Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim:

Sahur
2 dilim tost ekmeğine az tereyağ sürdüm

Kahvaltı
1 haş yumurta, 2 d peynir, 2-3 çatal patates, birkaç dilim sucuk, 2-3 d domates, 2 dilim tb, çay, birkaç kiraz

Ara
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter

Akşam iftar saati
1 kepçe çorba, birkaç tane fırın mantar, 3 dilim piliç kebap, semizotu salatası, 1 servis makarna

2,5-3 lt su

Kızlar fena halde ishalim sancısı beni öldürecek yataklık oldum regl ağrısı bi yandan ishal sancısı bi yandan sabahtandır perişan oldum wc ye gir çık gir çık niye böyle oldum yaaa çokta üşüyorum. Karnımı sıcak tutmazsam sancıdan ölüyorum...

Senlik bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Semizotu tetiklemiş olabilir ishal regl bir arada zor olsa gerek geçmiş olsun arkadaşım menün güzel dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşım

Sahur
1.5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, 1 su bardağı süt, domates salatalık
Iftar
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata, cacık, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Türk kahvesi, minik kase sütlaç, avuçiçi fındık
Karpuz yemeyi planlıyorum
2.5 litre su

Iyi aksamlar canim oncelikle menu biraz karbon olmus ama ishalide en guzel karbon tutuyo cok gecmis olsun usutmus olabilirsin yada yedigin cig kofte dokunmustur dikkatt et sicak tyt bir kac gun iyi gelecektir ..afiyet olsun

Canim menu cok guzel fakat iftarin corba ile olursa daha saglikli olur malum aksama kadar ac kaliyoruz ve ilk sivi almak iyidir afiyet olsun allah kabul etsin canim ...

Menumu vereyim
Sahur: Kk dan az peynir
1 has yumurta
3 zeytin domates salatalık
2 dilim karpuz
1 Lokma ekmekle kaymak

14.30: 2 hurma 3 k kayısı
15.30: avuç içi haşlanmış tavuk göğüs, 1 bardak ayran
17.00:Nescafe 2 dilim bitter

Iftar: 1 kepçe çorba, 2 kaşık nohut y
2 kasik Kilis tava, 2 kaşık Fas kavurma
3 sarma, az salata, 1 bardak ayran
Ara olarak bir dilim sütlü tatlı
2.5 litre su

Selam canlarim bugün çok zor bir gün geçirdim. Hem bedenen hem de zihnen çok yoruldum yiprandim. Rabbim sabrini da verdi çok şükür ama zor bir gündü benim için
Hayirlar olsun insallah ne oldu canim anlatmak istermisin biz burdayiz bazen dertler paylasinca daha az insanin canini yakiyo insallah kotu bir durum yoktur

Afiyet olsun aşırısi olmayan dengeli bir menü canım.

Çok geçmiş olsun kuzum. Cigkofte artı regl tetiklemis olabilir. Menun gayet güzel canım sabah ki ekmek daha az olabilirdi. O kadar wc ye o da kalmamıştır gerçi :))))
Akşamıni gerçekten çok az buldum arkadaşım. Önünden en azından çorba icsen daha iyi olurdu canım.

Menun gayet dengeli vede guzel afiyet olsun canim ..

Menün gayet güzel sorunun nedir şükür atlatmışsın ama atlatmak paylaşmak istersen burdayız canım arkadaşım

Hayirlar olsun insallah ne oldu canim anlatmak istermisin biz burdayiz bazen dertler paylasinca daha az insanin canini yakiyo insallah kotu bir durum yoktur

Menün gayet güzel sorunun nedir şükür atlatmışsın ama atlatmak paylaşmak istersen burdayız canım arkadaşım
Sağolun arkadaşlarım düşünceniz varlığınız yeter. Bir kısım dengesiz ve düşüncesiz insan canımı sıktı. Ömür boyu çekmem gereken insanlar yapacak bir şey yok...

Canım çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar fayda eder de o da sende rahatlarsiniz oruç oruç iyi yorulmussun şimdi daha iyisiniz umarım..

Canim dostum cok sagol verdigin bilgiler icin.tesekkur ederim.zaman ve sabir bizim ilacimiz anladigim kadariyla

Sağolun arkadaşlarım düşünceniz varlığınız yeter. Bir kısım dengesiz ve düşüncesiz insan canımı sıktı. Ömür boyu çekmem gereken insanlar yapacak bir şey yok...
Anladim canim bazen hayatimiza giren insNlari secemiyoruz bir sekilde giriyolar ve sevdiklerIMIz hatrina onlara sabretmek gerekiyo sabirli ol arkadasim rabbim sabredenlerin yanindadir eger bir haksizliga ugradiysan sus ve bekle zamanini gun gelecek rabbim senin haklilugini ortaya cikaracaktir ...RABBIM ICINE FERAHLIK VERSIN ....canim

Aminnnn canım amin... hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…