Haydi Yine Yeniden...

Kizlarrrr cok ozledim sizleri
Bende bende bendeeeee Angelina nasıl geçti tatil canım. Yoğunluk yorgunluk eminim çoktur. Yediklerine dikkat eeebildin mi
Bende koy ev annemler arasında mekik dokudum. Yarın annemlere geçme durumum var çarşamba ablam ve yegenlerim gelecek Elazığ'dan. Yaz tatilleri bizim misafirlerle güzel yorgunluklarla geçiyor. Bu arada bayram bana hiç yaramadı. Yediklerime hiç dikkat etmedim tartidan korkuyorum resmen bugün tekrardan başladım bakalım iyi olur inş

Canimmm eminim herkes burayi cokk ozledi ......bende yogunluk hicc olmadi annemlere bile ucuncu gunu gittim evde degildiler evde pinekledim bir komsum bile kapimi calmadi herkes biryerlere gitti eltimler annesine gitmis haber bile vermeden akrabalar falan herkes bir yerlerde bir tek ben evdeydim ne tatlimi nede dolmami ikram edebildim omrumde gecirdigim en kotu bayramdi benim icin artik bayramlar insanlar icin ya tatil yada koy olmus umarim sizlerin guzel gecmisti r ben bu bayrami hafizamdan silmek istiyorum bayram bayram gibi degildi cunku

Kıyamam sana ben kuzum yaaa Yazdıklarını okurken gözümde canlandı yaşadıkların,gerçekten çok üzücü ve içerleyici bir durum.Dedikleri gibi eski bayramlar yok artık.Bizde kaçtık hemen tatile.Herkesi telefonla aradık,mesaj attık.Çocuğumuza böyle örnek oluyoruz işte... Nesiller ilerledikçe uzaklaşmışız özümüzden ve uzaklaşıyoruz da...
Rabbim can sağlığı versin.Eşin çocukların yanındaydı en azından şükür ki... Bayram üstü bir sürü kazalar oldu,bayram günü yine şehitlerimiz oldu.İnsan kendi haline şükreder oldu...
Pazartesinden sonra yine canlanır burası,bir araya geliriz canım,biz senin yanında olamasak da hep aklımızdasın biliyosun dostum benim

Evett cok icime oturdu uzuldum onceden misafirden kafami kaldiramazdim ikramliklarim insallah yeter diye dua ederdim ama bu bayram oyle olmadi cocuklar bile cok kotu hissetti galiba ufaktan bir bunalim gecirdim evden disari cikmadim icim daraldi yinede dedigin gibi cok sukur sagligimiz yerinde esim cocuklarim yanimdaydi naoalim bu yil boyle nasip olcakmis yapacak bisey yok insallah dedigin gibi pazartesi herkes burada olur ozledim sohbetlerimizi iyiki varsiniz canim benim ....

Her serde bi Hayır vardır canım.tomurcukun da dediği gibi evlatların esin yanindaymis şükürler olsun. Önümüzdeki Bayramların daha neşeli kalabalık geçer inş.
Arefe günü aksami yerle bir oldum canım. Yan sokakta çok sevdiğim bi ablam iftara giderlerken kaza geçirdiler. Kendisi gelini oğlu torunu bütün ev vefat etti. O kadar ağladım içim yandı ki... bayram sabahi bile kendimde değildim. 3 4 yaşındaki torunu için bayramlik almışlardır diye düşünceler düşünceler ...... dediğim gibi Rabbim evlatlatimizi ve bizi birbirimizsiz birakmasin. Sağlık versin cumlemize..

Aaaa allahim cok uzuldum canim ne diyecegimi bilemedim simdi allsh rahmet eylesin hepsine hele torun o zaten bir melek dedigin gibi rabbim kimsesiz birbirimizsiz birakmasin bu bayram aslinda tamda bunu anladim etrafinda ailen esin dostun cocuklarin yoksa bayramin bile bir onemi kalmiyomuus ..rabbim kalanlara sabirlar versin cok uzuldum gercekten

Amin kuzum amin... ben böyle olduysam daha yakınları ne durumda. Rabbim dayanma gücü versin.. hepimizi korusun..

Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm gerçekten.Geride kalanlara da sabırlar versin Rabbim

Nolsun işte canım,güzeldi tabi ailemin yanında olmak ama kilo aldım maalesef
Olsun canim bende evde tikili kalmaktan yemege sardim bende aldimm bosverr veririz yine kilo dedigin ne dirki ekmegi kes hamurisi kes tatli yeme hareket et erken ye homm gitti kilocuklar ogrendik biz artik bu isi onemli olan duzen tutturmak burasida duzenin adiii

Aynen canım çok takılmıyorum.bugün yeniden başladım ama canım sabah kahvaltısı istemiyor yine.meyve yiyip çıktım.
kilom neredeyse 75 lere dayandı ama.74,7 gibi birşeydi çıkmamla inmem bir oldu tartıdan

Uzulme canim ramazandan ciktik ve vucut yeni duzene alismaya calisiyo bir hafta sonra gider o gelen kilolar olmadi kb diyeti yaparsin cabucak kurtulursun

Nasılsın canım,bayramın buruk üzücü geçmiş maalesef.daha iyi misin şimdi
Çok şükür canım daha iyiyim. Geçen gün hafta si doldu Mevlid sesleri her yeri dolduruyordu. Aklıma geldikçe hoş çıkmıyor da, içim daralıyor. Çok yardımsever yardim derneklerde çalışan bi ablaydi. Obur dünyasının dikimini çokça yaptı hasadi güzel olacak inş.
Annemlere geldim 3 gün önce canım. yarın akşam ablam gelecek 1.5 ay burada olacak dolu dolu geçer zamanımız. Yaz sonuna da diğer ablam gelecek kurban bayramini bizimle geçirecek. Öyle yani kuzum senin tatil nasıl geçti kardeşlerle..

Geçenlerde oğlum bi kaza atlatmisti anlatmıştım size... onun üzerine ben sadakami yardımımi yaptım ama...
Bu arada benim oğlum acayip düşkün bana bacagimda yaşıyor kucagimda yaşıyor
Bu sabah cam Sürahiye kaynar su koydum yeşil çay atacaktim içine. Oğlum da o arada yine bacagima yapismis. Surahiyi geri itwyim dedim kaldırınca bi baktım dibi geçmiş icindeki su oğlumun başından aşağı anneme babama bağırmaya başladım inek sagiyorlardi. O arada oğlumun üstünü çıkardım suyun altına tuttum çocuk da bende nasıl agliyoruz. Babam annem geldi onlar da suya falan tuttular. Ah allahım şu anda bile agliyorum. Gözümle gördüm başından döküldü yüzü kızardı alnında hemanjiom sisligi var ona da geldi ah o anda yaşadıklarımın izahı tarifi yok şu anda bile agliyorsam... rabbime şükürler olsun yüzünde hiçbir şey yok gözünün onu kirmiziydi orada da bir şey olmadı. Sadece sağ omzunda kızarıklık vardı orada da iki küçük baş parmagin tırnağa kadar yara kaldı çok derin değil su toplamadi.. of offfff şükürler olsun ama bu çocuk bana hep böyle yapisikken daha ne kadar koruyacam. Surahinin dibinin geçtiğini nereden bilebilirdim.. of offfff...

Aayy canim benimm kiyamamm allah korumus valla anlamadigim surahi cammiydi aaltimi kirildi yoksa pilastikdi erimismi insan aglamazmi yaa bende olsam cildirirdim oglusa bir care bulman lagzim canim boyle hem o hem sen tehlike altindasiniz eger anliyorsa konus benim ufak oglumda seninki gibi hep dip dibeyiz anne bagimliligi cok kotu benimki artik anliyo kiziyorum yaklasma yanarsin falan diyorum az az uzak duruyo allahim yardim etsin sana insallah bir yol bulursun bu duruma cok gecmis olsun oglusunada sanada ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…