Haydi Yine Yeniden...

Menüler harika gidiyor bu kilolar senden korksun

Bugün camlar banyo tuvalet temizlendi çok yoruldum evimin yanında inşaat var camlar berbattı çamur aktı resmen bu arada bugün çılgınca kahvaltı yaptım eşim harika bi masa hazırlamıştı o yuzden bugün menü vermesem daha iyi olacak aaa unutuyodum dün 1 saatlik yürüyüş maratonuma tekrar başladım ay ne bacaklarım ağrıdı anlatamam resmen hamladım artık spor başlıyor okul açılana kadar ne versem kardır herkese hayırlı geceler

Çok geç ama bende menumu vereyim köyden geldik yeni
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti: 1.5 has yumurta
4 zeytin
2 kup b peynir, 2 kup helva
Yarım dilim çavdar e üstüne labne
Yarım dilimede kaymak bal
Domates

Ara 16.00: 1 büyük armut, küçücük elma, 1 avuç murdum erigi kucuklerden

Ara: 3 koy mısıri haşlanmış
Aksam: yarım kase çorba
4 parça ızgara tavuk
Ara : 1 mısır
Su 3 litre

Canim akşamki pilav sadece bana fazla geldi olmasa da olurmuş. Çünkü akşam ki ara seni bastirirdi ama artık ara öğün yapman harika :)

maşallah tertemiz olmuş evin sağlıkla huzurla kirlensin :))
üstüne 1 saatte yürümüşsün daha ne olsun bu sabah ki kahvaltıyı hak ettin kızzz

çok beğendim menünü afiyet şifa olsun

Canim akşamki pilav sadece bana fazla geldi olmasa da olurmuş. Çünkü akşam ki ara seni bastirirdi ama artık ara öğün yapman harika :)
acımdan geberdim de o yüzden o arayı yaptım dün çook acıktım nedense :)
akşam ki pilav cidden fazlalıktı bu gün dikkat edicem inşallah

ben aynı gibiyim en son tartıya göre pek fark yok 100. 3 çıktım aslında iki haneli bekliyordum ben de azcık şaşırmadım desem yalan olur

ben aynı gibiyim en son tartıya göre pek fark yok 100. 3 çıktım aslında iki haneli bekliyordum ben de azcık şaşırmadım desem yalan olur
Çarşambaya kadar düşer bence canım bende öyle umut ediyorum 68.9 gördüm düşün ama bugün spora başladım çok hirslandim.. jillian yaptım ama var ya, ne ter o arkadaş. Sonuna kadar dayandım kendimle gurur duyuyorum :))

Kahvaltı
1.5 kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, az yağlı tavada 1.5 yumurta, 2dilim tahıllı ekmek, domates salatalık, 1 er tatlı kaşığı bal kaymak tereyağı reçel mübarek nasıl bi kahvaltı inanın kendimi tutamıyorum
Ara
Avuç içi fındık, salatalık
Ara kızım hazırladı
2 dilim kek,1 su bardağı süt
Akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği, 1 dilim patlıcan böreği,salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, hurma olcak

Harikasın jillian hemde sonuna kadar dayanmışsın benimde durum vahim buna rağmen şu boğazımı tutamıyorum okul varken daha sağlam davranıyordum tatil rehavetinden çıkmam lazım

maşallah tertemiz olmuş evin sağlıkla huzurla kirlensin :))
üstüne 1 saatte yürümüşsün daha ne olsun bu sabah ki kahvaltıyı hak ettin kızzz
Dün temizlik yaptım bugün ev gene kirlendi evdeyken herşey gözüme batıyor tam tekmil yapsam harika olacak evim inanılmaz sıcak kolumu kıpırdatmak istemiyorum acilen toparlanmalıyım

bende seninle gurur duydum aferin arkadaşımaaa:)
jillian bana biraz zor gelmişti ben yapamadım onu leslie daha kolayıma geliyor
en son tartıya göre 2 kilo fazla çıktın değil mi su tutmuş da olabilirsin bence de çarşambaya kadar hem spor hem dikkatle hemencik atarsın fazlalığı

kek çok mu lezzetliydi 2 dilim yemişsin :) ee gözümden kaçmadı kızın hazırlamış havanı yiyim senin
biz de kız yok odun oğlan gecenin 1.5 unda kalkıp açım bana sucuk pişir peynir domates te koy yanına diye emir verir anca
kahvaltın bana abartı gelmedi gülüm sabah yenen şeylere nedense hep zararsız geliyor, gün boyu nasıl olsa yakar vücut diye galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…