Haydi Yine Yeniden...

Dün gece 8 kilo barbunya bugün 8 kilo taze fasulye dondurucuya attım sırtım çok ağrıdı bayağı yoruldum kışlık hazırlıkları yavaştan yapıyorum
maşallah sana :) fasulye için erken değil mi şimdi mi zamanı bende kavurup koyayım diyordum buzluğa ama yer yok derin dondurucu almayı düşünüyoruz 3-4 çekmeceli olandan eğer zamanı şimdiyse erkenden alalım dondurucuyu

hoş buldum iki gözüm kalbim ciğer paremmm
kür yapamadım hala nedense her gün birileri geliyor ben gidiyorum ama spora devam kaslarım güçlensin

gözün aydın abla kardeş candır hele de yeğenler varsa ooff off dadından yenmez:))))
çok iyi karar bayrama sen incecik sağlıklı olacaksın kesin hadi hayırlı uğurlu olsun platesin

aaaaa senin hala ishal karın ağrın devam mı ediyor antibiyotikle bile geçmiyorsa başka bişeydendir bu kadar olması hiç normal değil başka doktora git tahlil sonuçlarını da kullandığın ilaçları da al yanına sürekli karın ağrısı hiiiç normal değil çünkü.. inşallah önemli bişey değildir rabbim tez zaman da şifa versin gülüm

geçmiş olsun kv ne inşallah çabuk toparlar yazık kadıncağıza
hadi bakalım yıllık iznin hayırlı olsun gerçi az terslikle başlıyorsun sonu harika biter inşallah

ben her ay kendimi ölçüp biçip not alıyorum zaten hihihi bana uyar yani :))

sabahın çok güzel tam protein deposu olmuş ara öğünle ikindi vakti biraz karışmış ama olsun hem erken hem de ablan varmış mutluluk hormonu salgılayıp yakmışsındır :) afiyet olsun gülümmm

ben de yazayım menü mü
sabah
1 dilim poğaça hamurundan yaptığım börek

öğle 12 :20
1 yeşil soğan 1kk peynir 1 yumurtayla omlet
2 dilime yakın ekmek
5 zeytin

akşam 18 :30
1 kase zeytin yağlı bamya
1 kase cacık

sonra dan
1 tane incir

az sonra bir film bulup izlerken lesli yapıcam azcıkta kas çalışması inşallah

suyu öğleye kadar 3 litre kadar içmiştim sonradan da içtim ara ara ne kadar oldu bilmiyorum çoook sıcaktı bu gün şimdi de yağmur yağıyor:)

Menum
Kahvaltı
2 dilim Cavdar
1 kk peynir
1 tava da yumurta
10 zeytin

2 rulo Gofret

Öğle
1 çiğ köfte durum ama lavası cok kucuk Ince ya zaten azcık köfte koyıyr icine
1 bardak ev Ayranı

1 kase karpuz

Akşam
1 kucuk kase tavuk corbası pirincli

3 lt su

kahvaltın bence güzel öğle çiğ köfte var diye akşamı azcık çorbayla geçiştirmişsin ama azcık sebze yemeği yada salata olsa şahane olacakmış
afiyet olsun canımcım

Aksam karbon almamisin sporunda var. Güzel menu canım afiyet olsun

Bence de çok güzel menu şu cısslardan da tamamen vaz gectigimizde harika olacak özellikle de ben afiyet olsun canım

mükemmel bir kahvaltı yaptım bol yeşillik haşlama yumurta domates salatalık peynir az zeytin yağıyla salatayı bir güzel mideye indirdim hava da çok sıcak değil henüz işlere girişmeye hazırıııımmmmm
hafta sonumuz enerjik mutlu sağlıklı geçsin inşallah

Oh afiyet olsun canım bende hafif kahvaltı peşine eşimle tekrar bi kahvaltı ama ikisini de hafif atlattigimi düşünüyorum.
Bugün full motiveyim hedefim kurban bayramı na ideal kiloma düşmüş olmak...

Oh afiyet olsun canım bende hafif kahvaltı peşine eşimle tekrar bi kahvaltı ama ikisini de hafif atlattigimi düşünüyorum.
Bugün full motiveyim hedefim kurban bayramı na ideal kiloma düşmüş olmak...
maşallah maşallahhh motivasyonumuz hiç düşmesin inşallah
bana da bi gaz geldi hem de nasıl küçük hedefler yakın tarihler belirlemek motivasyonu güçlü tutuyor bence KURBAN BAYRAMINA KADAR HERKES GÖREBİLDİĞİ KADAR BOL EKSİİLERRR GÖRMELİ
bu ağustosu zayi edemem üşümediğim terleyebildiğim 1 ay gitti zaten
canooomm biz ne zaman kilo bildirimi yapıcaz biliyor musun çarşamba mı cuma mı

Her cümlene katılıyorum kuzum girebildigimiz veebildigimiz kadar verelim inş. Ya ramazan diye cumaya alınmıştı sonra eski güne döneriz demişlerdi. Bence bu carsambadan başlayalım birbirimizi değerlendirelim. Liste olamasa biz yorumlariz birbirimizi ne dersiniz ama ben pazartesi 1 ağustosta tartilacam olculerimi alaçam 1 aylık farkı merak ediyorum.
Siz ne diyorsunuz canlar Filik M Melrin @butterfly143

tamam çarşamba başlıyalım
ama bende pazartesi tartılıp ölçüleri alırım 1 ay sonu bakalım ne olucaz (inşallah sevindirikten sırıtık oluruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…