- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.701
Cok guzel menu n tabı devir yat oğlun buyuk ben kucuk hanımı 11 e kadar beklicm de suan uyukluyorum hatta mutfakta ıslerım var
Cok guzel kilo vermıssın hıc de alma duzen bozma Kacamaklar normal tabı bende menu yazıyorum diyet Menus olmasa da yınede frenlyr benıtevafuk55 canım sen nerdesin ya hıc ugramaz oldun
D Deligonul783 hoşgeldin aramıza menü vermeyince çok fazla yediğimi fark ettim en azından daha az yemek işime yarayacaktır
@ekim2009 hoş geldin canım oh be buralar biraz senlensin kafamız dagilsin. M Melrin sende hoş geldin canımekimim maşallah ne güzel hem spor hem kürler Harikasın maşallah...
D Deligonul783 Süpersin canım ve tabiki sende hosgeldin ne güzel kilonu korumuş olmak. Darısı hepimize ve tabiki vermeye inş :))
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım. Birbirimizi destekleyelim gerçekten cİnşallah canım benim hoşbulduk nasılsın? Çok güzel kararlar almışsın sonuna kadar destekliyorum seni..
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım. Birbirimizi destekleyelim gerçekten c
Yoksa çok zor olacak bu işler. Bu arada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Sağlıklı beslensen bile değişik çaylar kürler uygulama bence. Madem bağırsakların hassas seni daha da kötü yapmasın. Zaten sağlıklı beslenme konusunda da çok çok iyisin
Tatil kısa ama güzeldi buna da şükürler olsun 38 ve iltifatlar aynı rehaveti bende de yaptı buraya girmeye başlayınca durrrrr daha yeme diyorum sporada başlıycam ufak göbek çıkmaya başladı hemen dengelemem lazım ne güzel sen spora başlamışsın darısı başımıza bu arada geçmiş olsun arkadaşım şifa Rabbim den inşallahHoşbulduk canım nasılsın tatilin nasıl geçti? Kesinlikle haklısın menü vermeliyiz. Ben artık 50'leri de görmek istiyorum senin gibi. İlk hedef 63 bakalım sonra da bu kararım devam ederse 58 için zorlarım.. 38 bedene inmek de rehavete kapılmama sebep oldu. İltifatlar vs vs.. Yürüyüşlere de başladım her gün olmasa da günaşırı yürüyorum.. Sen neler yapıyorsun?
Rabbim korumuş diyelim bol bol tatilin tadını çıkar canım benim enerjin yüksek olarak aramıza dön arada uğrarsan sevinirim özleriz yoksa seni burda Allaha emanet ol canım arkadaşımSelam kızlar,hayırlı cumalar...
giremedim bende,kv düştü bileği çatladıKomşunın kızının kınasına gitmişlerdi salona.Orda yere su dökülmüş kaymış düşmüş.Kilo da var tabi o ağırlıkla bileği çatlamış alçıya aldılar.Neyse Allah beterinden saklasın.Onunla ilgilendim baya bi...
Bugün işlerim yoğun,yarından itibaren de yıllık izindeyim Allah nasip ederse.Güzelce deşarj olup toparlanıp beynimi boşaltıp döneceğim inşallah...Kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun...
Sağol canım benim.bende özleyeceğim.Girerim muhakkak...Rabbim korumuş diyelim bol bol tatilin tadını çıkar canım benim enerjin yüksek olarak aramıza dön arada uğrarsan sevinirim özleriz yoksa seni burda Allaha emanet ol canım arkadaşım
Iyi canım tek oyle olsun keske benımde ailem gelse ne guzel olurdu ben spor yapamyrm artık ders de calısıyorum kpss cocuk ev ancak yetstryrmCanim ablam bana geldi dün o ve yegenlerim. Yarinda bendeler sonra annemlere geçerler. Biraz yoğun geçiyor ama aklım burada. Yarın bende şu maden suyu limon yeşil çaya baslayacam inş. Menü de verecem söz veriyorum zaten menu vermeyin ce çok kötü oluyorbirde 3 k platese baslayacam inş ağustos ayı başında olculerimi alaçam 1 eylül de tekrar alacam bakalim ne kadar fark edecek...
Hosbuldum bak tekrar eden ishal onemli stres de olabilir tabı stresten en cok etkılenn bagırsaklarmıs zaten benım annem ne yese oyle gitmedgi doktor kalmadı kolonskopı falan yapıldı sebeb yok stres ve surekli ilac kullaniyor insallah kurtulursun cok zor vallahi takatı kesiliyor insanın sınır bozucu oluyorHoşgeldin canım evet verdim şükür az daha gitse süper olacak. Sen neler yaptın nasılsın?? Zaten şükür aşırı yemek yemiyorum çabuk doyuyorum ama kaçamaklar oluyor. Gelen giden nişan düğün kına doğum günleri derken.. Açıkçası biraz saldım menü de vermeyince.. Bir de bende uzun süre ishal vardı o yüzden de dikkat edemedim. Diyet menüsüne uygun yiyince bozuluyor bağırsaklar.. Napıcam bilmiyorum. Oğlum da ben gibi. Hadi o dişten diyorum benimki neden çözemedim. Uykusuzluk stres mi yaptı o vurdu bağırsaklarıma bilemiyorum. Bu aralar da sürekli bi karın ağrısı var. İki kez doktora gittim bağırsak enfeksiyonu dedi. Kaç kutu antibiyotik içtim yok yok gene aynı.. Kafanı şişirdim canım k bakma :)
Cok gecmis olsun iyi tatiller insallah gönlnce bı tatil gecırırsın butun yılın yorgunluğu gider diyeti de dusunme artık orda sadece karbona dikkat et ve gec saat yeme bence yeterSelam kızlar,hayırlı cumalar...
giremedim bende,kv düştü bileği çatladıKomşunın kızının kınasına gitmişlerdi salona.Orda yere su dökülmüş kaymış düşmüş.Kilo da var tabi o ağırlıkla bileği çatlamış alçıya aldılar.Neyse Allah beterinden saklasın.Onunla ilgilendim baya bi...
Bugün işlerim yoğun,yarından itibaren de yıllık izindeyim Allah nasip ederse.Güzelce deşarj olup toparlanıp beynimi boşaltıp döneceğim inşallah...Kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun...
Yoğunluk bitmiyor canım maalesef. Iki çocuk hele oğlum bu ara azilari çıkarıyorIyi canım tek oyle olsun keske benımde ailem gelse ne guzel olurdu ben spor yapamyrm artık ders de calısıyorum kpss cocuk ev ancak yetstryrm
Muhasebe aslında 2018 deki hazırlanmkti hedefim kızı krese verip sımdı bunda kendimi bı gormek istedim o yuzden ekime kadar bı calisym benım ıcın ön hazırlık olsun dedim yuruyuse gitmem imkansız esim bu vakitler gidiyor 9 da geliyor işten sabah hemen de yatıyor zaten yanı bugun ağdaya gittim onda bıle kızımla beraber gittik benım kı buyuk 3 yasinda ama anne anne demekten ders calistrmyor bu arada hıc özleme o hasret 2 gun calistıktan sonra bitiyorYoğunluk bitmiyor canım maalesef. Iki çocuk hele oğlum bu ara azilari çıkarıyorev desen yetisemiyirum. Ama kpss ayrı dert ben yerinde olsam sabah güneş doğmadan yürüyüşe giderim geldiğimde de dingin kafayla ders calisirdim. Ayy ders çalışmayı mi özledim ne :)) bölüm neydi canım hangi alandan hazirlaniyorsun.
Ben suan cesaret edemiyorum ama 6 lara doneyım alırım yineKızlar çok sevindirik oldum paylaşayım sizinle. Dün pilates malzemelerimi siparis verdim bugün kargo yola çıkmış muhtemelen pazartesi elimde olur1 agustos dan itibaren başlıyorum pazartesi ölçülerimi alacam. Ne dersiniz hepimiz alalım mi ölçüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?