Haydi Yine Yeniden...

tevafuk55 okurken yutkunmakta zorlandım Rabbim yavruyu korumuş inşallah bi daha böyle tatsızlıklar yaşamazsınız en yoğun süreç olsada emanetleri Rabbime
@butterfly143 geçmiş olsun arkadaşım yeni yaşın hep sevdiklerinle huzur içinde geçsin inşallah
angelina35 haklısın bizim çocukluk bayramları kalmadı Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın inşallah biz köyde geçirdik nine dede amca hala yiğenler bol bol akrabalarla sohbet dolu günlerdi çocuklar birbirini gördü yinede benim çocukluk bayramlarım çok güzeldi buna şükür diyorum
tomurcukkk hastalıkta gerileme olması sevindirici derdi veren Rabbim dermanıda veriyor zaman en büyük ilacımız olacak Rabbim kolaylık versin inşallah

Tartı konusunda korkulu sayılar göreceğiz sanırım bayram gezmeler derken artıda olduğumu düşünüyorum yalnız ben tatil dönüşü kilo bildirimi yapacağım yanımda tartım yok az yemeye çalışsamda evdeki kadar dikkatli olamıyorum

Cok sukur yine canim demekki zamanla gececek alerjisi insallah dahada iyi olacak yas ilerledikce ..tekrar cok gecmis olsun canim benim ..

Selam kızlar,ben diyetten çok uzağım,bir türlü motive olamıyorum
Bende ayniyim galiba cok yorulduk canim neredeyse iki bucuk yildir ugrasiyoruz o nedenle oluyo bende careyi az az herseyden yiyip icerek buldum cok kilo almadim ama yinede eski motivemi istuyorum ben neyse toparlaniriz insallah sikma canini

Hoş geldin canım,özleştik valla tatiller bitse de toplansak artık bir araya ne güzel olur.Paylaşım yapmayınca motiveler düşük gidiyor.Hepimiz kaçamak yaptığımızda hala aklımıza burası geliyor bence Şahsen ben hiç çıkaramıyorum aklımdan.
Çok fazla kilolar almadan yeni başlangıçlar yaparız yine inşallah

Bu arada dün doğum günümdü :):) 27 oldum..
Canim benim doğum günün kutlu mutlu olsun nice yaşlara :) bizde seni çok ozledik fıstık
Kuzum ya iyiye gitmesine çok sevindim gerçekten çok şükür inş zamanla o alerjiler de kaybolur.. diyet konusunda bende bu ara motive olamıyorum her akşam da pişman oluyorum maalesef
M Melrin benim de anlamlar geldi al benden de bir o kadar yoğunluk. Güzel geçsin de gerisi önemli değil arkadaşım. Iyi dileklerin için teşekkür ederim Rabbim tüm yavruları korusun. Olmaz dediğimiz oluveriyor.

Selam kizlar iki gundur yazamiyorum benim yine oglus hasta bu kez durum ciddi kusmasi ishali atesi vardi halilarima falan hep kustu yavrum gece boyu hep nobet tuttuk kac kere dus aldirdik hatirlamiyorumm verdigim tum ilaclari kustu az once dustu atesi hic bisey yemedi oglusum seftali yedirdim galiba o iyi geldi valla ben bu cocugun hastaligindan anlamiyorum her seferinde ayri bir seyir izliyo dr bisey demiyo enfeksiyon diyip yolluyolar havada ayri bi sicak oda atesin dusmesine izin vermiyo benden haberler boyle simdi okuyunca yinemi diyeceksiniz yinee malesef bende yoruldum artik bu cocuk birde birinci sinifa gidecek bu atesli duru ile nasil olcak onu dusunuyorumm

Cok gecmis olsun canim.benimde oglum atesli suan basinda bekliyorum.Ulkemizin durumundan dolayi zaten uyku tutmuyor.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.bir panik bir telas buralarda.esimle gittik para falan cektik.esim baya bi sigara aldi kendine.benzini falan fulledik her ihtimale karsi.sokaklar cok karisik.ezanlar selalar okunuyor surekli cok korktum acikcasi.
Sizlerde iyisinizdir umarim.sen Ankaradasin bide canim Allah yardimciniz olsun...

Canim ben iyiyim ama iyi demeye bile utaniyorum cok sehidimiz maleseff rabbim yardimcimiz olsun gece hic uyumadik sabaha kada f16 uctu tepemizde rabbim ellerine ayaklarina dolandirsin ...

angelina35 oglus nasıl oldu canım. En son hastaydi. Araya olaylar girdi aklımdan ucuverdi. Ins iyidir şimdi kuzu

angelina35 oglus nasıl oldu canım. En son hastaydi. Araya olaylar girdi aklımdan ucuverdi. Ins iyidir şimdi kuzu
Saol canim oglum daha iyi ama cok kilo verdi uc kilo zayiflamis kemikleri kaldi oylece zaten zayif bir cocuktu neyse napalim cani icinde ya sonra yine alir kilo ...gunlerdir uykusuzum cocuk neysede su yasadiklarimizi omrumce unutamam cok zor gunlerden geciyoruz rabbim tum Turkiyenin yardimcisi olsun .... rabbim bu ulkede boyle seyleri bir daha yasatmasin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…