- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.541
Cok sukur yine canim demekki zamanla gececek alerjisi insallah dahada iyi olacak yas ilerledikce ..tekrar cok gecmis olsun canim benim ..Iyi aksamlar kizlar.ogleden sonra 2.30 3 gibi gittik sabahtan ise gittim ben.patronum evini tasiyor da ...her neyse...
koldan deri testi yapildi.sut yumurta sarisi ve aki cevize karsi alerjiler yine devam.kolu hemen kabardi zaten.havuc cok cok az belirti veriyor.yesil mercimek ve bezelyeye birsey cikmadi.
kan tahlillerine gore sut alerjisi geliremis gorunuyor biraz.yumurta ciddi oranda yuksek.sutu de ben hem kutu sut hemde evde kaynattigim sutten numune goturdum.evde kaynatilanin damlatildigi yer daha az kabardi.yine uzak tutacagiz tum bunlardan ama iyi gidiyor gibi geldi sanki.soya sutu deneyecegiz bi dahaki sefere.kolunda kabariklik olmazsa icirecek takip edecekmis reaksiyon veriyor mu diye.
bi de polenlere karsi varmis.polen zamani cok hastalaniyordu zaten.
ev tozuna vs cikmadi birsey.
oyle cok ileri duzeyde astimi da yokmus hamdolsun.son ilaclar cok iyi geldi zaten odur budur atak olmadi.hiriltisi kusmasi neredeyse bitti.
durumlar boyle kizlar.Rabbim herkesin evladina icinde benimkine de sifalar versin...
Bende ayniyim galiba cok yorulduk canim neredeyse iki bucuk yildir ugrasiyoruz o nedenle oluyo bende careyi az az herseyden yiyip icerek buldum cok kilo almadim ama yinede eski motivemi istuyorum ben neyse toparlaniriz insallah sikma caniniSelam kızlar,ben diyetten çok uzağım,bir türlü motive olamıyorum
İnşallah canım,yumurta geçecek gibi durmuyor ama sütte azalma sevindirdi beni açıkçasıCok sukur yine canim demekki zamanla gececek alerjisi insallah dahada iyi olacak yas ilerledikce ..tekrar cok gecmis olsun canim benim ..
Hoş geldin canım,özleştik valla tatiller bitse de toplansak artık bir araya ne güzel olur.Paylaşım yapmayınca motiveler düşük gidiyor.Hepimiz kaçamak yaptığımızda hala aklımıza burası geliyor benceTartı konusunda korkulu sayılar göreceğiz sanırım bayram gezmeler derken artıda olduğumu düşünüyorum yalnız ben tatil dönüşü kilo bildirimi yapacağım yanımda tartım yok az yemeye çalışsamda evdeki kadar dikkatli olamıyorum
Canim benim doğum günün kutlu mutlu olsun nice yaşlara :) bizde seni çok ozledik fıstıkBu arada dün doğum günümdü :):) 27 oldum..
Kuzum ya iyiye gitmesine çok sevindim gerçekten çok şükür inş zamanla o alerjiler de kaybolur.. diyet konusunda bende bu ara motive olamıyorum her akşam da pişman oluyorum maalesefIyi aksamlar kizlar.ogleden sonra 2.30 3 gibi gittik sabahtan ise gittim ben.patronum evini tasiyor da ...her neyse...
koldan deri testi yapildi.sut yumurta sarisi ve aki cevize karsi alerjiler yine devam.kolu hemen kabardi zaten.havuc cok cok az belirti veriyor.yesil mercimek ve bezelyeye birsey cikmadi.
kan tahlillerine gore sut alerjisi geliremis gorunuyor biraz.yumurta ciddi oranda yuksek.sutu de ben hem kutu sut hemde evde kaynattigim sutten numune goturdum.evde kaynatilanin damlatildigi yer daha az kabardi.yine uzak tutacagiz tum bunlardan ama iyi gidiyor gibi geldi sanki.soya sutu deneyecegiz bi dahaki sefere.kolunda kabariklik olmazsa icirecek takip edecekmis reaksiyon veriyor mu diye.
bi de polenlere karsi varmis.polen zamani cok hastalaniyordu zaten.
ev tozuna vs cikmadi birsey.
oyle cok ileri duzeyde astimi da yokmus hamdolsun.son ilaclar cok iyi geldi zaten odur budur atak olmadi.hiriltisi kusmasi neredeyse bitti.
durumlar boyle kizlar.Rabbim herkesin evladina icinde benimkine de sifalar versin...
Cok gecmis olsun canim.benimde oglum atesli suan basinda bekliyorum.Ulkemizin durumundan dolayi zaten uyku tutmuyor.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.bir panik bir telas buralarda.esimle gittik para falan cektik.esim baya bi sigara aldi kendine.benzini falan fulledik her ihtimale karsi.sokaklar cok karisik.ezanlar selalar okunuyor surekli cok korktum acikcasi.Selam kizlar iki gundur yazamiyorum benim yine oglus hasta bu kez durum ciddi kusmasi ishali atesi vardi halilarima falan hep kustu yavrum gece boyu hep nobet tuttuk kac kere dus aldirdik hatirlamiyorumm verdigim tum ilaclari kustu az once dustu atesi hic bisey yemedi oglusum seftali yedirdim galiba o iyi geldi valla ben bu cocugun hastaligindan anlamiyorum her seferinde ayri bir seyir izliyo dr bisey demiyo enfeksiyon diyip yolluyolar havada ayri bi sicak oda atesin dusmesine izin vermiyo benden haberler boyle simdi okuyunca yinemi diyeceksiniz yinee malesef bende yoruldum artik bu cocuk birde birinci sinifa gidecek bu atesli duru ile nasil olcak onu dusunuyorumm
Canim ben iyiyim ama iyi demeye bile utaniyorum cok sehidimiz maleseff rabbim yardimcimiz olsun gece hic uyumadik sabaha kada f16 uctu tepemizde rabbim ellerine ayaklarina dolandirsin ...Cok gecmis olsun canim.benimde oglum atesli suan basinda bekliyorum.Ulkemizin durumundan dolayi zaten uyku tutmuyor.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.bir panik bir telas buralarda.esimle gittik para falan cektik.esim baya bi sigara aldi kendine.benzini falan fulledik her ihtimale karsi.sokaklar cok karisik.ezanlar selalar okunuyor surekli cok korktum acikcasi.
Sizlerde iyisinizdir umarim.sen Ankaradasin bide canim Allah yardimciniz olsun...
Saol canim oglum daha iyi ama cok kilo verdi uc kilo zayiflamis kemikleri kaldi oylece zaten zayif bir cocuktu neyse napalim cani icinde ya sonra yine alir kilo ...gunlerdir uykusuzum cocuk neysede su yasadiklarimizi omrumce unutamam cok zor gunlerden geciyoruz rabbim tum Turkiyenin yardimcisi olsun .... rabbim bu ulkede boyle seyleri bir daha yasatmasin ....angelina35 oglus nasıl oldu canım. En son hastaydi. Araya olaylar girdi aklımdan ucuverdi. Ins iyidir şimdi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?