Haydi Yine Yeniden...

Iyi aksamlar kizlar malum kadir gecesi bugun biraz telefon gorusmelerim oldu galiba uzunca bir sure kimsecikler olmuycak cok uzuldum kiloma gelince sabit halen 69 aslinda regl oncesi 68 i ucundan gormustum ya neyse bu kez regl cok az oldu ondan galiba hayirlisi olsun hepinize hayirli yolculuklar kizlar bol bol eglenin ....

Menümü vereyim:

Sahur
2 haşl yumurta, 2 dilim peynir, 1 dolu kase nesfit ve süt, 1 hurma

İftar
1 kepçe çorba, 1 küçük b. dolma etli, 3-4 kaşık sebze sote, 3 küçük köfte, salata
1-2 çatal makarna, 2 lokma pide

2,5 lt su

Az az yemişsin ama güzel olmuş canım sadece kahvaltı zayıf geldi. Afiyet olsun. Annenlere de kavuştun oh süper güzel vakit geçirin. Şükür kavuşturana..

Afiyet olsun canım arkadaşım bugün bi yazı okudum 2 dilim baklavayı yakmak için 1 saat yürüyüş gerekiyormuş en azından tek dilime düşürmelisin yazıdan sonra baklavadan soğudum valla bugün bazı ibadetleri yapamasanda tesbih çekip dua edebilirsin Rabbim kalbini biliyor nasıl olsa
Afiyet olsun arkadaşım az az herşeyden var gayet sağlıklı olmuş şimdiden bol eğlenceler

Iftar
5 yemek kaşığı mercimek yemeği, 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna, 2 nugget, domates salatası, 5 hurma, 2 kurabiye, 1 su bardağı kola, Türk kahvesi
Karpuz, şeftali karışık
2.5 litre su içmeyi planlıyorum

Günaydın kızlar mutlu haftasonları,annemler bugün yola çıkıyor.Nasip olursa eğer ve eşim tam karar verebilirse biz de yarın sabah çıkarız.Hakkımızda hayırlısı artık

Yine güzel yine dengeli,afiyetler olsun canım

Sahur yok yine canım.Valla üzüldüm bu sahursuz tutmalarına.Ama iftarım gayet iyi...
Baklava ile ilgili dediğin şey de kulağıma küpe olsun.Bundan sonra 1 dilimden fazlasını yemem

Günaydın kızlar mutlu haftasonları,annemler bugün yola çıkıyor.Nasip olursa eğer ve eşim tam karar verebilirse biz de yarın sabah çıkarız.Hakkımızda hayırlısı artık
Hayirli yolcular can dostum gule gule git insallah bu tatil sana cok iyi gelir bol bol eglen tadini cikar gunlerinin ....

Bu son kilo bildirimimiz hepiniz bir yrrlerde olacaksiniz kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen caba gosteren arkadaslarim donuste tekrar bomba gibi devam ederiz insallah hepinize hayirli yolculuklar diliyorum allaha emanet olun hakkinizi helal edin canlarim .....

Benden yana hepinize helal olsun canlar. Herkese hayırlı yolculuklar..

bayram da hepimiz dikkat edelim elimizden geldiğince :)
bizde allah nasip ederse yarın sabah yola çıkıcaz hepimize hayırlı yollar olsun sağ selamet gidip döneriz inşallah

tacsızprenses dün öğleden sonra yola çıktı memlekete gidiyorlardı 1 saat önce ablam aradı sabah varmış yolda arabaları hararet yapınca yolda kalmışlar bir kaç saat bir minübüs denk gelmiş durmuş bunları malatya ya götürmüş eşi arabanın yanında kalmış yaptırsın diye kaynı eltisi oğluyla kız kardeşim malatya da şimdi eşi yolda
kendi aracıyla yola çıkacaklarrr bakımını yaptırın yanınıza fazladan su yiyecek alın duanızı edin öyle çıkın rabbim kaza bela vermesin de tedbirden zarar gelmez

Slm arkadaşlar kısa olan ama trafikten bi türlü yolu bitiremedik 8 km yi 1 saatten fazladır alamadık feribota ne zaman ulaşırız belli değil arabada çocukların sandviciyle iftar yaptık çarşıya yaklassakta su alsak yarın trafiğe çıkanlar hazırlıklı olun

Sahur
1,5 az yağlı yumurta, domates salatalık,kibrit kutusu peynir,1 çay kaşığı Nutella,azcik ekmek ,şut,ceviz
İftar
Yarım sandviç ekmeğine kızımdan kalma tost
Kv evinde ne var bilmiyorum gidince çay içmeyi bide karpuz yemeyi hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…