- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.741
Oy hadi inş ya.. ne güzel bir duaymis sevinmekten sıritik olmaktamam çarşamba başlıyalım
ama bende pazartesi tartılıp ölçüleri alırım 1 ay sonu bakalım ne olucaz (inşallah sevindirikten sırıtık oluruz)
Canim o da kayıplara karıştı haber alamadık. En son 80 li kiloların baş tarafindayfi.Kızlar inci tanesi vardı o noldu baya da azimli gıdıyordu Milad demisken aklıma geldi
Aksama ne yiyecrksin canım bana da fikir olsunSelam kızlar ekim tevafuk dunku menuler guzel kısır pızzanolsada olculu olculu almaya gelince hıc gormek istemiyorum ama bende alırım cunku spor yapmıyorum bu benım ıcın cok kotu ohal bitene kadar zor zaten kilo bildirime gelince bencede yapalım liste onemli degıl gecen hafta su bu hafta su kilo dersek degerlendrrz cok ıyı olur sımdı yemegim pişşyor ve cok acıktım sonra da bı evi sıler supurur park mesaım başlar
aaaa bende şimdi senden öğrendim şaşırdım
ohal ve yeni göz altıları ve hatta yeni kararnameler olacakmış insan ister istemez geriliyor her gün yeni yeni ihbarlar oluyormuş birileri başkalarına gıcık oluyor diye yada göze değerli olmak adına bazılarının isimlerini verebiliyormuş rabbim hepimizi kötü niyetlilerden devlet millet düşmanlarından imansızlardan korusunSelam kızlar ekim tevafuk dunku menuler guzel kısır pızzanolsada olculu olculu almaya gelince hıc gormek istemiyorum ama bende alırım cunku spor yapmıyorum bu benım ıcın cok kotu ohal bitene kadar zor zaten kilo bildirime gelince bencede yapalım liste onemli degıl gecen hafta su bu hafta su kilo dersek degerlendrrz cok ıyı olur sımdı yemegim pişşyor ve cok acıktım sonra da bı evi sıler supurur park mesaım başlar
Yok canım o öyle görünmez girmeyipte son görülmesi 2012 olan insanlar da gördüm ama Üzgün yazmiyordu. Ceza alanlarda Üzgün yazıyor. KK de siyasi bölüm varmış genelde oradaki muhabbetler sonucu insanlar ceza alıyorlar. Muhtemelen öyle bir şeydir diye tahmin ediyorum canım.aaaa bende şimdi senden öğrendim şaşırdım
o topiğini de bırakmıştı kendi kendime deniycem sürekli menü verip yazmak bana yaramıyor demişti uzun süre kk ye girmeyince mi acaba öyle göründü
yaaav o benim aklımı hep kurcalayıp duruyor böbreklerinde sorun vardı iltihap kana karışmış diye tedavi gördü sonra bıraktı burayı acaba başına bi iş mi geldi allah korusunKızlar inci tanesi vardı o noldu baya da azimli gıdıyordu Milad demisken aklıma geldi
du kız bi bakayım profiline en son nereye ne yazmışYok canım o öyle görünmez girmeyipte son görülmesi 2012 olan insanlar da gördüm ama Üzgün yazmiyordu. Ceza alanlarda Üzgün yazıyor. KK de siyasi bölüm varmış genelde oradaki muhabbetler sonucu insanlar ceza alıyorlar. Muhtemelen öyle bir şeydir diye tahmin ediyorum canım.
ZayıflamayI niye bıraktı ki, yazık pes etmek hiç olmamalı bu yolda
HCI soylemedı yanı giderkenCanim o da kayıplara karıştı haber alamadık. En son 80 li kiloların baş tarafindayfi.
erken yemişsin afiyet olsun canımHCI soylemedı yanı giderken
Akşama degilde simdi oldu akşam da meyve falan yerim oğunler sastı bugun
Bezelye 4 kaşık makarna salata yedim
Hadi ya insallah iyidir sorumluluk sahibi bı bırıydı oyle habersiz gidip hıc gelmemsı ilginc bende merak ettim sımdıyaaav o benim aklımı hep kurcalayıp duruyor böbreklerinde sorun vardı iltihap kana karışmış diye tedavi gördü sonra bıraktı burayı acaba başına bi iş mi geldi allah korusun
inşallah öyle değildir gelirse bi güzel paralıycam her gün aklıma geliyor merak ediyorum
Allah allah hayırlısı olsun canım. Ins burada olmasa da zayıflamaya devam eder.baktım en son 10 haziran da yazmış milad temizlik ve düzen sevenler vardı oraya yazmış hep
o sayfa sahibini biliyorum o da miladın sayfasında yazıyordu ordan tanışmıştık
Afiyet olsun canim saat erken yemek çok iyi aslında. Bahar aylarında hep erken yiyerek kilo verdim. Yaz mevsiminde erken yemek biraz zor oluyor ama yine de akşam 7 yi geçirmemeye çalışıyorum.HCI soylemedı yanı giderken
Akşama degilde simdi oldu akşam da meyve falan yerim oğunler sastı bugun
Bezelye 4 kaşık makarna salata yedim
Kesinlikle bizde öyle düşündük canım bir şey olmasa o yazmayı birakmazdiHadi ya insallah iyidir sorumluluk sahibi bı bırıydı oyle habersiz gidip hıc gelmemsı ilginc bende merak ettim sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?