Haydi Yine Yeniden...

Oooo masallah ne guze l gecmistir zaman ne keyiflidir tabi kolay degil yorulmussundur haliyle ....vayy sahil kenarinda iftarda bir baska olur ne guzel bir yerde yasiyosun canim denizi her daim gorebiliyosun keske bende oyle bir yerde yasasaydim belki birgun bizede nasip olur kim bilir ...

Canim sikma canini bende her iftar vaktine yakin ciglik cigligayim buyuk adeta delirtiyor dun gece cok sinirlendim galiba hem oruc hem isler hemde sicak cok zorluyo insani sende benim gibi kendini yipratanlardansin bosver daha sakin olmaya calis seninkilwr kucuk birde benim koca dana bilerek yapiyor evlat iste atsan atilmaz satsan satilmaz he he he reklam gibi oldu ya ....

Neden olmasın canım,nasip kısmet bu işler.Gelirsin misafirim olursun bir gün inşallah,bol bol gezer tozarız sahil kenarlarında :)

En büyük etkisi sıcaklardır canım.Bazen dayanılmaz oluyor hakkaten.Ufaklık dedesini özlemiş belli ki kıyamam kuzuya.Benimki de hergün telefon açıyor dedoşum yoldamısın nerden kaldınız sizi bekliyorum diyor :)

Dedesi Ramazan umresinde telefonda çok konuşamıyor normalde de çok düşkün akrabaların olmadığı bi yerde yaşayınca çocuklar özlem içinde büyüyor gelinimiz bize gelince giydiği terliği kimseye vermiyor o yengesininmiş diyorum ya çok benimsiyor

Sağol canım tatil zamanım gelmiş burdan çıkardığım sonuç bu
İçimin sesi gibi olmuş yorumun sakin olmam lazım hakikaten ne bileyim sıcak sanırım beni zorluyo

Merhaba arkadaşlar

Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük

saraaaammm saraammm öyle yaktın ki içimi 20 dk önce okudum yazdığını ağlamam yeni duruldu ellerim yeni tutmaya başladı ve ben ne yazacağımı bilemiyorum sadece yanında olup sana sarılmak istiyorum senin sınavın ağır gülüm rabbimden gelene ne diyebiliriz sabır kuzumm sabırrrr içinin yangınını şu an hiç bir şey söndüremez biliyorum zamanla azalacak rabbim sabrını da verir inşallah

Birtanem benimmm ben ne diyecegimi bilemiyorum suan simdi okudum yazdiklarin yumruk gibi oturdu cigerimee kuzumm benimm kiyamam sana benim koca yurekli arkadasimm yandi icim hemde nasill ama sunu unutma artik cennette bir melegin var seni almadan cennete gitmiycek allahim sabirlar versin sana icim aciyorr saramm cok uzuldum cokk ....

Canım arkadaşım seni azda olsa anlıyorum bende ilk bebeğimi düşük yapmıştım ne desem ilaç olmaz bilirim yanında olmak sadece yanında olmak isterdim hiç görmediğim bebeğimin ateşi hala içimde şunu bilirimki Rabbim derdi verdiği gibi dermanıda veriyor zaman en büyük ilacın olacak meleğin cennette seni beklerken burda bizlerin olduğunı unutma içimde kocaman cümleler, boğazımda yutkunmakda zorlanıyorum, gözlerim dolu dolu Ah canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun bu mübarek günler ilacın olsun bu büyük sınavı inşallah atlat dualarımız seninle

Yazacak kelime bulamiyorum.cok uzuldum.nefesim tikandi suan.bende 35 haftalik dogum yapmistim cok zor.cok kotuyum suan gercekten.Rabbim yardimcin olsun esinin ve senin

Kizlar hepimiz cok kotuyuz.saranin haberiyle icimiz yaun menuler verilmesin.yarin toparlaninca yazmak isteyen yazar.herkes namazlarinda bol dua etsin sara ve esi icin.
Bunu iyi dusundun canim bende menu yazmak icin girmistim saranin haberini alinca elim varmadi kendimi kotu hissettim rabbim yardimcisi olsun insallah kolay degil gercekten ...

Sabahın bu hayırlı rahmetli saatlerinde sana bol bol yürek genişliği versin Rabbim. Ne desem acin azalmaz hafiflemez biliyorum. O acı hep içinde olacak sen sadece onunla yaşamaya alisacaksin. Cennette evladın seninle inş. Dünyada da biz seninleyız. Rabbim sabırlar versin canım. Görmeden tanımadan acını paylaşıyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…