Haydi Yine Yeniden...

Eşin doğru analiz yapmış bu alışkanlıkları bırakırken ağrı yapıyor

3 çekirdek derken ay çok hoşsun Kahvaltı az olmuş akşam zaten yok iyiki öğle yemişsin çok azalttın sanki
akşam olmasın zaten valla midemden öyle korkuyorum ki sırtımı bile delecek gibi ağrı oluyor hem sırt hem mide dayanamıyorum ne yiyeceksem gündüz yiyip akşamı midemi hafif tutmaya çalışıyorum ki ağrımasın namısıss:)
çekirdeği de size yazıcam diye 3 tenecik yiyip bıraktım hemen hehehehe

Inan canım hiç istemiyor salata yapmayacaktım eşim bari onu ye diye kızınca mecburen yedim ama şiştim mutfağı toparlamadım uzandım kahve yanında o halde ceviz yemeye zorlarım

Senin canın acımasın korku büyük benimde menüyü yazcam diye yemekten vazgeçtiklerim oluyor iki öğün beslenme çok iyi geldi bence kahvaltı güzel yap öğlede ye o zaman akşam azda yesen sorun olmaz

Senin canın acımasın korku büyük benimde menüyü yazcam diye yemekten vazgeçtiklerim oluyor iki öğün beslenme çok iyi geldi bence kahvaltı güzel yap öğlede ye o zaman akşam azda yesen sorun olmaz
bir kaç gün yapabilirsem böyle devam edeyim hem kiloya hem mideye faydası olur belki:)

Inan canım hiç istemiyor salata yapmayacaktım eşim bari onu ye diye kızınca mecburen yedim ama şiştim mutfağı toparlamadım uzandım kahve yanında o halde ceviz yemeye zorlarım
zorla valla böyle olmaz daha 14 gün var ramazanın bitmesine böyle giderse hastalanırsın allah korusun

Selamlar menümü vereyim. Eşim iftarda yoktu diye rahat takıldık oğlumla

sahur
2 d tost ekmeği ile yağsız tost

kahvaltı
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb

Ara
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter

öğle
büyük salata kasesi yoğurtlu semizotu salatası

iftar saati
1 kepçe çorba, 1 dilim tb, yarım kutu ton balığı, 1 kase kiraz

bitki çayı

2,5 lt su

Aksam neden o kadar az yedin gulum.kac gundur guzel bi duzenin vardi bugun biraz az buldum acikcasi

Yine yeniden super bi menu.helal sana arkadasim

Vallahi bu kadar olur yani.kardesim de bana dedi abla cay ic alir basinin agrisini.kac gundur icmiyorum sahurda da iftarda da.ve suan ikinci bardagi iciyorum inanir misin azaldi bas agrim

Aaa iyi ki hatirlattin bak okuyunca aklima geldi .benim de d vit. Icmem lazim.kac gundur unutuyorum.kac gundur dedigim 20 gun

Menun guzel canim da niyetli degilsin iftar saatini neden bekledin esin de yokmus.baska misafirlerin mi vardi

sıcaktan mı gülüm senin de iştahın kapandı da yiyemedin öğle sadece yoğurtlu salata olunca akşamın azcıkdaha kuvvetli olabilirdi bari ton balığının hepsini yeseydin

Vallahi bu kadar olur yani.kardesim de bana dedi abla cay ic alir basinin agrisini.kac gundur icmiyorum sahurda da iftarda da.ve suan ikinci bardagi iciyorum inanir misin azaldi bas agrim
bende 2 fincan içtim hafifledi şükür 3. içiyorum şimdi
biz çayımızı unutmayalım gülüm her gün içelim bu ağrıyı çekene kadar :)

Aksam neden o kadar az yedin gulum.kac gundur guzel bi duzenin vardi bugun biraz az buldum acikcasi
çayın yanına 1 badem 2 fındık 2 tuzlu fıstık yedim az önce sabaha kadar uyanık kalınca geç saatte canım bişeyler çekebiliyor hem onlara yer olsun hem de midem ağrırsa diye korkudan yemedim yemekte kuru fasülye vardı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…