Haydi Yine Yeniden...

Allah yardimciniz olsun canim keske cokca su alsaymissiniz rabbim tum yolcularin yollarini acik etsin insallah sag salim kavusun sevdiklwrinize ...

Ah canimm benimm ne zor varya araba hatareti kesin kamyonlar dizilmistir bunlarda yavas gitmek zorunda kalmistir ondan olmustur hararet yolda insanin basina ne gelecegi belli degil bol bol su ve yiyecek olmali yaninda insanin turkiyeyi bir bastan bir basa dolandim iyi bilirim o yollari .. cok dikkatli olun canlarim allah hepinizin yolunu acik etsin insallah sag salim gidip gelin cokk ozliycem sizleriii ....

Hayirli yolculuklar canim allah yolunuzu acik etsin ....

Günaydın dostlar, bugün her birimiz için yoğun olacak. Kimimizde yol hazırlığı kimimizde evdeki bayram telaşı. Güzel telaslar hepsi de. hepimize kolay gelsin canlar öpüyorum
Gunaydin canim bende yapragimi sardim annemde baklavami yapmis saolsun evleri temizliycem bugun temiz ama yinede yapmadan olmaz galiba senle ben evdeyiz sanada kolay gelsin canim ...

Gunaydin herkese...
dun babamlar oglen 2 de yola ciktilar gece 1 de indiler altinoluga.normalde 4.5 saatlik yolu nerdeyse 12 saatte geldiler..
biz de gece 1 de ciktik sabah 5.30 gibiydi indik sukur.uyuduk uyandik temizlik yapiyoruz simdi kardeslerle...
grsrz yine musait oldukca yazarim

Oo ne güzel canım bol güzel vakit geçirin. Ne güzel bir tatil olacak sein için. Oğlun için... iyi eğlenceler fıstık.

Cok sukur kavustunux altin oluktaki ev sizinmi temizli k falan yapmissiniz ohhh nasil guzel bisey kardeslerle bir arada olmak keske benimkilerde kiz olsayd i kiz kardes bir baska galiba bol bol eglenin canim oglusu bol bol denize sok deniz astimin en guzel ilaci benim ogluma cok iyi geldi seninkinede iyi gelir insallah

Oh canım benim keyfini çıkarın. Annemler de samsuna gidiyor ve feci bir kalabalık varmış, yollarda kaldılar. Sabah 5 te çıktılar ve bu saat oldu boluda kaldılar şaka gibi.. Bakalım yarın biz nasıl gidicez..

Aaa inanmiyorum hakkedden saka gibi yaa allah yardim etsin yollarda kalanlara ..sizde sag salim gidersiniz insallah ..

Oo ne güzel canım bol güzel vakit geçirin. Ne güzel bir tatil olacak sein için. Oğlun için... iyi eğlenceler fıstık.
sagol kuzum tesekkur ederiz :)

Evet canim buyuk dublex terasli merasli bi yazlik var babamlarin.her sene geliyoruz iste Allah nasip ettigi surece.kizlarla baya yorulduk tabi camlar tuller dip kose.tum kis kapali ev sonucta.sukur bitti ama biz de bittik

Allah yardimcilari olsun canim.Rabbim sag salim ulastirsin herkesi varacagi yere.biz gece yarisi yolda olmamiza ragmen cok kalabalikti

Keyifle oturun canim rabbim agzinizin tadini bozmasin ..ellerinize saglik ne guzel miss gibi olmustur heryer ...

Son iftarlarimizi yaptik Elhamdulilllah. Rabbim hepimizin oruclarini kabul etsin dostlar.. şimdiden hepinize hayırlı bayramlar. Benim yerime de annelerinizin kardeslerinizin Bayramlarıni kutlayin. Yollarda dönüşlerde lütfen dikkatli olun... öpüyoruM canlarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…