Haydi Yine Yeniden...

[QUOTcanım yaavafuk55, post: 47388526, member: 733990"]Bu tatiller bize yaramıyor sanırım :)) olsun ya çabuk toparlariz inşallah.[/QUOTE]
Evet canim yaa bizim tatil bitti. Menü yazmıyor musunuz artik

[QUOTcanım yaavafuk55, post: 47388526, member: 733990"]Bu tatiller bize yaramıyor sanırım :)) olsun ya çabuk toparlariz inşallah.
Evet canim yaa bizim tatil bitti. Menü yazmıyor musunuz artik[/QUOTE]
Yok canım arkadaşların bir çoğu tatilde izinde. Geriye 2 3 kişi varız. O yüzden tatiller bitene kadar kişilerin kendi isteğine bırakıldı. Tatil dönüşü bomba gibi olur buralar

Slm kızlar hafta sonu yoğun geçirdim ugrayamadim acayip iştahım açık 66.5 güncel kilom o kadar sıcak ki hiç hareket edesim yok tekrar kendimi motive etmeliyim bugünkü Kahvaltı Ovvv oldu akşam zeytinyağlı yapıp dengelemeyi planlıyorum bakalım nolcak evi temizlemem lazım ona hiç gücüm yok biyerlerden başlıycam tabi çamaşır ve balkon temizliği ile güne başlayayım bari akşam görüşürüz

Kolay gelsin canım şimdiden.İştah açıklığı bende de stabil şekilde devam ediyor.Regl olamadım daha stresten.Balon gibi şiş heryerim.Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum bu aralar maalesef.İnşallah tatilde kendimi frenleyeceğim biraz daha...

İşe geldim ben canım.kv ile konuştum yine varmış ateşi ama keyifli biraz daha dedi.Gidene kadar iyileşir diye umuyorum
yine mi ateşlendi kuzum çok geçmiş olsun tomurcuğum bir büyüseler de hayırlısıyla sizin çocuklar şu ateşten hastalanmadan kurtulsalar da rahat etseler

kızlar benim kafamın dağılması lazım gece gündüz haber okumaktan strese girdim iyice geceleri ağrıdan uyuyamıyorum en iyisi kendime çeki düzen verip ilgi odağını değişmek diye düşündüm ve menü vermeye başlıyayım dedim :)
sabah 9 dan sonra
2 kk peynir
biber domates salatalık
ekmek yok

öğleden sonra komşuda
2 y.k yoğurtlu kurutma
bir kaç badem
1 kare çikolata

akşam 6 :10
2 biber dolma

sonra bir ara karpuz yiycem kokusu güzel gelmişti eşim keserken
1 saat tempolu yürüyüş
su az oldu bu gün yatana kadar içebildiğim kadar içerim

Selam kızlar burası hareketlenmıs dun de menumu yazamadım bugunde eve dondum evde degıldım ve guncel kilom 72.6 pes yanı 68 lerden 75 e dogru ama gitmesem baya duzen tutmuştu bugunde asiri olmasa da kızarmış patates Kofte hazırda o vardı temizlik yaptım aynı duzene devam yarın

Dogru yoldasın bence toparlanma k lazım ben artık ızlemıyorum beynımız yanacak yahu zaten aynı seyler menünde gayet az karpuz benimde canım istiyor ama o kadar yoruldum kı tasima k gozukuyor kesmedi olsa be yenırdı sımdı

Filik donmüşsun canım. Güncel kilon nedir. Ben de 78.6 kg düştüm sonra tatile gidince 81 ile geri geldim. Yeni yeni toparlanmaya başladım tekrardan. Diğer arkadaşlar Tatilde ler miacaba
Ever canım masallah cok ıyı vermıssın en son 86 galiba benım hatırladgm ben tam aksi cok aldım bende toparlamaya calısıyorum

Cok gecmis olsun bugun 2 arakadasta daha duydum once ateş sonra ishal insallah toparlar cuma ya cok daha ıyıleşır iyicene

Burda hıc sıcak yok daha dogrusu benım ev yayla gıbı ama tembellik hat safada halı yıkama makinası aldım yarın kurulacak ve gun gun yatak koltuk allah ne verdiyse yıkamayı dusunuyorum benı yorucu gunler bekliyor

tevafuk55 yok canım ya hıc su işi olmadı hep az ıctım aslında son gun haric guzeldi gitmeden vermıstım tekrar almışım 72.6 belki yarın daha cok cikarim gıttıgım yerde yemekler genelde disardan geldi ve evde 2 tane calisan vardı bardağı eline alsan biri gelip kapıyor yanı ye iç yat oldu ondan galiba aldım kı ben evde Kole gibi çalışırım hıc durmam yarın devam edicem insallah sende vakit buldukça yazarsın benım gıbı kontrolden cikma cok ıyı vermısken

Çok haklısın canım biz zayıf daha güzeliz bence almayalim almmamliyiz

zararın neresinden dönsek kardır :))hızlı alınan daha çabuk verilir 1 haftaya toparlarız bee gülüm olsun da tek derdimiz bu olsa keşke
hepimiz otomatiğe bağladık milletçe neyse bu günümüze şükür diyelim rabbim beterinden korusun
patates kızartmasını az yediysen saati de geç değilse bişeycik olmaz temizlikte yeterince efor sarfetmişsindir nasıl olsa darısı benim evin temizliğine :)))

M Melrin Filik tevafuk55 haydin kızlar bismillah diyip başlayalım tomurcukkk umun da oğluşu iyileşsin hayırlısıyla o da tam konstrasyon sağlar o da düzenli gelir diğer hatunlar da ufak ufak gelir nasıl olsa yazın ortasına geldik havalar sıcak metolar daha iyi çalışıyor fırsatı kaçırmayalım şunun şurasında 1 ayımız kaldı patt eylül gelecek 12 si zaten bayram yine ziyaretler tatlılar düzen bozulacak bari o zamana kadar az sıkı tutalım değil mi fıstıklarımmm

40 dk kadar leslli yaptım azcıkta üst bölge kaslarını çalıştırdım duşa girdim baktım banyo toz zibil olmuş 2 günde çamaşır suladım cifledim iyice ter attım kendimi de çimdirdim bu günlük bu kadar spor faslı yeter bana ahh birde ütü yapsam benden yiğidi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…