- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #28.801
Menüler harika gidiyor bu kilolar senden korksunmenüm
sabah
yağsız tavada sucuklu yumurta
domates salatalık maydanoz peynir
2d. t.b. ekmeği
ikindi
5-6 çatal zeytin yağlı bamya
2 dilim karpuz
akşam 19:30
4 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık etli yeşil fasulye
şimdi yani 20 :40
1 avuç kadar antep fıstığı
1 avuç ayçekirdeği:))
Canim akşamki pilav sadece bana fazla geldi olmasa da olurmuş. Çünkü akşam ki ara seni bastirirdimenüm
sabah
yağsız tavada sucuklu yumurta
domates salatalık maydanoz peynir
2d. t.b. ekmeği
ikindi
5-6 çatal zeytin yağlı bamya
2 dilim karpuz
akşam 19:30
4 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık etli yeşil fasulye
şimdi yani 20 :40
1 avuç kadar antep fıstığı
1 avuç ayçekirdeği:))
maşallah tertemiz olmuş evin sağlıkla huzurla kirlensin :))Bugün camlar banyo tuvalet temizlendi çok yoruldum evimin yanında inşaat var camlar berbattı çamur aktı resmen bu arada bugün çılgınca kahvaltı yaptım eşim harika bi masa hazırlamıştı o yuzden bugün menü vermesem daha iyi olacak aaa unutuyodum dün 1 saatlik yürüyüş maratonuma tekrar başladım ay ne bacaklarım ağrıdı anlatamam resmen hamladım artık spor başlıyor okul açılana kadar ne versem kardır herkese hayırlı geceler
çok beğendim menünü afiyet şifa olsunÇok geç ama bende menumu vereyim köyden geldik yeni
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti: 1.5 has yumurta
4 zeytin
2 kup b peynir, 2 kup helva
Yarım dilim çavdar e üstüne labne
Yarım dilimede kaymak bal
Domates
Ara 16.00: 1 büyük armut, küçücük elma, 1 avuç murdum erigi kucuklerden
Ara: 3 koy mısıri haşlanmış
Aksam: yarım kase çorba
4 parça ızgara tavuk
Ara : 1 mısır
Su 3 litre
acımdan geberdim de o yüzden o arayı yaptım dün çook acıktım nedense :)Canim akşamki pilav sadece bana fazla geldi olmasa da olurmuş. Çünkü akşam ki ara seni bastirirdiama artık ara öğün yapman harika :)
Ekimmmm bende yaptım facia faciaaaaaakızlar tartıldınız mı ölçü alıp yazdınız mı kenara ben yaptım :)))
neden gülüm facia artı mı çıktınEkimmmm bende yaptım facia faciaaaaaa
Çarşambaya kadar düşer bence canım bende öyle umut ediyorum 68.9 gördüm düşünben aynı gibiyim en son tartıya göre pek fark yok 100. 3 çıktım aslında iki haneli bekliyordum ben de azcık şaşırmadım desem yalan olur
Harikasın jillian hemde sonuna kadar dayanmışsın benimde durum vahim buna rağmen şu boğazımı tutamıyorum okul varken daha sağlam davranıyordum tatil rehavetinden çıkmam lazımÇarşambaya kadar düşer bence canım bende öyle umut ediyorum 68.9 gördüm düşünama bugün spora başladım çok hirslandim.. jillian yaptım ama var ya, ne ter o arkadaş. Sonuna kadar dayandım kendimle gurur duyuyorum :))
Dün temizlik yaptım bugün ev gene kirlendi evdeyken herşey gözüme batıyor tam tekmil yapsam harika olacak evim inanılmaz sıcak kolumu kıpırdatmak istemiyorum acilen toparlanmalıyımmaşallah tertemiz olmuş evin sağlıkla huzurla kirlensin :))
üstüne 1 saatte yürümüşsün daha ne olsun bu sabah ki kahvaltıyı hak ettin kızzz
bende seninle gurur duydum aferin arkadaşımaaa:)Çarşambaya kadar düşer bence canım bende öyle umut ediyorum 68.9 gördüm düşünama bugün spora başladım çok hirslandim.. jillian yaptım ama var ya, ne ter o arkadaş. Sonuna kadar dayandım kendimle gurur duyuyorum :))
kek çok mu lezzetliydi 2 dilim yemişsin :) ee gözümden kaçmadı kızın hazırlamış havanı yiyim seninKahvaltı
1.5 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, az yağlı tavada 1.5 yumurta, 2dilim tahıllı ekmek, domates salatalık, 1 er tatlı kaşığı bal kaymak tereyağı reçel mübarek nasıl bi kahvaltı inanın kendimi tutamıyorum
Ara
Avuç içi fındık, salatalık
Ara kızım hazırladı
2 dilim kek,1 su bardağı süt
Akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği, 1 dilim patlıcan böreği,salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, hurma olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?