- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.721
sorun yok gülüm benim ki zihin yorgunluğu fazla sıkıntı strese gelemiyorum hemen bedenim tepki veriyor her zaman ki halim işte :)))Menü şahane bu saatte uyumak senlik değil umarım problem yoktur
Senin menünde güzel maşallah sana her yere yetişiyorsun
maşallah sana :) fasulye için erken değil mi şimdi mi zamanı bende kavurup koyayım diyordum buzluğa ama yer yok derin dondurucu almayı düşünüyoruz 3-4 çekmeceli olandan eğer zamanı şimdiyse erkenden alalım dondurucuyuDün gece 8 kilo barbunya bugün 8 kilo taze fasulye dondurucuya attım sırtım çok ağrıdı bayağı yoruldum kışlık hazırlıkları yavaştan yapıyorum
hoş buldum iki gözüm kalbim ciğer paremmmekim2009 hoş geldin canım oh be buralar biraz senlensin kafamız dagilsin. M Melrin sende hoş geldin canım ekimim maşallah ne güzel hem spor hem kürler Harikasın maşallah...
@butterfly143 Süpersin canım ve tabiki sende hosgeldin ne güzel kilonu korumuş olmak. Darısı hepimize ve tabiki vermeye inş :))
gözün aydın abla kardeş candır hele de yeğenler varsa ooff off dadından yenmez:))))Canim ablam bana geldi dün o ve yegenlerim. Yarinda bendeler sonra annemlere geçerler. Biraz yoğun geçiyor ama aklım burada. Yarın bende şu maden suyu limon yeşil çaya baslayacam inş. Menü de verecem söz veriyorum zaten menu vermeyin ce çok kötü oluyorbirde 3 k platese baslayacam inş ağustos ayı başında olculerimi alaçam 1 eylül de tekrar alacam bakalim ne kadar fark edecek...
aaaaa senin hala ishal karın ağrın devam mı ediyor antibiyotikle bile geçmiyorsa başka bişeydendir bu kadar olması hiç normal değil başka doktora git tahlil sonuçlarını da kullandığın ilaçları da al yanına sürekli karın ağrısı hiiiç normal değil çünkü.. inşallah önemli bişey değildir rabbim tez zaman da şifa versin gülümHoşgeldin canım evet verdim şükür az daha gitse süper olacak. Sen neler yaptın nasılsın?? Zaten şükür aşırı yemek yemiyorum çabuk doyuyorum ama kaçamaklar oluyor. Gelen giden nişan düğün kına doğum günleri derken.. Açıkçası biraz saldım menü de vermeyince.. Bir de bende uzun süre ishal vardı o yüzden de dikkat edemedim. Diyet menüsüne uygun yiyince bozuluyor bağırsaklar.. Napıcam bilmiyorum. Oğlum da ben gibi. Hadi o dişten diyorum benimki neden çözemedim. Uykusuzluk stres mi yaptı o vurdu bağırsaklarıma bilemiyorum. Bu aralar da sürekli bi karın ağrısı var. İki kez doktora gittim bağırsak enfeksiyonu dedi. Kaç kutu antibiyotik içtim yok yok gene aynı.. Kafanı şişirdim canım k bakma :)
geçmiş olsun kv ne inşallah çabuk toparlar yazık kadıncağızaSelam kızlar,hayırlı cumalar...
giremedim bende,kv düştü bileği çatladıKomşunın kızının kınasına gitmişlerdi salona.Orda yere su dökülmüş kaymış düşmüş.Kilo da var tabi o ağırlıkla bileği çatlamış alçıya aldılar.Neyse Allah beterinden saklasın.Onunla ilgilendim baya bi...
Bugün işlerim yoğun,yarından itibaren de yıllık izindeyim Allah nasip ederse.Güzelce deşarj olup toparlanıp beynimi boşaltıp döneceğim inşallah...Kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun...
ben her ay kendimi ölçüp biçip not alıyorum zaten hihihi bana uyar yani :))Kızlar çok sevindirik oldum paylaşayım sizinle. Dün pilates malzemelerimi siparis verdim bugün kargo yola çıkmış muhtemelen pazartesi elimde olur1 agustos dan itibaren başlıyorum pazartesi ölçülerimi alacam. Ne dersiniz hepimiz alalım mi ölçüleri
sabahın çok güzel tam protein deposu olmuş ara öğünle ikindi vakti biraz karışmış ama olsun hem erken hem de ablan varmış mutluluk hormonu salgılayıp yakmışsındır :) afiyet olsun gülümmmBugün menum diyetlik değil ama yine de vermeye başlıyorum
Sabah 8.30: 1 tane yağda yumurta
Sabah 10.00: 2 has yumurta, 3 zeytin,
3 çatal patates kız
1.5 dilim çavdar ekmek domates salatalık
1 lokmaya göre kaymak bal
Ara 13.00: Nescafe, 4 Gofret, 1 kurabiye, 1 avuç kuruyemiş
Aksam 16.30: 2 avuç içi buy pizza(evvyapimi)
2 servis kaşığı kısır, yeşillik
Bitki Çayı
Su 3 litre
Ablam bendeydu bugün annemlere geçti yatın protein ağırlıklı beslenecem inş..
kahvaltın bence güzel öğle çiğ köfte var diye akşamı azcık çorbayla geçiştirmişsin ama azcık sebze yemeği yada salata olsa şahane olacakmışMenum
Kahvaltı
2 dilim Cavdar
1 kk peynir
1 tava da yumurta
10 zeytin
2 rulo Gofret
Öğle
1 çiğ köfte durum ama lavası cok kucuk Ince ya zaten azcık köfte koyıyr icine
1 bardak ev Ayranı
1 kase karpuz
Akşam
1 kucuk kase tavuk corbası pirincli
3 lt su
Aksam karbon almamisin sporunda var. Güzel menu canım afiyet olsunben de yazayım menü mü
sabah
1 dilim poğaça hamurundan yaptığım börek
öğle 12 :20
1 yeşil soğan 1kk peynir 1 yumurtayla omlet
2 dilime yakın ekmek
5 zeytin
akşam 18 :30
1 kase zeytin yağlı bamya
1 kase cacık
sonra dan
1 tane incir
az sonra bir film bulup izlerken lesli yapıcam azcıkta kas çalışması inşallah
suyu öğleye kadar 3 litre kadar içmiştim sonradan da içtim ara ara ne kadar oldu bilmiyorum çoook sıcaktı bu gün şimdi de yağmur yağıyor:)
Bence de çok güzel menu şu cısslardan da tamamen vaz gectigimizde harika olacak özellikle de benMenum
Kahvaltı
2 dilim Cavdar
1 kk peynir
1 tava da yumurta
10 zeytin
2 rulo Gofret
Öğle
1 çiğ köfte durum ama lavası cok kucuk Ince ya zaten azcık köfte koyıyr icine
1 bardak ev Ayranı
1 kase karpuz
Akşam
1 kucuk kase tavuk corbası pirincli
3 lt su
Oh afiyet olsun canım bende hafif kahvaltı peşine eşimle tekrar bi kahvaltı ama ikisini de hafif atlattigimi düşünüyorum.mükemmel bir kahvaltı yaptım bol yeşillik haşlama yumurta domates salatalık peynir az zeytin yağıyla salatayı bir güzel mideye indirdim hava da çok sıcak değil henüzişlere girişmeye hazırıııımmmmm
hafta sonumuz enerjik mutlu sağlıklı geçsin inşallah
maşallah maşallahhh motivasyonumuz hiç düşmesin inşallahOh afiyet olsun canım bende hafif kahvaltı peşine eşimle tekrar bi kahvaltı ama ikisini de hafif atlattigimi düşünüyorum.
Bugün full motiveyim hedefim kurban bayramı na ideal kiloma düşmüş olmak...
Her cümlene katılıyorum kuzum girebildigimiz veebildigimiz kadar verelim inş. Ya ramazan diye cumaya alınmıştı sonra eski güne döneriz demişlerdi. Bence bu carsambadan başlayalım birbirimizi değerlendirelim. Liste olamasa biz yorumlariz birbirimizi ne dersinizmaşallah maşallahhh motivasyonumuz hiç düşmesin inşallah
bana da bi gaz geldi hem de nasılküçük hedefler yakın tarihler belirlemek motivasyonu güçlü tutuyor bence KURBAN BAYRAMINA KADAR HERKES GÖREBİLDİĞİ KADAR BOL EKSİİLERRR GÖRMELİ
bu ağustosu zayi edemem üşümediğim terleyebildiğim 1 ay gitti zaten
canooomm biz ne zaman kilo bildirimi yapıcaz biliyor musun çarşamba mı cuma mı
tamam çarşamba başlıyalımHer cümlene katılıyorum kuzum girebildigimiz veebildigimiz kadar verelim inş. Ya ramazan diye cumaya alınmıştı sonra eski güne döneriz demişlerdi. Bence bu carsambadan başlayalım birbirimizi değerlendirelim. Liste olamasa biz yorumlariz birbirimizi ne dersinizama ben pazartesi 1 ağustosta tartilacam olculerimi alaçam 1 aylık farkı merak ediyorum.
Siz ne diyorsunuz canlarFilik M Melrin @butterfly143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?