- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.581
Sagol canım cok güzel kilo vermıssınSelam fistiklar..Filik hoş geldin canım.seni görmek ne güzel Kilolar gider yeter ki huzur olsun canım. tomurcukkk bende de arti mevcut. Menü verelim derseniz az kişi de olsak ben varım çünkü frenlemek çok zor gerçekten.
Hoş geldin canım,şükür geldin seni çok merak ettim bende.Rabbim bir daha böyle günler yaşatmasın.Şuan zaten baya temizlik yapılıyor bütün kurumlarda.Arındıktan sonra inşallah daha güzel bir ülke bizi bekliyor.Hakkımızda hayılrı olanı nasip etsin Allah'ımselam kızlar nasılsınız diye sorucam ama durum malum her yer karışık
darbe girişimi allaha bin şükür başarılı olamadı türk halkının cesareti ve birlik beraberliği sayesinde çok korktuk çok üzüldük şehitlerimize yandık rabbim ailelerine sabır versin darbeye yeltenen halka kurşun sıkan ve sıktıran meclisi bombalayanların rabbim bin belasını versin bir daha gün yüzü göremesinler inşallah böylesi vatan haini halk düşmanlarına rabbim bir daha fırsat vermesin kahretsin inşallah onları AMİNN
izni erken bitirdik bildiğiniz gibi iptal oldu göreve dönmesi gerekti eşimin cumartesi çıkamadık memleketten ana yollar çevre yolları belediyenin ağır araçlarıyla kapatılmıştı pazar sabah hala kapalıydı eşim kimlik gösterip açtırdı yolu öyle geldik sağ selamet.. bizim buralarda çok karışmış göz altına alınanlar ev aramaları v.s. inşallah adil bir süreç olur ve kurunun yanın da yaş ta yanmaz her şey çok hızlı gelişiyor rabbim sonumuzu hayırlı kılsın inşallah
Canım dediğim gibi dileyen menü versin kilo bildirsin.Ben zaten 1 ağustusta yıllık izine çıkıyorum.Kilo ve menü bildirimine devam edemeyebilirim ama sistem işlesin devam etsin bildirimler o zamangülüm nacizane fikrim menü vermeye yemek düşünmeye inan halim yok ama motivasyon amaçlı bu hafta olmasa da diğer hafta kilo bildirimine başlayalım bi bıraktık mı hooop geliyor kilolar salmaya gelmez :))
Zor günleri atlatacağız.Bir daha yaşamayız millet olarak bunları inşallah canım.Selam kızlar bende zaten gelin derken yorum yapılsın anlamında dememiştım ben evde yazarım neyse sizin aynı zamanda yorgunluğunuz var uzun suredir diyet yapıyorsunuz yaz geldi daha zor bıkkınlık oldu artık olanlara gelince tek bu degil zaten bizi bu kadar yıpratan bu en kotusuydu ama biz burda sonucta saglik ıcın bişe yapıyoruz sosyal paylaşım sitelerinde ne yedıgmzı yazıp gosteriş yapmıyoruz kı sız boyleysenız ben oooo direk yorganı kafama cekip yatayım zira cumartesi sabaha babasız bı cocukla uyanmIş olabilirdım kı cok sayida insan oyle oldu es cocuk anne baba sukurler olsun kı milletımız ve guvenlik gucleri 1 adım geri atmadı sayı bu kadar oldu insallah daha da boyle bisey yasamayız gerci hergun de sehitle uyanıyoruz ama daha da ne kadar kotu olabilir ki demem oluyormuş
YoZor günleri atlatacağız.Bir daha yaşamayız millet olarak bunları inşallah canım.
Daha önce menü yorumlama konularında biraz hassas olduğun için yorum konusunu söylemek durumunda kaldım.Menü verelim kendimizi kontrol etme amaçlı
Yok ne alaka canım ozaman herkes burdaydı tam gaz diyet yapıyorduk ve sayfanın formatı oyleydi benım aklımdan gecen ben yazarım musait oldukca belki Tatili vs biten gorur oda yazar yada sayfada birileri olunca nasılsın dıye ugrayanar olur senin anlttgn gıbı kabataslak soyle besleniyorm kilo almısım vermısm der o yanı ben yazınca gorurm ne yedgmı dıye dusundum kendi gunlugunu acip hergun tek basına yazanlar da var onlar gibi yanı sakınca yoksa yazayım ben kendi kendime kontrol etmek icinZor günleri atlatacağız.Bir daha yaşamayız millet olarak bunları inşallah canım.
Daha önce menü yorumlama konularında biraz hassas olduğun için yorum konusunu söylemek durumunda kaldım.Menü verelim kendimizi kontrol etme amaçlı
sen yaz tabi ki gülüm hatta yazabilen herkes yazsın ama yazamayanları da hoş görelim bir süre sonra toparlanırız inşallah daha düzenli paylaşım yaparız hepimizYo
Yok ne alaka canım ozaman herkes burdaydı tam gaz diyet yapıyorduk ve sayfanın formatı oyleydi benım aklımdan gecen ben yazarım musait oldukca belki Tatili vs biten gorur oda yazar yada sayfada birileri olunca nasılsın dıye ugrayanar olur senin anlttgn gıbı kabataslak soyle besleniyorm kilo almısım vermısm der o yanı ben yazınca gorurm ne yedgmı dıye dusundum kendi gunlugunu acip hergun tek basına yazanlar da var onlar gibi yanı sakınca yoksa yazayım ben kendi kendime kontrol etmek icin
tahmin ettim zaten tomurcuğumla senin meraklanacağınızıBende ayni durumdayim ne menu paylasimina nede ona yapilan yoruma cevap verecek gucum var gozum haberlerden baska bisey gormuyo algimda bozuldu su surecte sadece nasilsiniz demek icin yazabilirimm psikolojim hicc bu duruma hazir degill
rabbim hepimizin evlatlarını korusun anasız babasız bırakmasınSelam kızlar bende zaten gelin derken yorum yapılsın anlamında dememiştım ben evde yazarım neyse sizin aynı zamanda yorgunluğunuz var uzun suredir diyet yapıyorsunuz yaz geldi daha zor bıkkınlık oldu artık olanlara gelince tek bu degil zaten bizi bu kadar yıpratan bu en kotusuydu ama biz burda sonucta saglik ıcın bişe yapıyoruz sosyal paylaşım sitelerinde ne yedıgmzı yazıp gosteriş yapmıyoruz kı sız boyleysenız ben oooo direk yorganı kafama cekip yatayım zira cumartesi sabaha babasız bı cocukla uyanmIş olabilirdım kı cok sayida insan oyle oldu es cocuk anne baba sukurler olsun kı milletımız ve guvenlik gucleri 1 adım geri atmadı sayı bu kadar oldu insallah daha da boyle bisey yasamayız gerci hergun de sehitle uyanıyoruz ama daha da ne kadar kotu olabilir ki demem oluyormuş
hoşbuldum :)) aminn gülüm aminn hakkımıza hayırlısı neyse o olsunHoş geldin canım,şükür geldin seni çok merak ettim bende.Rabbim bir daha böyle günler yaşatmasın.Şuan zaten baya temizlik yapılıyor bütün kurumlarda.Arındıktan sonra inşallah daha güzel bir ülke bizi bekliyor.Hakkımızda hayılrı olanı nasip etsin Allah'ım
Cok korkunc ya o tank olayını duymuştum esim haber izletmıyor 3 gun gelmedi eve cuma normal işe gitmesti pazartesi geldi sımdı de uyuyor uyanıp geri gidiyor vana da Izleme diyor da her an son dakika ne var bakıyorum su toplamalar bu bitsin insallah durulsun bende diyorum insallah guzel ayıklanır kuru yaş misali olmaz cunku bunun bedeli cok agir olacak ben yazayım menu akşamları cok yiyorum ama bı sure sonra azaltrm yoksa başlayamıcam diyeterabbim hepimizin evlatlarını korusun anasız babasız bırakmasın
bi tanıdığın amcasının üstünden tank geçmiş karısınında bacakları kopmuş tankın altında.. yoğun bakımdaydı en son duyduğumda yaşaması zor diyorlardı çok üzüldük .......
malatya da eniştem ve yeğenim 2. ordu kışlasında asker darbe için çıkamasın diye barikattaydı.. istanbulda kardeşimin kocası kaynı k.b sı karakollara kendilerini siper ettiler tüm halkla beraber, asker polisimize zarar veremesin diye hava alanına koşmuşlar sonra tankları püskürtmeye.. herkes sokaklar da vatanına milletine sahip çıktı rabbime hamd olsun
ben milletimin bu kadar cesur bu kadar vatanına anında sahip çıkıp canını ortaya koymasıyla öyle gururlandım öyle göğsüm kabardı ki şimdi bile gözlerim doluyor .. vatanı için canını feda eden kahraman şehidlerimiz rabbim cennetinin baş köşesinde köşkler nasip eder inşallah ruhları şad olsun bizler kahraman şehidlerimizi asla unutmayacağız
AMA ya kalanlar ya aileleri anaları babaları kardeşleri çocukları işte o aklımdan çıkmıyor bir türlü nasıl yandı o yürekler korlarda nasıl dinecek acıları onlara da sürekli dua ediyorum rabbim sabırlarını arttırsın
amannn ne çok yazdım kız sen sabaha babasız bir çocukla uyanmış olabilirdim yazınca içlendim birden parmkalarım durmadı yine rabbim sizi de tüm milletimi de korusun
Inşallah canım sen azimli hatunsun. Bu yaz eltin mi gorumcen mi ne onunla gorusecektin. Telde konustuklarini duymustun. Ne oldu onunla gorustunuz mü. Mosmor oldu muSagol canım cok güzel kilo vermıssındarısı bana insallah
Sagol canım unutmamışsın ya ay hem de nasıl gorumce benı gordu şok gecirdi bişe demedi ama ayağa kalktıkca nasıl inceliyor sonra baya zayıglamıssın dedi biz evinden gider gitmez kV ve diğer gorumce mı Aramis nasıl nasıl görsenız falan diye anlatmış sonra kı gotusmelwrde icinde tutamadı zaten dedi cok fark var nasıl oldu guzel olmussun falan diye o kadar guzel tepkiler aldım kı onu gorene kadar hırsım gecmışti zaten ama memlekete giderken 68.6 falandm sımdı 72.7Inşallah canım sen azimli hatunsun. Bu yaz eltin mi gorumcen mi ne onunla gorusecektin. Telde konustuklarini duymustun. Ne oldu onunla gorustunuz mü. Mosmor oldu mu
Kız unutur muyum ne kadar uzulmustun o günSagol canım unutmamışsın ya ay hem de nasıl gorumce benı gordu şok gecirdi bişe demedi ama ayağa kalktıkca nasıl inceliyor sonra baya zayıglamıssın dedi biz evinden gider gitmez kV ve diğer gorumce mı Aramis nasıl nasıl görsenız falan diye anlatmış sonra kı gotusmelwrde icinde tutamadı zaten dedi cok fark var nasıl oldu guzel olmussun falan diye o kadar guzel tepkiler aldım kı onu gorene kadar hırsım gecmışti zaten ama memlekete giderken 68.6 falandm sımdı 72.7
Aslında burdan ayrıldıktan sonra duzen devam ettim hatta bıraz verdim sonra her ıstedgmı yiyerek devam ediyordum 2 gun ye 2 dikkat et falan belli zamandan sonra ustune koymıyorsun aslında ama bı kere koptu once herseyi gunıcınde tuketrydm sonra gece falan fark etmez oldu tartıya da cıkmayınca durum bu vallahi 70.0 bı görsem rahatlıcam senin kı 1 hafta ya bıle kalmaz ve cok guzel 66 cok iyi gorunıyorsndr zatenKız unutur muyum ne kadar uzulmustun o güniyi olmuş 100 kiloyu görmüştür artık hehhe :)) çok da farkın yok canım bi baslasan önce 2 kilo gider hemencik. Verdiğimiz kiloyu söyle bi sabitleşek bu kadar kolay geri almayız diye düşünüyorum. Benim de bir kilo artım var. Yani ramazanda 66.8 e dusmustum şimdi 67.8 im. Dikkat etmediğim anda fark oluyor hemen. Dikkat etmesem 70 lere hemen çıkarım biliyorum
Bence diyet menüsü canım. Limonata çok erken icmissin ben beğendim. Afiyet olsun.Evet bugunku menum tam diyet Menus olmasa da daha azını suan yapamıyorum zaman sadece
Kahvaltı
2 kucuk dlm kepekli
1 kk peynir
7 zeytin
Domates salatlk
Ara
1 CORBA kasık dondurma
Avuc içi leblebi
Öğlen
1 tavuk pirzola kucuktu baya
1 dlm kepekli
1 kase salata
1 bardk sekersz limonata
16.00
Kepekli yagsız domatesli tost
1 seftali
Akşamda 19 Yogurt ve bıraz leblebi olacak
3 lt su
Kahvaltı oncesi 3 mil Leslie yapıldı
Ayy cok tesekkur ederim onceki bı kac menu më bakınca bu fazla geldi limonata gelınce de cok alıştım ramazanda falan icrceklere kalori acisindan en iyi limonata geldi gozumëBence diyet menüsü canım. Limonata çok erken icmissin ben beğendim. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?