- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.761
kana iltihap karışması hayati tehlikeli bişey ölümcül sonuçları çok oluyor onu çok iyi biliyorum ..ilk hastaneye yatıp tedavi gördüğünde ödüm kopmuştu kötü bişey olacak diye sonra evine çıktı iyiyim dedi allaha şükürHadi ya insallah iyidir sorumluluk sahibi bı bırıydı oyle habersiz gidip hıc gelmemsı ilginc bende merak ettim sımdı
ayyy keşke hamile olduğu yazmıyor olsa :)))Kesinlikle bizde öyle düşündük canım bir şey olmasa o yazmayı birakmazdiinş sağlığı sihhati yerindedir. Birde inş hamiledir o zaman kimse kızmaz herhalde
Bence plates cok mantıklı zaten kılon cok guzel suan uzun vade de ve dogru yaparsan sonuc alabılrsın dıye dusunuyorum zaten hedefe ulasinca koruma evresi var plates hayatında bı alışkanlık olur aslında kışın başlayablrm sen bak bı tadına da nasılmısAfiyet olsun canim saat erken yemek çok iyi aslında. Bahar aylarında hep erken yiyerek kilo verdim. Yaz mevsiminde erken yemek biraz zor oluyor ama yine de akşam 7 yi geçirmemeye çalışıyorum.
Filik ne dicem canım ben 75 cm lik pilates topu aldım etkili olur inş ama pazartesi yapınca salı günü her yerim agriyacak kesin :))))
Ayyyy bu ne kız hıc bişe yok olmaz ama bu kadar bır ogun yemek yeseydın barı senin menunden sonra ben yazamıcam galiba utandımmenüm
sabah 10 :30
1.5 haşlanmış yumurta peynir yeşil soğan dere otu maydanoz azcık zeytinyağıyla salata
15 :30
1 armut
1 haşlanmış mısır
17:00
1 kase yoğurda
2 kaşık yulaf ezmesi
1 muz
biraz tarçın
yedim yedim de yine de aç gibi hissettim kendimi
19:00
1 büyük kase bol sarımsaklı cacık yedim ve şiştim sonunda :))
su 2 lt. ye yakın
3 bardak sodalı limonlu yeşil çay içildi 1 bardaklık daha duruyor onu da bir ara içerim inşallah
Hamile olsa yazardı sanki yaKesinlikle bizde öyle düşündük canım bir şey olmasa o yazmayı birakmazdiinş sağlığı sihhati yerindedir. Birde inş hamiledir o zaman kimse kızmaz herhalde
neyinden utandın bu menünün allah hayrını versin emiii:))Kahvaltı
Tavada 2 yumurta
1 kk peynir
Zeytin 8 9 falan
Öğle sonu
4 kasık soslu makarna
1 kucuk kase zeytınyglı bezelye
Yoğurt
Salata
Sımdı 3 kasık yoğurt azıcık leblebi yedim cok acıkmısım 2 saattr parkta yz
3 lt su
Senin menu ne gore cok fazla birsey olmaz ta tuzlu kuruyemiş olması kotu benimde bezelyem feci tuzlu olmustu hıc sebzem yok Bu hafta pazara gitmedim ama yarın gıdcem insallah bugunde bı sekilde bı menu cıkartırsam oh ne alaneyinden utandın bu menünün allah hayrını versin emiii:))
sabah ekmeğin 2 dilim çavdar öğle sonu 4 kaşık makarnaya mı takıldın bence gayet güzel hatta 1 meyve tarçınlı süt bile eklenebilir
ben akşam çayla bir avuç dolusu antep fıstığı yedim canım tuzlu bişeyleri çok çekti de
Günaydın canım ne zor olmuş senin için. Çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz. Uykusuzluktan ödem olmussundur canım. Deterjanda etkiler çocuğu yapmasan mi acaba bilemedim.Gunaydın kızlar berbat bı gece gecirdim 3 kızımn hapsırıgı tuttu alerjisi var ama gece asla olmazdı gun icinde olurdu cocuk kendini durmdrmıyor ama sonra nefes alışverısı degisti cok korktum yuzunu falan yıkadım salona getırdım ilac bal zencefil cay allah ne verdiyse verdim ama stresten benım midem bı tuttu kusma vs kendime hayrım yok neyse 2 saat boyle surdu sonra azaldı hapsırması çizgi filim izledi k sabah 7.30 a kadar sımdı kendi uyuyor esim geldi kahvaltı yaptım korkuyla bekliyorum kalkınca yine baslar mı hapsırıgı diye ve tabı biraz kilo vermiştim onuda almışım dun evi sılecektım yet7smedı hali yıkadıktan yine acaba toz mu cokdu farketmedım kendimi cok sucladım sımdı yoğun temizlik benı bekler
çok geçmiş olsun ana kız perişan olmuşsunuz sabaha kadarGunaydın kızlar berbat bı gece gecirdim 3 kızımn hapsırıgı tuttu alerjisi var ama gece asla olmazdı gun icinde olurdu cocuk kendini durmdrmıyor ama sonra nefes alışverısı degisti cok korktum yuzunu falan yıkadım salona getırdım ilac bal zencefil cay allah ne verdiyse verdim ama stresten benım midem bı tuttu kusma vs kendime hayrım yok neyse 2 saat boyle surdu sonra azaldı hapsırması çizgi filim izledi k sabah 7.30 a kadar sımdı kendi uyuyor esim geldi kahvaltı yaptım korkuyla bekliyorum kalkınca yine baslar mı hapsırıgı diye ve tabı biraz kilo vermiştim onuda almışım dun evi sılecektım yet7smedı hali yıkadıktan yine acaba toz mu cokdu farketmedım kendimi cok sucladım sımdı yoğun temizlik benı bekler
gülüm sen uykusuz da kaldın ya ödem olur şimdi sen de bu gün suyu bol içmeye çalış ve fırsat bulursan 1 saatte olsa uyuSenin menu ne gore cok fazla birsey olmaz ta tuzlu kuruyemiş olması kotu benimde bezelyem feci tuzlu olmustu hıc sebzem yok Bu hafta pazara gitmedim ama yarın gıdcem insallah bugunde bı sekilde bı menu cıkartırsam oh ne ala
günaydın balımm sen de erkencisin :))Günaydın canım ne zor olmuş senin için. Çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz. Uykusuzluktan ödem olmussundur canım. Deterjanda etkiler çocuğu yapmasan mi acaba bilemedim.
Gunaydin ekimim.Valla oğlum ne kadar geç de uyusa kalkiş saati sabit yani 7.00günaydın balımm sen de erkencisin :))
deterjanla yapmaz zaten suya az sirke karbonat bir kaç damlada bulaşık deterjanıyla yapıyoruz alerjik koca ve çocuğu olan bizler :)))
benimkiler evdeyken çamaşır suyuyla banyoları bile ovamam illa hafta içi yapıp evi iyice havalandırmam lazım
muhabbet tatlı geliyor çocuğu unutuyorlar canları sağ olasıcalarKızlar dün aksama kadar her şey çok güzeldi. Akşam köye gittik ızgara yapıldı. Ama koy ekmeğini görünce dayanamadımkoyde 10 gibi oğlum uyudu 1 de eve geldik e tabi benim oğlan uyandı gece 4 e kadar tekrar uyutmaya çalıştım. Her köye gittigimizde böyle oluyor geç kalkmasak ne olur sanki. Çocukları hep ben mi düşünmek zorundayım
amannnn senin ki de mi benim sıpa 15 yaşında hala 6-7 arası uyanıyor erken uyuyor kışın 8 yazın yatsı ezanından hemen sonra arada 12-1 e kadar duruyor memlekette gelen giden olunca ama yine erkenden hortluyor senin ki de büyüse de erkenden kalkacak galibaGunaydin ekimim.Valla oğlum ne kadar geç de uyusa kalkiş saati sabit yani 7.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?