Haydi Yine Yeniden...

Menun cok guzel canim gayet dengeli vede guzel afiyet olsun ...

Aksam yemeğin sadece fasulye olarak var canım diğerleri tadımlık olmuş. Salata ve meyve suyu zaten insanı direk sisisriyor doyuyorsun. Güzel menu arkadaşım haftaya bu menulerle 68 ler garanti bence

Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.5
Artı 700
Sebebi bilmediğim bi artıdayım
Canim bende anlamadim menülerin çok Sadeydi. Belki sicaklardan dolayi ödem tutmuş olabilirsin. Bu hafta daha az tuz daha çok su dene bakalım nasıl olacak. Bence güzel olur

tomurcukkk brcnmm nerdesiniz fistiklar kaç kilo verdiniz deyin bakem
Cok cok coook ozur dilerim hepinizden bildirim yapacagim aklimdan tamamen cikmis.hos dun aksamdan beri pek aklim basimda sayilmaz.hala atlatamadim saranin durumunu zihnimden.hep gozumde canlaniyor.aksam tartilmayi bile unuttum ben.dun tartilmistim 72 kg geldim.gecen hafta 72.5 tu 500 gr gitmis.

isten gec ciktim zaten.patronum yarin anjiyo olacak.kontrol amacli onemli birsey yok.eve 7 gibi geldim apar topar yemek yapmaya koyuldum.kardesimde var diye ozeniyorum da kiz oruc tutuyor birde cocuguma bakiyor.tartilmak bildirim yapmak uctu gitti aklimdan.tekrar ozur dilerim arkadaslar

Ben menumu vereyim de size yorum yarina yaparim insallah kizlar.biraz uyumam lazim.yarin erken ise gidebilirim.

sahur
1 haslanmis yumurta
az domates salatalik
3 zeytin
1kk beyaz peynir
2 adt kil biber
1 dilim kiymali pide

aksam
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase cacik

ara
1 adet cevizli burma kadayif

su 2.5 lt

Canim bulgur birazcik fazla geldi hem nohutla ikisi sisirmedimi seni ben olurdum sancidan herhalde birde cacik varr allahhh nefes alamazdim geri kalan zaten super valla ramazanda tatliya hicc biseycik demem bir dilim olmak sartiyla afiyet olsun tatlim ...

Canim ne kusuru olur mu öyle şey.. bende çok etkilendim insan anne olunca direk yaşıyor gibi oluyor

Nohut ve bulgur miktarı fazla geldi canım. 1 kase bulgur pilavı dediğin aslında 4 kaşıka tekabül ediyor. Nohut yemeği daha az olabilirdi sadece. Afiyet olsun canım.

Yok canim pek sismedim ben.kardesim istedi ozellikle bulgur pilavini.ben normalde nohutun yanina pirinc yapardim.yarina da kaldi yemeklerim fazla fazla yaptim

Nohut ve bulgur miktarı fazla geldi canım. 1 kase bulgur pilavı dediğin aslında 4 kaşıka tekabül ediyor. Nohut yemeği daha az olabilirdi sadece. Afiyet olsun canım.
Normal yemek tabagina bir kepce nohut koydum canim ama buyuk kepcelerden.bir de ayiptir soylemesi et miktari baya fazlaydi yani nohutu az eti bol bi yemek oldu.dedigin gibi bulgur daha az olabilirmis

Günaydınlarrrr...
Yav bir çocuk 12 buçuk ta uyuyup gece defalarca kalktıktn sonra, bu saatte neden uyanır ki gözümden uyku akıyor
Ay kıyamam sana canım yaa.Bende uykusuzum diye dolanıp duruyorum.Senin durum daha vahim.Çok bölünmüş uykun.Allah kolaylık versin kuzum

Yine güzel bir menü çıkmış,artık altılardasın canım,bir daha 7 görmedin ya sen ona bak inşallah en kısa sürede 68-67 gibi rakamlar da gelecek

Menün gayet iyi olmuş canım.Bende çok yapardım senin iftar menünden.Bursa pideli köfte olarak geçiyor adı bizim buralarda.Ev yapımı mis gibi gerçek lezzet

Arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allahhepinizden razı olsun size veyavrularınıza sağlık versin

dualarımız seninle canım
yanında yakınlarından kimse var mı ev de tek misin
bol bol duanı oku lohusa bittiyse kuranını oku ve gelebilirsen sık sık gel kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış birde çizelgeni kaldır bi ara daha fazla üzülmene katlanamam rabbim seni de böyle sınıyor allahtan gelene ne diyebiliriz gülüm rabbim daha ağırıyla sınamasın bundan sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…