Haydi Yine Yeniden...

Allah sabırlar versin. Şu an üzüntümün derecesini anlatamam tanışmıyoruz belki ama bir anne olarak içim yandı Ne desem kafi gelmez ki evlat kaybetmenin bir adı bile yok.. Rabbim en çok sevmiş ki yanına almış bebeğini.. Allah en sevdiği kullarını böyle en zor sınavla sınarmış..

Uf çok kötüyüm kızlar yaa kardeşim geldi aklıma biz de kaybettik uzun yıllar oldu ama gözümün önünden gitmiyor. Anne olunca daha çok aklıma düşer oldu ama seviniyorum bir yandan müjdedir o sabır gösteren annelere... Bebeleri illa annemi istiyorum yanıma diyecek annemi getirin sarı oğlan Batuhan olacaktı ismi daha annemin karnında koymuştuk ismini.. Şimdi sarışın bir oğlum var Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın yavruları da annesine babasına.. Amin..

Rabbim senin evladına sağlıklı uzun ömür versin kuzum. Sana bagislasin inş. Ne güzel düşüncelerin var. Rabbim sara ya da sabır versin ferahlık versin...

Benimde annemin karnında 5 aylık erkek bebeği ölmüş biz doğmadan daha.
Geçen sen de nilfer_pdr arkadaşımızın kızkardeşi 8,5 aylık hamileyken kaybetmişti bebeğini.girmedi bir daha haber alamadık.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

amin gülüm aminn

kilo bildirimi yapıyorduk bu gün değil mi üzüntüden unuttuk ilk ben yapayım sizde iftar öncesi yazarsınız artık
geçen hafta 102
bu hafta 100.8

Amin

Ben bebeği görmüştüm aklımdan gitmiyor
5-6 aylık hamileydi annem. Kış mevsimiydi üşüttü baya hastalandı ilaç kullanmak zorunda kaldı. Yanlış ilaç tedavisi yüzünden ihmalden öldü bebek. İlaçlar sancısını başlattı. Doğunca nefes aldı mı bilmiyorum. Ama annem sancılanmıştı ve normal doğumla dünyaya getirmiş. Eşi erken kurtulmuş sanırım yoksa hiçbir sorunu yoktu. Daha büyüktü haftasına göre bildiğin bebekti sadece biraz zayıftı ama çok güzeldi. Kirpikleri bile oluşmuştu. Herşeyi o kadar güzeldi ki çıkmıyor aklımdan. Bir bebeğin parmakları bile bu kadar mı düzgün olur güzel olur... İnşallah ahirette görürüz her zaman çok merak ettim nasıl bir çocuk olurdu nasıl bir delikanlı olurdu diye. Şimdi 14 yaşında olacaktı boyumu geçerdi belki de şimdi. Ne yapalım yiyecek ekmeği yokmuş kuzumun...

Öyle tabi canım.Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim sabrını verir inşallah bu ve benzer durumları yaşayanlara.
Şefaatçisi olur ahirette anneciğinin...

Menumude vereyim
Sahur
Avuc icinden dahada az pide
Uc kup kadar kasar peynir
Domates salatalik
Iki lokma yagda yumurtaya oyle bandim pek yemem ama can istedi
Sekersiz cay
Iftar
Uc kasik corba
Alti kasik yesil fasulye
Iki kasik pilav
Uc lokma pide
Salata
Karisik meyve suyu ev yapimi
Ara
Uc tane kayisi
Su 1, 5 oldu icerim daha ..

Menumu vereyim
Sahur: iki yumurta ile omlet
1 bardak süt
3 hurma iki kayısı

Iftar: 1 kase çorba, salata
Yarım servis tabağına köfteli iskender ev yapımı(içindeki pidesi 1 elden azdi)
Kavun, 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran
Ara olarak kahve ve soda
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…