Haydi Yine Yeniden...

Sahurun harika ama bugün iftarını az buldum canım. Hem az hem doyurucu birşey göremedim.

Sahur
el buyuklugunde kete ( annem yapip yollamis )
1 domates
3 kil biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

iftar
1 hurma
5 yk taze fasulye
3 yk pilav
1 tavuk baget
coban salata
3 lokma pide

su 3 litreyi bulur

Bugün güzel menü olmuş canım herşey kararında düzenli..

Mantı bir tabak çok gibi geldi bana canım ama başka da doyurucu birşey yok. Yürüyüş süper olmuş eritmişsindir.

Süpersin canım güzel menü olmuş herşeyden var ama kararında.. Afiyet olsun.

yürüyüş var mantı sana kalmamış erimiştir :))afiyet olsun canooomm

menü güzel canımcım afiyet olsun
benim aklıma takılan hem ayran hem vişne suyu mideni ekşitmedi mi

Daha yasin kac basin kac canim ya.dogur bi tane daha.esinle konus.senin ilaclarin ve sagligin da musaade ediyorsa yap ayol bak bizim angelinaya azcik ornek al canonu.buyukle kucuk arasi 10 sene.seninkide 15 oluverir biseycik olmaz
allah isteyenlere nasip etsin ben unumu eledim eleği de astım :)))
niye sizin çocukları 1 saatliğine seveyim diyorum hazır büyümüş tam sevme çağı alt temizlemesi yok ağlaması gazı uykusuzluğu çilesi yok hazır beleşten çocuk sevmekle bu kiloda ve yaşta doğurup bakması bir mi kızzz heheheh ben tembel ve beleşçi olmayı seviyorum bu konuda

menü güzel canımcım afiyet olsun
benim aklıma takılan hem ayran hem vişne suyu mideni ekşitmedi mi
Hiç öyle bi problem yaşamadım canım ya Ayranı annemler veriyor yayik Ayranı dayanamıyorum oyüzden ramazan boyu içtim. Yağı da alınmış olduğu için rahat oluyorum.

Ekimim çok az olmuş yaaa cidden az acıkmadın mı ya da miden kötüydü heralde
hala acıkmadım şükür saat 3 ü geçiyor midem de ağrımadı demek ki hafif hazmı kolay şeyler yersem ve tabi streslenmezsem ağrımıyacakmış:))
bitki çayı içtim ama arada 2 fincan

Hiç öyle bi problem yaşamadım canım ya Ayranı annemler veriyor yayik Ayranı dayanamıyorum oyüzden ramazan boyu içtim. Yağı da alınmış olduğu için rahat oluyorum.
yağını almasalar daha süper olur valla bedenine giren fazla yağı da kendine yapıştırıp bağırsaktan atıyor çünkü

Afiyet olsun kuzum. Valla yazılanları okuyunca buraya birkaç satır daha eklemek gerekiyor galiba :) Çayı kuruyemişi. Ama bence gayet güzel. 3 tane çekirdekte nasıl durdun valla tebrikler.

Melrin menülerin harika. Bir sorum olcaktı benimde. Sen bu şekilde yerken eşin nasıl besleniyor. Israr ediyor mu şundan ye bundan ye vs. eşlik etmen adına.

Beylerimiz olmayınca arada hafiflemiş hissediyor musunuz siz de :) Az ve sık sık olmuş menülerin. Göze çarpan rahatsız edici hiçbirşey yok. Tebrikler D Deligonul783

Sahur
el buyuklugunde kete ( annem yapip yollamis )
1 domates
3 kil biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

iftar
1 hurma
5 yk taze fasulye
3 yk pilav
1 tavuk baget
coban salata
3 lokma pide

su 3 litreyi bulur

Afiyet olsun tomurcukkk menü güzel su güzel ama hep katı beslenmişssin çorba yok. Rahatsız eder mi sonra kabızlık olarak?

angelina35 hem yerim hem yakarım olmuş :) Menün gayet güzel :) Afiyet olsunnnn

Sahurla ara öğün arasında baya saat aç bırakmışsın kendini canım. Dün günlerden çekirdek günüymüş sanki :) Afiyet olsun çok güzel menü olmuş.

Bende menümü vereyim :)

Sahur 2 tane patates kızartması (Yaparken çok güzel koktu:) )

08:00 1 kaşık menemen, 2 kk peynir , 3 çeri domates, 2 ince dilim kızarmış ekmek

12:30 1 yarım kase çorba, 1 et dürüm, 1 büyük ayran

20:48 1 kase çorba, yarım tabak ciğer kavurma, 2 yk arpa şehriye pilavı şekersiz çay

22:30 elmalı soda

Menun super kiz afferin sana hersey yerli yerinde afiyet olsun fistik

menün güzel de meyveli sodayı bende çok severim ve içerim de sıcaklar da ama ne de olsa şeker katkılı diye geç saate bırakmamak lazım gibime geliyor gündüz yada yemekle beraber içsen sanki daha iyi olacak afiyet olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…