- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.081
Senlik bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim kizlar
Sahur
El ici kadar pide
Tel peynir
Uc kup kasar
Iki zeytin
Domates salatalik
Skersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Bes kasik kiymali patlican
Uc kasik tavuk pilav pilavi az
Salata
Bir bardak limanata
Ara
Iki tane sekerpare ev yapimi minicik
Dibek kahvesi
Su iki litre oldu
Semizotu tetiklemiş olabilir ishal regl bir arada zor olsa gerek geçmiş olsun arkadaşım menün güzel dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşımMenümü vereyim:
Sahur
2 dilim tost ekmeğine az tereyağ sürdüm
Kahvaltı
1 haş yumurta, 2 d peynir, 2-3 çatal patates, birkaç dilim sucuk, 2-3 d domates, 2 dilim tb, çay, birkaç kiraz
Ara
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter
Akşam iftar saati
1 kepçe çorba, birkaç tane fırın mantar, 3 dilim piliç kebap, semizotu salatası, 1 servis makarna
2,5-3 lt su
Kızlar fena halde ishalim sancısı beni öldürecek yataklık oldum regl ağrısı bi yandan ishal sancısı bi yandan sabahtandır perişan oldum wc ye gir çık gir çıkniye böyle oldum yaaa çokta üşüyorum. Karnımı sıcak tutmazsam sancıdan ölüyorum...
Iyi aksamlar canim oncelikle menu biraz karbon olmus ama ishalide en guzel karbon tutuyo cok gecmis olsun usutmus olabilirsin yada yedigin cig kofte dokunmustur dikkatt et sicak tyt bir kac gun iyi gelecektir ..afiyet olsunMenümü vereyim:
Sahur
Kahvaltı
1 haş yumurta, 2 d peynir, 2-3 çatal patates, birkaç dilim sucuk, 2-3 d domates, 2 dilim tb, çay, birkaç kiraz
Ara
Akşam iftar saati
1 kepçe çorba, birkaç tane fırın mantar, 3 dilim piliç kebap, semizotu salatası, 1 servis makarna
2,5-3 lt su
Kızlar fena halde ishalim sancısı beni öldürecek yataklık oldum regl ağrısı bi yandan ishal sancısı bi yandan sabahtandır perişan oldum wc ye gir çık gir çıkniye böyle oldum yaaa çokta üşüyorum. Karnımı sıcak tutmazsam sancıdan ölüyorum...
Canim menu cok guzel fakat iftarin corba ile olursa daha saglikli olur malum aksama kadar ac kaliyoruz ve ilk sivi almak iyidir afiyet olsun allah kabul etsin canim ...Sahur
1.5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, 1 su bardağı süt, domates salatalık
Iftar
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata, cacık, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Türk kahvesi, minik kase sütlaç, avuçiçi fındık
Karpuz yemeyi planlıyorum
2.5 litre su
Hayirlar olsun insallah ne oldu canim anlatmak istermisin biz burdayiz bazen dertler paylasinca daha az insanin canini yakiyo insallah kotu bir durum yokturSelam canlarim bugün çok zor bir gün geçirdim. Hem bedenen hem de zihnen çok yoruldum yiprandim. Rabbim sabrini da verdi çok şükür ama zor bir gündü benim için
Afiyet olsun aşırısi olmayan dengeli bir menü canım.Menumu vereyim kizlar
Sahur
El ici kadar pide
Tel peynir
Uc kup kasar
Iki zeytin
Domates salatalik
Skersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Bes kasik kiymali patlican
Uc kasik tavuk pilav pilavi az
Salata
Bir bardak limanata
Ara
Iki tane sekerpare ev yapimi minicik
Dibek kahvesi
Su iki litre oldu
Çok geçmiş olsun kuzum. Cigkofte artı regl tetiklemis olabilir. Menun gayet güzel canım sabah ki ekmek daha az olabilirdi. O kadar wc ye o da kalmamıştır gerçi :))))Menümü vereyim:
Sahur
Kahvaltı
Ara
Akşam iftar saati
2,5-3 lt su
Akşamıni gerçekten çok az buldum arkadaşım. Önünden en azından çorba icsen daha iyi olurdu canım.Sahur
1.5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, 1 su bardağı süt, domates salatalık
Iftar
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata, cacık, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Türk kahvesi, minik kase sütlaç, avuçiçi fındık
Karpuz yemeyi planlıyorum
2.5 litre su
Menun gayet dengeli vede guzel afiyet olsun canim ..Menumu vereyim
Sahur: Kk dan az peynir
1 has yumurta
3 zeytin domates salatalık
2 dilim karpuz
1 Lokma ekmekle kaymak
14.30: 2 hurma 3 k kayısı
15.30: avuç içi haşlanmış tavuk göğüs, 1 bardak ayran
17.00:Nescafe 2 dilim bitter
Iftar: 1 kepçe çorba, 2 kaşık nohut y
2 kasik Kilis tava, 2 kaşık Fas kavurma
3 sarma, az salata, 1 bardak ayran
Ara olarak bir dilim sütlü tatlı
2.5 litre su
Menün gayet güzel sorunun nedir şükür atlatmışsın ama atlatmak paylaşmak istersen burdayız canım arkadaşımMenumu vereyim
Sahur: Kk dan az peynir
1 has yumurta
3 zeytin domates salatalık
2 dilim karpuz
1 Lokma ekmekle kaymak
14.30: 2 hurma 3 k kayısı
15.30: avuç içi haşlanmış tavuk göğüs, 1 bardak ayran
17.00:Nescafe 2 dilim bitter
Iftar: 1 kepçe çorba, 2 kaşık nohut y
2 kasik Kilis tava, 2 kaşık Fas kavurma
3 sarma, az salata, 1 bardak ayran
Ara olarak bir dilim sütlü tatlı
2.5 litre su
Hayirlar olsun insallah ne oldu canim anlatmak istermisin biz burdayiz bazen dertler paylasinca daha az insanin canini yakiyo insallah kotu bir durum yoktur
Sağolun arkadaşlarım düşünceniz varlığınız yeter. Bir kısım dengesiz ve düşüncesiz insan canımı sıktı. Ömür boyu çekmem gereken insanlar yapacak bir şey yok...Menün gayet güzel sorunun nedir şükür atlatmışsın ama atlatmak paylaşmak istersen burdayız canım arkadaşım
Canım çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar fayda eder de o da sende rahatlarsiniz oruç oruç iyi yorulmussun şimdi daha iyisiniz umarım..Selam kizlar.gittik alerji doktorumuza.kan tahlili verdik.bayramdan sonraki haftada da koldan alerji testi yapilcak.sut yumurta aki sarisi ceviz havuc ev tozu polen vs...
ilaclarimiz yenilendi.cigneme tableti verdi.bir de aerochamber denen bir aletle kullanilan ventolin fisfisi gibi birsey var.burun spreyi var.daha iyi olacagini soyledi bu ilaclarla.
bir de ani alerjisi gelisirse yani bilmeden peynir yumurta yerse anaflaktik şok gecirmesini engellemek icin bir ignesi varmis.yurt disindan o igneyi getirticez.
simdilik bizde durumlar boyle kizlar.
biraz dinlenmem lazim kosturmaktan cok susadim sicak ayri bunaltti.bugun iftar cabuk olsuuuunnnn
Canim dostum cok sagol verdigin bilgiler icin.tesekkur ederim.zaman ve sabir bizim ilacimiz anladigim kadariylaG
Canim oncelikle cok gecmis olsun cigneme tableti spor hareket kosmadan dolayi olusan tikanmalar icin diger ilaclar esasen astim ilaclari bizde serataytdicus kullanmistik yillarca ventolinde cabasi tabiki yaninda bir suru alarji ilaci kullandik sabirli ol tatlim zamanl geciyo hepsi bak biz artik ilac bile kullanmiyoruz hastaligimiz uyku seyrinde suan diger testlerde ciksin dahada netlesir durum total ige diye bir test var canim o ne kadar yuksekse bu durum o kadar ciddi oluyomus biz yaptirdik bizim biraz yuksek cikti birde her sene verem testi yaltirdik bisey olacagindan degil ama tedbir olsun diye dr istedi yaptirdik cok oksuren cocuklarda olabiliyomus canim bizim gogus kafesimizde iki kemik disa cikik oyle oksururduku saatlerce durmadan nefes almadan iki saat falan degil sabah beste basladiysa gece yarilarina kadar ilac bile kar etmezdi rabbim sifa versin be gulum cok mesaketli bir hastaliktir bu ozen ister
Anladim canim bazen hayatimiza giren insNlari secemiyoruz bir sekilde giriyolar ve sevdiklerIMIz hatrina onlara sabretmek gerekiyo sabirli ol arkadasim rabbim sabredenlerin yanindadir eger bir haksizliga ugradiysan sus ve bekle zamanini gun gelecek rabbim senin haklilugini ortaya cikaracaktir ...RABBIM ICINE FERAHLIK VERSIN ....canimSağolun arkadaşlarım düşünceniz varlığınız yeter. Bir kısım dengesiz ve düşüncesiz insan canımı sıktı. Ömür boyu çekmem gereken insanlar yapacak bir şey yok...
Canim dostum cok sagol verdigin bilgiler icin.tesekkur ederim.zaman ve sabir bizim ilacimiz anladigim kadariyla
Aminnnn canım amin... hepimiz için...Anladim canim bazen hayatimiza giren insNlari secemiyoruz bir sekilde giriyolar ve sevdiklerIMIz hatrina onlara sabretmek gerekiyo sabirli ol arkadasim rabbim sabredenlerin yanindadir eger bir haksizliga ugradiysan sus ve bekle zamanini gun gelecek rabbim senin haklilugini ortaya cikaracaktir ...RABBIM ICINE FERAHLIK VERSIN ....canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?