- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.001
Eşin doğru analiz yapmış bu alışkanlıkları bırakırken ağrı yapıyorgeçmiş olsun gülümmm
bana ne oluyor diyordum başımdan gebericem kaç gündür şu an çıldırtacak derece de ağrıyor eşim çözdü olayı çay içmiyorum kaç gündür baş ağrısı ondan belki senin de susuz kaldığından yada çay kahve içemediğindendir
akşam olmasın zaten valla midemden öyle korkuyorum ki sırtımı bile delecek gibi ağrı oluyor hem sırt hem mide dayanamıyorum ne yiyeceksem gündüz yiyip akşamı midemi hafif tutmaya çalışıyorum ki ağrımasın namısıss:)3 çekirdek derken ay çok hoşsun Kahvaltı az olmuş akşam zaten yok iyiki öğle yemişsin çok azalttın sanki
Inan canım hiç istemiyor salata yapmayacaktım eşim bari onu ye diye kızınca mecburen yedim ama şiştim mutfağı toparlamadım uzandım kahve yanında o halde ceviz yemeye zorlarımiftarın çokk çoook az be gülüm sonradan inşallah bişeyler yersin çerez varsa bence ye birazcık senin menünle 5 yaşında ki çocuk bile halsiz kalır yazık canına gülüm
senin menüyü okunca hatırladım ben de sabah 3 tane hurma yemiştim akşam da 1 lokma ekmeğe zeytin yağı ve 8 damla d vitaminim vardı:)
Senin canın acımasın korku büyük benimde menüyü yazcam diye yemekten vazgeçtiklerim oluyor iki öğün beslenme çok iyi geldi bence kahvaltı güzel yap öğlede ye o zaman akşam azda yesen sorun olmazakşam olmasın zaten valla midemden öyle korkuyorum ki sırtımı bile delecek gibi ağrı oluyor hem sırt hem mide dayanamıyorum ne yiyeceksem gündüz yiyip akşamı midemi hafif tutmaya çalışıyorum ki ağrımasın namısıss:)
çekirdeği de size yazıcam diye 3 tenecik yiyip bıraktım hemen hehehehe
demledim çayı kaynasın da içelim karşılıklı :))Eşin doğru analiz yapmış bu alışkanlıkları bırakırken ağrı yapıyor
bir kaç gün yapabilirsem böyle devam edeyim hem kiloya hem mideye faydası olur belki:)Senin canın acımasın korku büyük benimde menüyü yazcam diye yemekten vazgeçtiklerim oluyor iki öğün beslenme çok iyi geldi bence kahvaltı güzel yap öğlede ye o zaman akşam azda yesen sorun olmaz
zorla valla böyle olmaz daha 14 gün var ramazanın bitmesine böyle giderse hastalanırsın allah korusunInan canım hiç istemiyor salata yapmayacaktım eşim bari onu ye diye kızınca mecburen yedim ama şiştim mutfağı toparlamadım uzandım kahve yanında o halde ceviz yemeye zorlarım
Aksam neden o kadar az yedin gulum.kac gundur guzel bi duzenin vardi bugun biraz az buldum acikcasiöğleye doğru
3 çatal patatesli yumurta (yine benimkilerden sahurdan kalan artık ) :)))
14:00
4 kaşık akşam ki bezelyeli etli pilav
1 kaseye yakın yoğurt
ara komşum geldi
1 orta şeker türk kahvesi
3 tanecik çekirdek :)
iftar saati
4 kaşık yoğurda
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım kaşık chia
1 muz
Yine yeniden super bi menu.helal sana arkadasimSahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir 2 zeytin, 3 hurma, avuçiçi fındık, domates salatalik, 1 su bardağı süt
Iftar
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase cacık, salata, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 hurma
Türk kahvesi belki karpuz olabilir
2.5 litre su
Vallahi bu kadar olur yani.kardesim de bana dedi abla cay ic alir basinin agrisini.kac gundur icmiyorum sahurda da iftarda da.ve suan ikinci bardagi iciyorum inanir misin azaldi bas agrimgeçmiş olsun gülümmm
bana ne oluyor diyordum başımdan gebericem kaç gündür şu an çıldırtacak derece de ağrıyor eşim çözdü olayı çay içmiyorum kaç gündür baş ağrısı ondan belki senin de susuz kaldığından yada çay kahve içemediğindendir
Aaa iyi ki hatirlattin bak okuyunca aklima geldi .benim de d vit. Icmem lazim.kac gundur unutuyorum.kac gundur dedigim 20 guniftarın çokk çoook az be gülüm sonradan inşallah bişeyler yersin çerez varsa bence ye birazcık senin menünle 5 yaşında ki çocuk bile halsiz kalır yazık canına gülüm
senin menüyü okunca hatırladım ben de sabah 3 tane hurma yemiştim akşam da 1 lokma ekmeğe zeytin yağı ve 8 damla d vitaminim vardı:)
Menun guzel canim da niyetli degilsin iftar saatini neden bekledin esin de yokmus.baska misafirlerin mi vardiSelamlar menümü vereyim. Eşim iftarda yoktu diye rahat takıldık oğlumla
sahur
2 d tost ekmeği ile yağsız tost
kahvaltı
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb
Ara
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter
öğle
büyük salata kasesi yoğurtlu semizotu salatası
iftar saati
1 kepçe çorba, 1 dilim tb, yarım kutu ton balığı, 1 kase kiraz
bitki çayı
2,5 lt su
sıcaktan mı gülüm senin de iştahın kapandı da yiyemedin öğle sadece yoğurtlu salata olunca akşamın azcıkdaha kuvvetli olabilirdi bari ton balığının hepsini yeseydinSelamlar menümü vereyim. Eşim iftarda yoktu diye rahat takıldık oğlumla
sahur
2 d tost ekmeği ile yağsız tost
kahvaltı
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb
Ara
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter
öğle
büyük salata kasesi yoğurtlu semizotu salatası
iftar saati
1 kepçe çorba, 1 dilim tb, yarım kutu ton balığı, 1 kase kiraz
bitki çayı
2,5 lt su
bende 2 fincan içtim hafifledi şükür 3. içiyorum şimdiVallahi bu kadar olur yani.kardesim de bana dedi abla cay ic alir basinin agrisini.kac gundur icmiyorum sahurda da iftarda da.ve suan ikinci bardagi iciyorum inanir misin azaldi bas agrim
çayın yanına 1 badem 2 fındık 2 tuzlu fıstık yedim az önce sabaha kadar uyanık kalınca geç saatte canım bişeyler çekebiliyor hem onlara yer olsun hem de midem ağrırsa diye korkudan yemedim yemekte kuru fasülye vardı daAksam neden o kadar az yedin gulum.kac gundur guzel bi duzenin vardi bugun biraz az buldum acikcasi
allah hayrını versin emiii 20 gündür hem deAaa iyi ki hatirlattin bak okuyunca aklima geldi .benim de d vit. Icmem lazim.kac gundur unutuyorum.kac gundur dedigim 20 gun
Menun guzel canim da niyetli degilsin iftar saatini neden bekledin esin de yokmus.baska misafirlerin mi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?