- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.661
market işi hatunlara kaldı mı valla kötü oluyor taşı taşı bitmiyor kiBugun ne gundu ya strec hıc elimden dusmez parcasi bıle kalmamis vede lımonum bitmis esim hep calistigi ıcın surekli markete gitmekten bıktım ya evde surekli hersey eksik yarın yapayım soda limonu allah nasip ederse
kız bişey yemezsen şekerin düşer tabii ki canın şekerli ister sabah iyi öğle de iyi gibi ama gerisi yok ki geçiştirmişsin resmen iştahın da sorun yok sorun ana öğün atlaman benceSelam kızlar
Kahvaltı
2 kucuk dilim kepekli
1 kk peynir
1 tavada yumurta
5 zeytin
Öğle
Avuc ici tavuk fırında
2 halka dilim patates
1 dilim Cavdar ekmek fazla oldu patatesle ama doymadım ya
Ara
3 ç.kasık puding 1 petıbor bisküvi
Akşam
1 kase yoğurt yarım cay bardak leblebi
2.5 lt su ictim daha icerim yarın nasıl bı menu yapsam ya ıstahım acik bugunde pek olmadı yine niye boyle oluyor bilmiyorum
bu gün tüm kaslarım ağrıyor :))) her gün olmasa da gün aşırı kas güçlendirme çalışıcam bu gün dışarı çıkamadım akşam yürürüm dedim hatunlar kafeye çağırdı gidip oturup çene çalasım yoktu eşim de bu saatte olmaz dedi yürümeye kalksam hatunlar görecek kaldım evde azcık leslli yürüyüşü yaptım kendi çapımda:)ekim2009 kuzum sen spora başlamışsın darısı başımıza süpersin valla
inşallah gülümBugün çamaşır katlama ütüleme derken canım çıktı ayakta durmaktan tam spor oldu havada sıcak ama bugün Düne göre daha az yedim daha çok hareket ettim inşallah yavaş yavaş eski düzenime döncem yine ekmeğimi tahıllı aldım en azından beyaz ekmek yemekten iyidir diye düşündüm bakalım herşey yoluna girecek inşallah
azcık çok olmuş aburuk cuburuğun ben yazıyım da sen de bana dersin (tencere dibin kara senin ki benden kara ) hihihihAvuç içi fındık
Kahvaltı 12:00
1 haşlanmış yumurta, 3 yemek kaşığı tavada zeytinyağlı domates, kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 2 dilim tb ekmek
Ara
Küçük kase sutlac, 5-6 fındık, 1 kutu kola ( çok ısındığım bianda yenik düştüm)
Aksam 18:00
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 kurabiye, 1 incir, avuç içi fındık
Ara
2 top dondurma, 1 eti puf
Yuhhhhhh bana yazınca fark ettim bu kadar olduğunu bilmiyordum dedim ya iştahım açık ama gözüm korktu yarın daha normal menü vermeliyim
Bence menu n guzel sadece dondurma cips aksam yemegınden sonra olması ıyı degıl oğle sonu olsa daha guzel olurdu kahvaltıya bayıldım ayrıca spor da var sen bizden cabuk toparlıcaksınöğle
2 haşlama yumurta kıl biber salatalık dere otu maydanoz köy peyniri azcık zeytin yağıyla bir tabak dolusu salata
ara
yeşil çay
akşam 18 :30
2 kaşık etli patlıcan
1 tane yarım parmak büyüklüğünde biber dolma
4 kaşık içi doldurulan mantı makarnadan
1 avuç oğlanın cipsten (yuvarlak uzun olanlardan)
2 saat sonra
1 toptan fazla dondurma
şimdi gece nin 12 buçuğu karışık bitki çayı
su 2- 2.5 litre gibi
spor
20 dk lesli
ev işi çamaşır katlama ütü yapma :)))
Sabah ve öğle tam saglam yedim zaten ama akşam uzeri illa canım tatlı yada karbon bise istiyor puding yıyınce korktum dengelemek istedim dogru aslında tam 3 öğün yesek hıc acıkmayız bende artık hıc yesılcay falanda ıcemoyorum hatta süt vs galiba cok bıktık yazında cekılmıyor caylar ama sımdı soda limon yapıyorum mecburum cok şiş parmaklarımkız bişey yemezsen şekerin düşer tabii ki canın şekerli ister sabah iyi öğle de iyi gibi ama gerisi yok ki geçiştirmişsin resmen iştahın da sorun yok sorun ana öğün atlaman bence
Işte yazmanın gucu Insan farkedıyor zaten toparlanmak ıcın yazıyoruz herkes asagı yukarı boyle galiba son dondurma ve eti puf olmasa kurtarırdı bence menun sen cok iradelısın ben ıstesem de senin kadar az yıyemıyorum takılma yoruldun sendeAvuç içi fındık
Kahvaltı 12:00
1 haşlanmış yumurta, 3 yemek kaşığı tavada zeytinyağlı domates, kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı reçel, 2 dilim tb ekmek
Ara
Küçük kase sutlac, 5-6 fındık, 1 kutu kola ( çok ısındığım bianda yenik düştüm)
Aksam 18:00
4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 kurabiye, 1 incir, avuç içi fındık
Ara
2 top dondurma, 1 eti puf
Yuhhhhhh bana yazınca fark ettim bu kadar olduğunu bilmiyordum dedim ya iştahım açık ama gözüm korktu yarın daha normal menü vermeliyim
aaa benim aklım neredeSabah ve öğle tam saglam yedim zaten ama akşam uzeri illa canım tatlı yada karbon bise istiyor puding yıyınce korktum dengelemek istedim dogru aslında tam 3 öğün yesek hıc acıkmayız bende artık hıc yesılcay falanda ıcemoyorum hatta süt vs galiba cok bıktık yazında cekılmıyor caylar ama sımdı soda limon yapıyorum mecburum cok şiş parmaklarım
allah kolaylık versin işin çookBn işe baslayım Önce ütü sonra yemek sonra kızı uyutup çarşıya gitmeyi planlıyorum donunce halı yıkıcam ooo yine yoğun bı gun benı bekler herkese kolay gelsin
Spor olunca gözüme batmadı geç yattığın için dondurma geç olmamış bugün daha iyi menü vercem size söz verince uygulama kolay oluyoröğle
2 haşlama yumurta kıl biber salatalık dere otu maydanoz köy peyniri azcık zeytin yağıyla bir tabak dolusu salata
ara
yeşil çay
akşam 18 :30
2 kaşık etli patlıcan
1 tane yarım parmak büyüklüğünde biber dolma
4 kaşık içi doldurulan mantı makarnadan
1 avuç oğlanın cipsten (yuvarlak uzun olanlardan)
2 saat sonra
1 toptan fazla dondurma
şimdi gece nin 12 buçuğu karışık bitki çayı
su 2- 2.5 litre gibi
spor
20 dk lesli
ev işi çamaşır katlama ütü yapma :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?