- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.601
Amin canım,hoşgeldin sende... Nasıl durumlar sende kilo farkı oldu mu?Slm kızlar bizde tatil yarıda kaldı izinler iptal edildi evimize döndük Rabbim güzel ülkemi bayrağımızı hainlerden korusun söyleyecek ne kadar çok söz var kelimeler boğazım da yutkunmakta zorlanıyorum hissettiğim acı üzüntü cümlelere sığmaz Rabbim bi daha bu ülkeye böyle acılar yaşatmasın kimselere fırsat vermesin
Selam hosbuldum sende hosgeldın allah razı olsun hepiniz özledık demışsınnz bende özledim malesef baya aldım 72.7 ıle başladım tekrar inşallah yıne verrm malesef izinler yarıda kalmis biz kullanmıstık sız yeni mı gıtmıstnızFilik hoşgeldin canım özlemiştim seni biraz aldım demişsin almayıda vermeyide biliriz yeter ki kararlı olalım beraber olalım menünde sporunda sorun yok gayet güzel sen bu işi biliyorsun
Hoşbuldum 1 kilo artıyla döndümAmin canım,hoşgeldin sende... Nasıl durumlar sende kilo farkı oldu mu?
Ay sonuna kadar izindeydik kullanamadık buna da şükür Rabbim ülkemi korusun yeter kiSelam hosbuldum sende hosgeldın allah razı olsun hepiniz özledık demışsınnz bende özledim malesef baya aldım 72.7 ıle başladım tekrar inşallah yıne verrm malesef izinler yarıda kalmis biz kullanmıstık sız yeni mı gıtmıstnız
Evet canım ya bencede fazla oldu aslında bıraz kontrol etmeye baslamistım ıstahımı olmasa da olurdu sende musaıt oldukca PaylaşFilik dünkü menunu de beğendim canım. Sadece ciziler biraz gözume battı. Akşam tost un yanına yoğurt salata koyarsan daha doyurucu olur canım. Bende bugün menu verecem inş..
Ay canım 2 öğün ve cok az mısır gelince cok faydaları var ınstagram dan ayca kaya takıp ediyorum o paylaşmıstı Yakınlarda kilo vermeye de yardımcı diyeSelam kızlar Nasılsıniz. Öyle bir bünyem var ki dikkat etmediğim anda kilo almaya başlıyorumburada annemlerin bahçesinde misirlar oldu ve ben mısıra dayanamıyorum çok seviyorum çok kalorili mi acaba bugün yediklerimi paylasayim
Uyarınca ballı limonlu su
Sabah 9.30: 1 has yumurta kk peynir
5 zeytin 1 dilim çavdar ekm
Maydanoz
Aksam 16.00: Birkac çatal patates kız
3 çatal kadar sahanda yumurta, 3 zeytin, 1 çatal yog biber kiz
1.5 dilim çavdar ekm
Büyük bardak ayran
2 has mısır
Türk Kahvesi, 1 hurma
Yatmadan yoğurt yerim
Bol su icerim
Ins canım ya kurban Bayramına kadar 3 kilo kadar vermek istiyorum. Birde düzenli spor yapabilsem çok mutlu olacam..Ay canım 2 öğün ve cok az mısır gelince cok faydaları var ınstagram dan ayca kaya takıp ediyorum o paylaşmıstı Yakınlarda kilo vermeye de yardımcı diye
Yediklerin bana gerçekten tam kararında diyet menüsü geliyor. Haşhaşlı ekmek zaten taa sabahtan yemissin. Akşamda da karbon yok daha ne olsun süperBugun ku menu
Kahvaltı
2 dilim hashaşlı ekmek
Kaşar ve lor kontrollu yedim
4 5 zeytin domates salatalık
Öğle
3 4 kaşık et tava
Yarım lahmacun
Bol bol salata ezme yesil cacık vs
1 kucuk dilim yaşpasta
Akşam
3 kaşık etli taze fasulye salata
1 kare cıkolata
Nasılsa kimse yok dıye yazıyorum diyet yapan arkadaslar bakıyorsa kusura bakmasın misafirlıkteyım hıc yazmaSam fa daha cok yerim
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifa versin yavrulara.. izinde tatile mi gideceksiniz memlekete mi. Iyi tatiller iyi eğlenceler şimdiden canımSelam kızlar,benim oğlan cumadan beri ateşli.Gecem gündüzüme karıştı hiç giremedim.40 derece civarlarında hep.Şurup ile 38 e düşüyor ancak.Doktoru antibiyotik vermedi.Boğazı şiş ama bakteriyel bir şey değilmiş.Viral bir hastalık dedi.Antibiyotikle geçmez dedi.Ateş düşürücü de çok çok yükselmediği sürece vermeyecekmişim.Daha kısa sürede iyileşebilmesi için ateşe ihtiyacı varmış...
Cumadan sonra da yıllık izne çıkıyorum Allah izin verirse.İzin dönüşü yeni başlangıçlar yapacağım inşallah...
Bu tatiller bize yaramıyor sanırım :)) olsun ya çabuk toparlariz inşallah.Filik donmüşsun canım. Güncel kilon nedir. Ben de 78.6 kg düştüm sonra tatile gidince 81 ile geri geldim. Yeni yeni toparlanmaya başladım tekrardan. Diğer arkadaşlar Tatilde ler miacaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?