- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.681
Hıc bilmiyordum gelirken alırım bugun simdi ancak utuyu bitirdim yesılcayı demledım yemek yapıyorum aslında karpuz yesek yemek ihtiyacı pek duymayızaaa benim aklım neredeyazın ortasındayız karpuzu iyi sarıp dolaba koydun mu tadı da kaçmıyor dolap kokusu da almıyor en güzel ödem attırıcılardan üstelik akşam yemeğinden hemen önce yesek soğuk soğuk şişirip yemeği de az yediriyor
bu ödemden şiş parmaklardan, ayaklardan bu gün kurtulmamız lazım gülüm yetti gariii
Basarili mı sahne bence bende ama bugun 2 kanepe 1 köşe takımı 2 halı yıkadım bır sepet yığılı utu ustune carsı diyetme cok dikkat edemedim gunler yarın yarın diye dıye geciyor hayırlısı bakalımKahvaltı
5-6 yemek kaşığı domatesli yumurta, kibrit kutusu peynir, 7 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı reçel, çay
Ara
3 kara erik
Akşam
1 yemek kaşığı pirinç pilavı, az kızarmış tavuk, salata, ayran
Ara
Türk kahvesi, 2 incir, avuç içi fındık
Menün senin normal menüne göre biraz fazla gibi olsada yaptığın onca temizlikte zerresi kalmamıştır o kadar işi aynı gün yapmak ise süper ötesi makineyi kullanmak çok efor sarfettiriyor senin yaptığın o işleri bende yapmalıyım ne zaman olur bilmiyorumCook yorgunum ve dun aksama gore daha Agırım menu vereyim
Kahvaltı
2 kepekli
1 yumurtalı menemn belki bıraz fazla olabilir
1 kk peynir
Ögle
Imambayıldı 1 patlıcanlı
Terygl.bulgur 4 kasık
Akşam uzeri
Kucuk bı tost kepekli yagsız
Akşam karpuz cok degil Işte bıraz yedim
Su 3 lt hıc durmadım ama öğle Kızartma turu olması ve tyğ. Pilav olması benı yaktı sanki
Cok guzel menu n tabı devir yat oğlun buyuk ben kucuk hanımı 11 e kadar beklicm de suan uyukluyorum hatta mutfakta ıslerım varmenü vereyim yorgun ve uykusuzum gidip devrileyim sonra :))
sabah
2 ince krep arasına peynir
domates salatalık
öğleden sonra
yarım poğaça
akşam
1 y.k. et
1. y.k. pilav
1 tabak mercimek çorbası
salata
1 lokma ekmeğe d vitami ve zeytin yağı
Cok guzel kilo vermıssın hıc de alma duzen bozma Kacamaklar normal tabı bende menu yazıyorum diyet Menus olmasa da yınede frenlyr benıGünaydın arkadaşlar menüler veriliyor bakıyorum ben de başlarım artık. Kaçamakların haddi hesabı yok bende. Hep karbon yiyordum bir yerde dur dedim artık. Bi artı bi eksiydim şu an çok az bi artım var o da ramazan sonrası fark olsa gerek. 66,8 idim bugün 66,3 geldim. Kilomu sabitledim artık sanırım. 3 kilocuk daha gitsin lütfennn :) ramazanda en son 65,8 görmüştüm. Olacak yine inşallah :)
Menü şahane bu saatte uyumak senlik değil umarım problem yokturmenü vereyim yorgun ve uykusuzum gidip devrileyim sonra :))
sabah
2 ince krep arasına peynir
domates salatalık
öğleden sonra
yarım poğaça
akşam
1 y.k. et
1. y.k. pilav
1 tabak mercimek çorbası
salata
1 lokma ekmeğe d vitami ve zeytin yağı
Senin menünde güzel maşallah sana her yere yetişiyorsunIyi akşamlar
1 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı
2 dlm kepekli
Tavada 1 yumurta
1 kk peynir 6 7 zeytin
2 lokma acma
Öğle sonu
5 kasık sote
1 kaşık pilav
1 dilim tambgdy
Salata
Yoğurt
19
1 dilim karpuz dogradim yarım kk peynir
3 lt su
Yoğun ev işlerine devam ama baya azalttım bugun
Canim ablam bana geldi dün o ve yegenlerim. Yarinda bendeler sonra annemlere geçerler. Biraz yoğun geçiyor ama aklım burada. Yarın bende şu maden suyu limon yeşil çaya baslayacam inş. Menü de verecem söz veriyorum zaten menu vermeyin ce çok kötü oluyorCok guzel menu n tabı devir yat oğlun buyuk ben kucuk hanımı 11 e kadar beklicm de suan uyukluyorum hatta mutfakta ıslerım var
Cok guzel kilo vermıssın hıc de alma duzen bozma Kacamaklar normal tabı bende menu yazıyorum diyet Menus olmasa da yınede frenlyr benıtevafuk55 canım sen nerdesin ya hıc ugramaz oldun
Kocaman Amin diyorumekim2009 hoş geldin canım oh be buralar biraz senlensin kafamız dagilsin. M Melrin sende hoş geldin canım ekimim maşallah ne güzel hem spor hem kürler Harikasın maşallah...
D Deligonul783 Süpersin canım ve tabiki sende hosgeldin ne güzel kilonu korumuş olmak. Darısı hepimize ve tabiki vermeye inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?