Haydi Yine Yeniden...

Kuzum sen hiçbir şey yememişsin ki Tek öğün olmuş.

Menumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre

angelina35 küp kelimesi artık bana seni hatırlatıyor Menün süper ötesi valla :) afiyet olsun

M Melrin menüyü okuyum dedim hemen bitti :) Çok az yiyorsunuz kıskanıyorum valla.

Bence menünde abes hiçbirşey yok. Her öğünde ekmek var ama dozunda olmuş. Vücudumuz ihtiyacı olan şeyleri istermiş. Senin de tadın keyfin yok karbona ihtiyacın var demekki. Hem vücut bir gün özlem gidermiş olsun ekmekle. Sinirlenince sadece kendi vücudumuza zarar veriyoruz. Rabbime bırakmak en iyisi. Mutlaka o canını sıkanların, can sıkılmalarına tanık oluyorsun. Rabbim sana nasip ediyor. Ki burdan tanıdığım kadarıyla sen sevgili saygılı eğlenceli empati kurabilen tatlı bir bayansın. Sen Herşeyin en iyisine layıksın. Ve biz seni çok seviyoruzzzzzzz :) :) Var mı sevmeyen bu tatlı bayanı :) bak yok

Canim benim ya ise gitmeden moral verdin bana çok teşekkür ederim. Bende siz çok seviyoruuuummm

Günaydın herkeseee

tomurcukkk kuzum menunu gormedim galiba... insallah onemli bisey yoktur ....

Yok canım önemli bir şey şükür.Dün akşam eşimin dayıları yengeleri çocukları onların bir iki akrabaları yaklaşık 20 kişi topluca iftar açtık.Hemde sokağa kurduk masaları.Tabureler dizdik.Öyle eğlenceli güzel geçti ki.Sonrasında da çay faslı falan derken yine telefonu alamadım elime.Toplulukta telefonla uğraşanlara sinir olduğum için kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmıyorum bende.Geç dağıldık zaten.Çocuğu uyut kendin yat derken gece yarısını buldu yine.Uykusuzluktan gözlerim acıyor resmen...

Bu akşam da iş yerimdeki arkadaşlarla sahilde iftar açıcaz hep beraber,eşli çocuklu...

Benim migde yine costu acayippp bulaniyooo oyle boyle degil daha gun baslamadan agrilar yanmalar basladi hayrolsun insallahh ....
salçalı erişteyle yoğurt yedin ondan olmuştur gülüm senin miden çok hassas ağrıyınca bulanıyor da inşallah şimdiye geçmiştir

Sabah öğle neden yok canım,olmadı bu şimdi.Akşam menün güzel ama kahvaltı yapmalıydın

Menumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre
Evet menü az canım biraz.Nasıl dayanıyorsun bu sıcaklarda akşama kadar.Üstelik miden fena

Sahurda yemesen de olurmuş canım.sıcak pide olduğundan canın çekti sanırım.Kahvaltı resmindeki ekmeklerden bir parçası fazla göründü gözüme :)

Börekten kurtarmışsın biraz yoksa yine çok az diye söylenecektim haberin olsun

Her öğünde avuç içi kadar pide var o kadar takılacak miktar değil canım.Akşamında pilav miktarı fazla ekmekle düşünürsek.Niyetlendiğinde yine düzene gireceksin zaten,sıkıntı verme kendine

Mesajın o kadar iyi geldi ki gerçekten çok çok haklısın canım. Ne desem bilemedim... diyeceğim tek şey iyi ki varsın, iyi ki varsınız canlar
senin nasıl biri olduğunu çok iyi biliyorum seni de hissetmiştim gözümle görmeme gerek yok ki üzülmene dayanamıyorum
benim için gerçekten değerlisin gülüm

ayyy ne güzelll asıl ramazan işte böyle hissediliyor maşallah maşallah:))

tomurcuğum dün hiç acıkmadım ki gülüm iftar saatine 1 saat kala acıkır gibi oldum bari eşimle oğlumla yiyim diye bekledim

Bende yazayım dünkü menümü

Sahur
1 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
az domates salatalık
biraz beyaz peynir

iftar
1 kase yoğurt çorbası
yarım kıymalı pide
1 dilim kaşarlı sucuklu pide
çoban salata
birkaç çatal karpuz
2 dilim baklava
1 bardak kola

su 2,5 litre

iftarım şeker ağırlıklı ve karbonlu oldu.kalabalıkta iftarın dezavantajları işte

afiyet olsun tomurcuğum sahurun biraz az göründü iftarın çok güzel kola yerine ayran olsaymış süper olurmuş gülüm

afiyet olsun tomurcuğum sahurun biraz az göründü iftarın çok güzel kola yerine ayran olsaymış süper olurmuş gülüm
Ayran vardı sofrada ama bardağa kola doldurmuşlar bende uzun zamandır içmiyordum soğuk soğuk iyi geldi aslında

Genelde sakin makul kişiliğinle biliyorum seni,sinirlendiğin zamanları hiç okumadım bu güne kadar diyebilirim,hayırdır canım,canını sıkan durum nedir?
Bilmiyorum ki tomurcuğum sıcak bi yandan bastırıyor zorla evi toparlıyorum odaya bi geliyorum yine dağıtmışlar sürekli bişeyler istiyorlar ufaklık çizgi filmde dede gördü dedeme götürün beni diye durmadan söylendi bayramda gidince bırakıcam kendi hallerine sanırım yoruldum ve artık tatil istiyorum

Biz kadınları Rabbim gerçekten değişik yaratmış. Hiç stabil kalamıyoruz. Bazı dönemler tahammülsüz, bazı dönemler ise çok anlayışlıyız. Ramazan sıcaklar çocuklar yorgunluk herşeyle tek başına ilgilenmen derken çok normal oluyor böyle gergin zamanlar. Sen kendine dikkat et kendini yıpratma. Bugün çok kızdığına yarın hiç önemsemeyeceksin. Seviyoruz seniiiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…