- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.221
Menun cok guzel canim gayet dengeli vede guzel afiyet olsun ...Menumu vereyim
Sahur: iki yumurta ile omlet
1 bardak süt
3 hurma iki kayısı
Iftar: 1 kase çorba, salata
Yarım servis tabağına köfteli iskender ev yapımı(içindeki pidesi 1 elden azdi)
Kavun, 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran
Ara olarak kahve ve soda
2.5 litre su
Aksam yemeğin sadece fasulye olarak var canım diğerleri tadımlık olmuş. Salata ve meyve suyu zaten insanı direk sisisriyor doyuyorsun. Güzel menu arkadaşım haftaya bu menulerle 68 ler garanti benceMenumude vereyim
Sahur
Avuc icinden dahada az pide
Uc kup kadar kasar peynir
Domates salatalik
Iki lokma yagda yumurtaya oyle bandim pek yemem ama can istedi
Sekersiz cay
Iftar
Uc kasik corba
Alti kasik yesil fasulye
Iki kasik pilav
Uc lokma pide
Salata
Karisik meyve suyu ev yapimi
Ara
Uc tane kayisi
Su 1, 5 oldu icerim daha ..
Canim bende anlamadim menülerin çok Sadeydi. Belki sicaklardan dolayi ödem tutmuş olabilirsin. Bu hafta daha az tuz daha çok su dene bakalım nasıl olacak. Bence güzel olurGeçen hafta 64.8
Bu hafta 65.5
Artı 700
Sebebi bilmediğim bi artıdayım
Cok cok coook ozur dilerim hepinizden
Canim bulgur birazcik fazla geldi hem nohutla ikisi sisirmedimi seni ben olurdum sancidan herhalde birde cacik varr allahhh nefes alamazdim geri kalan zaten super valla ramazanda tatliya hicc biseycik demem bir dilim olmak sartiylaBen menumu vereyim de size yorum yarina yaparim insallah kizlar.biraz uyumam lazim.yarin erken ise gidebilirim.
sahur
1 haslanmis yumurta
az domates salatalik
3 zeytin
1kk beyaz peynir
2 adt kil biber
1 dilim kiymali pide
aksam
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase cacik
ara
1 adet cevizli burma kadayif
su 2.5 lt
Canim ne kusuru olur mu öyle şey.. bende çok etkilendim insan anne olunca direk yaşıyor gibi oluyorCok cok coook ozur dilerim hepinizdenbildirim yapacagim aklimdan tamamen cikmis.hos dun aksamdan beri pek aklim basimda sayilmaz.hala atlatamadim saranin durumunu zihnimden.hep gozumde canlaniyor.aksam tartilmayi bile unuttum ben.dun tartilmistim 72 kg geldim.gecen hafta 72.5 tu 500 gr gitmis.
isten gec ciktim zaten.patronum yarin anjiyo olacak.kontrol amacli onemli birsey yok.eve 7 gibi geldim apar topar yemek yapmaya koyuldum.kardesimde var diye ozeniyorum da kiz oruc tutuyor birde cocuguma bakiyor.tartilmak bildirim yapmak uctu gitti aklimdan.tekrar ozur dilerim arkadaslar
Nohut ve bulgur miktarı fazla geldi canım. 1 kase bulgur pilavı dediğin aslında 4 kaşıka tekabül ediyor. Nohut yemeği daha az olabilirdi sadece. Afiyet olsun canım.Ben menumu vereyim de size yorum yarina yaparim insallah kizlar.biraz uyumam lazim.yarin erken ise gidebilirim.
sahur
1 haslanmis yumurta
az domates salatalik
3 zeytin
1kk beyaz peynir
2 adt kil biber
1 dilim kiymali pide
aksam
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase cacik
ara
1 adet cevizli burma kadayif
su 2.5 lt
Yok canim pek sismedim ben.kardesim istedi ozellikle bulgur pilavini.ben normalde nohutun yanina pirinc yapardim.yarina da kaldi yemeklerim fazla fazla yaptimCanim bulgur birazcik fazla geldi hem nohutla ikisi sisirmedimi seni ben olurdum sancidan herhalde birde cacik varr allahhh nefes alamazdim geri kalan zaten super valla ramazanda tatliya hicc biseycik demem bir dilim olmak sartiylaafiyet olsun tatlim ...
Normal yemek tabagina bir kepce nohut koydum canim ama buyuk kepcelerden.bir de ayiptir soylemesi et miktari baya fazlaydi yani nohutu az eti bol bi yemek oldu.dedigin gibi bulgur daha az olabilirmisNohut ve bulgur miktarı fazla geldi canım. 1 kase bulgur pilavı dediğin aslında 4 kaşıka tekabül ediyor. Nohut yemeği daha az olabilirdi sadece. Afiyet olsun canım.
Ay kıyamam sana canım yaa.Bende uykusuzum diye dolanıp duruyorum.Senin durum daha vahim.Çok bölünmüş uykun.Allah kolaylık versin kuzumGünaydınlarrrr...
Yav bir çocuk 12 buçuk ta uyuyup gece defalarca kalktıktn sonra, bu saatte neden uyanır kigözümden uyku akıyor
Yine güzel bir menü çıkmış,artık altılardasın canım,bir daha 7 görmedin ya sen ona bakMenumude vereyim
Sahur
Avuc icinden dahada az pide
Uc kup kadar kasar peynir
Domates salatalik
Iki lokma yagda yumurtaya oyle bandim pek yemem ama can istedi
Sekersiz cay
Iftar
Uc kasik corba
Alti kasik yesil fasulye
Iki kasik pilav
Uc lokma pide
Salata
Karisik meyve suyu ev yapimi
Ara
Uc tane kayisi
Su 1, 5 oldu icerim daha ..
Menün gayet iyi olmuş canım.Bende çok yapardım senin iftar menünden.Bursa pideli köfte olarak geçiyor adı bizim buralarda.Ev yapımı mis gibi gerçek lezzetMenumu vereyim
Sahur: iki yumurta ile omlet
1 bardak süt
3 hurma iki kayısı
Iftar: 1 kase çorba, salata
Yarım servis tabağına köfteli iskender ev yapımı(içindeki pidesi 1 elden azdi)
Kavun, 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran
Ara olarak kahve ve soda
2.5 litre su
dualarımız seninle canımArkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allahhepinizden razı olsun size veyavrularınıza sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?