Haydi Yine Yeniden...

Işe güce dalıp kendini bu kadar ihmal etme be arkadaşım bu kadar yemekle ayakta durman bile olay iş güç desen bitmez Allah kolaylik versin

Menumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre
Bugün çok az olmuş iştahın mı kapandı inşallah bi problem yoktur
Güzel sağlıklı bir menü olmuş az az yeme alışkanlığı kazandığında herşey çok güzel olacak

Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, avuçiçi fındık, domates salatalık, süt, kiraz sapı çayı
Iftar
1 kase yoğurt çorbası, salata, 2 dilim patatesli börek, ev yapımı vişne suyu
Kiraz
2.5 litre su

ishalde miii durmadı gülüm sen permeperişan olmuşsun çocuğa kim bakıyor
erik ekşisi nar ekşisi hangisi varsa kuru kahveye katıştır bi kaşık yut limon bile olur ishalini hemen keser

Şimdi biraz daha iyi durdu gibi canım çok sağol

Menumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre
menünü beğenmedim çok az olmuş canooomm inşallah sonradan bişeyler atıştırmışsındır güç verecek şeyler
hem salça hem yoğurt aynı anda yeme midene dokunur gülüm

Menüm ekmek dolu bugün niye böyle oldu anlamadım şunu biliyorum ben sinirlenince hincimi ekmekten çıkarıyorum
Sabah 9.00: 1 yumurta, yarım kk peynir
5 zeytin domates salatalık
1.5 d tam b ekmek

Ara 11.00: meyve suyu

Öğle 14.00: avuç içi buy ekmek 6 yaprak sarma 2 bardak ayran

Ara 17.00: şekersiz Nescafe 3 hurma 6 fındık

Aksam 20.30: yarım kepçe çorba
3 kaşık nohut,avuç içi pide
2 kaşık Kilis kebabı
3 kaşık pilav, 2 kaşık Fas kavurma 1 bardak ayran

Su 2.5 litre
Ben menumu hiç beğenmedim arkadaşlar
Menulerinize baktım hepsi harikaydı...

hahaha yine dayanamayıp sahurda yedin mi canım yaaa:))
menü güzel afiyet olsun hatta araya bir meyve bir bitki çayı da ekleyebilirmişsin

bana diyene de bak :)) gülüm sen oruç tutuyorsun kuş değil civciv kadar yiyorsun sahurun iyi de iftarın yetersiz salatana peynir koysaydın bari

kendine haksızlık etme 2 kere avuç içi pide yedin diye günün ekmek dolmamış bu birrr
seni sinirlendiren olay yada şahıslarla her gün evinin içinde karşılaşacakmısın her gün yüz yüze gelecek misin yok arada geleceksen tınlama tırnağının ucuna takma bile sinirlendikçe olan sana olacak karşıdakiler aynısı gibi duracak bu da ikiii
sen gerçekten değerli insanlara karşı olumlu ve saygılı birisin durduk yere kimseyi incitmez bundan da zevk almazsın lafın kısası sen iyi bir insansın iyiliği suistimal etmeye çalışanlar varsa onlar değersizdir insan değer verdiği insanların lafına sözüne yada yaptıklarına kırılır değersizlerin değil

Canim valla sahur da cok az oldu bugun bende meyve yedim migdem bulaniyo hemde cok baskilayamadim bir turlu esimde tutturdu yarin tutma diye bende asla dedim regl haftaya az az kendini belli ediyo simdiden ....

O
Senin menude cok az canim yaa gun boyu hic bisey yok dikkat et kendine afiyet olsun ..

Pilav oglen cok olmus hem oruc degilsin sahurda yemeseymissin keske sabah zaten kahvalti yapiyosun birde aksam hem pilav hem ekmek olmamis tatlim karbon biraz fazla olmus biraz daha dikkat et canim afiyet olsun ..

Menun cok guzel canim borek yerine sebze olurmus aslinda ama zaten oda cok degil afiyet olsun canim eksin bol olsun ....

Neyse sikma canini tatlim olur oyle arada hem belkide vucudun karbona ihtiyaci oluyodur sinirlenince bilemeyizki bende ekmege doyamiyorum boyle durumlarda birde migdem sikinti yaratinca en guzel ilaci ekmek malesef yarin daha guzel bir menu verirsin uzulme canim ...afiyet olsun ..

Benim migde yine costu acayippp bulaniyooo oyle boyle degil daha gun baslamadan agrilar yanmalar basladi hayrolsun insallahh ....
Geçmiş olsun canım da sahurda umarom midene iyi gelecek seyler tuketmissindir. Bende bir yumurta yedim ama niyeyse zorla oldu bi tiksindim sanırım ya...

Mesajın o kadar iyi geldi ki gerçekten çok çok haklısın canım. Ne desem bilemedim... diyeceğim tek şey iyi ki varsın, iyi ki varsınız canlar

Sahurumuzu yaptık bugün inş orucum. Oruç beni düzene sokuyor iki günüm iyi geçerse süper olacak.. Bu aksam eşimin amcasina köye davetliyiz. TutacaM kendimi size burada söz veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…