Haydi Yine Yeniden...

Sağolasın canım Allah razı olsun.. Sürahi camdi sıcak suyu görünce dibi ayrılmış o arada tık diye bir ses duydum suyu koyarken ama ısıtıcının sesi de oluyor ya öyle o zannettim. Ben sapından tutupda kaldirinca da su olduğu gibi aşağı döküldü. Rabbime şükürler olsun şu an çok kötü durumlarda olabilirdik. Canım oğlum maalesef anlamıyor daha 1 yaşını yeni geçti. Kızım senin oğlan kadar o anlar yaklasmaz. Gelme diyorum Hayır diyorum geliyor bacagima sarılıp ağlıyor bu sefer de... care ne bilmiyorum ama o uyanikken sıcak tan mutfaktan uzak duracam başka çaresi yok gibi sadakalar korudu oğlumu..

Ayyyy nefessiz okudum yazdıklarını canım yaa.kıyamam kuzuya ben.çok büyük geçmiş olsun.Rabbim beterinden korumuş yine.Şükürler olsun pek birşeyi kalmamış.
Bacağına sarıldığında her ne işin varsa orada bırakıp hiçbirşeyi ellemeden kucağına alıp oturup sakinleştir bence canım oğlunu.İşler şurda dursun boşver ne olacak sanki.Yaşadıklarının stresi sana yetti zaten ikidir.

güzel geçti canım.herşey yolundaydı.Trafik çok zamanımızı aldı ama sağsalim geldik şükür.yıllık izinde tekrar gidicez nasip olursa.oğlanı zor getirdik zaten.sıpa ben burda kalmak istiyorum dedi de başka bir şey demedi.siz gidin ben dedoşumla kalırım diyor.yolda bile ben vazgeçtim geri dönelim Altınoluğa dedi :)

Ay yavrum ya, biraksan durmaz miydi. Benim ablam uzaktayken enistemin izni olmuyordu polis öld için. O da yegenlerim temiz hava alsın diye annemlere bırakıyordu. Yıllık izin ne zaman bu arada :)

Ay yavrum ya, biraksan durmaz miydi. Benim ablam uzaktayken enistemin izni olmuyordu polis öld için. O da yegenlerim temiz hava alsın diye annemlere bırakıyordu. Yıllık izin ne zaman bu arada :)
İlla beni ister canım küçük daha 3 yaşında.ama biraz daha büyüsün bizle döneceğini hiç zannetmiyorm
Benim yıllık izin eşime bağlı.onun ne zaman olursa bende o zaman çıkıyorum izne.ya 25 temmuz-8 ağustos yada 1-15 ağustos arası olacak canım.hayırlısı artık...

Selam kuzularrrr nasılsınız özledim..
Tatil güzel geçti ama yine hastaydım geçmiyor şu enfeksiyon.. Bayram günü acildeydim ilaçlarla biraz kendime geldim işte. Ama ben bi süre devam edemicem galiba.. Meto çalıştıracak şeyler yediğim an mahvoluyorum napıcam ben böyle..

Ah kuzum benim çok geçmiş olsun Allah korumuş valla.. Nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum bir daha böyle bişi yaşatmasın Rabbim.. Bizim oğlanların bu aksiliği ne olacak yaa benimki de bacağıma yapışık uffff

Hoş geldin canım,bizde seni özledik çok...
Geçmiş olsun yine mi tekrarladı tüh yaa.Bitkisel kürler falan denesen canım enfeksiyon için.soğan kürü maydanoz kürü.saraçoğlundan falan araştıralım bakalım olmazsa

Valla napsam bilemedim kuzum yaaa fena ishal oluyorum onlar daha da dokunmasın

Bu arada dün doğum günümdü :):)oldum..
Yeni yasin hayirli olsun canimm ...kizz yengecsin sennnn anacc seniii ...rabbim uzun omurler versin esinle cocuklarinla insallahh ... iyiki dogdun fistikk ...bu arada cok gecmis olsun canim galiba bagirsaklarinda baska bir problem var canim istersen bir kolonoskopi yaptir problemin ne oldugu ortaya cikar en azindan cokk gecmis olsun tekrarr ....

Günaydın şekerler
Bugün alerji doktorumuza gidiyoruz.Koldan deri testi yapılacak oğluma.Süt,yumurta akı,sarısı,yeşil mercimek,havuç,bezelye,ceviz,ev tozu,polen vs.Kan tahlillerinde süt ve yumurta yine geçmemiş görünüyor Hayırlısı bakalım gidince detayları öğrenirim...

Hadi insallah hayirli haberllerle gelirsin cok gecmis olsun canimm

Sağol canım bnm iyi dileklerin için.. Tekrarlarsa başka yol kalmayacak sanırım. Kolonoskopi de çok zor bişimiş ya nasıl oluyo biliyor musun

Canım gittiniz mi sonuçlar çıktı mı

Sağol canım bnm iyi dileklerin için.. Tekrarlarsa başka yol kalmayacak sanırım. Kolonoskopi de çok zor bişimiş ya nasıl oluyo biliyor musun
Evet biliyorum canim annem cok yakin zamanda yaptirdi belli bir diyeti var hep sivi besleniyosun ve bir kac ilaci var kople bagirssgi bosaltiyor uc gun sonrada kolonoskopi yapiliyo kople bayiltilirsa hic bisey hissetmiyosun anneminki oyle oldu sende dr git ve bir an once tedaviye baslansin canim sik ishal hic iyi bisey degil tekrar cok gecmis olsun canimm ...

Iyi aksamlar kizlar.ogleden sonra 2.30 3 gibi gittik sabahtan ise gittim ben.patronum evini tasiyor da ...her neyse...
koldan deri testi yapildi.sut yumurta sarisi ve aki cevize karsi alerjiler yine devam.kolu hemen kabardi zaten.havuc cok cok az belirti veriyor.yesil mercimek ve bezelyeye birsey cikmadi.
kan tahlillerine gore sut alerjisi geliremis gorunuyor biraz.yumurta ciddi oranda yuksek.sutu de ben hem kutu sut hemde evde kaynattigim sutten numune goturdum.evde kaynatilanin damlatildigi yer daha az kabardi.yine uzak tutacagiz tum bunlardan ama iyi gidiyor gibi geldi sanki.soya sutu deneyecegiz bi dahaki sefere.kolunda kabariklik olmazsa icirecek takip edecekmis reaksiyon veriyor mu diye.
bi de polenlere karsi varmis.polen zamani cok hastalaniyordu zaten.
ev tozuna vs cikmadi birsey.
oyle cok ileri duzeyde astimi da yokmus hamdolsun.son ilaclar cok iyi geldi zaten odur budur atak olmadi.hiriltisi kusmasi neredeyse bitti.
durumlar boyle kizlar.Rabbim herkesin evladina icinde benimkine de sifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…