- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.241
sana da günaydın :) geç mi kalktın senin ufaklık açım diye gelmedi mi bu sabah :)Gunaydin mutlu hafta sonlari diliyorumm oglen olmus ne gunaydini he he he oruc carpti galiba
Amin Ekim'im amindualarımız seninle canım
yanında yakınlarından kimse var mı ev de tek misin
bol bol duanı oku lohusa bittiyse kuranını oku ve gelebilirsen sık sık gel kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış birde çizelgeni kaldır bi ara daha fazla üzülmene katlanamam rabbim seni de böyle sınıyor allahtan gelene ne diyebiliriz gülüm rabbim daha ağırıyla sınamasın bundan sonra inşallah
Gelsin eksiler gelsin eksiler afiyet olsun arkadaşımMenumude vereyim
Sahur
Avuc icinden dahada az pide
Uc kup kadar kasar peynir
Domates salatalik
Iki lokma yagda yumurtaya oyle bandim pek yemem ama can istedi
Sekersiz cay
Iftar
Uc kasik corba
Alti kasik yesil fasulye
Iki kasik pilav
Uc lokma pide
Salata
Karisik meyve suyu ev yapimi
Ara
Uc tane kayisi
Su 1, 5 oldu icerim daha ..
Işini bilirsin sen harika olmuş afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sahur: iki yumurta ile omlet
1 bardak süt
3 hurma iki kayısı
Iftar: 1 kase çorba, salata
Yarım servis tabağına köfteli iskender ev yapımı(içindeki pidesi 1 elden azdi)
Kavun, 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran
Ara olarak kahve ve soda
2.5 litre su
Biraz fazla ama çokta abartı değil afiyet olsun arkadaşımBen menumu vereyim de size yorum yarina yaparim insallah kizlar.biraz uyumam lazim.yarin erken ise gidebilirim.
sahur
1 haslanmis yumurta
az domates salatalik
3 zeytin
1kk beyaz peynir
2 adt kil biber
1 dilim kiymali pide
aksam
yarim kase mercimek corbasi
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase bulgur pilavi
1 kase cacik
ara
1 adet cevizli burma kadayif
su 2.5 lt
Uyandirmazmi sipaa uyandirdida ben oyle gunaydin yazmisim hava cok sicak oruc zorluyo valla aclik yok ama su mahvediyo halsiz oluyosunn aksama benim fasulye var corba pilav salata yaparim yanins yeter yenmiyo zaten oglusta et istiyo cani cekmis belkide et yaparim yanina bilemedim simdisana da günaydın :) geç mi kalktın senin ufaklık açım diye gelmedi mi bu sabah :)
yarım saate dışarı çıkıcaz iftara ne yapsam hala aklımda bir şey yok 2-3 saat sürer sürmez döneriz eve
Kiz allah iyiligini versin nerde menuu boyle beslenme olmaz canim annemde senin gibi hicc yemez ama ani kilo alir acaba troit ilaclarinin etkisimi bu hep merak etmisimdir ..kadin resmen ac geziyo birde yesem daha cok kilo alirim der kizarim ama dinlemez beni hicayy ben dün ne yedim yazmayı da unuttum sabah yine pek bişey yoktu da iftar saati
3-4 dilim karpuz
1 biber dolma
2 kaşık zeytin yağlı fasulye
3 kaşık semiz otu salatası
huni gibi olan cipslerden yedim sonrada canım çok çekti :))eşim de hiç ağzına sürmez cips ama benimkinden tırtıkladı :)
az önce girdik eve çok yoruldumUyandirmazmi sipaa uyandirdida ben oyle gunaydin yazmisim hava cok sicak oruc zorluyo valla aclik yok ama su mahvediyo halsiz oluyosunn aksama benim fasulye var corba pilav salata yaparim yanins yeter yenmiyo zaten oglusta et istiyo cani cekmis belkide et yaparim yanina bilemedim simdi
cips yiycem diye akşam bilerek az yedim artık acıkıyorum tüm gün aç duramıyorumKiz allah iyiligini versin nerde menuu boyle beslenme olmaz canim annemde senin gibi hicc yemez ama ani kilo alir acaba troit ilaclarinin etkisimi bu hep merak etmisimdir ..kadin resmen ac geziyo birde yesem daha cok kilo alirim der kizarim ama dinlemez beni hic
Canım bir ziraat mühendisi olarak cevaplayayım bu sorunun cevabını maalesef sirkeli suda bekletmekle de ilaç kalıntısı atılmıyor sebze meyvedentomurcuğum benim kız kardeşin durumu çok fenaa yine beli tutmuş doğrulamıyormuş üstüne vücudunda aniden kocaman lekeler şişler çıkmış acile götürmüşler önceki gün antihistaminik iğneyi yemiş ,sadece azcık kiraz yemiş doktor bu ara üzüm ve kiraz yiyip alerjik reaksiyon gösteren çok kişi geliyor demiş fazla ilaç kalıntısı varmış bunlar da yıkamayla çıkmıyormuş demek ki aman dikkat bu ara meyveleri sirkeli suda bekletmeden yemeyin
Gel bize ben is mis yemek memek yaptirmam sana.benim oglanla oynasir durursun aksama kadarşimdiden yorgunum uykum geliyor daha reçel kaynatıcam yemek yapıcam alışveriş var çamaşır var oyy oyy oyyy ben gerçek bir tatil istiyorum hiç iş yemek yapmayacağım sorumluluk taşımayacağım bir kaç gün nerdeeeee
Bu arada cok gecmis olsun kardesine canim.konusursan selam soyle bizden detomurcuğum benim kız kardeşin durumu çok fenaa yine beli tutmuş doğrulamıyormuş üstüne vücudunda aniden kocaman lekeler şişler çıkmış acile götürmüşler önceki gün antihistaminik iğneyi yemiş ,sadece azcık kiraz yemiş doktor bu ara üzüm ve kiraz yiyip alerjik reaksiyon gösteren çok kişi geliyor demiş fazla ilaç kalıntısı varmış bunlar da yıkamayla çıkmıyormuş demek ki aman dikkat bu ara meyveleri sirkeli suda bekletmeden yemeyin
Yine duzenin sasti senin kuzu.bu menu cok azayy ben dün ne yedim yazmayı da unuttum sabah yine pek bişey yoktu da iftar saati
3-4 dilim karpuz
1 biber dolma
2 kaşık zeytin yağlı fasulye
3 kaşık semiz otu salatası
huni gibi olan cipslerden yedim sonrada canım çok çekti :))eşim de hiç ağzına sürmez cips ama benimkinden tırtıkladı :)
Menü çok güzel olmuş benim menüm yanında harika denebilirMenumu vereyim
Sahur: 1 yumurta, kk peynir
3 zeytin, az domates salatalık
1 bardak süt kavun
Iftar: 1 hurma, 1 kayısı
1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak yem
1 servis k makarna, salata
1 b ayran, birkac dilim kavun karpuz
Ara olarak: 2 küçük dilim baklava
Türk Kahvesi
2.5 litre su
Nice güzel yaşlara arkadaşım doğum günün kutlu olsun ailenle evlatlrtinla inş. Menun de bi fazlalık göremedim. Sadece normalde çok az yediğim için fazla gelmiş olabilirSahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, kiraz, süt
Iftar
1 kase domates çorba, 2 biber dolması, yoğurt salata
Çay,mısır, kabak tatlısı
Bugün doğum günüm o yüzden şımarıklık yapıyorum affola
cok guzel menu olmus canim.afiyet olsunMenumu vereyim
Sahur: 1 yumurta, kk peynir
3 zeytin, az domates salatalık
1 bardak süt kavun
Iftar: 1 hurma, 1 kayısı
1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak yem
1 servis k makarna, salata
1 b ayran, birkac dilim kavun karpuz
Ara olarak: 2 küçük dilim baklava
Türk Kahvesi
2.5 litre su
menu gayet guzel canim.simariklik dedigin kabak tatlisiysa hic simarmamissin kiSahur
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, domates salatalık, kiraz, süt
Iftar
1 kase domates çorba, 2 biber dolması, yoğurt salata
Çay,mısır, kabak tatlısı
Bugün doğum günüm o yüzden şımarıklık yapıyorum affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?