- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.641
yine mi ateşlendi kuzum çok geçmiş olsun tomurcuğum bir büyüseler de hayırlısıyla sizin çocuklar şu ateşten hastalanmadan kurtulsalar da rahat etseler
Teşekkür ederim kızlar,çok şükür dün akşam daha iyiydi.Artık 37,5 37 lere geriledi ateşi.Şİmdide genzi doldu burnundan nefer alamıyor.Burun spreyi sıktım ama açılmadı.Gece boyu horladı durdu yavrum.Neyse buna şükür artık ateşi düşük en azındanCok gecmis olsun bugun 2 arakadasta daha duydum once ateş sonra ishal insallah toparlar cuma ya cok daha ıyıleşır iyicene
Evet toparlanmanın vakti geldi ama ben beyin olarak toparlanamadım bi türlü.Şimdi izin modu nasıl olsa alacağım kafası var bende.Halbuki izinde dikkat etsem ne güzel veririm oralarda çok geziyorum yüzüyorum çünkü.M MelrinFilik @tevafuk55 haydin kızlar bismillah diyip başlayalım tomurcukkk umun da oğluşu iyileşsin hayırlısıyla o da tam konstrasyon sağlar o da düzenli gelir diğer hatunlar da ufak ufak gelir nasıl olsa yazın ortasına geldik havalar sıcak metolar daha iyi çalışıyor fırsatı kaçırmayalım şunun şurasında 1 ayımız kaldı patt eylül gelecek 12 si zaten bayram yine ziyaretler tatlılar düzen bozulacak bari o zamana kadar az sıkı tutalım değil mi fıstıklarımmm
Aynen aslında az yedim de ağzim durmadı tutku Gofret aralarda baya atmısım ağzıma bugun cıs yok insallah 3 ogun yersen aslında acıkmıyorum sadece pisboğazlık ne yapsam odem de cok sanki bı kur falan mı yapsam acabazararın neresinden dönsek kardır :))hızlı alınan daha çabuk verilir 1 haftaya toparlarız bee gülüm olsun da tek derdimiz bu olsa keşke
hepimiz otomatiğe bağladık milletçe neyse bu günümüze şükür diyelim rabbim beterinden korusun
patates kızartmasını az yediysen saati de geç değilse bişeycik olmaz temizlikte yeterince efor sarfetmişsindir nasıl olsa darısı benim evin temizliğine :)))
1 acma peynir ymenn ne zararı olacak ki bence gune normal devam et al sana diyet Menusu olurEvet bu gidişat iyi değil kendi adıma.Sabahtan güne güzel bi kahvaltıyla başlamadım.Evde yaptığım açmadan yedim 1 adet ve biraz beyaz peynir.Ama günün bundan sonrasını iyi değerlendirebilirim.Bol su içmeli ve ödemden kurtulmalı önce.Reglin eli kulağında zaten.Bi sökülsün zaten meto hızlanır fazlalığımı atarım
senin evin erkekleri gözetmen gibiler sen salıpta kilo alamazsın zatenEvet toparlanmanın vakti geldi ama ben beyin olarak toparlanamadım bi türlü.Şimdi izin modu nasıl olsa alacağım kafası var bende.Halbuki izinde dikkat etsem ne güzel veririm oralarda çok geziyorum yüzüyorum çünkü.
Adapte olamadım diyete bi türlü.Yediklerimi bi görsen dersin ki eski haline mi dönmeye çalışıyosun.
Eşim bile inceden laf sokmaya başladı.Önceden hiç karışmazdı kilo işine.Zayıf hatun hoşuna gitti tabi.Geçenlerde hayırdır hatun 80 i hedefledin heralde dediSofradayken biraz kaçırayım oğlana tembihliyor,kulağına birşeyler söylüyor çocuk da ''Annneeee 75 olduuunn '' diye bağırıyor.Herife bak kiloluyken bir gün bile diyet yap demedi.Şimdi saldım ya biraz tekrar almamdan korkuyor heralde.Ben pabuç bırakır mıyım o kilolara.Onca emekle verdim tekrar alacak kadar devrelerim yanmadı daha
Cumadan sonra 15 ağustosa kadar canım.Allah nasip ederse tabii.İnşallah daha dikkatli olacağım.Dediğin gibi şurda kurban bayramına ne kaldısenin evin erkekleri gözetmen gibiler sen salıpta kilo alamazsın zaten
ince hatun çok hoşuna gitmiş eşinin bundan açık daha nasıl belli ederdi kiçocuğu bile kullanıyor valla
inşallah burnuşu da açılır oğluşunun tam iyileşir gerisini de odak noktası yapmıyacaksın ki kafan toparlansın iznin kaç gün kaldı fırsatı değerlendirip hareketi arttırsan bile yediğin zaten sana kalmaz gülüm
Zaten çok şiş hissediyorum kendimi.İstesem de fazla bişey yiyemeyecekmişim gibi duruyor.1 acma peynir ymenn ne zararı olacak ki bence gune normal devam et al sana diyet Menusu olur
şöyle tetikleyecek metoyu hızlandırıp iştahı bastıracak bişeyler yapalım gülüm ben süt yoğurt pek yiyemedim son 2-3 haftadır uyuşmalarım çok arttı zatenAynen aslında az yedim de ağzim durmadı tutku Gofret aralarda baya atmısım ağzıma bugun cıs yok insallah 3 ogun yersen aslında acıkmıyorum sadece pisboğazlık ne yapsam odem de cok sanki bı kur falan mı yapsam acaba
20 gün de neler olur neler :)) ben artık tartıya takılmamaya karar verdim geçen seneye göre zayıflamışsın dedi bazıları aslında 3 kilo fazlam vardı geçen seneye göre ama ölçümlerde eksi çıkıyordum demek ki az da olsa yer çekimine dayanamayan göbüş kalça toparlanmış ki zayıflamışım sandılarCumadan sonra 15 ağustosa kadar canım.Allah nasip ederse tabii.İnşallah daha dikkatli olacağım.Dediğin gibi şurda kurban bayramına ne kaldı
madem bu kadar iş yapıcan streç film sar fazlalık olan yerlerine iyice terletsin bol toksin atmış olursun bir yandan da suya dayandın mı ohh mis gibi spor yapmış kadar olursun işte ne güzelGünaydın lar bugunde yogun sımdı makina calistir camasır topla as sonra epilasyon yapıcam sonra yemek sonra portmanto temizlenecek ooo spor yerine gecer yanında bol su hadi insallah guzel bir gun olsun hepimize kolay gelsin bugun 2 3 menu gelecek gıbı
Hep destek tam destek canım,izinde de mümkün olduğu kadar girmeye çalışırım.Yoksa ipin ucu kaçıyor.Sizlerde bol aktif olun paylaşım yapın ki motiveniz artarak devam etsin20 gün de neler olur neler :)) ben artık tartıya takılmamaya karar verdim geçen seneye göre zayıflamışsın dedi bazıları aslında 3 kilo fazlam vardı geçen seneye göre ama ölçümlerde eksi çıkıyordum demek ki az da olsa yer çekimine dayanamayan göbüş kalça toparlanmış ki zayıflamışım sandılar
artık önceliğim kas kütlemi arttırmak (fibromiyalji ağrılarının azalmasını sağlayabilir doktor demişti) hareketi çoğaltıp sıcak havalardan faydalanıp bol toksin atmak eee yaş 36 artık gençleşmiyorum iyice beden kendini salıp sarkık su torbası gibi olmamam lazım :)
kurban bayramı öncesi kız kardeşim oğlunu sünnet yapacak kurban bayramının son günü ablam oğlunu sözleyecek ve ben hala kıyafet denemek almak istemiyorum senin azmine desteğine ihtiyacımmm var sen sağlam dur toparlan ki ben de yoruldum bıktım diyip çabuk pes etmeyeyim (KAHRAMANIM BENİMMMM)
adaçayı iç çabuk sökülsünHala şişlik hissediyorum.Regl başlamadı ondan heralde.
1 hurma ile 1 bardak süt içtim şimdi...
eee daha ne olsun ne güzel bir öğün olmuş,doyurucu...adaçayı iç çabuk sökülsün
ben de azcık fazla kaçırdım
2 haşlama yumurta peynir dereotu maydanoz yeşil soğan kıl biber salatalıkla bir tabak dolusu salata yaptım az zeytin yağı da ekledim:) eşim yumurtasını yemeyince ben 2 yumurtayı lüpledim
Bugun ne gundu ya strec hıc elimden dusmez parcasi bıle kalmamis vede lımonum bitmis esim hep calistigi ıcın surekli markete gitmekten bıktım ya evde surekli hersey eksik yarın yapayım soda limonu allah nasip edersemadem bu kadar iş yapıcan streç film sar fazlalık olan yerlerine iyice terletsin bol toksin atmış olursun bir yandan da suya dayandın mı ohh mis gibi spor yapmış kadar olursun işte ne güzel
sana kolay gelsin benim bu gün iş yapasım yok bir evi süpürsem bir de yemeği halletsem bana yeter:)
Benim menüm yanında çok masum akşam yok zaten hiç kafanı olumsuz düşüncelerle yormaSelam kızlar
Kahvaltı
2 kucuk dilim kepekli
1 kk peynir
1 tavada yumurta
5 zeytin
Öğle
Avuc ici tavuk fırında
2 halka dilim patates
1 dilim Cavdar ekmek fazla oldu patatesle ama doymadım ya
Ara
3 ç.kasık puding 1 petıbor bisküvi
Akşam
1 kase yoğurt yarım cay bardak leblebi
2.5 lt su ictim daha icerim yarın nasıl bı menu yapsam ya ıstahım acik bugunde pek olmadı yine niye boyle oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?