Haydi Yine Yeniden...

Önce menumu vereyim
Sahur 1 bardak süt
3 çatal yumurta sahanda
Ogleden sonra regl oldum
15.00: şekersiz Nescafe
3 dilim bitter
1 avuç kuruyemiş

Iftar(dışarıda)
1 kaşık çorba :))) (oğlum yedi )
3 kaşık pilav
4 köfteli fırın yemeği 5 kaşık
2 dilim baklava(küçüklerden)

Ara: birkaç tane cips
Çok az çekirdek
3 litre su

Canim menun de kilo bildiriminde harika tebrik ederim emeklerinin karşılığı bu olsa gerek :))
Canim benden sana bir tüyo sahurda süt içince ekmeğe ihtiyaç duymuyirsun ve bu da eksi ye götürüyor. Menunu de çok beğendim canım.
Pide miktarı az olduğu için beni rahatsız etmedi. Onun dışında sahurda bir dilim yeterli olur sanki ama iki de çok değil bilemedim :) kilo bildiriminse mu kem mel tebrik ederim canım 70 lere Elveda 60 lara Merhaba

Sahur
1 yumurta ile patatesli omlet, kk peynir, 1-2 dilim karpuz, bir avuç kiraz, 3 hurma, 1 bardak süt

İftar
1 kepçe çorba, 4-5 kaşık tavuklu kağıt kebabı, 1 kaşık mantı, salata, 1 küçük muska börek, 1 d karpuz

Ara
ş.siz çay, 2 çatal revani
bitki çayı

2,5 lt su

Guzel menu canim tatli kucukte olsa bir dilim yeterdi oglen uc dilim bitter yemissin cunku ....regllin etkis i galiba cips ve cekirdek cok az zaten afiyet olsun canim ...

Hergun bir birinden guzel menuler geliyo senden afiyet olsun canim

Menü çok güzel ben ekmeği minimum oranda kullanmaya çalışıyorum karatay teyzemin dediği gibi bikaç ceviz fındık ya da badem kullanıyorum sütte içiyorum açlık hissetmiyorum sadece susuyorum iftarda zorla yiyorum güçsüz düşmemek için dün çorba salata eyvallah ama diğerlerini zorla yedim
Şükürler olsun artık 6 lardasın çok tebrik ederim menü senlik herşeyden az az var
Menün ilk gün olduğu için iyi geldi şükür sende hedefe yaklaşmışsın tebrikler
Şahanesin kiloda azalmış tebrikler

tomurcukkk arkadaşım bu hafta gezmelerine rağmen artıya geçmemişsin buna şükür kontrollü yemenin yararları tabi
ekim2009 canım senin menüler çok güzeldi pek mana veremedim sıkıntı uyuma saatlerinde mi acaba ben önce yer sonra uyuyordum fazla hareket etmiyordum ev işi haricinde kendimi yormuyordum sen kendin olarak vücudunu en iyi tanıyan olarak bi değerlendir bakalım hangi davranışların artı hangileri eksi terazi ne tarafa meyilli

Hayirli sabahlar canlarim.yorumlari yarin yaparim insallah.okudum sadece.gozlerim yaniyor birazcik da ekrana cok bakmayayim dedim.Allah rahatlik versin...

Güzellikler günaydın,
Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim ilgilenemediğim ve yazamadığım için çok mahcubum öncelikle bunu bilmenizi isterim sizden 11.07.2016 pazartesi tarihine kadar izin istiyorum çünkü bu şekilde kendimi hem suçlu hem mutsuz hissediyorum ilgilenemediğim için çok merak ediyorum tamam şu işim bitsin bakıcam, tamam şunu da halledeyim menümü vereyim kötü ve mahcup hissetmeye başladım tekrar özür diliyorum arkadaşlar.Görüşmek üzere
100.40
99.80
fark 0,60
bu kiloyada ayrıca şokk gerçekten
Allah'a emanet olun.....

Iyi aksamlar kizlar anca gelebildim
Kilo bildirimim
Gecen hafta 70 100 galiba
Bu hafta 69
Fark - 1 100 gr
Canım maşallah valla.menülerinin karşılığını aldın şükür.Hep dersin ya ramazanda veririm ben kilo diye,umarım bir daha 7 rakamını görmezsin

Minicik cıslarına rağmen güzel bir menü.Denge içinde canım

Menün gayet hafif canım güzel olmuş...

Sahurda sütü sıcak mı içiyorsunuz soğuk mu?

Merhaba canım,böyle bir mesaj bekliyordum yakınlarda senden ve düşündüğüm gibi oldu.Aslında başladığından beri tam kendini veremedin.Tam bir düzen içine giremedin.O bana ilk özelden beni de alırmısınız diye yazdığın heves kayboldu zaman içinde.Özel ve iş hayatında yaşadığın sorunlardan sanırım böyle bir durum gelişti...
Canın sağolsun izinli ol bakalım döndüğünde inşallah değişmiş ve adapte olmuş kararlı bir Zeyneple karşılaşırız.
İzinde olman,neden menü vermedi,aktif değil,kilo bildirimini girmedi yada bizlere yorum yapmadı diye düşünmekten daha iyi olacak sanırım.
Kendine dikkat et,Allaha emanet ol sende...

Canım maşallah valla.menülerinin karşılığını aldın şükür.Hep dersin ya ramazanda veririm ben kilo diye,umarım bir daha 7 rakamını görmezsin
Umarim gormem canim bu ugurda artik herseyi yapicam daha oncede gormustum altilari ama ani bir kilo alimi olmustu belki o zaman dikkatli olsaydim simdi altilari yarilamistim neyse herseyde vardir bir hayir senide bekliyorum dostum altilara en kisa surede insallah

yeme saatlerini düşünüyorum en son iftar saati yiyorum sonra uyumuyorum sabah ezanına kadar sahurda benimkiler bazen bişeyler ye dediğinde asla yemiyorum en az midem 8 saat boş kalmalı ki ilacımı alayım diye ertesi günü öğlene doğru yiyorum ben kendimden bişey anlamadım gülüm :))

tebriklerrrrrrrrrrrrr gözün aydın canoommmmm
yaşaşsın 6 lı rakamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…