatlısı, meyve ama hangisi karar veremedim
2.5 litre su
Canim benden sana bir tüyoSahur
2 yk kiymali yumurta
biraz domates salatalik
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
el kadar pide
iftar
1 kucuk kepce mercimek corbasi
4 yk firinda patlican oturtma
3 yk pilav
1 kase cacik
3 lokma pide susamli tarafindan
1 bardak sekersiz limonata
su 2.5 lt
Pide miktarı az olduğu için beni rahatsız etmedi. Onun dışında sahurda bir dilim yeterli olur sanki ama iki de çok değil bilemedim :) kilo bildiriminse mu kem melBuda menummm
Sahur
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir lokma visne receli
Uc kup kasar
Sekersiz cay
Ara
Dokuzlu cay
Iftar
Bir kepce tarhana corbasi
Dort kasik yesil fasulye
Iki kasik bulgur pilavi
Salata
Yarim bardak meyve suyu
Uc lokma pide
Ara
Dibek kahvesi
Su iki litre oldu dahada icerim
Guzel menu canim tatli kucukte olsa bir dilim yeterdi oglen uc dilim bitter yemissin cunku ....regllin etkis i galiba cips ve cekirdek cok az zaten afiyet olsun canim ...Önce menumu vereyim
Sahur 1 bardak süt
3 çatal yumurta sahanda
Ogleden sonra regl oldum
15.00: şekersiz Nescafe
3 dilim bitter
1 avuç kuruyemiş
Iftar(dışarıda)
1 kaşık çorba :))) (oğlum yedi)
3 kaşık pilav
4 köfteli fırın yemeği 5 kaşık
2 dilim baklava(küçüklerden)
Ara: birkaç tane cips
Çok az çekirdek
3 litre su
Hergun bir birinden guzel menuler geliyo senden afiyet olsun canimSahur
1 yumurta ile patatesli omlet, kk peynir, 1-2 dilim karpuz, bir avuç kiraz, 3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 kepçe çorba, 4-5 kaşık tavuklu kağıt kebabı, 1 kaşık mantı, salata, 1 küçük muska börek, 1 d karpuz
Ara
ş.siz çay, 2 çatal revani
bitki çayı
2,5 lt su
Menü çok güzel ben ekmeği minimum oranda kullanmaya çalışıyorum karatay teyzemin dediği gibi bikaç ceviz fındık ya da badem kullanıyorum sütte içiyorum açlık hissetmiyorum sadece susuyorum iftarda zorla yiyorum güçsüz düşmemek için dün çorba salata eyvallah ama diğerlerini zorla yedimSahur
2 yk kiymali yumurta
biraz domates salatalik
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
el kadar pide
iftar
1 kucuk kepce mercimek corbasi
4 yk firinda patlican oturtma
3 yk pilav
1 kase cacik
3 lokma pide susamli tarafindan
1 bardak sekersiz limonata
su 2.5 lt
Şükürler olsun artık 6 lardasın çok tebrik ederim menü senlik herşeyden az az varBuda menummm
Sahur
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Bir lokma visne receli
Uc kup kasar
Sekersiz cay
Ara
Dokuzlu cay
Iftar
Bir kepce tarhana corbasi
Dort kasik yesil fasulye
Iki kasik bulgur pilavi
Salata
Yarim bardak meyve suyu
Uc lokma pide
Ara
Dibek kahvesi
Su iki litre oldu dahada icerim
Menün ilk gün olduğu için iyi geldi şükür sende hedefe yaklaşmışsın tebriklerÖnce menumu vereyim
Sahur 1 bardak süt
3 çatal yumurta sahanda
Ogleden sonra regl oldum
3 dilim bitter
1 avuç kuruyemiş
Iftar(dışarıda)
3 kaşık pilav
Çok az çekirdek
3 litre su
Şahanesin kiloda azalmış tebriklerSahur
1 yumurta ile patatesli omlet, kk peynir, 1-2 dilim karpuz, bir avuç kiraz, 3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 kepçe çorba, 4-5 kaşık tavuklu kağıt kebabı, 1 kaşık mantı, salata, 1 küçük muska börek, 1 d karpuz
Ara
bitki çayı
2,5 lt su
Canım maşallah valla.menülerinin karşılığını aldın şükür.Hep dersin ya ramazanda veririm ben kilo diye,umarım bir daha 7 rakamını görmezsinIyi aksamlar kizlar anca gelebildim
Kilo bildirimim
Gecen hafta 70 100 galiba
Bu hafta 69
Fark - 1 100 gr
Minicik cıslarına rağmen güzel bir menü.Denge içinde canımÖnce menumu vereyim
Sahur 1 bardak süt
3 çatal yumurta sahanda
Ogleden sonra regl oldum
3 dilim bitter
1 avuç kuruyemiş
Iftar(dışarıda)
3 kaşık pilav
Çok az çekirdek
3 litre su
Menün gayet hafif canım güzel olmuş...Sahur
İftar
Ara
bitki çayı
2,5 lt su
Merhaba canım,böyle bir mesaj bekliyordum yakınlarda senden ve düşündüğüm gibi oldu.Aslında başladığından beri tam kendini veremedin.Tam bir düzen içine giremedin.O bana ilk özelden beni de alırmısınız diye yazdığın heves kayboldu zaman içinde.Özel ve iş hayatında yaşadığın sorunlardan sanırım böyle bir durum gelişti...Güzellikler günaydın,
Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim ilgilenemediğim ve yazamadığım için çok mahcubum öncelikle bunu bilmenizi isterim sizden 11.07.2016 pazartesi tarihine kadar izin istiyorum çünkü bu şekilde kendimi hem suçlu hem mutsuz hissediyorum ilgilenemediğim için çok merak ediyorum tamam şu işim bitsin bakıcam, tamam şunu da halledeyim menümü vereyim kötü ve mahcup hissetmeye başladım tekrar özür diliyorum arkadaşlar.Görüşmek üzere
100.40
99.80
fark 0,60
bu kiloyada ayrıca şokk gerçekten
Allah'a emanet olun.....
Umarim gormem canim bu ugurda artik herseyi yapicam daha oncede gormustum altilari ama ani bir kilo alimi olmustu belki o zaman dikkatli olsaydim simdi altilari yarilamistim neyse herseyde vardir bir hayir senide bekliyorum dostum altilara en kisa surede insallahCanım maşallah valla.menülerinin karşılığını aldın şükür.Hep dersin ya ramazanda veririm ben kilo diye,umarım bir daha 7 rakamını görmezsin
yeme saatlerini düşünüyorum en son iftar saati yiyorum sonra uyumuyorum sabah ezanına kadar sahurda benimkiler bazen bişeyler ye dediğinde asla yemiyorum en az midem 8 saat boş kalmalı ki ilacımı alayım diye ertesi günü öğlene doğru yiyorum ben kendimden bişey anlamadım gülüm :))tomurcukkk arkadaşım bu hafta gezmelerine rağmen artıya geçmemişsin buna şükür kontrollü yemenin yararları tabi
ekim2009 canım senin menüler çok güzeldi pek mana veremedim sıkıntı uyuma saatlerinde mi acaba ben önce yer sonra uyuyordum fazla hareket etmiyordum ev işi haricinde kendimi yormuyordum sen kendin olarak vücudunu en iyi tanıyan olarak bi değerlendir bakalım hangi davranışların artı hangileri eksi terazi ne tarafa meyilli
tebriklerrrrrrrrrrrrr gözün aydın canoommmmmUmarim gormem canim bu ugurda artik herseyi yapicam daha oncede gormustum altilari ama ani bir kilo alimi olmustu belki o zaman dikkatli olsaydim simdi altilari yarilamistim neyse herseyde vardir bir hayir senide bekliyorum dostum altilara en kisa surede insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?