Haydi Yine Yeniden...

Amin canım amin şu an çok başka bir Türkiye de olabilirdik az önce şehit cenaze haberlerini izledim aglamamak yanmamak elde değil.... içim paramparça 5 çocuku ortada kalan var, küçük kızı olan var, gençliğinin baharında tankin altında ezilen var... hepsi yürek yangını Rabbim hepsinden razi olsun...

İyi geceler canlarım çok zor zamanlar geçirdik geçiriyoruz da... Rabbim tekrar yaşatmasın. Hainlere fırsat vermesin. Amin. Ben istanbulda yaşıyorum ve buralar da çok kötüydü annemlerin semt yani büyüdüğüm yerde şehit sayısı çok fazla malesef tanıdıklar da var aralarında.. İçimiz yanıyor.. Ne hale geldik böyle.. Rabbim yardım etsin...
Bir taraftan da oğlanla uğraşıyorum. Çok fena birşey oldu. Baş edemiyorum resmen çocuğun huyu değişti. Şu dişler bir bitse Allahım bazen sabrım kalmıyor. Bir de hasta zaten uff benim gibi ishal oldu geçmişti yine başladı. Neydi bu üst üste gaitada bişi çıkmadı acaba kan tahlili mi istesem bilemiyorum. 2.azılar bu kadar huysuzluk ve ishal yapar mı? Sizin oğluşlar da hastaymış Rabbim şifa versin.

Geçmiş olsun canım.Çocuklar bile etkileniyor bizim yaşadıklarımızdan.Benim oğlumun da tüm düzeni alt üst oldu.
Evet zor zamanlar geçiriyoruz.Rabbim bir daha yaşatmasın.Şehitlerimizi Allah rahmet eylesin.
Zaten sosyal medya paylaşımlarından dolayı psikolojim bozuldu.Bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Haklısın canım o kadar çok bilgi kirliliği var ki yalan haber dolu bir de ortalık. Zaten içimiz yanıyor bir de kin kusuyorlar yalan konuşuyorlar daha da içimiz parçalanıyor o zaman bir süre sosyal medyayla ilişiğini kes canım toparlanana kadar. Yapabilen için en iyisi bu aslında.

Selam kızlar nasılsınız dicem ama herkesin psikolojisi ortada Rabbim tekrar yaşatmasın bende kendimi buraya atmakta buldum Careyi düşün düşün olmuyor artık
angelina35 cok gecmis olsun canım sana da tomurcukkk allah şifa versin ıyı mı oğluşlar gecmisi okumadım son sayfalara baktım sadece

Hoş geldin canım,özlettin kendini uğramadın ne zamandır...
İyi benim oğlan şükür 1 gece sürdü ateşi sabahına birşeyi yoktu...
Sen nasılsın,herşey yolunda mı?

Hoş geldin canım,özlettin kendini uğramadın ne zamandır...
İyi benim oğlan şükür 1 gece sürdü ateşi sabahına birşeyi yoktu...
Sen nasılsın,herşey yolunda mı?
Sevindim iyim sukur bazı sorunlar yasadm ama gecti kilo almayı dertten bıle saymıyorum (baya aldım ) esimde ucuz atlattı son olayı sukur ama elım kolum varmıyor bise yapmaya fırsat vermesin Rabbim inşallah yaşamayalım tekrarını
Bu arada herkes cok guzel kilo vermis ama eksikler falan var listede ve de artık bıraktnz mı mola mı verdiniz noldu?

Bir çoğumuz izinde canım.Listede isimlerini görmediklerin de ayrıldılar.Yıllık izinler vs sürecindeyiz şuan.Memleketlere,tatillere gidildi.Hepimiz toplandığında eski düzenimize devam edeceğiz inşallah.
Eşine de büyük geçmiş olsun.Rabbim korusun inşallah bir daha yaşatmasın

Oncelikle basiniz sagolsun canim rabbim bir daha yasatmasin boyle seyler ...oglusa gelince evet azilar cok hasta yapar bagzi cocuklari hatta hastanelik bile olabiliyo bol bol sivi ver poposu da yara olur kremlerini ihmal etme ve meyve yedir seftali muz gibi patates hasla pirinc corbasi icir dis sancisi varsa kurusoganin suyunu dis etlerine sur rendeleyince cikan su varya onu ...cok gecmis olsun canim ...

Hos geldin canim tesekkurler benim oglusda iyilesme surecinde kilo alsin diye ugrasiyorumm uc kilo verdide sipa .....Rabbim yardimciniz olsun canim esine de cok gecmis olsun sorunlar bir sekilde biter rabbim birlik ve butunlugumuzu bozdurtmasin kimselere canimiz sag bir tas corbamizda varsa daha ne ister bu dunyada insan huzur herseyden degerli vede kiymetli sende uzulme canim .....

Cok sagol tatlı dilli angaline ☺malesef cocuklar hasta olunca hemen zayıflıyor ama cabuk toparlıyorlar kızlar gelin baslayın ya artık bende baslayı m hıc bı hırs istek yok 8 lere tekrar koşmaya başladım ben bu gıdişin sonu kötü

Filik Ben dün itibariyle yine ekmeği kestim tamamen.Ara öğünlerde hurma süt kuru üzüm yedim.Akşam da etimekle kahvaltı türü şeyler yedim ve peşine taze fındık meyve falan.İştahım açılmış biraz izindeyken.O yüzden sık ara öğün yapıyorum.
Menü paylaşasım gelmiyor hiç.Bi türlü adapte olamadım o anlamda.Bende 71,8 e kadar düşmüştüm.Şimdi 75 olmuşum.
Tekrar yıllık izine çıkıcam o zamana kadar toparlanmalıyım.İzinde illa alıyorum çünkü

Ben 2 aydır nasıl yiyorum miden bulanır ta nasıl Acim duramıyorm ayca kaya diyeti baslıyorum akşam uzeri tost meyve var onda benım de en cok saldırdgm An zaten sonra sonra yine azaltrm 72.7 yım niye kendime bunu yapıyorm bılmyrm vazgeçtim sanki ama bugun toparlaryrm inşallah arada yazalım belki musait olanlar da gorur yazar

Selam fistiklar.. Filik hoş geldin canım.seni görmek ne güzel Kilolar gider yeter ki huzur olsun canım. tomurcukkk bende de arti mevcut. Menü verelim derseniz az kişi de olsak ben varım çünkü frenlemek çok zor gerçekten.

Valla bilemiyorum ki canım.İnan allak bullak kafam.Ortalık bu durumdayken elim de varmıyor şunu yedik bunu içtik diye menü vermeye.Kilo verme derdine düşemiyorum bir türlü başka dertlerimiz varken.Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende ama psikolojim hala düzelmedi.
Siz bilirsiniz menü verelim diyorsanız dileyen verebilir ama yorum yapılsın illa gibi bir durum olamaz.Zira herkes gelmedi zaten.Sadece otokontrol için menü verilsin diye düşünenler verebilir canım...

selam kızlar nasılsınız diye sorucam ama durum malum her yer karışık
darbe girişimi allaha bin şükür başarılı olamadı türk halkının cesareti ve birlik beraberliği sayesinde çok korktuk çok üzüldük şehitlerimize yandık rabbim ailelerine sabır versin darbeye yeltenen halka kurşun sıkan ve sıktıran meclisi bombalayanların rabbim bin belasını versin bir daha gün yüzü göremesinler inşallah böylesi vatan haini halk düşmanlarına rabbim bir daha fırsat vermesin kahretsin inşallah onları AMİNN
izni erken bitirdik bildiğiniz gibi iptal oldu göreve dönmesi gerekti eşimin cumartesi çıkamadık memleketten ana yollar çevre yolları belediyenin ağır araçlarıyla kapatılmıştı pazar sabah hala kapalıydı eşim kimlik gösterip açtırdı yolu öyle geldik sağ selamet.. bizim buralarda çok karışmış göz altına alınanlar ev aramaları v.s. inşallah adil bir süreç olur ve kurunun yanın da yaş ta yanmaz her şey çok hızlı gelişiyor rabbim sonumuzu hayırlı kılsın inşallah

gülüm nacizane fikrim menü vermeye yemek düşünmeye inan halim yok ama motivasyon amaçlı bu hafta olmasa da diğer hafta kilo bildirimine başlayalım bi bıraktık mı hooop geliyor kilolar salmaya gelmez :))

Seni cok merak etmistim canim iyi oldugunuza sevindim cok kotu gunlerden geciyoruz gercekden rabbim yardimcimiz olsun tum turkiyeye gecmis olsun rabbim dusmanlara firsat vermesin insallah ....

gülüm nacizane fikrim menü vermeye yemek düşünmeye inan halim yok ama motivasyon amaçlı bu hafta olmasa da diğer hafta kilo bildirimine başlayalım bi bıraktık mı hooop geliyor kilolar salmaya gelmez :))
Bende ayni durumdayim ne menu paylasimina nede ona yapilan yoruma cevap verecek gucum var gozum haberlerden baska bisey gormuyo algimda bozuldu su surecte sadece nasilsiniz demek icin yazabilirimm psikolojim hicc bu duruma hazir degill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…