Haydi Yine Yeniden...

Sağolun arkadaşlarım düşünceniz varlığınız yeter. Bir kısım dengesiz ve düşüncesiz insan canımı sıktı. Ömür boyu çekmem gereken insanlar yapacak bir şey yok...
Hepimizin hayatında böyle insanlar var sabırla üstesinden gelebileceğini düşünüyorum şimdi üzülen sen olabilirsin ama kazanan sen olacaksın tecrübeyle sabittir hayatının içinde olacaklarına göre kabullenip ona göre mesafe koymak bi başlangıç olabilir ben artık öyle yapıyorum kafam rahat

Iftardan sonra misafirim geldi kizlar.ne menu verebildim ne bakabildim size.kusuruma bakmayin bu aksamlik.firstim olursa sahurda olmazsa yarin yazarim artik.oglani uyutmam lazim simdi grszr
Kusurmu olurmuş sen iyi dayanıyorsun bu kadar misafire valla tebrikler

Günaydın kızlar.. Dün gece çok kötü oldum. Durmak bilmeyen bir ishal, mide bulantısı, halsizlik ve en son dayanılmaz sancılar başlayınca acile attık kendimizi enfeksiyon çıktı. Bir sürü ilaç verdi doktor. Dün gece de serum yedim ondan gelemedim akşam. Şu anda da kötüyüm ilaçlar ne zaman etki eder bilmiyorum

Ah canım ya, cok geçmiş olsun. Kosturmaktan kendimizi unutuyoruz bazen. Şimdi nasılsın peki. Ilaclar çabuk etki eder umarım.

Ah canım ya, cok geçmiş olsun. Kosturmaktan kendimizi unutuyoruz bazen. Şimdi nasılsın peki. Ilaclar çabuk etki eder umarım.

Sağol canım inşallah. Aynıyım hala ama gece serum rahatlatmıştı ilaçlar da onun devamı. İnş çabucak etki eder yksa oğlumla bile ilgilenemem o kadar kötü oldum.

Sağol canım teşekkür ederim,bağışıklıkları güçlendikçe hastalığı atıyorlar sanırım

Selam canlarim bugün çok zor bir gün geçirdim. Hem bedenen hem de zihnen çok yoruldum yiprandim. Rabbim sabrini da verdi çok şükür ama zor bir gündü benim için
Selam canım,Rabbim üstesinden gelemeyeceğin sıkıntı vermesin bir daha sana.İnşallah önemli ve seni yıpratacak bir durum yaşamamışsındır

Canım çok geçmiş olsun. Umarım ilaçlar fayda eder de o da sende rahatlarsiniz oruç oruç iyi yorulmussun şimdi daha iyisiniz umarım..
Çok şükür iyiyiz.Psikolojik midir nedir bilmiyorum gerçekten ilaçlar ilk günden iyi geldi gibi.Öksürüksüz rahat bi gece geçirdik...

Ah kuzum kıyamam sana yaa.Üzüldüm valla.Dinlensen iyi olur ama bebiş nolcak var mı yakının gelip bi el atan olsa sana.

Menü çok güzel canım.Bu menülerle bir daha 7 görmezsin inşallah

Menün gayet iyiymiş canım.Geçmiş olsun tekrar bugün biraz daha sağlam beslen ve bol sıvı tüketmeye bak

Sahurun da iftarın da az geldi ban canım.Miden iyiden iyiye küçüldü senin çok azalttın yediklerini be gülüm

Dengeli herşeyden az az güzel bir menü olmuş canım.Afiyet olsun

Bende yazayım dünkü menümü

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
bir iki çatal patates kızartması
domates salatalık
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
5-6 adet üzüm

iftar
3 yk taze fasulye
Tombik ekmeğin yarısına et döner yarısına köfte
içine kıvırcık domates soğan
2 üçgen dilim karpuz
1 bardak şekersiz limonata

eşimle gezmeye çıktık 2 top dondurma

su 3 litre

Bence güzel menü olmuş afiyet olsun arkadaşım

Çoook geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin inşallah çabuk etki eder

Cok gecmis olsun canim benim serimun iyi gelmesi lagzim ama galiba usutmede var sende oruc misafir derken bunye zayif dustu tabi eger evde gercek nar eksisi varsa ondan ic bagirsagindaki butunn mikrobu oldurur zararli olanlari tabiki probiuotikli yogurtlar var onlardan ye toz seklinde probiyotikler satiliyo eczaneden bulabilirsin meyve suyuna yada yogurt ustune dok ve ye canim yagli kizartmali bagirsak calistirici gidalardan uzak dur pirincde iyi gelir patates hasla seftali nektari muz bunlar bagirsagini tutar rabbim sifa versin canim galiba dizanteri olmussun sen bol bol su ic ve mutlaka yemek ye ...

Menune bayildim yahuuu ohh kofteler donerler aciktim ama benn ustune dondurma aa iftara kac saat var dahaa .......saka bir yana menun cok guzel tombik ekmek dedidigin gobit ekmekmi buyuklugu su el kadar olandan dimi oylese ise menu Superrr ....

Ah kuzum kıyamam sana yaa.Üzüldüm valla.Dinlensen iyi olur ama bebiş nolcak var mı yakının gelip bi el atan olsa sana.

Çok sağol canım belki kardeşimi çağırırım yanıma. Zorla evi falan toparladım işte biraz işlerimi hallettim ama sancı gelince kıvranıyorum resmen ilaçlar da bayıltıyo ayakta uyuyorum.

Çoook geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin inşallah çabuk etki eder

Sağol canım inş

Hiçbirşey yiyesim gelmiyor canım ne yesem bilemedim patates ve muz deniyim pirinç lapasını direk çıkarırım evet üşütme de var sanırım.. Başka önerilrr varsa alırım. Sağol canım denicem inş..

Menune bayildim yahuuu ohh kofteler donerler aciktim ama benn ustune dondurma aa iftara kac saat var dahaa .......saka bir yana menun cok guzel tombik ekmek dedidigin gobit ekmekmi buyuklugu su el kadar olandan dimi oylese ise menu Superrr ....
Teşekkür ederim canım.Evet gobit ekmek.Benim dilim alışmış tombik ekmek demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…