Haydi Yine Yeniden...

Kızlar ben biraz toparlanana kadar izin istiyim çünkü menülerim de menü gibi olmayacak. Gelir arada durumumu yazarım. Biraz toparlanıp gelirim inşallah..
Tamam canım ne demek.Yememezlik yapma sakın ama.İştahsızlığa kapılma.dilediğin zaman gelir bildirim girmeye başlarsın belirli bir süren yok

Tamam canım ne demek.Yememezlik yapma sakın ama.İştahsızlığa kapılma.dilediğin zaman gelir bildirim girmeye başlarsın belirli bir süren yok

Sağol balım ya yiyemiyorum iki antibiyotik birden içiyorum onlar da bulantı yapıyor galiba patates haşlicam o midemi bulandırmaz en azından.

canım çok geçmiş olsun. Umarım iyisindir şimdi

Kızlar ben biraz toparlanana kadar izin istiyim çünkü menülerim de menü gibi olmayacak. Gelir arada durumumu yazarım. Biraz toparlanıp gelirim inşallah..

Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah. Benim kvde aynı senin gibiydi Bol su beslenmene de dikkat et gülüm. Çok geçmiş olsun tekrardan

Bende sabah sabah toplantılardan anca fırsat buldum kızlar. Menümü vereyim.

Sahur yok (Hazırladım ama yemedim bu sefer :) )

08:30 1 servis kaşığı menemen, 2 kk peynir, 2 dilim kızarmış ekmek(Ekmekler 2 parmak eninde ince )

12:30
1 kase çorba,
1 servis kaşığı ciğer sote,
yarım avuç patates salatası
yarım avuç kısır
yarım avuç semiz otu salatası
şekersiz çay

20:48
1 kepçe çorba
2 küçük patlıcan karnıyarık

şekersiz çay
1 saat yürüyüş

Menün güzel olmuş,yürüyüşün de var gayet iyi.Patlıcanlı yemekleri hayatta ekmeksiz yiyemem çok zor hele de karnıyarık oturtma türü.Valla tebrik ederim seni...

Menü gayet güzel olmuş herşeyden var yeterli oranda yürüyüşte var daha ne olsun afiyet olsun arkadaşım

Sağol balım ya yiyemiyorum iki antibiyotik birden içiyorum onlar da bulantı yapıyor galiba patates haşlicam o midemi bulandırmaz en azından.
çok geçmiş olsun gülüm nasıl enfeksiyon olmuşsun yaa
patatesini azcıkta tuzla limon ekle mide bulantını da ishali de durdurmaya yardımcı olur inşallah yarına kalmaz iyileşirsin en azından bulantın geçse bari

kızz sen de minnak minnak tadımlık yiyorsun artık :)))
afiyet olsun gülüm :)

Hiç bilmiyorum canım nasıl oldu.. 2 sene önce de olmuştum böyle. Patates yedim başka da bişi koyamıyorum ağzıma ne beter bişeymiş ne ishal durdu ne sancılar..

kızlar sabah 8 buçuktan beri dolanıyorum cam kapı silme temizlik çamaşır tül perde yemek pişir derken dün akşam ki yediğimle duruyorum yemek yemeyi unuttum yine pert oldum amaaa ve sadece 2 odayı bitirebildim
sıra bizim binanın çatısına geldi kremitleri çatıdan kamyon kasasına atıyorlar çat patt gürültü kremit tozu kafa beyin kalmadı kapıları kapatınca da piştim sıcaktan daha bir kaç gün sürer büyük ihtimal
rabbim büyük dert vermesin bunu da çekicez ne yapalım

Hiç bilmiyorum canım nasıl oldu.. 2 sene önce de olmuştum böyle. Patates yedim başka da bişi koyamıyorum ağzıma ne beter bişeymiş ne ishal durdu ne sancılar..
ishalde miii durmadı gülüm sen permeperişan olmuşsun çocuğa kim bakıyor
erik ekşisi nar ekşisi hangisi varsa kuru kahveye katıştır bi kaşık yut limon bile olur ishalini hemen keser

menümü yazayım dışarı çıkıcam arkadaşla:)
sabah öğle yok
bol çay var ::))

ara
bitki çayı

iftar saati
fırında 1 köfte 1 dilim patates
1 biber 1 patlıcan dolma ikisi de yarım parmak büyüklüğünde
1 yemek kaşığı zeytin yağlı yeşil fasulye
2 bardak ayran

1 baklavanın 3 te 1 i
çatalın ucuyla da kadayıf

angelina35 canım,oğlumun tahlillerinin bir kısmı çıkmış.Dün yazdın ya total Ige diye sonuç 18,5... Referans değerler 0-100 IU/ml .Sanırım iyi bir sonuç
Bu super bir haber tatlim demekki bagisikligi iyi astim riski ileriki yaslarda olmayacak ve muhtemelen yedi yasinda bitecek bu iss cokk sevindim canim benim bizimki 750 di canim ogrenince cok aglamistim dr 1000 lerin uzerinde olanlar var uzulme demisti seninki cok iyi canimm ...

Menumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre

Hamarat hanımın hali de bir başka :)

Menumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre

Kız sen doydun mu? Nasıl yasıyorsun sen bu kadar yemekle. İnsallah bünyen düşmez kuzum

Bende menümü vereyim.

Sahur avuçici kadar sıcak pide krem peynir.

Kahvaltı 08:00

öğlen 12:30
1 kepçe çorba
1 tabak bezelyeli Sulu köfte
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Yoğurt. Sekersiz cay

20:48
Bi kepçe çorba
Avuç içine yakın kabak kizartma( cok seviyorum)
1 tavuk baget 2 kasık pilav
Avuç ici kadar pide

Sekersiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…