Haydi Yine Yeniden...

Evet canım biber vardı kozde ona dayanamadım zaten ekmekle. Açık pideyi bilirim Elazığ'da tırnak pide derler sicakken bi harika offf

ben şimdiden yeşil çay limon maden suyu yapayım anca soğur gidip gelir içerim bu gün ödemim baya azalmış gibi geldi bana ellerimi çok beklemeden açıp kapayabildim şükür

Evet canım biber vardı kozde ona dayanamadım zaten ekmekle. Açık pideyi bilirim Elazığ'da tırnak pide derler sicakken bi harika offf
iyi de yediriyor mübarek :))
afiyet şifa olsun gülüm iyi yapmışsın bir de köz biberi tuzlamadan yediysen eğer ,hiç bişeycik olmaz
olsa olsa miden ve beynin bayram etmiştir :)

ben şimdiden yeşil çay limon maden suyu yapayım anca soğur gidip gelir içerim bu gün ödemim baya azalmış gibi geldi bana ellerimi çok beklemeden açıp kapayabildim şükür
Bende bugün yaptım canım bakalım bana da yarar inşallah

Bende bugün yaptım canım bakalım bana da yarar inşallah
inşallah sana da yarar
bu hafta her gün yapmayı düşünüyorum en son geçen yaz 6 gün yapmışım 1.5 kilo eksi görmüşüm kk de ki bu kürü yapan hatunların topiğine yazmışım o dönem, dün okudum tekrar aaa dedim bende yazmışım buraya diye şaşırdım bi de tam avarelim kız her şeyi unutuyorum hehehehe

Günaydın canım ne zor olmuş senin için. Çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz. Uykusuzluktan ödem olmussundur canım. Deterjanda etkiler çocuğu yapmasan mi acaba bilemedim.
Sagol canım yok deterjan degil sirke koyuyorm mutfagıda kapıyı kapatıp balkon actim oyle hallettim sende kotu gecırmıssın geceyi ta cocuklarin gece uyanıp tekrar uyumaması o kadar yorucu ve sınır bozucu oluyor kı ben yanında yat yat sırtım ağrıyor artık babası yatak odasına gelmeme yı öğretti ama bu kez de her uyandıgnda benı cagırıyor ben neden yanlız kaldım dıye bıdı bıdı gece bile trıplere devam

Aaa ciddî mı hergun mu yapacaz ben 1 gun yaptım buse degismedı yanlıs yapıyrm demek ki

Of afiyet olsun tevafuk sanada olsa da yesek bende tatılde gittim yaylaya allahın her gunu mangal lahmacun kavurma yedim hatta lavaş pide pek de kilo almadım sonradan aldım

ekim2009 ay benimde ıste kızın ev tozu ve akarlarà karsı suan halı yok evde yıkayıp ve cok az toz toplamyanlardan sererım odasında hic yok zaten peluş falan ne varsa oyuncak verdik ne bilim ya carsaflar zaten hafta da bır yastık 2 kere degisiyor yatağı yastığı yorgan yeniden aldım temızlge cok dikkat ediyorum supurgemı degistirdm carsafları yuksek derece ve 2 kez durulama yapıyorum artık sabun tozu alcm yumuşatıcı bulasik makina parlatici ve evi silmek ıcın sirke kullanıyorum karbonat ı bilmiyordum yanı aklıma gelenler bunlar cok uzulıyorum astıma cevırmeden nasıl büyütürüm sen neler yaptın ne ilac kullandınIz bu arada

Ay ciddi mı ben gormedim mesajı telden gırıyorum insallah bu kadarıyla atlatır allahım acil şifalar versin alerji cok tehlikeli hayatı bişe var mıydı bilinen ilac falan alerjisi acaba

Ay ciddi mı ben gormedim mesajı telden gırıyorum insallah bu kadarıyla atlatır allahım acil şifalar versin alerji cok tehlikeli hayatı bişe var mıydı bilinen ilac falan alerjisi acaba
Yoktu kuzum benim bildiğim, bana da özelden ulaştı. Vucudundada kizariklar ve şişlik varmış.

Aaa ciddî mı hergun mu yapacaz ben 1 gun yaptım buse degismedı yanlıs yapıyrm demek ki
yok gülüm her gün yapma ben azcık cinstim azcık zibil olsa hemen süpürge açardım çocuğun alerjisini bilmeden önce günde 4 kez salon mutfak süpürdüğümü bilirim çocuk çok döküp saçıyor diye temizler dururdum şimdi de benimkiler çerezi salonda döke saça yiyor mutfakta zaten yemek yiyoruz diye her gün süpürge açıyorum silmeyi gün aşırı yapıyorum hatta normal yer silme deterjanı bile kullanıyorum bazen sorun olmuyor artık şükür

aaaaaaaaa tövbe tövbee alerji yaptığını hiç bilmiyordum iyi ki vücudu tepkiyi dışa dönük vermiş rabbim esirgesin hemen iyileşir inşallah
yine haber alırsan hemen yaz gülüm

gülüm ilaçları bastılar çocuğa bronşit hatta astım ilaçları verdiler hiçbiri işe yaramadı arada burada yazarım ya damla sakızı saf zeytin yağı karıştırdım 9 gün boyu sonra sabah aç karnına içirdim diye işte bunla rabbime bin şükür odur budur ne boğularak öksürme ki bronşite çeviriyordu sonra astım olacak demişti doktorlar ne de alerjik aşırı tepkiler hiçbiri kalmadı

menüm
sabah
yağsız tavada sucuklu yumurta
domates salatalık maydanoz peynir
2d. t.b. ekmeği

ikindi
5-6 çatal zeytin yağlı bamya
2 dilim karpuz

akşam 19:30
4 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık etli yeşil fasulye

şimdi yani 20 :40
1 avuç kadar antep fıstığı
1 avuç ayçekirdeği:))

Zamanımı bence erken ama fiyatı eşim uygun bulmuş güzelde bulunca kaçırmayım demiş benim dondurucum var 7 çekmeceli elim ayagim oluyor fırsat buldukça hazırlık yapıp koyuyorum börek poğaça sebze sarma herşeyden atıyorum işteyken harika oluyor
Bencede bi yerlerden başlamak lazım çarşamba bana uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…