- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.061
menün güzel de meyveli sodayı bende çok severim ve içerim de sıcaklar da ama ne de olsa şeker katkılı diye geç saate bırakmamak lazım gibime geliyor gündüz yada yemekle beraber içsen sanki daha iyi olacak afiyet olsun:))
10 buçukta kalktım ilaç içip 1 saat beklemem lazım daha saatim dolmadı kiiii:)ekim2009 ne yedın kız kahvaltı nıyetıne :) hadı de bakalım :)
10 buçukta kalktım ilaç içip 1 saat beklemem lazım daha saatim dolmadı kiiii:)
hahahahah ben ne diye ödünç istiyorum 1 saatliğine gece uyanması yok yok ağlasa anasına postalıycan uykusu gelse anasına altını kirletse anasına acıksa haydiiin anasına yollıycan ben sadece neşeliyken seviyorum hihihihihSen ne sevgi pıtırcığısın kız :) Bu arada bebiş sevmek istiyormuşsun vereyim geceleri :) Dün gece 3ten sonra uyumadı zilli. Babaannesıne gıderken arabada uyumus :)
hahahahah ben ne diye ödünç istiyorum 1 saatliğine gece uyanması yok yok ağlasa anasına postalıycan uykusu gelse anasına altını kirletse anasına acıksa haydiiin anasına yollıycan ben sadece neşeliyken seviyorum hihihihih
hadi hadi kıyamadım sana 1 gecelik bakarım çook başkasının çocuklarını uyuttum doyurdum ama altını değişmem ona göre temiz yolla cimcimeyi :))))))
gündüz elbette uyması lazım daha çok küçük fıstığım saatini iyi ayarlasa gece de vakitlice uyur ikindiye doğru uyutmasın 12- 1 gibi uyutsunHeralde babaanne kendisi uyusun die gündüz uyutuyor gece de bana dar geliyor :)
Bu arada teyzesi köşeye çekiliyor ahlaya ahlaya görüyor işini popo da havada. Bir tatlı görünüyor kiTemiz göndeririz de sen köşelere dikkat et o zaman :)
Güzel menü olmuş afiyet olsun arkadaşım eşim ben az yerken ısrar etmeyi bıraktı oda emeğimin karşılığını görmemi istiyorBende menümü vereyim :)
Sahur 2 tane patates kızartması (Yaparken çok güzel koktu:) )
08:00 1 kaşık menemen, 2 kk peynir , 3 çeri domates, 2 ince dilim kızarmış ekmek
12:30 1 yarım kase çorba, 1 et dürüm, 1 büyük ayran
20:48 1 kase çorba, yarım tabak ciğer kavurma, 2 yk arpa şehriye pilavı şekersiz çay
22:30 elmalı soda
Günaydın canım
Selam kizlar.gittik alerji doktorumuza.kan tahlili verdik.bayramdan sonraki haftada da koldan alerji testi yapilcak.sut yumurta aki sarisi ceviz havuc ev tozu polen vs...
ilaclarimiz yenilendi.cigneme tableti verdi.bir de aerochamber denen bir aletle kullanilan ventolin fisfisi gibi birsey var.burun spreyi var.daha iyi olacagini soyledi bu ilaclarla.
bir de ani alerjisi gelisirse yani bilmeden peynir yumurta yerse anaflaktik şok gecirmesini engellemek icin bir ignesi varmis.yurt disindan o igneyi getirticez.
simdilik bizde durumlar boyle kizlar.
biraz dinlenmem lazim kosturmaktan cok susadim sicak ayri bunaltti.bugun iftar cabuk olsuuuunnnn
oooo baya ilaç vermiş doktor daha tam testler tahliller yapılıp sonuçlamamış kiSelam kizlar.gittik alerji doktorumuza.kan tahlili verdik.bayramdan sonraki haftada da koldan alerji testi yapilcak.sut yumurta aki sarisi ceviz havuc ev tozu polen vs...
ilaclarimiz yenilendi.cigneme tableti verdi.bir de aerochamber denen bir aletle kullanilan ventolin fisfisi gibi birsey var.burun spreyi var.daha iyi olacagini soyledi bu ilaclarla.
bir de ani alerjisi gelisirse yani bilmeden peynir yumurta yerse anaflaktik şok gecirmesini engellemek icin bir ignesi varmis.yurt disindan o igneyi getirticez.
biraz dinlenmem lazim kosturmaktan cok susadim sicak ayri bunaltti.bugun iftar cabuk olsuuuunnnn
hastane hiç birimize iyi gelmiyor da işte allah yine de iyi işinin ehli doktorları başımızdan eksik etmesinKuzum Rabbim şifasını verir inşallah. İnşallah önemli bişey çıkmaz. Benim arkadaşın kızının süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı. Kız da çikolatayı çok seviyordu. Çok zorlanmışlardı. Hele okula başlayınca arkadaşları yiyor diye o da gizliden yiyordu vücudu kıpkırmızı oluyordu
Sen dinlen hem fiziksel yoruldun hem psikolojik. Hastaneler hiç iyi gelmiyor bana.
Kuzum Rabbim şifasını verir inşallah. İnşallah önemli bişey çıkmaz. Benim arkadaşın kızının süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı. Kız da çikolatayı çok seviyordu. Çok zorlanmışlardı. Hele okula başlayınca arkadaşları yiyor diye o da gizliden yiyordu vücudu kıpkırmızı oluyordu
Sen dinlen hem fiziksel yoruldun hem psikolojik. Hastaneler hiç iyi gelmiyor bana.
Tesekkur ederim kizlar...oooo baya ilaç vermiş doktor daha tam testler tahliller yapılıp sonuçlamamış ki
inşallah 1-2 seneye bunların hiçbirine ihtiyaç duymayacaksınız rabbim tez zamanda şifa versin kuzuma
Canim oncelikle cok gecmis olsun cigneme tableti spor hareket kosmadan dolayi olusan tikanmalar icin diger ilaclar esasen astim ilaclari bizde serataytdicus kullanmistik yillarca ventolinde cabasi tabiki yaninda bir suru alarji ilaci kullandik sabirli ol tatlim zamanl geciyo hepsi bak biz artik ilac bile kullanmiyoruz hastaligimiz uyku seyrinde suan diger testlerde ciksin dahada netlesir durum total ige diye bir test var canim o ne kadar yuksekse bu durum o kadar ciddi oluyomus biz yaptirdik bizim biraz yuksek cikti birde her sene verem testi yaltirdik bisey olacagindan degil ama tedbir olsun diye dr istedi yaptirdik cok oksuren cocuklarda olabiliyomus canim bizim gogus kafesimizde iki kemik disa cikik oyle oksururduku saatlerce durmadan nefes almadan iki saat falan degil sabah beste basladiysa gece yarilarina kadar ilac bile kar etmezdi rabbim sifa versin be gulum cok mesaketli bir hastaliktir bu ozen isterSelam kizlar.gittik alerji doktorumuza.kan tahlili verdik.bayramdan sonraki haftada da koldan alerji testi yapilcak.sut yumurta aki sarisi ceviz havuc ev tozu polen vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?