- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.161
menümü yazayım dışarı çıkıcam arkadaşla:)
sabah öğle yok
bol çay var ::))
ara
bitki çayı
iftar saati
fırında 1 köfte 1 dilim patates
1 biber 1 patlıcan dolma ikisi de yarım parmak büyüklüğünde
1 yemek kaşığı zeytin yağlı yeşil fasulye
2 bardak ayran
1 baklavanın 3 te 1 i
çatalın ucuyla da kadayıf
Menumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre
Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, avuçiçi fındık, domates salatalık, süt, kiraz sapı çayı
Iftar
1 kase yoğurt çorbası, salata, 2 dilim patatesli börek, ev yapımı vişne suyu
Kiraz
2.5 litre su
Menüm ekmek dolu bugün niye böyle oldu anlamadımşunu biliyorum ben sinirlenince hincimi ekmekten çıkarıyorum
Sabah 9.00: 1 yumurta, yarım kk peynir
5 zeytin domates salatalık
1.5 d tam b ekmek
Ara 11.00: meyve suyu
Öğle 14.00: avuç içi buy ekmek 6 yaprak sarma 2 bardak ayran
Ara 17.00: şekersiz Nescafe 3 hurma 6 fındık
Aksam 20.30: yarım kepçe çorba
3 kaşık nohut,avuç içi pide
2 kaşık Kilis kebabı
3 kaşık pilav, 2 kaşık Fas kavurma 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Ben menumu hiç beğenmedim arkadaşlar
Menulerinize baktım hepsi harikaydı...
Canim benim ya ise gitmeden moral verdin bana çok teşekkür ederim. Bende siz çok seviyoruuuummmKuzum sen hiçbir şey yememişsin kiTek öğün olmuş.
angelina35 küp kelimesi artık bana seni hatırlatıyor Menün süper ötesi valla :) afiyet olsun
M Melrin menüyü okuyum dedim hemen bitti :) Çok az yiyorsunuz kıskanıyorum valla.
Bence menünde abes hiçbirşey yok. Her öğünde ekmek var ama dozunda olmuş. Vücudumuz ihtiyacı olan şeyleri istermiş. Senin de tadın keyfin yok karbona ihtiyacın var demekki. Hem vücut bir gün özlem gidermiş olsun ekmekle. Sinirlenince sadece kendi vücudumuza zarar veriyoruz. Rabbime bırakmak en iyisi. Mutlaka o canını sıkanların, can sıkılmalarına tanık oluyorsun. Rabbim sana nasip ediyor. Ki burdan tanıdığım kadarıyla sen sevgili saygılı eğlenceli empati kurabilen tatlı bir bayansın. Sen Herşeyin en iyisine layıksın. Ve biz seni çok seviyoruzzzzzzz :) :) Var mı sevmeyen bu tatlı bayanı :) bak yok
tomurcukkk kuzum menunu gormedim galiba... insallah onemli bisey yoktur ....
salçalı erişteyle yoğurt yedin ondan olmuştur gülüm senin miden çok hassas ağrıyınca bulanıyor da inşallah şimdiye geçmiştirBenim migde yine costu acayippp bulaniyooo oyle boyle degil daha gun baslamadan agrilar yanmalar basladi hayrolsun insallahh ....
Sabah öğle neden yok canım,olmadı bu şimdi.Akşam menün güzel ama kahvaltı yapmalıydınmenümü yazayım dışarı çıkıcam arkadaşla:)
sabah öğle yok
bol çay var ::))
ara
bitki çayı
iftar saati
fırında 1 köfte 1 dilim patates
1 biber 1 patlıcan dolma ikisi de yarım parmak büyüklüğünde
1 yemek kaşığı zeytin yağlı yeşil fasulye
2 bardak ayran
1 baklavanın 3 te 1 i
çatalın ucuyla da kadayıf
Evet menü az canım biraz.Nasıl dayanıyorsun bu sıcaklarda akşama kadar.Üstelik miden fenaMenumu vereyim
Sahur
El icinden biraz az pide
Biraz tel peynir
Uc kup kasar
Iki parca sosis
Domates salatalik
Sekersiz cay
Iftar
Bir kepce corba
Kucuk tabakla yogurtlu salcali eriste
Salata
Limonata yarim bardak
Su iki litre
Sahurda yemesen de olurmuş canım.sıcak pide olduğundan canın çekti sanırım.Kahvaltı resmindeki ekmeklerden bir parçası fazla göründü gözüme :)Bende menümü vereyim.
Sahur avuçici kadar sıcak pide krem peynir.
Kahvaltı 08:00
Eki Görüntüle 1850671
öğlen 12:30
1 kepçe çorba
1 tabak bezelyeli Sulu köfte
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Yoğurt. Sekersiz cay
20:48
Bi kepçe çorba
Avuç içine yakın kabak kizartma( cok seviyorum)
1 tavuk baget 2 kasık pilav
Avuç ici kadar pide
Sekersiz cay
Börekten kurtarmışsın biraz yoksa yine çok az diye söylenecektim haberin olsunSahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 3 hurma, avuçiçi fındık, domates salatalık, süt, kiraz sapı çayı
Iftar
1 kase yoğurt çorbası, salata, 2 dilim patatesli börek, ev yapımı vişne suyu
Kiraz
2.5 litre su
Her öğünde avuç içi kadar pide var o kadar takılacak miktar değil canım.Akşamında pilav miktarı fazla ekmekle düşünürsek.Niyetlendiğinde yine düzene gireceksin zaten,sıkıntı verme kendineMenüm ekmek dolu bugün niye böyle oldu anlamadımşunu biliyorum ben sinirlenince hincimi ekmekten çıkarıyorum
Sabah 9.00: 1 yumurta, yarım kk peynir
5 zeytin domates salatalık
1.5 d tam b ekmek
Ara 11.00: meyve suyu
Öğle 14.00: avuç içi buy ekmek 6 yaprak sarma 2 bardak ayran
Ara 17.00: şekersiz Nescafe 3 hurma 6 fındık
Aksam 20.30: yarım kepçe çorba
3 kaşık nohut,avuç içi pide
2 kaşık Kilis kebabı
3 kaşık pilav, 2 kaşık Fas kavurma 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Ben menumu hiç beğenmedim arkadaşlar
Menulerinize baktım hepsi harikaydı...
ayyy ne güzelll asıl ramazan işte böyle hissediliyor maşallah maşallah:))Günaydın herkeseee
Yok canım önemli bir şey şükür.Dün akşam eşimin dayıları yengeleri çocukları onların bir iki akrabaları yaklaşık 20 kişi topluca iftar açtık.Hemde sokağa kurduk masaları.Tabureler dizdik.Öyle eğlenceli güzel geçti ki.Sonrasında da çay faslı falan derken yine telefonu alamadım elime.Toplulukta telefonla uğraşanlara sinir olduğum için kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmıyorum bende.Geç dağıldık zaten.Çocuğu uyut kendin yat derken gece yarısını buldu yine.Uykusuzluktan gözlerim acıyor resmen...
Bu akşam da iş yerimdeki arkadaşlarla sahilde iftar açıcaz hep beraber,eşli çocuklu...
tomurcuğum dün hiç acıkmadım ki gülüm iftar saatine 1 saat kala acıkır gibi oldum bari eşimle oğlumla yiyim diye bekledimSabah öğle neden yok canım,olmadı bu şimdi.Akşam menün güzel ama kahvaltı yapmalıydın
Evet menü az canım biraz.Nasıl dayanıyorsun bu sıcaklarda akşama kadar.Üstelik miden fena
Sahurda yemesen de olurmuş canım.sıcak pide olduğundan canın çekti sanırım.Kahvaltı resmindeki ekmeklerden bir parçası fazla göründü gözüme :)
Börekten kurtarmışsın biraz yoksa yine çok az diye söylenecektim haberin olsun
Her öğünde avuç içi kadar pide var o kadar takılacak miktar değil canım.Akşamında pilav miktarı fazla ekmekle düşünürsek.Niyetlendiğinde yine düzene gireceksin zaten,sıkıntı verme kendine
afiyet olsun tomurcuğum sahurun biraz az göründü iftarın çok güzel kola yerine ayran olsaymış süper olurmuş gülümBende yazayım dünkü menümü
Sahur
1 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
az domates salatalık
biraz beyaz peynir
iftar
1 kase yoğurt çorbası
yarım kıymalı pide
1 dilim kaşarlı sucuklu pide
çoban salata
birkaç çatal karpuz
2 dilim baklava
1 bardak kola
su 2,5 litre
iftarım şeker ağırlıklı ve karbonlu oldu.kalabalıkta iftarın dezavantajları işte
Çok doğru valla,kimseyi memnun edemiyorsun hayatta...
Ayran vardı sofrada ama bardağa kola doldurmuşlar bende uzun zamandır içmiyordum soğuk soğuk iyi geldi aslındaafiyet olsun tomurcuğum sahurun biraz az göründü iftarın çok güzel kola yerine ayran olsaymış süper olurmuş gülüm
hahahaha ben bu deyişi bilmiyorudum çok hoşuma gittiÇok doğru valla,kimseyi memnun edemiyorsun hayatta...
Bi insanı 30 gün sırtında taşı 31. gün indir vay g...tüm dermiş
arada sıra da olunca zararı yok gülüm afiyet olsun :)))Ayran vardı sofrada ama bardağa kola doldurmuşlar bende uzun zamandır içmiyordum soğuk soğuk iyi geldi aslında
Genelde sakin makul kişiliğinle biliyorum seni,sinirlendiğin zamanları hiç okumadım bu güne kadar diyebilirim,hayırdır canım,canını sıkan durum nedir?Slm kızlar dün eşim yoktu çocuklarla uğraşmaktan ugrayamadim yorucu sinirli bir geceydi
Bilmiyorum ki tomurcuğum sıcak bi yandan bastırıyor zorla evi toparlıyorum odaya bi geliyorum yine dağıtmışlar sürekli bişeyler istiyorlar ufaklık çizgi filmde dede gördü dedeme götürün beni diye durmadan söylendi bayramda gidince bırakıcam kendi hallerine sanırım yoruldum ve artık tatil istiyorumGenelde sakin makul kişiliğinle biliyorum seni,sinirlendiğin zamanları hiç okumadım bu güne kadar diyebilirim,hayırdır canım,canını sıkan durum nedir?
Bilmiyorum ki tomurcuğum sıcak bi yandan bastırıyor zorla evi toparlıyorum odaya bi geliyorum yine dağıtmışlar sürekli bişeyler istiyorlar ufaklık çizgi filmde dede gördü dedeme götürün beni diye durmadan söylendi bayramda gidince bırakıcam kendi hallerine sanırım yoruldum ve artık tatil istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?