- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.461
Ben menumu yazayim canlar
sabah
1 dilim etimek uzeri krem peynir
Ara
10 adet findik
yarim avuc kuru uzum
oglen
1 adt yagsiz tost
7 adet yesil zeytin
ara
2 kk kadar kiymali su boregi ( annemden )
Aksam
yarim kaseden az topalak corbasi
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavi
coban salata
2 dilim baklava
Afiyet olsun canım arkadaşım bugün bi yazı okudum 2 dilim baklavayı yakmak için 1 saat yürüyüş gerekiyormuş en azından tek dilime düşürmelisin yazıdan sonra baklavadan soğudum valla bugün bazı ibadetleri yapamasanda tesbih çekip dua edebilirsin Rabbim kalbini biliyor nasıl olsaBen menumu yazayim canlar
sabah
1 dilim etimek uzeri krem peynir
Ara
10 adet findik
yarim avuc kuru uzum
oglen
1 adt yagsiz tost
7 adet yesil zeytin
ara
2 kk kadar kiymali su boregi ( annemden )
Aksam
yarim kaseden az topalak corbasi
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavi
coban salata
2 dilim baklava
Afiyet olsun arkadaşım az az herşeyden var gayet sağlıklı olmuş şimdiden bol eğlencelerMenümü vereyim:
Sahur
2 haşl yumurta, 2 dilim peynir, 1 dolu kase nesfit ve süt, 1 hurma
İftar
1 kepçe çorba, 1 küçük b. dolma etli, 3-4 kaşık sebze sote, 3 küçük köfte, salata
1-2 çatal makarna, 2 lokma pide
2,5 lt su
Yine güzel yine dengeli,afiyetler olsun canımMenümü vereyim:
Sahur
2 haşl yumurta, 2 dilim peynir, 1 dolu kase nesfit ve süt, 1 hurma
İftar
1 kepçe çorba, 1 küçük b. dolma etli, 3-4 kaşık sebze sote, 3 küçük köfte, salata
1-2 çatal makarna, 2 lokma pide
2,5 lt su
Sahur yok yine canım.Valla üzüldüm bu sahursuz tutmalarına.Ama iftarım gayet iyi...Iftar
5 yemek kaşığı mercimek yemeği, 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna, 2 nugget, domates salatası, 5 hurma, 2 kurabiye, 1 su bardağı kola, Türk kahvesi
Karpuz, şeftali karışık
2.5 litre su içmeyi planlıyorum
Hayirli yolcular can dostum gule gule git insallah bu tatil sana cok iyi gelir bol bol eglen tadini cikar gunlerinin ....Günaydın kızlar mutlu haftasonları,annemler bugün yola çıkıyor.Nasip olursa eğer ve eşim tam karar verebilirse biz de yarın sabah çıkarız.Hakkımızda hayırlısı artık
Bu son kilo bildirimimiz hepiniz bir yrrlerde olacaksiniz kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen caba gosteren arkadaslarim donuste tekrar bomba gibi devam ederiz insallah hepinize hayirli yolculuklar diliyorum allaha emanet olun hakkinizi helal edin canlarim .....Eki Görüntüle 1854774
HAFTANIN BİRİNCİSİ............................ M Melrin ................... -0,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ........................... D Deligonul783 .............. -0,3 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......................tevafuk55 ................. -0,1 kg
Sağol can dostum bitanem benimHayirli yolcular can dostum gule gule git insallah bu tatil sana cok iyi gelir bol bol eglen tadini cikar gunlerinin ....
Eline sağlık arkadaşım. Herkesi çabasından dolayi tebrik ederim. Tatillerde bu kiloların üstüne cikmadan vermiş olarak döneriz inşEki Görüntüle 1854774
HAFTANIN BİRİNCİSİ............................ M Melrin ................... -0,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ........................... D Deligonul783 .............. -0,3 kg
Benden yana hepinize helal olsun canlar. Herkese hayırlı yolculuklar..Bu son kilo bildirimimiz hepiniz bir yrrlerde olacaksiniz kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen caba gosteren arkadaslarim donuste tekrar bomba gibi devam ederiz insallah hepinize hayirli yolculuklar diliyorum allaha emanet olun hakkinizi helal edin canlarim .....
eline sağlık tomurcuğumEki Görüntüle 1854774
bayram da hepimiz dikkat edelim elimizden geldiğince :)Yine güzel yine dengeli,afiyetler olsun canım
Sahur yok yine canım.Valla üzüldüm bu sahursuz tutmalarına.Ama iftarım gayet iyi...
Baklava ile ilgili dediğin şey de kulağıma küpe olsun.Bundan sonra 1 dilimden fazlasını yemem
bizde allah nasip ederse yarın sabah yola çıkıcaz hepimize hayırlı yollar olsun sağ selamet gidip döneriz inşallahGünaydın kızlar mutlu haftasonları,annemler bugün yola çıkıyor.Nasip olursa eğer ve eşim tam karar verebilirse biz de yarın sabah çıkarız.Hakkımızda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?