Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin mutlu hafta sonlari diliyorumm oglen olmus ne gunaydini he he he oruc carpti galiba
sana da günaydın :) geç mi kalktın senin ufaklık açım diye gelmedi mi bu sabah :)
yarım saate dışarı çıkıcaz iftara ne yapsam hala aklımda bir şey yok 2-3 saat sürer sürmez döneriz eve

Amin Ekim'im amin

tomurcuğum benim kız kardeşin durumu çok fenaa yine beli tutmuş doğrulamıyormuş üstüne vücudunda aniden kocaman lekeler şişler çıkmış acile götürmüşler önceki gün antihistaminik iğneyi yemiş ,sadece azcık kiraz yemiş doktor bu ara üzüm ve kiraz yiyip alerjik reaksiyon gösteren çok kişi geliyor demiş fazla ilaç kalıntısı varmış bunlar da yıkamayla çıkmıyormuş demek ki aman dikkat bu ara meyveleri sirkeli suda bekletmeden yemeyin

Gelsin eksiler gelsin eksiler afiyet olsun arkadaşım
Işini bilirsin sen harika olmuş afiyet olsun arkadaşım
Biraz fazla ama çokta abartı değil afiyet olsun arkadaşım

ayy ben dün ne yedim yazmayı da unuttum sabah yine pek bişey yoktu da iftar saati
3-4 dilim karpuz
1 biber dolma
2 kaşık zeytin yağlı fasulye
3 kaşık semiz otu salatası

huni gibi olan cipslerden yedim sonrada canım çok çekti :))eşim de hiç ağzına sürmez cips ama benimkinden tırtıkladı :)

sana da günaydın :) geç mi kalktın senin ufaklık açım diye gelmedi mi bu sabah :)
yarım saate dışarı çıkıcaz iftara ne yapsam hala aklımda bir şey yok 2-3 saat sürer sürmez döneriz eve
Uyandirmazmi sipaa uyandirdida ben oyle gunaydin yazmisim hava cok sicak oruc zorluyo valla aclik yok ama su mahvediyo halsiz oluyosunn aksama benim fasulye var corba pilav salata yaparim yanins yeter yenmiyo zaten oglusta et istiyo cani cekmis belkide et yaparim yanina bilemedim simdi

Kiz allah iyiligini versin nerde menuu boyle beslenme olmaz canim annemde senin gibi hicc yemez ama ani kilo alir acaba troit ilaclarinin etkisimi bu hep merak etmisimdir ..kadin resmen ac geziyo birde yesem daha cok kilo alirim der kizarim ama dinlemez beni hic

az önce girdik eve çok yoruldum
ayy ne güzel ne istediklerini söylesinler yemeğin adı belli olsun gerisi kolay :)
saat 5 oluyor ne pişirsem bilemedim dünden etli patlıcan var eşim ben yerim onu dedi oğlana da makarna doldurayım mantı gibi olur sever kesin başka da hiç aklıma bişey gelmedi
sıpa hala eve gelmemiş dışarı da istemezse köfteye çeviririm makarnası kalsın ben ne yerim hiç bir fikrim yok kendime bişey yapasım da yok

cips yiycem diye akşam bilerek az yedim artık acıkıyorum tüm gün aç duramıyorum
ayy kıyamam annen de benim gibi ne yapsın kadıncağız karnımızı birde doyursak hooop şişiyoruz hemen

Canım bir ziraat mühendisi olarak cevaplayayım bu sorunun cevabını maalesef sirkeli suda bekletmekle de ilaç kalıntısı atılmıyor sebze meyveden Kullanılan ilaçların,kullanıldığı gün ile hasat edilmesi arasında beklenmesi gereken bir süre var.bu süreyi beklemeden hasat edildiğinde bitki öz suyu ilaçlı oluyor.Kabuğunda değil maalesef ilaçlar.
Ve dozunda kullanmak da önemli tarım ilacını.Ben 10 lite suya 5 cc ilaç koyun öyle ilaçlayın diyorum,o ne yapar ben bir iki kapak atarım içine diyor.bir iki kağak dediği 50 cc...Ne beklenebilir ki bu durumda organiklik adına.Zehir yiyoruz resmen bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim

Gel bize ben is mis yemek memek yaptirmam sana.benim oglanla oynasir durursun aksama kadar

Bu arada cok gecmis olsun kardesine canim.konusursan selam soyle bizden de

Yine duzenin sasti senin kuzu.bu menu cok az

Ayy ben liste hazirlayacaktiiimmm nasil da unuttum bu unutkanlik basima bela.kac haftadir da ben yapmadigimdan aklimdan uctu gitti.islerim de yogundu bugun.patronum anjiyo oldu.sukur temiz cikti.butun is yuku bendeydi ama.kalan zamanlarda da Kur'an calistim biraz.haftaya regl olacagim.biraz hizlandirayim dedim.
cok ozur dilerim kizlar.Bu seneki Ramazan ayinda gercekten duzen sasti.Pazartesi Allah izin verirse eklerim listemizi

Menumu vereyim
Sahur: 1 yumurta, kk peynir
3 zeytin, az domates salatalık
1 bardak süt kavun

Iftar: 1 hurma, 1 kayısı
1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak yem
1 servis k makarna, salata
1 b ayran, birkac dilim kavun karpuz
Ara olarak: 2 küçük dilim baklava
Türk Kahvesi
2.5 litre su

Menü çok güzel olmuş benim menüm yanında harika denebilir

Sahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, kiraz, süt
Iftar
1 kase domates çorba, 2 biber dolması, yoğurt salata
Çay,mısır, kabak tatlısı
Bugün doğum günüm o yüzden şımarıklık yapıyorum affola

Nice güzel yaşlara arkadaşım doğum günün kutlu olsun ailenle evlatlrtinla inş. Menun de bi fazlalık göremedim. Sadece normalde çok az yediğim için fazla gelmiş olabilir

cok guzel menu olmus canim.afiyet olsun

menu gayet guzel canim.simariklik dedigin kabak tatlisiysa hic simarmamissin ki
Fogum gunun kutlu olsun.Rabbim hayirli saglikli uzun omurler versin sana evlatlarina esine...tum sevdiklerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…