Haydi Yine Yeniden...

Sahur
el buyuklugunde kete ( annem yapip yollamis )
1 domates
3 kil biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

iftar
1 hurma
5 yk taze fasulye
3 yk pilav
1 tavuk baget
coban salata
3 lokma pide

su 3 litreyi bulur
çok güzel menün bir de araya bir meyve sıkıştırsan süper olacak :)

sıcaktan mı gülüm senin de iştahın kapandı da yiyemedin öğle sadece yoğurtlu salata olunca akşamın azcıkdaha kuvvetli olabilirdi bari ton balığının hepsini yeseydin

Evet ekimim pek iştahım yok. İlk günüm ya ondan galiba. Salatayı çekti bir tek canım. Akşam da acıktım bişiler yiyim dedim balığın yarısını oğluş hüpletti

Evet ekimim pek iştahım yok. İlk günüm ya ondan galiba. Salatayı çekti bir tek canım. Akşam da acıktım bişiler yiyim dedim balığın yarısını oğluş hüpletti
o oğluşu yaradana kurban olurum bennnn onun da canı çekmiş demek ki annesi :)))
kız bu ara bi çocuk sevesim var anlatamam hamile kadının aşermesi gibi şöyle güleç sevimli çocuk olsa da sevsem diye nasıl canım çekiyor anlatamam göğsümde bir boşluk sarılma hisssi var ne oluyor bana bilmiyorum

Öyleyse tam da adamını buldun şirinlikte sınır tanımaz. Kalabalık misafirim vardı ya geçen kaç tane çocuktular bir tek benimki kahkaha atıyordu bir onun kucağına koşuyor bir öbürünün sıpa yaa sonra da nazarlıyo lakabını gülen surat taktılar zatiii öpiyim diyince de hemen yanak uzatıyor. Bir de boynuma sarılır sırtıma vurur pat pat can bunlar cannn içi.. Benden öğrenmiş ben öyle sarılıyorum ya beni taklit ediyor.. Ama bir tek bana öyle sarılıyo :)

hah içimin yağını erittin iyice :)))
valla ben nazar etmezdim maşallahı dilimden düşürmem hatta müsaitsem fatiha felak nas ihlas ayetel kürsü bile okurum ki aman nazar değmesin diye
çocuklar bende ne hissediyorsa başkalarına davranmadıkları kadar sıcak davranırlar o yüzden senin sevimli bıcırığında kesin bana sarılırdı oyyyyy oyyy yerim ben onuuuuu

Canim ya çok az buldum meto yavaşlamasın aman dikkat :))
Diyecek yok arkadaşım mü kem mel
Çok sade fresh bir menü olmuş canım. Ilk günü böyle atlattiysan korksun kilolar
Sahur
1 domates
3 kil biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

iftar
1 hurma
5 yk taze fasulye
3 yk pilav
1 tavuk baget
coban salata
3 lokma pide

su 3 litreyi bulur
Bugün çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun

Hehe herkes senin gibi olsa canım benimmm

Iyi geceler kizlar hemen menumu vereyim
Sahur
Ceyrek pide
Biraz tel peynir
Iki kup kasar
Domates salatalik
Dort zeytin
Bir lokma recel
Iftar
Bir kepce domates corbasi
Dort kasik kiymali patlican
Kucuk bir tabak manti
Salata
Yarim bardak meyve suyu ev yapimi
Ara
Bir top dondurma
Cok az cekirdek
Su iki litre oldu
Spor bir saat yuruyus yaptim manti erisin diye

Menumu vereyim
Sahur:1 has yumurta
3 zeytin kk peynir
1.5 dilim ekmek
Çok az kaymak bal
Domates salatalık 4 dilim karpuz

Ara 15.00: 8 çiğ fındık
Ara 18.00: 3 kayısı 1 küçük nektari

Iftar: 1 kepçe çorba, 1 kepçe barbunya
4 kaşık tavuk sote, 3 kaşık mantı
1 bardak ev y vişne s, 1 bardak ayran,salata
Ara olarak biraz çekirdek
2.5 litre su

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü :)

Daha yasin kac basin kac canim ya.dogur bi tane daha.esinle konus.senin ilaclarin ve sagligin da musaade ediyorsa yap ayol bak bizim angelinaya azcik ornek al canonu.buyukle kucuk arasi 10 sene.seninkide 15 oluverir biseycik olmaz

Yuruyusle taclandirmissin guzel menunu canim.manti cok gozume batmadi benim.iftarinda ekmek pide yok cunku

Bi an icin oruclu zannettim seni arayi farkedene kadar.Melrin usulu yapmissin iyi de olmus canim.sahurda yiyip yatmak yerine sabah kahvalti da olabilir ayni sistemle...

Ekimim çok az olmuş yaaa cidden az acıkmadın mı ya da miden kötüydü heralde

Ilk gün için gayet iyi atlatmışsın şu ton balığı bi ben mi yiyemiyorum bana hiç uymadı tadı senin menüler hep harika afiyet olsun arkadaşım
Sahur
1 domates
3 kil biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

iftar
1 hurma
5 yk taze fasulye
3 yk pilav
1 tavuk baget
coban salata
3 lokma pide

su 3 litreyi bulur
Anne eli değen herşeye saygım büyük menü bugün daha iyi olmuş çayın yanına azcık kuruyemiş eklemelisin afiyet olsun arkadaşım
O yürüyüş ne mantı bırakır ne başka bişey çekirdek azmış o halde sıkıntı yok afiyet olsun arkadaşım
Menün gayet güzel ben reglken bu Sahur öğününü okula gitmeden yaptım menünü beğendim afiyet olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…