- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.101
Hepimizin hayatında böyle insanlar var sabırla üstesinden gelebileceğini düşünüyorum şimdi üzülen sen olabilirsin ama kazanan sen olacaksın tecrübeyle sabittir hayatının içinde olacaklarına göre kabullenip ona göre mesafe koymak bi başlangıç olabilir ben artık öyle yapıyorum kafam rahatSağolun arkadaşlarım düşünceniz varlığınız yeter. Bir kısım dengesiz ve düşüncesiz insan canımı sıktı. Ömür boyu çekmem gereken insanlar yapacak bir şey yok...
Kusurmu olurmuş sen iyi dayanıyorsun bu kadar misafire valla tebriklerIftardan sonra misafirim geldi kizlar.ne menu verebildim ne bakabildim size.kusuruma bakmayin bu aksamlik.firstim olursa sahurda olmazsa yarin yazarim artik.oglani uyutmam lazim simdi grszr
Ah canım ya, cok geçmiş olsun. Kosturmaktan kendimizi unutuyoruz bazen. Şimdi nasılsın peki. Ilaclar çabuk etki eder umarım.Günaydın kızlar.. Dün gece çok kötü oldum. Durmak bilmeyen bir ishal, mide bulantısı, halsizlik ve en son dayanılmaz sancılar başlayınca acile attık kendimizienfeksiyon çıktı. Bir sürü ilaç verdi doktor. Dün gece de serum yedim ondan gelemedim akşam. Şu anda da kötüyüm ilaçlar ne zaman etki eder bilmiyorum
Ah canım ya, cok geçmiş olsun. Kosturmaktan kendimizi unutuyoruz bazen. Şimdi nasılsın peki. Ilaclar çabuk etki eder umarım.
Sağol canım teşekkür ederim,bağışıklıkları güçlendikçe hastalığı atıyorlar sanırımtomurcukkk arkadaşım şifası çaresi olması iyi bence büyük kızım için çok ventolin hava kullandım şimdi şükür kullanmıyorum Rabbim tüm yavrulara şifa versin inşallah emanetleri Rabbime
Selam canım,Rabbim üstesinden gelemeyeceğin sıkıntı vermesin bir daha sana.İnşallah önemli ve seni yıpratacak bir durum yaşamamışsındırSelam canlarim bugün çok zor bir gün geçirdim. Hem bedenen hem de zihnen çok yoruldum yiprandim. Rabbim sabrini da verdi çok şükür ama zor bir gündü benim için
Çok şükür iyiyiz.Psikolojik midir nedir bilmiyorum gerçekten ilaçlar ilk günden iyi geldi gibi.Öksürüksüz rahat bi gece geçirdik...Canım çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar fayda eder de o da sende rahatlarsiniz oruç oruç iyi yorulmussun şimdi daha iyisiniz umarım..
Ah kuzum kıyamam sana yaa.Üzüldüm valla.Dinlensen iyi olur ama bebiş nolcak var mı yakının gelip bi el atan olsa sana.Günaydın kızlar.. Dün gece çok kötü oldum. Durmak bilmeyen bir ishal, mide bulantısı, halsizlik ve en son dayanılmaz sancılar başlayınca acile attık kendimizienfeksiyon çıktı. Bir sürü ilaç verdi doktor. Dün gece de serum yedim ondan gelemedim akşam. Şu anda da kötüyüm ilaçlar ne zaman etki eder bilmiyorum
Menü çok güzel canım.Bu menülerle bir daha 7 görmezsin inşallahMenumu vereyim kizlar
Sahur
El ici kadar pide
Tel peynir
Uc kup kasar
Iki zeytin
Domates salatalik
Skersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Bes kasik kiymali patlican
Uc kasik tavuk pilav pilavi az
Salata
Bir bardak limanata
Ara
Iki tane sekerpare ev yapimi minicik
Dibek kahvesi
Su iki litre oldu
Menün gayet iyiymiş canım.Geçmiş olsun tekrar bugün biraz daha sağlam beslen ve bol sıvı tüketmeye bakMenümü vereyim:
Sahur
2 dilim tost ekmeğine az tereyağ sürdüm
Kahvaltı
1 haş yumurta, 2 d peynir, 2-3 çatal patates, birkaç dilim sucuk, 2-3 d domates, 2 dilim tb, çay, birkaç kiraz
Ara
Ş.siz Nescafe, 3 d bitter
Akşam iftar saati
1 kepçe çorba, birkaç tane fırın mantar, 3 dilim piliç kebap, semizotu salatası, 1 servis makarna
2,5-3 lt su
Kızlar fena halde ishalim sancısı beni öldürecek yataklık oldum regl ağrısı bi yandan ishal sancısı bi yandan sabahtandır perişan oldum wc ye gir çık gir çıkniye böyle oldum yaaa çokta üşüyorum. Karnımı sıcak tutmazsam sancıdan ölüyorum...
Sahurun da iftarın da az geldi ban canım.Miden iyiden iyiye küçüldü senin çok azalttın yediklerini be gülümSahur
1.5 az yağlı tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, 1 su bardağı süt, domates salatalık
Iftar
3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, salata, cacık, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Türk kahvesi, minik kase sütlaç, avuçiçi fındık
Karpuz yemeyi planlıyorum
2.5 litre su
Dengeli herşeyden az az güzel bir menü olmuş canım.Afiyet olsunMenumu vereyim
Sahur: Kk dan az peynir
1 has yumurta
3 zeytin domates salatalık
2 dilim karpuz
1 Lokma ekmekle kaymak
14.30: 2 hurma 3 k kayısı
15.30: avuç içi haşlanmış tavuk göğüs, 1 bardak ayran
17.00:Nescafe 2 dilim bitter
Iftar: 1 kepçe çorba, 2 kaşık nohut y
2 kasik Kilis tava, 2 kaşık Fas kavurma
3 sarma, az salata, 1 bardak ayran
Ara olarak bir dilim sütlü tatlı
2.5 litre su
Bence güzel menü olmuş afiyet olsun arkadaşımBende yazayım dünkü menümü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
bir iki çatal patates kızartması
domates salatalık
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
5-6 adet üzüm
iftar
3 yk taze fasulye
Tombik ekmeğin yarısına et döner yarısına köfte
içine kıvırcık domates soğan
2 üçgen dilim karpuz
1 bardak şekersiz limonata
eşimle gezmeye çıktık 2 top dondurma
su 3 litre
Çoook geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin inşallah çabuk etki ederGünaydın kızlar.. Dün gece çok kötü oldum. Durmak bilmeyen bir ishal, mide bulantısı, halsizlik ve en son dayanılmaz sancılar başlayınca acile attık kendimizienfeksiyon çıktı. Bir sürü ilaç verdi doktor. Dün gece de serum yedim ondan gelemedim akşam. Şu anda da kötüyüm ilaçlar ne zaman etki eder bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim benim serimun iyi gelmesi lagzim ama galiba usutmede var sende oruc misafir derken bunye zayif dustu tabi eger evde gercek nar eksisi varsa ondan ic bagirsagindaki butunn mikrobu oldurur zararli olanlari tabiki probiuotikli yogurtlar var onlardan ye toz seklinde probiyotikler satiliyo eczaneden bulabilirsin meyve suyuna yada yogurt ustune dok ve ye canim yagli kizartmali bagirsak calistirici gidalardan uzak dur pirincde iyi gelir patates hasla seftali nektari muz bunlar bagirsagini tutar rabbim sifa versin canim galiba dizanteri olmussun sen bol bol su ic ve mutlaka yemek ye ...Günaydın kızlar.. Dün gece çok kötü oldum. Durmak bilmeyen bir ishal, mide bulantısı, halsizlik ve en son dayanılmaz sancılar başlayınca acile attık kendimizienfeksiyon çıktı. Bir sürü ilaç verdi doktor. Dün gece de serum yedim ondan gelemedim akşam. Şu anda da kötüyüm ilaçlar ne zaman etki eder bilmiyorum
Menune bayildim yahuuu ohh kofteler donerler aciktim ama benn ustune dondurma aa iftara kac saat var dahaaBende yazayım dünkü menümü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
bir iki çatal patates kızartması
domates salatalık
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
5-6 adet üzüm
iftar
3 yk taze fasulye
Tombik ekmeğin yarısına et döner yarısına köfte
içine kıvırcık domates soğan
2 üçgen dilim karpuz
1 bardak şekersiz limonata
eşimle gezmeye çıktık 2 top dondurma
su 3 litre
Ah kuzum kıyamam sana yaa.Üzüldüm valla.Dinlensen iyi olur ama bebiş nolcak var mı yakının gelip bi el atan olsa sana.
Çoook geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin inşallah çabuk etki eder
Cok gecmis olsun canim benim serimun iyi gelmesi lagzim ama galiba usutmede var sende oruc misafir derken bunye zayif dustu tabi eger evde gercek nar eksisi varsa ondan ic bagirsagindaki butunn mikrobu oldurur zararli olanlari tabiki probiuotikli yogurtlar var onlardan ye toz seklinde probiyotikler satiliyo eczaneden bulabilirsin meyve suyuna yada yogurt ustune dok ve ye canim yagli kizartmali bagirsak calistirici gidalardan uzak dur pirincde iyi gelir patates hasla seftali nektari muz bunlar bagirsagini tutar rabbim sifa versin canim galiba dizanteri olmussun sen bol bol su ic ve mutlaka yemek ye ...
Teşekkür ederim canım.Evet gobit ekmek.Benim dilim alışmış tombik ekmek demeyeMenune bayildim yahuuu ohh kofteler donerler aciktim ama benn ustune dondurma aa iftara kac saat var dahaa.......saka bir yana menun cok guzel tombik ekmek dedidigin gobit ekmekmi buyuklugu su el kadar olandan dimi oylese ise menu Superrr ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?