- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.521
Sağolasın canım Allah razı olsun.. Sürahi camdi sıcak suyu görünce dibi ayrılmış o arada tık diye bir ses duydum suyu koyarken ama ısıtıcının sesi de oluyor ya öyle o zannettim. Ben sapından tutupda kaldirinca da su olduğu gibi aşağı döküldü. Rabbime şükürler olsun şu an çok kötü durumlarda olabilirdik. Canım oğlum maalesef anlamıyor daha 1 yaşını yeni geçti. Kızım senin oğlan kadar o anlar yaklasmaz. Gelme diyorum Hayır diyorum geliyor bacagima sarılıp ağlıyor bu sefer de... care ne bilmiyorum ama o uyanikken sıcak tan mutfaktan uzak duracam başka çaresi yok gibiAayy canim benimm kiyamamm allah korumus valla anlamadigim surahi cammiydi aaltimi kirildi yoksa pilastikdi erimismi insan aglamazmi yaa bende olsam cildirirdim oglusa bir care bulman lagzim canim boyle hem o hem sen tehlike altindasiniz eger anliyorsa konus benim ufak oglumda seninki gibi hep dip dibeyiz anne bagimliligi cok kotu benimki artik anliyo kiziyorum yaklasma yanarsin falan diyorum az az uzak duruyo allahim yardim etsin sana insallah bir yol bulursun bu duruma cok gecmis olsun oglusunada sanada ....
Ayyyy nefessiz okudum yazdıklarını canım yaa.kıyamam kuzuya ben.çok büyük geçmiş olsun.Rabbim beterinden korumuş yine.Şükürler olsun pek birşeyi kalmamış.Geçenlerde oğlum bi kaza atlatmisti anlatmıştım size... onun üzerine ben sadakami yardımımi yaptım ama...
Bu arada benim oğlum acayip düşkün bana bacagimda yaşıyor kucagimda yaşıyor
Bu sabah cam Sürahiye kaynar su koydum yeşil çay atacaktim içine. Oğlum da o arada yine bacagima yapismis. Surahiyi geri itwyim dedim kaldırınca bi baktım dibi geçmiş icindeki su oğlumun başından aşağıanneme babama bağırmaya başladım inek sagiyorlardi. O arada oğlumun üstünü çıkardım suyun altına tuttum çocuk da bende nasıl agliyoruz. Babam annem geldi onlar da suya falan tuttular. Ah allahım şu anda bile agliyorum. Gözümle gördüm başından döküldü yüzü kızardı alnında hemanjiom sisligi var ona da geldi ah o anda yaşadıklarımın izahı tarifi yok şu anda bile agliyorsam... rabbime şükürler olsun yüzünde hiçbir şey yok gözünün onu kirmiziydi orada da bir şey olmadı. Sadece sağ omzunda kızarıklık vardı orada da iki küçük baş parmagin tırnağa kadar yara kaldı çok derin değil su toplamadi.. of offfff şükürler olsun ama bu çocuk bana hep böyle yapisikken daha ne kadar koruyacam. Surahinin dibinin geçtiğini nereden bilebilirdim.. of offfff...
güzel geçti canım.herşey yolundaydı.Trafik çok zamanımızı aldı ama sağsalim geldik şükür.yıllık izinde tekrar gidicez nasip olursa.oğlanı zor getirdik zaten.sıpa ben burda kalmak istiyorum dedi de başka bir şey demedi.siz gidin ben dedoşumla kalırım diyor.yolda bile ben vazgeçtim geri dönelim Altınoluğa dedi :)Çok şükür canım daha iyiyim. Geçen gün hafta si doldu Mevlid sesleri her yeri dolduruyordu. Aklıma geldikçe hoş çıkmıyor da, içim daralıyor. Çok yardımsever yardim derneklerde çalışan bi ablaydi. Obur dünyasının dikimini çokça yaptı hasadi güzel olacak inş.
Annemlere geldim 3 gün önce canım. yarın akşam ablam gelecek 1.5 ay burada olacak dolu dolu geçer zamanımız. Yaz sonuna da diğer ablam gelecek kurban bayramini bizimle geçirecek. Öyle yani kuzum senin tatil nasıl geçti kardeşlerle..
Ay yavrum ya, biraksan durmaz miydi. Benim ablam uzaktayken enistemin izni olmuyordu polis öld için. O da yegenlerim temiz hava alsın diye annemlere bırakıyordu. Yıllık izin ne zaman bu arada :)güzel geçti canım.herşey yolundaydı.Trafik çok zamanımızı aldı ama sağsalim geldik şükür.yıllık izinde tekrar gidicez nasip olursa.oğlanı zor getirdik zaten.sıpa ben burda kalmak istiyorum dedi de başka bir şey demedi.siz gidin ben dedoşumla kalırım diyor.yolda bile ben vazgeçtim geri dönelim Altınoluğa dedi :)
İlla beni ister canım küçük daha 3 yaşında.ama biraz daha büyüsün bizle döneceğini hiç zannetmiyormAy yavrum ya, biraksan durmaz miydi. Benim ablam uzaktayken enistemin izni olmuyordu polis öld için. O da yegenlerim temiz hava alsın diye annemlere bırakıyordu. Yıllık izin ne zaman bu arada :)
Geçenlerde oğlum bi kaza atlatmisti anlatmıştım size... onun üzerine ben sadakami yardımımi yaptım ama...
Bu arada benim oğlum acayip düşkün bana bacagimda yaşıyor kucagimda yaşıyor
Bu sabah cam Sürahiye kaynar su koydum yeşil çay atacaktim içine. Oğlum da o arada yine bacagima yapismis. Surahiyi geri itwyim dedim kaldırınca bi baktım dibi geçmiş icindeki su oğlumun başından aşağıanneme babama bağırmaya başladım inek sagiyorlardi. O arada oğlumun üstünü çıkardım suyun altına tuttum çocuk da bende nasıl agliyoruz. Babam annem geldi onlar da suya falan tuttular. Ah allahım şu anda bile agliyorum. Gözümle gördüm başından döküldü yüzü kızardı alnında hemanjiom sisligi var ona da geldi ah o anda yaşadıklarımın izahı tarifi yok şu anda bile agliyorsam... rabbime şükürler olsun yüzünde hiçbir şey yok gözünün onu kirmiziydi orada da bir şey olmadı. Sadece sağ omzunda kızarıklık vardı orada da iki küçük baş parmagin tırnağa kadar yara kaldı çok derin değil su toplamadi.. of offfff şükürler olsun ama bu çocuk bana hep böyle yapisikken daha ne kadar koruyacam. Surahinin dibinin geçtiğini nereden bilebilirdim.. of offfff...
Hoş geldin canım,bizde seni özledik çok...Selam kuzularrrr nasılsınız özledim..
Tatil güzel geçti ama yine hastaydım geçmiyor şu enfeksiyon.. Bayram günü acildeydimilaçlarla biraz kendime geldim işte. Ama ben bi süre devam edemicem galiba.. Meto çalıştıracak şeyler yediğim an mahvoluyorum napıcam ben böyle..
Nice mutlu yaşların olsun canım benim.evladınla eşinle sevdiklerinle hayırlı sağlıklı uzun ömürler geçirin inşallahBu arada dün doğum günümdü :):) 27 oldum..
Hoş geldin canım,bizde seni özledik çok...
Geçmiş olsun yine mi tekrarladı tüh yaa.Bitkisel kürler falan denesen canım enfeksiyon için.soğan kürü maydanoz kürü.saraçoğlundan falan araştıralım bakalım olmazsa
Nice mutlu yaşların olsun canım benim.evladınla eşinle sevdiklerinle hayırlı sağlıklı uzun ömürler geçirin inşallah
Yeni yasin hayirli olsun canimm ...kizz yengecsin sennnn anacc seniii ...rabbim uzun omurler versin esinle cocuklarinla insallahh ... iyiki dogdun fistikk ...bu arada cok gecmis olsun canim galiba bagirsaklarinda baska bir problem var canim istersen bir kolonoskopi yaptir problemin ne oldugu ortaya cikar en azindan cokk gecmis olsun tekrarr ....Bu arada dün doğum günümdü :):)oldum..
Hadi insallah hayirli haberllerle gelirsin cok gecmis olsun canimmGünaydın şekerler
Bugün alerji doktorumuza gidiyoruz.Koldan deri testi yapılacak oğluma.Süt,yumurta akı,sarısı,yeşil mercimek,havuç,bezelye,ceviz,ev tozu,polen vs.Kan tahlillerinde süt ve yumurta yine geçmemiş görünüyorHayırlısı bakalım gidince detayları öğrenirim...
Yeni yasin hayirli olsun canimm ...kizz yengecsin sennnn anacc seniii ...rabbim uzun omurler versin esinle cocuklarinla insallahh ... iyiki dogdun fistikk ...bu arada cok gecmis olsun canim galiba bagirsaklarinda baska bir problem var canim istersen bir kolonoskopi yaptir problemin ne oldugu ortaya cikar en azindan cokk gecmis olsun tekrarr ....
Günaydın şekerler
Bugün alerji doktorumuza gidiyoruz.Koldan deri testi yapılacak oğluma.Süt,yumurta akı,sarısı,yeşil mercimek,havuç,bezelye,ceviz,ev tozu,polen vs.Kan tahlillerinde süt ve yumurta yine geçmemiş görünüyorHayırlısı bakalım gidince detayları öğrenirim...
Evet biliyorum canim annem cok yakin zamanda yaptirdi belli bir diyeti var hep sivi besleniyosun ve bir kac ilaci var kople bagirssgi bosaltiyor uc gun sonrada kolonoskopi yapiliyo kople bayiltilirsa hic bisey hissetmiyosun anneminki oyle oldu sende dr git ve bir an once tedaviye baslansin canim sik ishal hic iyi bisey degilSağol canım bnm iyi dileklerin için.. Tekrarlarsa başka yol kalmayacak sanırım. Kolonoskopi de çok zor bişimiş ya nasıl oluyo biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?