Haydi Yine Yeniden...

Kahvaltı hazırlıycam öğleden sonra evi düzeltcem spor hedeflerim arasında bi yerden başlamam lazım

Hıc bilmiyordum gelirken alırım bugun simdi ancak utuyu bitirdim yesılcayı demledım yemek yapıyorum aslında karpuz yesek yemek ihtiyacı pek duymayız

Kahvaltı
5-6 yemek kaşığı domatesli yumurta, kibrit kutusu peynir, 7 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 tatlı kaşığı reçel, çay
Ara
3 kara erik
Akşam
1 yemek kaşığı pirinç pilavı, az kızarmış tavuk, salata, ayran
Ara
Türk kahvesi, 2 incir, avuç içi fındık

Cook yorgunum ve dun aksama gore daha Agırım menu vereyim

Kahvaltı
2 kepekli
1 yumurtalı menemn belki bıraz fazla olabilir
1 kk peynir

Ögle
Imambayıldı 1 patlıcanlı
Terygl.bulgur 4 kasık

Akşam uzeri
Kucuk bı tost kepekli yagsız

Akşam karpuz cok degil Işte bıraz yedim

Su 3 lt hıc durmadım ama öğle Kızartma turu olması ve tyğ. Pilav olması benı yaktı sanki

Basarili mı sahne bence bende ama bugun 2 kanepe 1 köşe takımı 2 halı yıkadım bır sepet yığılı utu ustune carsı diyetme cok dikkat edemedim gunler yarın yarın diye dıye geciyor hayırlısı bakalım

Menün senin normal menüne göre biraz fazla gibi olsada yaptığın onca temizlikte zerresi kalmamıştır o kadar işi aynı gün yapmak ise süper ötesi makineyi kullanmak çok efor sarfettiriyor senin yaptığın o işleri bende yapmalıyım ne zaman olur bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar menüler veriliyor bakıyorum ben de başlarım artık. Kaçamakların haddi hesabı yok bende. Hep karbon yiyordum bir yerde dur dedim artık. Bi artı bi eksiydim şu an çok az bi artım var o da ramazan sonrası fark olsa gerek. 66,8 idim bugün 66,3 geldim. Kilomu sabitledim artık sanırım. 3 kilocuk daha gitsin lütfennn :) ramazanda en son 65,8 görmüştüm. Olacak yine inşallah :)

menü vereyim yorgun ve uykusuzum gidip devrileyim sonra :))
sabah
2 ince krep arasına peynir
domates salatalık

öğleden sonra
yarım poğaça

akşam
1 y.k. et
1. y.k. pilav
1 tabak mercimek çorbası
salata
1 lokma ekmeğe d vitami ve zeytin yağı

Iyi akşamlar
1 tatlı kaşığı bal
Kahvaltı
2 dlm kepekli
Tavada 1 yumurta
1 kk peynir 6 7 zeytin

2 lokma acma

Öğle sonu
5 kasık sote
1 kaşık pilav
1 dilim tambgdy
Salata
Yoğurt

19
1 dilim karpuz dogradim yarım kk peynir

3 lt su
Yoğun ev işlerine devam ama baya azalttım bugun

Cok guzel menu n tabı devir yat oğlun buyuk ben kucuk hanımı 11 e kadar beklicm de suan uyukluyorum hatta mutfakta ıslerım var
Cok guzel kilo vermıssın hıc de alma duzen bozma Kacamaklar normal tabı bende menu yazıyorum diyet Menus olmasa da yınede frenlyr benı tevafuk55 canım sen nerdesin ya hıc ugramaz oldun

Menü şahane bu saatte uyumak senlik değil umarım problem yoktur
Senin menünde güzel maşallah sana her yere yetişiyorsun

Kahvaltı
1 tavada yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, 1 er tatlı kaşığı bal kaymak tereyağı reçel, çay, 2 dilim tahıllı ekmek
Ara
1 muz,2 kara erik, 6-7 fındık
Akşam
6-7 yemek kaşığı Yoğurtlu hamur kesme,3-4 çatal kızartma, salata
Ara
Türk kahvesi, 3 hurma, avuçiçi fındık

Dün gece 8 kilo barbunya bugün 8 kilo taze fasulye dondurucuya attım sırtım çok ağrıdı bayağı yoruldum kışlık hazırlıkları yavaştan yapıyorum

Canim ablam bana geldi dün o ve yegenlerim. Yarinda bendeler sonra annemlere geçerler. Biraz yoğun geçiyor ama aklım burada. Yarın bende şu maden suyu limon yeşil çaya baslayacam inş. Menü de verecem söz veriyorum zaten menu vermeyin ce çok kötü oluyor birde 3 k platese baslayacam inş ağustos ayı başında olculerimi alaçam 1 eylül de tekrar alacam bakalim ne kadar fark edecek...

ekim2009 hoş geldin canım oh be buralar biraz senlensin kafamız dagilsin. M Melrin sende hoş geldin canım ekimim maşallah ne güzel hem spor hem kürler Harikasın maşallah...
D Deligonul783 Süpersin canım ve tabiki sende hosgeldin ne güzel kilonu korumuş olmak. Darısı hepimize ve tabiki vermeye inş :))

Kizlaaarrr kurban Bayramına kadar iyi bi gayretle kilo verebiliriz. Tek yapmamız gereken hedefimizi unutmamak yarın başlıyorum inş

Kocaman Amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…