- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.201
Merhaba arkadaşlar
Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük
Rabbim senin evladına sağlıklı uzun ömür versin kuzum. Sana bagislasin inş. Ne güzel düşüncelerin var. Rabbim sara ya da sabır versin ferahlık versin...Uf çok kötüyüm kızlar yaa kardeşim geldi aklıma biz de kaybettik uzun yıllar oldu ama gözümün önünden gitmiyor. Anne olunca daha çok aklıma düşer olduama seviniyorum bir yandan müjdedir o sabır gösteren annelere... Bebeleri illa annemi istiyorum yanıma diyecek annemi getirin sarı oğlan Batuhan olacaktı ismi daha annemin karnında koymuştuk ismini.. Şimdi sarışın bir oğlum var Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın yavruları da annesine babasına.. Amin..
Rabbim senin evladına sağlıklı uzun ömür versin kuzum. Sana bagislasin inş. Ne güzel düşüncelerin var. Rabbim sara ya da sabır versin ferahlık versin...
Benimde annemin karnında 5 aylık erkek bebeği ölmüş biz doğmadan daha.Uf çok kötüyüm kızlar yaa kardeşim geldi aklıma biz de kaybettik uzun yıllar oldu ama gözümün önünden gitmiyor. Anne olunca daha çok aklıma düşer olduama seviniyorum bir yandan müjdedir o sabır gösteren annelere... Bebeleri illa annemi istiyorum yanıma diyecek annemi getirin sarı oğlan Batuhan olacaktı ismi daha annemin karnında koymuştuk ismini.. Şimdi sarışın bir oğlum var Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın yavruları da annesine babasına.. Amin..
amin gülüm aminnUf çok kötüyüm kızlar yaa kardeşim geldi aklıma biz de kaybettik uzun yıllar oldu ama gözümün önünden gitmiyor. Anne olunca daha çok aklıma düşer olduama seviniyorum bir yandan müjdedir o sabır gösteren annelere... Bebeleri illa annemi istiyorum yanıma diyecek annemi getirin sarı oğlan Batuhan olacaktı ismi daha annemin karnında koymuştuk ismini.. Şimdi sarışın bir oğlum var Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın yavruları da annesine babasına.. Amin..
AminUf çok kötüyüm kızlar yaa kardeşim geldi aklıma biz de kaybettik uzun yıllar oldu ama gözümün önünden gitmiyor. Anne olunca daha çok aklıma düşer olduama seviniyorum bir yandan müjdedir o sabır gösteren annelere... Bebeleri illa annemi istiyorum yanıma diyecek annemi getirin sarı oğlan Batuhan olacaktı ismi daha annemin karnında koymuştuk ismini.. Şimdi sarışın bir oğlum var Rabbim tüm yavruları annelerine bağışlasın yavruları da annesine babasına.. Amin..
Benimde annemin karnında 5 aylık erkek bebeği ölmüş biz doğmadan daha.
Geçen sen denilfer_pdr arkadaşımızın kızkardeşi 8,5 aylık hamileyken kaybetmişti bebeğini.girmedi bir daha haber alamadık.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
aniden gelen 2 kiloyu hala atamadım bacaklarımda şiş var hala haftaya inşallah kalan da gider
Öyle tabi canım.Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Rabbim sabrını verir inşallah bu ve benzer durumları yaşayanlara.Ben bebeği görmüştüm aklımdan gitmiyor
5-6 aylık hamileydi annem. Kış mevsimiydi üşüttü baya hastalandı ilaç kullanmak zorunda kaldı. Yanlış ilaç tedavisi yüzünden ihmalden öldü bebek. İlaçlar sancısını başlattı. Doğunca nefes aldı mı bilmiyorum. Ama annem sancılanmıştı ve normal doğumla dünyaya getirmiş. Eşi erken kurtulmuş sanırım yoksa hiçbir sorunu yoktu. Daha büyüktü haftasına göre bildiğin bebekti sadece biraz zayıftı ama çok güzeldi. Kirpikleri bile oluşmuştu. Herşeyi o kadar güzeldi ki çıkmıyor aklımdan. Bir bebeğin parmakları bile bu kadar mı düzgün olur güzel olur... İnşallah ahirette görürüz her zaman çok merak ettim nasıl bir çocuk olurdu nasıl bir delikanlı olurdu diye. Şimdi 14 yaşında olacaktı boyumu geçerdi belki de şimdi. Ne yapalım yiyecek ekmeği yokmuş kuzumun...
Güzel bir bildirim canım.İnşallah 3 hanelilerden kurtulursun artık.Bu hafta daha dikkat etkilo bildirimi yapıyorduk bu gün değil mi üzüntüden unuttuk ilk ben yapayım sizde iftar öncesi yazarsınız artık
geçen hafta 102
bu hafta 100.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?